Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#219601) kchryss válasza Swinegod (#219598) üzenetére


kchryss
addikt

Ja preferencia. Én inkább sebzek 1x 500-at 5 lövésből úgy hogy tudom az az egy azért sebzett mert tudom hova kell lőni mint 5x 100-at ész nélkül.

#219600 jozefgucci1
Én meg a gold miatti sírást nem értem 10-es szinten. Mint írtam annyira felnyomták a páncélt azon a szinten hogy a legtöbb tank állja a sarat a gold ellen is. Az sír aki nem tudja beforgatni a tankját és a goldra fogja hogy belövik.

(#219602) Swinegod válasza aginor (#219594) üzenetére


Swinegod
őstag

Én eddig csak lassú szar tankkal mentem rankedet és majdnem mindet vesztettem. Nagyjából egy kaptafára ment az összes lose: Medek lemingvonatban a heavy helyre mennek, ahol pofátlankodnak és megkúrják csak őket a nehezek amíg mivel a med helyen kutya sincs steamrollol minket a 4-5 STB meg miegymás és csak farmolják a seggemből a dmg-et mikor már 11-4 van

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#219603) Geller72 válasza h1mpi (#219597) üzenetére


Geller72
veterán

Nagyon sokat kel játszani alacsonyabb tierben, nem véletlenül. T8-ra - mire "odaér" az ember fia - sok esetben az egyetlen lehetőséged az, ha tudod, hogy ami éppen ellened van a másik oldalon, annak ismered e e gyenge pontjait, látszanak e és be tudod e lőni. Ha erre nem a válasz, akkor még nem vagy érett eléggé a magasabb tierben történő játékra. A T10 meg amúgy sem a pénzgyüjtögetésről szól, nem véletlenül. Én a maga részéről mindenkinek, jó néhány ezer csatáig javasolnám a T4-6 (esetleg T7) tierben történő játékot. Szemmel láthatóan sokan játszanak T8-ban olyan prém tankkal, amit megvenni meg tudtak, de a tudásuk egyszerűen nincs meg ehhez a tierhez. (Meg ami ehhez tartozik +1/2 Tier). Ha alacsonyabb tierben jobban megy, jobban érzed magad, akkro ott játsz addig, amíg a magasabb tier nem megy. Szvsz. :R.

(#219604) h1mpi válasza Geller72 (#219603) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Az a baj nincsenek jó 10-es tankajim (rankedbe)

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#219605) kchryss válasza vJokka (#219563) üzenetére


kchryss
addikt

Mi volt iyouxin-nál? Törölte a VOD-ot, nem lehet visszanézni. Mit linkeltél?

(#219606) Swinegod válasza Swinegod (#219602) üzenetére


Swinegod
őstag

Amúgy kicsit zavaró, hogy a meccs kezdetén már tudom hogy fog menni. Medek leszarják az egyik oldalt --> megflankel minket 4-5 enemy med --> felbátorodik a heavy oldaluk és lerohannak minket aztán vesztünk

Ja hát nem lepődtem meg nagyon, mikor pontosan ez történt

10 embernek 1000 alatti dmg rankeden :W

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#219607) vJokka válasza kchryss (#219605) üzenetére


vJokka
aktív tag

Neee, kár érte, klipet kellett volna csinálni. Videókat nézegetett kevésbé ismert tankosoktól, amikor egy ázsiai archoz ért. Megörült, hogy végre egy csaj, erre megszólalt az illető "bariton" hangon :DDD , egyébként először én is lánynak néztem.

"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"

(#219608) kchryss válasza vJokka (#219607) üzenetére


kchryss
addikt

Akkor megtaláltam, valaki szerencsére csinált klipet: [link]
Ezt meg bónuszként, simán elmehetne énekesnek is: [link]
Itt meg egy újabb váratlan dühkitörés, pedig most be sem ragadt az 5-ös gomb: [link]
;]

[ Szerkesztve ]

(#219609) CirrMee válasza kchryss (#219608) üzenetére


CirrMee
addikt

Megint mit amortizált le? Annyit láttam, hogy valami kis méretű tárgy, meg azt hallottam, hogy sokkal kisebb lett... :))

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#219610) popey37


popey37
addikt

erre valami magyarázat? miért kaptam ilyen kevés pontot a szerepkörért. artyval mit kell tenni, előre menni a heavykkal?

