Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#216682) hulp01 válasza kchryss (#216666) üzenetére


hulp01
senior tag

Hú mennyi komment. Egy korábbi hozzászólásod maradt meg a fejemben, hogy meddel játszol elsősorban, és ott nem igazán zavar a goldammo. Pedig amúgy ott is rohadtul zavaró, mert pl. egy tornyozó stb máris hátrányban van. Amúgy szerintem tök nem releváns, hogy az unikumok miért sírnak. Persze, hogy nem sírnak a goldammo miatt, mert a nagy részük azzal játszik. Rogyásig vannak credittel meg golddal. Skillt is nem egyszer láttam golddal blindshotolni sorozatban. És ő még alapból normál lőszerrel tolja, és tényleg csak akkor használ goldot, amikor szükséges plusz egy szavazás óta bounty felszerelést se rak a tankokra. Sőt, sokszor láttam már szar legénységgel is tolni és akkor is jó volt. De azt ő is mondja nem egyszer, hogy 100%-os mark of excellence-re full golddal megy. Szóval a HE nerffel meg még rosszabb lesz a helyzet. A hétvégi játékos majd lövi a goldot, az unikumnak meg nem kell tartania a HE-től. Ez egy win-win szituáció a wg-nek. Ég a credit, veszik a prémiumot, csörög a kassza, miközben a hangos kisebbségnek is befogják a száját.
Az érvelésedet meg is fordíthatjuk. Nem kell leállni a 279e-vel. Ok, akkor nem kell leállni a HE-t spammelő 60tp-vel se. Amúgy az a tank szerintem nyílt terepen is mocskosul op. És a feltételek miatt eleve csak nagyon jó játékosok tudják megszerezni (a fizetett megszerzéstől most tekintsünk el).
Amit a balanszolhatatlan tankokat illeti én pont azt vettem ki QB véleményéből, hogy nagyon egy paraméter köré építik az egészet. Nem azt mondta, hogy op a Foch B, hanem azt, hogy eredetileg volt rajta egy brutális ágyú, aztán össze-vissza kellett mindenhol nerfelni, hogy ne legyen brutálisan op, aminek az lett az eredménye, hogy nem játszik vele senki, mert az ágyú egy paraméterét kivéve egy fos. A wt-vel, Foch 155-tel ugyanez volt a gond. Foch 155-tel van a dmg rekordom a játékban (valamivel 8k felett, szóval semmi extrém nagy). 3 lövés a tárban egyenként sebzett vagy 800-at. Hát vicces volt (na persze nem ellenfélként). Ráadásul még a frontpáncélja is állat volt. És ehhez még mindig hármat kellett lőni, hogy annyit sebezz, mint a kukáskocsival egy lövésre. És itt jön be, amit mások írtak korábban, hogy játssz vele és meglátod milyen szar. Mert azt is ki kellett egyensúlyozni valahogy. Lassú, világít, papír és még a pontossága is vacak. Amúgy a WT-nek mind megvoltak ezek a tulajdonságai. Ok, az ágyúja az pontos volt. Viszont nem volt HESH-e, amivel ha csak egy med környékére lősz, már bukta a fél hp-ját. Azzal legalább el kellett találni az ellenfelet a megfelelő helyen. És mégis kivették, mert nem lehetett mit kezdeni vele. Na ezt jelenti nekem a balanszolhatatlan, és szerintem QB is ezt fejtette ki a videóban.

De majd meglátjuk mi sül ki belőle. Az equipment 2.0 pl. egész jól sikerült szóval van némi remény.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.