Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#42923) Angel1981 válasza dfsz34 (#42920) üzenetére


Angel1981
veterán

"Nyilván nem manipulál semmit a wg, azért van csak sorozatban orbitális bukó csata, de olyanok, hogy még sebezni sem tudok, mert az ellenség körbevesz és legyűr egy pillanat alatt."

Tény, hogy vannak nyerő / vesztősorozatok, de szerintem ez nem tudatos a WG részéről, mert semmi kiszámíthatóságot nem vettem észre benne. Szerintem ha belenyúlnának, azt amúgy sem ilyen látványosan tennék.
És mint ahogy láthatjuk, szergejéknek nem ritkán ennél jóval egyszerűbb dolgok leprogramozása is problémát okoz, pl. eventek teljesítésének a számolása! :))
(Kb. 1 hónapja fordult elő, hogy egyik hétköznap este unokaöcsémmel csak úgy mentem egyetlenegy csatát szakaszban. Ő előtte 2 hétig nem is játszott, mégis kapott valami 100.000 kreditet event teljesítéséért. Most már meg nem mondom, hogy mi volt az, de akkor alaposan leellenőriztem, és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az ott jogosan nem járhatott neki!)

Szerintem ez inkább egyfajta bug, mint amikor pl. 20 csata alatt zsinórban 4-5 térkép ismétlődik.

Simulacrum: egyetértek, én az AT 15-nél hagytam abba a brit TD ágat, mert hasonlóan éreztem, mint ahogy írtad. Az AT 15-ben is zavart, hogy annak az alfának azon a szinten már nincs semmiféle "elrettentő" ereje, hiába a nagy RoF, teljes nyugalommal eléd jönnek / meglőnek / flankelnek.
TD-hez mérten a penje sem az igazi (bár nagyon pontos, az igaz), az a páncél meg csak max. a 8.6-ig "működött", aztán már teljesen kiismerték a gyenge pontjait, és szétszedik hamar.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.