Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#80663) dfsz34 válasza rlazol (#80658) üzenetére


dfsz34
őstag

Nem kell a rózsaszín ködöt hinteni. Gondolkozik? Egy tomató arty semmit nem gondolkozik, ahol célpontot lát, oda viszi a célkeresztet és jobb esetben megvárja, hogy becélozzon, rosszabb esetben klikkel egyet és itt lép be a képbe az RNG.

Nyilván az van ugye, hogy próbáljon mozogni az ember, ha tud és mondjuk nincs beszorítva valahova, de még ha mozog is az rng miatt bármikor eltalálhatják.

A legtöbb nyomorult nem gondolkodik semmit, csak célpontra áll és klikkel egyet előbb utóbb. Ha az ember érez önbizalmat magában, akkor lehet ezzel szórakozni is, de csak gyorsabb, kisebb tankokkal, mert veszélyes. Azt csinálom, hogy leállok kb 2-3 secre, elindulok, leállok és megint, pár ilyen után a legtöbb arta elereszti a lövést, ami 99%-ban mellé megy, a maradékban az rng rámhozza a lövést, evvan, de legalább jót szórakoztam. Illetve ilyenkor bekapcsolom a chat-et és jelzem nekik, hogy mellé ment és jót röhögök. Volt, hogy mind a három nyomorék rám vadászott, de ezek a véletlenszerű leállások és elindulások megőrjítettek őket és addig sem a csapatommal foglalkoztak.

"akár K9-0-ból simán belövi" - csak szólok, hogy most kaptam ott először splash lövést, de érdekes, hogy patchről patchre észrevehető a pontosság (szórás?) javulás, amit persze a wg elfelejt kommunikálni. Eddig soha nem lőttek be azon résen, milyen érdekes, hogy új release és máris jön az áldás. Megnéztem a map változtatásokat és nem említenek semmit, úgyhogy nem a mappal játszottak, hanem biza a szórást faragták kicsit.

Próbáld ki először artyval amit állítasz, még most sem könnyű szerintem, dög nehéz oda belőni, de eddig lehetetlen volt, most már csak szimplán nehéz.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.