[ Szerkesztve ]

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#219611) hulp01 válasza h1mpi (#219597) üzenetére


hulp01
senior tag

Hú, én meg kifejezetten élveztem tegnap a rankedet. A kvalifikációt úgy sikerült befejezni, hogy 8 bónusz csatát kaptam, aztán utána tök gyorsan eljutottam a 4-es rankre. Többször top 3-ban voltam győztes csatában, és a vesztesben se vesztettem chevront túl sokat. Eddig 89%-os a hatékonyságom, ami nekem baromi jónak számít. Persze majd menni fog lefelé valószínűleg. És mindez azért szerintem mert kicsit jobban visszaszoktam a játékba az első szezon óta, plusz most már van normális tízes tankom, ami illik a jelenlegi metába. A Progettoval nyomom, és szerintem nagyon király tank.

(#219612) szbalogh válasza popey37 (#219610) üzenetére


szbalogh
őstag

Pont nem a sebzésre ad bónuszt :D
Ha az általad kábított tankot sebzik. Másik arti sebzéséért. Több tank egyszerre kábításért ad bónuszt.

A tegnapi napról meg nem nyilatkozom.

[ Szerkesztve ]

Nick: HE_Storm

(#219613) aginor válasza Gyuri27 (#219599) üzenetére


aginor
addikt

Itt a kvalifikáció miatt idegesített nagyon, mert azon múlik, hogy mennyi bónuszcsatát kapsz, azon pedig közvetve, hogy milyen gyorsan tudsz haladni. Na most emiatt itt jól kivehetően cumi van a saját hibádon kívül, és ez bosszantó. :F

h1mpi: én is igazából csak a 9-es német csoda miatt csinálom, de majd még meglátjuk mire jutok vele -idegileg. Utána még mentem pár csatát és felszaladtam 4-es szintig, de abban sem volt köszönet, viszont a szorzók miatt azért legalább már lehetett haladni valamennyit.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#219614) jano_77 válasza kchryss (#219561) üzenetére


jano_77
nagyúr

Köszi a tanácsokat még1x. :R
Igyekeztem a tanácsaid szerint felhasználni a bónusz csatákat.
Tegnap neki vágtam a III-as divíziónak és a 4-es - fix - szintig sikerült viszonylag "könnyedén", gyorsan eljutnom, tulajdonképpen, ha jól emlékszem egy vesztes csatával, amiben sikerült az elején végeznem és nem veszteni stráfot. Ez után azonban elkapott egy olyan orbitális szopás, hogy alig tudtunk nyerni és hiába voltam mindig a legjobb 5-ben, sajnos tovább nagyon nem tudtam haladni már este. 5 szint meg volt, de a legvégén becsúszott 2 csúnya bukó, amivel 2 stráfot is veszítettem. :U (Eddig sikerült tartanom, amit utoljára írtál, hogy vesztes csatákban ne bukjunk stráfot lehetőség szerint és a nyertesekben is sikerült mindig az első 5-ben végeznem. A vesztes csatákkal viszont tényleg nem tudok mit kezdeni.)
Túl szép lett volna, ha úgy ment volna végig a div, ahogy indult. :U
Ma majd újra neki ugrok és folytatom. Viszont a bukóknak köszönhetően sajnos az elején még 200%.on lévő teljesítmény leesett 85%-ra. :O

