Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogan99
tag
válasz jozefgucci1 #219891 üzenetére
Ezért kellenének a weak spotok minden tankra. Abban egyet értek a WG-vel, hogy nem a HE spam a megoldás mert ez rettentő gagyi és kiveszi a skillt a játékból. Szóval nerfeljék csak le nyugodtan. (bár ezt is szarul csinálják, mert 1-2 test serveres video alapján több penetration és exra high dm lesz gold HE-vel pl ami meg megint nem hiányzott)
A baj sztem azzal van hogy a HE nerffel kéz a kézben kellett volna jönnie egy armor nerfnek is a hull down monster tankok esetében.
-
popey37
addikt
ezeket a gyenge pontokat felejtsétek már el. ilyen szórásképpel 100-ból 1x talán eltalálod.
amikor egy ágyunak 100 méteren 76 cm-es kör a szórása, / a 0,38 szórás az 76 cm-es kör 100 méterenként. 300 méterre már a tankon kivülre is mehet a lövedék a szóráskép miatt./ akkor ott nincs gyenge pont célzás, vgagyis lehet, de nem fogod eltalálni. ezért goldozik mindenki.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Gyuri27
félisten
Nem irtad be neki, hogy hülye a játékhoz? Van itt magyarba fórum warrior aki az ilyeneked csipőből megoldja ő meg ott baszakszik. Hülye lila pff.
Amd - Radeon - Ryzen
-
peterson79
őstag
válasz Rogan99 #219902 üzenetére
Egyszerűen ki kellene venni a premium ammo-t, van egy normál lőszered és egy robbanós és kész. Old meg.
Persze egy kis pályarekonstrukció is kellene, de alapvetően a hülye premiummal mindent elcsesznek.
Ha a normál lőszert be tudnák lőni úgy, hogy az RNG miatt át tudná lőni amit kell, ha szerencséd van, akkor elég jól ellennénk. Igazából próba, cseresznye, máshogy nem tudjuk meg mi a jó. -
Rogan99
tag
válasz popey37 #219903 üzenetére
Igen ebben igazad van, csökkenteni kéne a szórást a játékban. Számomra messze ez a legidegesítőbb dolog az egész játékban(nem az arty vagy a clown carok). Tegnap volt olyan meccsem hogy 14 lövésből 2 sebzett mert a fele mellé ment a maradék meg pattant meg critical hit volt. (Type 61, prokhorovka). Ilyenkor az agyérgörcs kerülget.
Ettől függetlenül a weak spotok segítenének, hulldown heavy vs heavy szituban azért nem a pálya 2 végéről lövöldöznek egymásra.
-
aginor
veterán
válasz Rogan99 #219902 üzenetére
Nem, nem a HE spam a megoldás, lesz most majd helyette gold spam.. Tényleg mennyivel jobb..
Pontosabban a gold valóban jobb. A WG-nek. Mert további költést indukál a játékosok részéről, míg a HE nem. A HE bizonyos szituációkban a szegény ember goldja, emiatt én is szívesebben pufogtatom, mint a méregdrága prémium lőszert. Legyen átdolgozva és/vagy korlátozva a gold is, és akkor beszélhetünk a skillesebb játékról, anélkül ez csak egy újabb eszköz a forgalomnöveléshez, amihez egyesek még okosan tapsolnak is.. No comment.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
jano_77
nagyúr
válasz peterson79 #219905 üzenetére
RNG-t kellene levenni 10, max 15%-ra! Sokkal élvezhetőbb lenne a játék! Persze azok számára, akik használják a fejüket és gondolkodnak és értenek is vmit a játékból! Akik noob-ok, azoknak rosszabb lenne, ezt pedig a WG nem akarja, hiszen a noob-ok vannak többségben, ők tartják fent a játékot jelenleg!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jozefgucci1
addikt
válasz Gyuri27 #219904 üzenetére
Írtam neki , hogy useless noob és van itt fórumon aki behajítaná a napba .
