Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#25744) PAtr0n válasza bullseye (#25732) üzenetére


PAtr0n
addikt

Én erre csak annyit mondok: KV1 shooting like a boss :D

SHiZUOKA:
Az úgy könnyű :) De ahogy most érzem, már nincs nekem kedvem több hónapig farmolni valami értelmesebb Tier-be. Leragadok a 6-nál, oszt kész, farmolok olyan vassal amivel eleve jó vagyok.

cyberwarfare:
Nagyon sok baromság nem lesz benne, ami a WoT-ban. Persze lehet lesz más ami dühíteni fog, de az eddig kiszivárgott gameplayek alapján sok tekintetben jobb lesz:

Part1 és Part2

Többek között KV1-el, Stuggal, T34-el csapatnak. A második videón 9:30-nál a Stug amikor jön le a hegyről, nagyot röhögtem azon amit művelt vele a "fizika" :D Érdemes megnézni.
Amúgy úgy vettem észre, hogy vannak bőven lettanó találatok is, ami kicsit életszagúbbá teszi az egészet az a harckocsi himbálódzása, amíg nem áll nyugalmi helyzetbe, nem érdemes lőni. Ez tulajdonképpen a WT "összeszűkülő célkereszt"-je :) Spot rendszer nincs, aki ismeri a WT repülős részét, az tudja, hogy a képességpontokat lehet osztani "láthatóságra" (visibility), és "felderítésre" (keen vision) is tenni, előbbinél minél nagyobb az érték annál később vesznek észre messziről, a második pedig a plióta szemét javítja, tehát előbb veszi észre a pontot a távolban.
Ami külön jó pont a WT-ben a HP rendszer teljes mellőzése, addig él egy repülőd amíg még tud repülni. Lehet 2 percig sem, ha a pilótát kilövik rögtön az elején. Szerintem a tankos rész is ilyen lesz, addig fog a tank élni, amíg ki nem gyullad vagy fel nem robban a sok találattól.

[ Szerkesztve ]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.