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#219615) jano_77 válasza Geller72 (#219603) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én meg régóta szajkózom, hogy azt kellene bevezetni - de hát azt is tudom, hogy miért nem lesz sosem - hogy minden tierből csak akkor léphetne tovább az illető, ha bizonyos szintet elért mondjuk akár sebzés átlagban, akár vmi más értékelésben! Addig amíg ezt nem éri el, ott rostokolhatna és nem léphetne tovább! Aki még mondjuk tier5 szinten van vagy 6-on, az mondjuk nem tudna vásárolni sem cash-ért és goldért SEM tier8 prém tankot, mert a rendszer tudná, hogy az adott acc milyen szinten tart!
Vicc az, hogy a mostani felgyorsított tankfejlesztések mellett - képzési könyvek, rengeteg bónusz, tervrajz töredékek - 2 hét alatt vki eljut tier10 tankig úgy, hogy olyan vörös vagy épp agyhalott szintjén lévő szürke, aki azt sem tudja, hogy melyik a tank eleje és melyik mapon van, csak azt látja, hogy itt is vannak fák és épületek, no meg tankok!
Ez lenne az egyetlen jó megoldás szerintem arra, hogy az agyatlanok ne kerülhessenek olyan tierbe, ahová NEM valóak! Persze tudom, hogy ez nagyjából a játék végét jelentené. :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#219616) Viktoár válasza kchryss (#219608) üzenetére


Viktoár
addikt

Ez egy hisztis kisegyerek? :DDD :DDD

Üdv:Viktor

(#219617) joergie


joergie
őstag


bónuszkód: CLAGUERRE

Tudom thrawn kollega már betette, de a sok HE és arty bullshitben elveszett amikor átpörgettem ;] Nem vágom amúgy, a panaszkodás kinek mikor és miben segített. Véleményed lehet(ami mint tudjuk, olyan mint a segglkuk, mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra), és azt ki lehet fejteni, de a panaszkodásnak az az ismérve, hogy van egy probléma, aminek a megoldásába nem vagy hajlandó elég energiát beletenni, vagy az adott problémához mindenki másnak ugyanúgy kell alkalmazkodni, úgyhogy igazából nem is probléma, hanem körülmény.

Na írtátok itt 50tp-re hogy 3-4k csaták mondom úristen nekem ez nem megy. Hát igen, mert nem volt bele legénység. 53tp-nél tartok, most lett a legényeknek BIA, és elkezdett működni a vas ;] Múltkor csináltam 6k pattintóst serene coaston, az azért masszív. Kicsit lassú, nagyon gondolkodok hogy kipróbálom turbóval, mert amúgy a motorja erős.

[ Szerkesztve ]

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#219618) Gyuri27 válasza joergie (#219617) üzenetére


Gyuri27
félisten

Engem jobban idegesit a 3 arty 3 ebr nyitott pálya kombó. Ami elég általános.
De hát kell a he nerf. Tegnap kicsi masussal csináltam a pattintós küldüt (most abba ne menjünk bele, hopgy egy pattintás és egy lövés kellett volna még, de így nem sikerült). Is3-II beállt a laposba oszt üsd át a tornyát.
Köszi. Nyilván ezzel a tetű szarral (meg ugye a csata se úgy állt) flankelni nem lehet. Ha nincs he ki is léphettem volna a csatából. Azzal sikerült valamennyit szebezni rajta. De nyilván én piroska vagyok. A nagyon prok megoldották volna.
És a fent emlitett ebr-re is he-t töltök. Mert unom, hogy 120+ kaliberrel csak úgy sorjáznak a 0-s kritikálok azokba a szarokba.

Amd - Radeon - Ryzen

(#219619) Viktoár válasza Gyuri27 (#219618) üzenetére


Viktoár
addikt

Én sem vagyok pro, úgyhogy nem zavar a jelenlegi HE spam... :DDD

A pro-kat zavarja hogy beállnak tornyozni és mégis tudja őket csipkedni egy piroska...

Szerintem nem tévedek nagyot ha azt gondolom hogy nagy kempelések lesznek a HE változtatások után.
A pro beáll hulldown-ba és várja hogy jöjjön az enemy. Az értelmesebbje ki sem néz rá mert minek? A mozgékonyabb tankok meg elmennek másik oldalra, aki meg lomha tankkal van az várja hogy legyen valami. :DDD

Egy pro elmondhatná hogy egy tornyozó is7 ellen mit kell csinálni maussal vagy type5 heavy-vel ha a HE már nem fogja sebezni? :U