Páran mondták neki , hogy kicsit sok goldot lő , de tök korrekten elismerte , hogy a 100% mark miatt most tényleg fossa a goldot , jah és azok nem kaptak pihit mint pl más Magyar unicum stream-er aki ezért már kibasz .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Djuree
félisten
válasz kchryss #219885 üzenetére
én sokszor ágy nélkül alszok...gondolom nincs gyereked, akkor majd örülni fogsz ha csak párnád nem lesz. én mikor még kicsik voltak sokszor ülve elaludtam.
de most is simán a paldószőnyegen elalszok minden nélkül ha én altatok...kib@szott fárasztó meló, ezért nincs időm komolyan wotozni...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
köpet
aktív tag
A weak spotok eredményes lövése azért több mindenen múlik.
Az RNG-vel nem tudunk mit tenni, ezzel összefüggésben a szórással sem nagyon.
Nyilván a legénység képzése, a felszerelés (fogyóeszköz, direktíva) és az egyéni készségek, képességek ezeket árnyalni tudják, ebből nekem az jön le, hogy a jobb játékosokkal nem kell leállnom pofozkodni, mert 1v1 szituból nem fogok kijönni.
Tegnap leálltam a VK100-al egy zöld csíkos ellenfél VK100-ával meccselni, én 1x tudtam belőni 4 próbálkozásból, ő 3x. Toronygyűrűt lőttem meg a kupolát alaplőszerrel 100 méterről, ő is ezt tette, csak eredményesebben.
Nyilván a jobbak örülnek ennek a változtatásnak, mert a játéktudásbeli előnyök mellett nekik van jól képzett legénységük és megfelelő felszerelésük ahhoz, hogy el is találják amit kell.
Én a magam részéről most már inkább tier 5-7 között próbálkozom, úgyis van mit gyakoroljak.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Swinegod
őstag
Csak annyit tennék hozzá nem véletlen a Chieftain miatt sírnak annyian és nem pld az E5 miatt. E5 kupoláját a döglött ágyús 430U is eltalálja távolról, a Chieftainét a kimaxolt Grille közvetlen közelről se nagyon
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
notika77
senior tag
WG streamen éppen az új német kerekessel játszik eekeeboo!
-
popey37
addikt
válasz peterson79 #219905 üzenetére
ja, igazad van és akkor a tier 6-os fosoddal a nyolcas ellen még annyit sem érnél mint most.
a T 34-85M 100 meccseből 85x tier 8-ban van. ott biztosan elég a 144mm átütés. a repesz meg simán pattan sebzés nélkül.
a gold az kell, de a szórást levehetnék 0,05-re a 0,35-0,42 helyett.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Bad Pritt
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz jano_77 #219916 üzenetére
De az, a 7-es EBR-re tölthetsz le skint és így már van is egy kerekes artyd
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bad Pritt
félisten
válasz peterson79 #219922 üzenetére
A 19 az a kritikusok száma. Amúgy 12 lövést adtam le, 9 talált, 4 ütött át. Tehát átlagban találatonként két modult lőtt el.
Ez amúgy a B.L. 5.5inch ágyúja a Conway-nek, ugyanúgy működik, mint a 183-as az FV4005-ön (AP, HE, nagy pen prémium HE), de ez "csak" 140mm. Gyakorlatilag egy mini halálcsillag.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
LuiT
aktív tag
Valaki van most fent a WoT-n a játékban?
Azért kérdem, mert jött egy frissítés és nem tudok bejelentkezni, de még a WoT honlapján sem.
Valami ötlet?Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
LuiT
aktív tag
-
Ármester
Nekem sem indul frissítés után a játék. Nem lép be.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Jaja, épp akartam írni, mint lehetséges megoldás.
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
hulp01
senior tag
válasz SyMbioTe #219929 üzenetére
Nekem működik. Frissítette a game centert, aztán amikor a playre kattintottam, akkor belépett, de ki is dobott, hogy nem tud csatlakozni, és utána a játékot is frissítette. Amikor ez kész volt, akkor egy videó lejátszása közben rengeteget homokórázott (újra be kellett írni a felhsználót és a jelszót) de elindult és rendesen ment is, normál pinggel.
