Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#67852) S.Copperpot válasza Diarmand (#67845) üzenetére


S.Copperpot
tag

Ööö... és melyiken volt a 122-es ágyú? ;)

Én eddig szinte minden tankomon a BiA és ventillátor kombót használtam, de most erősen elgondolkodtam a dolgon... ha majd újra komolyabban játszom, lehet, hogy változtatok.

Amúgy végeztem egy kísérletet (korábban, ettől a beszélgetéstől függetlenül). Akkor (és most is) főleg a Centurion 7/1-et gyúrtam, és Quickybaby videójában azt láttam, hogy ő a kisebb ágyút (az X fontost) favorizálja, mert sokkal nagyobb vele a DPM-je, és gyorsan lő. Ez igaz is, én viszont vért hugyoztam a T10-esek átlövésével, főleg közepes távról és messzebbről. Megváltásnak éreztem a 105-öst, ami szerintem inkább snipeolni jó, mert marha lassan tölt. Szóval mentem is jó sokat a 105-össel, a klasszikus venti, rammer, stabilizátor kombóval. A legénységnek BiA, commander: +Mentor (98-9% volt, pont ma lett meg a 100), Legények: +Repair, aztán +a pontosság skillek, a loader/rádiós pedig Situational Awareness. A látótáv így 434m körül volt, a töltési idő ~9.9 sec.

Namost, amikor kitaláltam, hogy végül is jobb lenne messzebbre látni, ha már snipertankként határoztam meg magam, lecseréltem először a stabilizátort Coated Opticsra (katasztrófa), aztán pár kör után végül levettem a ventit, és a helyére raktam az optikát. A látótávom megnövekedett 467m körülre (nice! :) ), de végül is felemás lett a tapasztalatom... olyan negyven-ötven kör után végül visszacseréltem az optikát a ventillátorra. Hogy miért? Mert a látótáv növekedés érzésre nem sok pluszt hozott (és sajnos az átlagos spot damage-om se nőtt meg, pedig figyeltem), de cserébe minden kicsit rosszabb lett: ~10.10sec töltési idő, kicsit pontatlanabb lett, lassabban célzott, lomhább lett, kicsit rosszabbul fordult, rosszabbul gyorsult... éppen annyira, hogy zavarjon. És döbbenet, de nekem kijött a töltési időbeli különbség is... az a 2 tizedmásodperc pont arra volt elegendő, hogy egy pár tank lövése elől pont nem tudtam visszahúzni a tankot fedezékbe, mert addigra ő is betöltött és persze sikeresen leláncolt, miközben tolattam vissza, mint az állat.

Persze lehet, hogy csak rossz széria volt, meg az egész tulajdonképpen elég szubjektív élmény, de három dolog biztos:
1. A BiA felvételét / lecserélését szimulálhatod egy ventillátor fel vagy leszerelésével.
2. Vannak tankok és taktikák, amire egy skillkombináció jobb, mint egy másik.
3. A Centire vagy kell egy vizes ammorack vagy le kell cserélnem a loader/rádiós második skilljét Safe Stowage-re, mert minden 2.-3. körben ellövik a lőszerrakaszt... :(

We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.