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

(#219620) aginor válasza kchryss (#219601) üzenetére


aginor
addikt

"Mint írtam annyira felnyomták a páncélt azon a szinten hogy a legtöbb tank állja a sarat a gold ellen is" - nu, ezzel a mondattal több baj is van (nem is kicsik). Ez egyik -számomra legfontosabb, hogy innentől kezdve aki nem golddal lő az szopik, mert jelentősen nehezebb a dolga, mintha nem is lenne gold a játékban. Tudom, hogy ilyenkor azzal szoktatok jönni -goldfanok-, hogy nekem is adott a lehetőség, meg lehet venni kreditért is a prémium lőszert. Igaz, de aki nem fizet a játékért (értsd: nincs prémifiókja permanensen és meta 8-as prémtankjai) és nem lila játékos, azok gazdaságilag nem tudják az ilyen csatákat kitermelni. Ugyanakkor abban sincs igazad, hogy a golddal nem szednek gondolkodás nélkül szanaszét. Szomorú tapasztalat, hogy bemegyek masszív meddel (pl.: 121, 430U) az első -a csöben lévő lövés még pattan, aztán jönnek golddal és átlövik a toronyfrontodat. A 10-es nehezek egy része ennél masszívabb, de ott is sok kellemetlen percet okoz az ész nélküli goldspam, míg a HE inkább egy lehetőség a szorult helyetekre, de abban tök igazad van, hogy sokat gondolkodni nem kell vele.

Swinegod #219602: régen a ranked nagyon király volt, igazi felüdülés. Most egy óra ranked után megyek vissza sziesztázni randomba, akkora a böszmeségek vannak, hogy komolyan meg tudok lepődni rajtuk. Két arty minden meccsben fixen be van drótozva, ellenben a könnyű tankok minta nem is lennének a játékban. Én sajna csak 5 bónusz csatát kaptam, de tegnap több, mint két óra alatt csak négyet tudtam felhasználni.. No comment. Mondjuk azt el tudtam érni, hogy legalább stráfot ne veszítsek, de tényleg nagyon kimerítő -érzelmileg is-, hogy nyilvánvaló vesztes csatában is érdemben vergődj az utolsó lövésig is.. :F

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#219621) Black_Sheep válasza kchryss (#219601) üzenetére


Black_Sheep
tag

Sajnos nem ilyen egyszerű a kérdés. T10-ben a jobb játékosok - hasraütésre - 95%-a golddal tolja. Kemény torony kitol, klikk, vissza. Gyenge pontok célzása? Ugyan már... Ehhez milyen skill kell? Kb. annyi, mint a HE spam-hez.
Nyilván a jó játékosokat nem a gold teszi übermensch-é, hanem a helyezkedés, helyzetfelismerés, szem-kéz koordináció, stb... De a gold szignifikáns előnyt ad nekik.

Joe Average leül a gép elé, hogy leeressze a gőzt, de átlagos lévén nincs állandó klános kreditbónusza, nem farmol heteket, hogy finanszírozza a T10-es kredittemetőt, egyszerűen játszani akar. Beül az IS-7-be. Találkozik egy hull down-ban levő SC-vel, 150 méterre van tőle. Goldot csak muszájból használna, de itt ugye ez sem működik. Flankeljen? Egyedül? Fedje fel magát a háttérben szotyizó TD-nek? Joe barátunk olvassa ezt a fórumot, de az SC-ben ülő ellenfél is a PH tagja, olvasták, hogy a HE rossz, az ördögtől való, csak azért sem használják. Nézegetik egymást, telik az idő. AP-val durrogtatnak, mert unalmas lenne csak ülni és várni. Emberünkben felködlik, hogy akkor elmegy másfelé, itt nem terem babér, visszahúzódik, és bízva az IS-7 magic armorban, megkerüli a dombokat, begurul a házak közé. Végre, egy ellenfél! Előveszi a tanultakat, sidescrape-ben kitolat a fedezékből, hogy jól megbüntesse az ellenfelet, de a felső lemezen már sistereg is a HEAT, rántja elfele a HP-t. Ez így nem lesz jó, akkor legyen facehug, a tornyot be nem lövi senki. Elindul, a hasa, a felső lemez csak úgy füstöl, párolog a HP. Sebzés nélküli garázsmenet.

Vissza kell farmolnia az előző bukó kört, beül a T8 Progetto-ba, de nem kegyes az MM, T10-be kerül. Spotra kerül, aranyeső az STB-től, Leo-tól, folyamatosan. Emberek, papírtankban ülök! Miért golddal kell erre is lőni? Csata után rájuk ír, a válasz: haha, hülye noob, csak goldot viszek, sírj még! Szerintem ez nincsen rendben.

Értem én, hogy a sebzés a fontos, de miért kell a medeknek szemből lebontania a vak heavy-ket? Nem a flankelés lenne a megoldás? Á, dehogy! A mostani csőpályákon esélyed sincs, vagy lehetetlen, vagy a TD-k, artyk elé futnál ki. Akkor marad az, hogy aki finanszírozni tudja, az +1-2k sebzést ki tud tolni az alaplőszer használókkal szemben, mert a 25% RNG az emelt átütésből számlálódik. A HE nerf a szerencsétleneket még szerencsétlenebbé teszi, mert végképp esélye sincs tenni valamit a kemény tornyú tankok ellen. Tovább nyílik az olló.

A megoldás az lenne, ha limitálnák a gold lőszerek számát, de átterveznék a pályákat, hogy ne csak a 15%-a legyen bejátszható a TD-k és az artyk miatt, azaz a medek tudjanak flankelni. Továbbá levenném 15%-ra az RNG-t, kompenzálva a gold limitációját. Az artyk számát korlátoznám 2 db/oldalra, növelném a töltésidőt, csökkenteném a pontosságot, de visszaadnám nekik a durván sebző AP-t. Szerintem így játszhatóbb lenne a WoT.

(#219622) köpet válasza Viktoár (#219619) üzenetére


köpet
aktív tag

+1
Kész az állóháború szerintem, de ne legyen igazam. Eddig se mentem tier 10-be, most még messzebb fogom kerülni, ha tehetem.
A maus tornyát is olyan könnyen belövik, mint a mäuschen-ét?

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#219623) Viktoár


Viktoár
addikt

Ugyan mégcsak a 35-ös szinten vagyok a Battle Pass-ban, de ha elérem az 50. szintet akkor nullázódnak a tankok pontszámai?

köpet: Hát nagyon jól kell szögelned a tornyot és a testet akkor talán még használható a maus, de goldspam van úgyhogy nem kell sokat várni tőle. A mauschen-t utáltam a kupola miatt, a maus nekem tetszik még most is.

Bár mint minden tanknál ennél is van olyan csata amikor 0 pattanóval és 2:15-tel gurulsz vissza a garázsba... :DDD

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

(#219624) Black_Sheep válasza Viktoár (#219619) üzenetére


Black_Sheep
tag

A pro-k ezt nem tudják megmondani, mert kevés kivételtől eltekintve nem játszanak ennyire out of meta tankokkal.
Egyébként flankelj, rammold le, ess rá. :)
Komolyabbra fordítva: az EBR-ek miatt egyre kevesebb T10-ben a láncos lightok mennyisége, ezért a heavyk a spotból fognak élni, amint kihalnak a kerekesek. Szép új világ.

(#219625) po1son válasza Viktoár (#219619) üzenetére


po1son
addikt

Szeritnem is butaság a HE változtatás, nem mindenkinek telik lila felszerelésekre, pótkajára, gold lőszerre, hogy lézer pontossággal beüssön egy pár pixelen látsszodó hitpointot. :U

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#219626) Viktoár válasza po1son (#219625) üzenetére


Viktoár
addikt

Akármit is teszel a tankra, az rng-t nem nagyon tudod befolyásolni. Ha bukni kell megoldja a játék hidd el, mehetsz lila felszereléssel kitömött OP tankkal unikum stattal is..... :)

Üdv:Viktor

(#219627) peterson79 válasza Viktoár (#219616) üzenetére


peterson79
őstag

Szerintem ezeknek nagy része műbalhé. Nézettséget generál magának.