Nálunk is most szolgáltatóváltás volt Vodafone-ra, tegnapelőtt nem volt semmi gond, tegnap viszont játszhatatlan volt úgy este 8-10-ig. Pedig ez nem Telekom. Nagyon remélem, hogy ez csak valami átmeneti megingás volt.
-
Raidon
őstag
-
hulp01
senior tag
válasz po1son #219933 üzenetére
A telekomot csak itt olvastam. Nekünk eddig egy helyi kis szolgáltató volt, velük nem volt gond a játékot illetően. És a net sem volt gond, igaz csak 60 Mb max. Most van 500/20, amit tud is a rendszer, viszont előjött egy korábbi probléma. Játék közben fura mód nincs, de netezésnél rohadt idegesítő, hogy sokszor megakad. Mondjuk meg akarok nyitni egy oldalt és fél-1 percig nem csinál semmit. Nem az, hogy belassul, hanem egyáltalán semmit nem csinál. Korábban is volt ilyen gond, de akkor megoldották. Azt mondták, hogy itt a házban valakivel párban van a netünk a szerver felé, és az ő lassú vacka dögleszti meg a miénket is. De most elvileg mindenki új modemet kapott, meg a házban lévő gerinchálózatot is tuningolták, szóval nem értem. Persze az optikai kábelt csesztek kiépíteni, az már pénzbe került volna. Bár mindegy, mert hiába megyeszékhely, sűrű lakótelep, csak ez az egy opció van, én ha akarnék se tudnék váltani.
-
Balcsix
senior tag
Streamekben szoktam látni, hogy látni lehet a kilőtt lövedéket/lövedék "útját", viszont nálam egyáltalán nem látszik semmi a lövés után (ultrán van minden grafikai beállítás, kivéve a motion blur).
Ez valami mod vagy lejjebb vett grafikai elemekkel látható csak? -
peterson79
őstag
-
joergie
őstag
válasz Balcsix #219937 üzenetére
Mással kapcsolatban le akartam írni, de akkor most megteszem. Elég idegesítő minden más, ami nem a célzást segíti, úgyhogy itt vannak az ehhez szükséges beállítások kiemelve (nem használok modokat):
A dynamic camera az, amitől lövés után rázkódik egyet a kép, mocskosul zavaró.
Emez pedig a grapics fül details részében vannak:
Nem biztos, hogy mind kell, de ezek nem szoktak hiányozni.
Én ezeket mindig lehúzom, mert ha a hülye geforce now-on jelentkezek be ,mindig visszaállítja. jó mi?! (ezek a beállításaim az installált játéknál vannak, geforce now-on minden más fullon, mielőtt valaki beleköt)Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Balcsix
senior tag
válasz peterson79 #219938 üzenetére
-
notika77
senior tag
Mai teszt szerver javítási listájából:
Fixed the issue in Steel Hunter mode where destroyed vehicles could continue to fight in battle, while being considered destroyed by the system, making them invulnerable.
Javítva a hiba Steel Hunter módban, amikor a megsemmisített jármű folytatni tudta a harcot, miközben a rendszer megsemmisítettnek tekintette, ami egyben sebezhetetlenné is tette.
Gratulálok a javításhoz és a hibához is -
-
roli1981
friss újonc
válasz jano_77 #219901 üzenetére
ebben igazad van,ez 98%-ban így van!!! nagyon ritka,hogy jó a játék!!!! Pl.: WZ132A-val a kis ágyúval az E75 seggéről lepattanni az azért vicces!!! És a spot rendszerről nem is beszélve!!! az = a 0-val!!! a gold-al való lövés az szerintem mindegy ha valakinek van kreditje rá akkor lőjön azzal!!!! Engem konkrétan a spot rendszer zavar nagyon az nagyon szar
-
Swinegod
őstag
válasz h1mpi #219947 üzenetére
Szerintem az a legnagyobb szemét az egész ágban. Tier 10-ben 200-at meg az alatt lőni dolgok oldalába számalmas. 65 másodpercenként, ha mind a 3 lövésed teli találat valamibe akkor sebzel nagyon maximum 700-at, az egy highroll CGC-vel
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Bad Pritt
félisten
Ez a T42 jóféle? Szeretem a Boys-t, kísértésbe estem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest