Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#30302) PAtr0n válasza mefistofeles (#30272) üzenetére


PAtr0n
addikt

"Ez nem azt jelenti, hogy önzően játszok vagy efféle, de már nem akarom szétütni a monitort ha beüt zsinórban 5-6 vereség."

Akkor most leírom mennyi plusz zsetonba kerül nekem most a WoT! Jó kis történet lesz, egyesek rázzák majd a fejüket, hogy mekkora barom vagyok, mások meg majd jót nevetnek a szerencsétlenségemen amit magamnak okoztam a múlt pénteken. Tehát:

Végre szabadnapos voltam, gondoltam leülök picit játszani barátnőméknél, végre éreztem a testemben annyi erőt és elszántságot, hogy végre valamit villantsak ebben a sokak által (és sokszor általam is) gyűlölt játékban. Sör behűtve, barátnő szkúlban, muterja wörking, minden adott volt a "nyugalmas" játékhoz. Viszonylag jól kezdtem, T4, T5-ben hamar megvolt a 5x, gondoltam mi baj lehet megyek lentebb és megcsinálom kis tierekben is. A WR tartósan 60% körül volt, tehát nem lehetett rá panasz, és úgy érzem minden csatához viszonylag sokat tettem. De egyszer csak T2-ben jött a rémálom. PzJg I, Province map. 2 perc alatt úgy felhúzták az agyam, hogy repült az egér.... ami kimozdította a tápcsatit hátul (sokszor aksi nélkül játszok), és kikapcsolt a gép. Jól van mondom, ma itt kell abba hagyni. Csati megigazít, indítom, Win7 logónál áll, és áll, és áll. Az ideg visszatért, és rácsaptam tenyérrel a bill-re. Na itt indult a pokol. A H betű duplaszaltóval távozott a klaviatúrából. Mondom mi baj lehet visszapattintom, de csak nem akart a helyére menni. Kiszedtem egy másikat, összehasonlítottam és szomorúan konstatáltam, hogy bizony 2 pici műanyag letört. Ez így nem fog visszamenni -levontam a rendkívül bonyolult következtetést- , és indultam pillanatragasztóért közben azon gondolkozva, hogy honnét lesz új bill. Visszatértemkor a Win még mindig nem indult, ezért próbálkoztam a csökkentett móddal, ami viszont kékhalálra futott. Itt már tudtam, hogy ebből újratelepítés lesz, jó eséllyel sérült a Win7. Közben a visszaragasztás nem járt sikerrel, és nem elég hogy a billentyű nem ragadt jól vissza, valahogy összekentem a kijelző szélét meg a kávát, de még ma sem értem hogy történt. Hoztam hát szivacsot, és elkezdtem dörzsölni a kijelzőt, kísérletet téve a ragasztó eltávolítására. Egy pár hüvelykujjas súrolás után jött a legjobb pontja a napnak: a kijelző fogta magát, és végigrepedt fölfelé. Az addig ott tétlenkedő Win7 logó eltűnt, és szép összefolyt csíkok váltották le. Ez volt az a pont amikor már káromkodni se tudtam, mert nem is tudtam hogy éppen élek, vagy csak álmodok. Szépen összecsuktam az egész rendszert, eltettem a táskájába, és elindultam haza. 2 napig nem is tértem magamhoz.
Otthon rádugtam a monitort, szórakoztam még a Win indítással, és az I-re a pont is ott került fel. Kisszéken volt a lapos, a töltőkábele pont feltámaszkodott a PC-men ami a földön van. Kicsit hajlítani akartam a kijelzőn, erre annyira lenyomtam a töltőcsatit, hogy az aljzat újra elrepedt a nyáklapon (ugyanis volt már javítva) De szerencsére van már új aljzatom, ami azóta rá is került. :)
Az utóbbi napok kijelző és bill vadászattal teltek, aminek meg is lett az eredménye, zsír új kijelzőt és bill-t tudtam szerezni, hétfőn megyek értük, mindössze 25k-ért. Persze 25k kicsit sok egy olyan dologért amiért csak én vagyok a hibás, de azért örülök, hogy ennyivel megúszom. Minden esetre az SSD fejlesztés most csúszik emiatt.
A játékhoz való hozzáállásom most komolyan átértékelődött, senki ne legyen miatta ideges, nem éri meg, nekem elhihetitek :P

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.