(#219628) jano_77 válasza köpet (#219622) üzenetére


jano_77
nagyúr

goldal mint a vajat! :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#219629) jozefgucci1 válasza Black_Sheep (#219624) üzenetére


jozefgucci1
addikt

+1 Jellemzően a superunicum nem fogja tolni ilyen szar tankokkal , mikor ott van neki az STB1, Udes ,Leo stb meta med tankok amire úgy is fossák a goldot és nem a HE-t . Csak megint jellemzően az megy , hogy amit ezek mondanak az szent és sérthetetlen , pedig azért saját maguk felé hajlik a kezük nekik is rendesen . Vegyük el a HE-t , mert akkor aztán a sok balfasz még annyira sem fog tudni mit kezdeni velünk és +10%-al lilábbak leszünk . Gusztustalan a hozzáállás . :o

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#219630) Viktoár válasza jano_77 (#219628) üzenetére


Viktoár
addikt

Ezaz hogy spammelik a goldot ezért a páncél mint olyan nem sokat ér. És ugye mivel nagyon páncélozott ezért lassú. Ergo nincs páncélod de lassú vagy.

Hozzátenném hogy egy jól beforgatott maus-t 310 pen alatt nem nagyon ütsz be. :)

Üdv:Viktor

(#219631) Swinegod válasza Viktoár (#219630) üzenetére


Swinegod
őstag

Az egyetlen baj vele, hogy golddal mindennek van 310mm penje ami tier 10-es. Ja meg amúgy ugye ha a Maus lőni akar ki kell forgatnia magát akkor meg 260mm eff...

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#219632) h1mpi válasza Swinegod (#219631) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Az E100 tornyát is pont úgy balanszolták, hogy azért egy 60-70% esély legyen beütni HEAT-el.

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#219633) Swinegod válasza h1mpi (#219632) üzenetére


Swinegod
őstag

Csak nem értem milyen létjogosultsága van a Mausnak a buffolt E100 után? Alapból az E100 1,5x annyival megy, az ágyúja sokkal jobb, mind a 2 és a tornya is efektív 50mm-el erősebb, ki a here akarna ezután Mausozni?

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#219634) jozefgucci1 válasza Swinegod (#219633) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Pont emiatt is eladtam a viharba mikor kelet a pénz a blackmarketen :DDD

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#219635) aginor válasza jozefgucci1 (#219634) üzenetére


aginor
addikt

Ha eladok vmit (normál fejleszthető tankot), de szeretném visszavenni, azt hogyan lehet és mik a szabályai?

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#219636) L-e-f-i-e válasza aginor (#219635) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Az eredeti ár feléért tudod eladni, és a tech treeről bármikor a teljes áron lehet visszavenni.

=^-^=

(#219637) aginor válasza L-e-f-i-e (#219636) üzenetére


aginor
addikt

Azt ismerem, de azt hittem, hogy van rá más megoldás, hogy ne teljes áron vegyem vissza. Ebben az esetben aki BM-kor eladta a fél garázsát, az jól tökönlőtte magát szépen. :U

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#219638) jozefgucci1 válasza aginor (#219637) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Szépen megfogalmaztad :DDD Valahogy úgy . Érdemes lehet top of the tree akció keretén belül visszavásárolni , mert akkor 15%-al olcsóbb a tizes az akciós ágon .Amúgy én nem szoktam tizes tankot eladni ha már egyszer megszenvedtem érte ,de most pl a T62A-Maus ment a levesbe , mert ott az ob140 és az E100+ még rengeteg másik tizes .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#219639) po1son válasza Viktoár (#219626) üzenetére


po1son
addikt

Akkor te menjél felszerelések nélkül, ha csak az RNG dönt. :B ;]

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#219640) Gyuri27 válasza jozefgucci1 (#219629) üzenetére


Gyuri27
félisten

Jaj hát imádom a lilákat leókban. Meg azokat a majmokat akik őket utánozzák.
Ki lehet találni, hogy 9-10 med hol parkol, mit csinál. A tdk vagy az artyk mögött snájpol. Aztán veri magát milyen jó a statja. Ha bukik a csapat ugye neki akkor is jó. Ha jobban áll a csapat akkor előkerülnek a low hp tankokat kivégezni.
Oszt szidjuk az artyt. GG

Amd - Radeon - Ryzen

(#219641) Black_Sheep válasza Gyuri27 (#219640) üzenetére


Black_Sheep
tag

Ez így azért nem teljesen fedi a valóságot. A gunmark-hoz spot is kell, ezért lilát nem nagyon fogsz látni artyt/TD-t védeni.

(#219642) jozefgucci1 válasza Gyuri27 (#219640) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Még a Leo azt mondom okés a csata első felében míg átlátod ki merre helyezkedik addig támogatod a csapatot és amint van lehetőség megkerülni az ellent vagy oldalról idegesíteni addig jó . Viszont a nyolcas prém Progetto, boroskóla párost rengetegen piros volnal mellől lövöldözve használják csak és a végén előbújnak letárazni a lebontott tankokat , persze szigorúan full goldal mindenkit :W Na most ezeket nem sajnálom mikor HE-vel lövik :DDD
Ez csak hiszti , hogy jaj szegények ,de a lőtéri kutyát nem érdekli amúgy .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#219643) h1mpi válasza Swinegod (#219633) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Semmi, sajnos annyi a tank, hogy ha az egyiket változtatják, akkor egy másik lesz a sz@r. Ez egy örök körforgás a játékban. Az összes tizes tankom jó volt, amikor elkezdtem húzni az ágat, a végére a legtöbb felejthető lett.

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#219644) Swinegod válasza h1mpi (#219643) üzenetére


Swinegod
őstag

A Mausnak ugye az lenne az értelme, hogy sidescrape/bedöntés közben a teste majdnem sérthetetlen minden ellen ami nem 10-es TD goldja, és még azok ellen is jól elvan, de ott a 260mm efektív torony, amit minden egyes alkalmommal látsz ha lőni akar az emberünk szóval tényleg csak egy szép buff kéne a tornyának aztán már csak a szar ágyú és turbo meccsek miatt a 20km/h miatt lenne játszhatatlan

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#219645) köpet válasza Swinegod (#219644) üzenetére


köpet
aktív tag

Abszurd, hogy ezen a téren nem jelent igazi előrelépést a Maus a Mäuschen után, tier 8-as nehezek belövik a tornyot golddal, afelett meg kis szerencsével bármi, nem is kell a kupolával szórakozni.
Annak idején szar volt a Tiger II, eladtam és elindultam azon a vonalon, majd láss csodát elment a meta ezek felett is. Most visszavettem a Tiger II-t, meglett az E75 is, és csak azért nem adom el a retekbe a Mäuschent-t, mert hátha kap egy buffot egyszer és használható lesz. De az is érdekes, hogy kb. ugyanaz az ágyú van a Ferdinand-on is, de ott fényévekkel jobban működik.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#219646) Swinegod válasza köpet (#219645) üzenetére


Swinegod
őstag

A Mauschen szerintem végtelenszer szarabb, mint a Maus, ha más nem a kupola miatt. Igazából elég nagy baj, hogy tier 5 után 3 tetves szar tankon kell végig szenvedni magad, hogy legyen egy hasonlóan retek Maus belőle

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#219647) jr1994 válasza Swinegod (#219646) üzenetére


jr1994
addikt

Valamivel mégis meg kell csinálni a német-japán pattintsd a hp-d x-szeresét küldiket. Kihúztam nemrég TOTT alatt az E100-at, E75-tel nem egy acélfalam volt, mégsem sikerült egyszer sem a hp 2x-esét pattintani. Most akarok rámenni a Tier8-as VK100-ra, hátha majd azzal. Van jobb esetleg?

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#219648) szbalogh


szbalogh
őstag

Ó hát ma szerencsés napom lesz ...

ja nem, utána 7 bukta. Még szerencse, hogy épp elértem a pajzsot.

Nick: HE_Storm

(#219649) Gyuri27 válasza jr1994 (#219647) üzenetére


Gyuri27
félisten

Kicsi maus t9. De igazából mindegy. Ha akarja a játék menni fog. Ha nem nem. De e100-al nehéz az biztos.
Nekem tegnap egy felfogott hijján megvolt a 3x-os küldi.
De kell hozzá rngjesus segitsége. meg sok hülye aki akkor is lő ha tuti nem üt át.

Amd - Radeon - Ryzen

(#219650) Black_Sheep válasza jr1994 (#219647) üzenetére


Black_Sheep
tag

JgPzE100? Vk4502B? Löwe? Kpz50t?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.