Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#2280) nemeth989 válasza Flatron710 (#2269) üzenetére


nemeth989
senior tag

Most komolyan, azért képes vagy ilyen hsz-t gyártani, mert nem kapod meg az elismerést? Nem gondolod hogy ez egy kicsit nevetséges? Nem elég az, hogy ti tudjátok mit értetek el? Rendszeres olvasója vagyok a topicnak, hsz-eket nem szoktam futószalagon gyártani, azt megteszik másik helyettem. De engem konkrétan, teljesen hidegen hagy, hogy milyen klán, milyen versenyen, milyen helyezést ér el. (nem vagyok klán tag, hívtak már egy rakatba, fél percig emlékszem a nevére, mikor azt mondom nem csatlakozom) Azt is most tudtam meg, hogy ti léteztek sry. Úgy gondolom ezzel többen is így vannak, hogy nem nagyon foglalkoznak a klános dolgokkal. Amikor átfutom reggelente, meg este a HSZ-eket, véletlenül nem lépem át a Klános dolgokat és elkapok egy eredményt elmondok magamban egy gratulációt, de nem fogok ezért felesleges hsz-eket gyártani.
Én is rakjak ki eredményeket a csatáimról, hogy tegnap Type-pal körbetáncoltam egy KT-t, ahogy a nagy könyvben megvan írva, meg hogy 4K-s duplát toltam KV4-el. Ha nem kapom meg az elismerést, gyártsak ilyen hsz-eket.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.