Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#216666) kchryss válasza Swinegod (#216662) üzenetére


kchryss
addikt

A HE a legidiótább mechanizmus a játékban. A béna játékosok miatt van jelenleg ilyen nagy sebzése hogy legyen sikerélményük.
Múltkor megcsináltam a kritikus sebzéses obj279e küldetést 60TP-vel. 8 csata alatt kész lett kitüntetéssel. 2700 átlag sebzésem volt ebben a 8 csatában úgy hogy csak repeszt lőttem, nem is vittem más lőszert magammal. Nem is céloztam csak köptem a tankok felé tornyozós pozícióból, teljesen agyatlan játékkal.

A legdurvább jelenet ami jól mutatja a repesz balanszolatlanságát az volt amikor studziankin mentem a hangárhoz a 60tp-vel, ellenféltől pedig egy obj279e jött oda. Amint felbukkant rárántottam az ágyút, ráköptem a tornyára egy 400-as sebzést, az obj279e azzal a lendülettel fogta magát és átszaladt a pálya másik oldalára a med-ekhez. Érted, feladta a számára legjobb pozíciót ahol taktikailag a helye lenne, ahol ki tudná használni a páncélját azért mert egy idióta repeszes 60TP ellen semmit sem tud csinálni. Tökéletesen sidescrape-elő E100-ba stabilan lőttem a 300-as sebzéseket a láncába, hiába forgatta jól a tankját, hiába használta jól a tudását, megbüntettem azért mert okosan játszott ...
Repesz ellen nem lehet védekezni. A repesz miatt nem tudja kihasználni az előnyeit egyik páncélozott tank sem. A sidescrape-elő tankok nem tudnak sidescrape-elni a tornyozó tankok meg nem tudnak tornyozni.

Kérdésedre válaszolva hogy mit lehet csinálni egy sidecrape-elő 705a-val vagy egy hulldown chieftain/obj279e-vel. Miért kéne tudni simán sebezni egy sidescrape-elő 705a-t vagy egy tornyozó chieftain-t? Miért kéne csinálni velük bármit is? Miért lenne baj az hogy egy tank ki tudja használni az előnyeit és be tudja tölteni a pozíciót amire tervezték? Miért megy oda a sok retardált idióta hozzájuk és játszik ellenük olyan pozícióban amiben hátrányban vannak ellenük? Miért van az hogy ahelyett hogy kicsalnák őket a nyílt terepre ahol aztán sebezhetőek inkább oda mennek hozzájuk megdögleni aztán sírnak hogy a csúnya op tank lemészárolta őket.

Ha megfigyelitek az op tankok miatt jellemzően a gyengébb játékosok sírnak a legjobban, sokszor még a valójában nem is op tankok miatt is. Azért mert hülyék hozzá hogy elkerüljék őket vagy taktikusan játszanak ellenük és sokszor ezek által halnak meg. Op a táras tank mert kiszedi őket 1 tárból, op az fv td mert kiszedi őket 1 lövésből, op a sidesrape-elő 705a és a tornyozó 279e mert nem tudják sebezni őket. Mindig az op tank a hibás és sosem a játékos aki balga módon kisétál a táras tank vagy az fv td elé vagy aki leáll az ellenfélnek kedvező pozícióban harcolni.
Az unikum játékosok sokkal ritkábban sírnak az op tankok miatt, ellenben a repesz miatt ők sírnak a legjobban. Jogosan.

#216612 hulp01
Ez az egész repesz téma kapcsolódik ehhez a posztodhoz. Én is láttam QB-nek ezt a videóját. Tényleg annyira balanszolatlan tank a Foch mint ahogy beállítja? Itt van QB összes tier 10-es TD-jének a statja: [kép]
Sokat mondó hogy a "balanszolatlan" Foch B-vel van szinte a legrosszabb statja mind átlag sebzés mind wr szempontjából az összes 10-es TD közül. Csak a kukáskocsival rosszabb nála. Az is sokatmondó hogy alig látni Foch B-t randomban. Nem is emlékszem mikor találkoztam vele utoljára. Nem játszik szinte senki vele. QB berakott egy jó kört vele ami kb 1000-ből 1x jön össze neki így. Ha az ellenfél kukáskocsija jó játékos akkor már a csata felénél kilőtte volna QB-t.
Én ha Foch B-t vagy Fv4005-öt látok az ellenfélnél akkor örülök, mert free dmg. Lövést nagyon ritkán kapok tőlük és akkor is nagyrészt az én hibámból. Azt elismerem hogy ha több van belőlük egy csatában akkor az a csata nagy eséllyel szar lesz, de ez nem a tank hiája hanem az mm-é.

Ezt meg tisztázzuk:
"ha olyan tankokkal szeretsz játszani, amik nem a páncélra építenek, akkor elhiszem, hogy nem zavar a goldammo. Engem tegnap az obj-tel eléggé idegesített, hogy sokan szinte célzás nélkül lőttek át."
Ez így csúsztatás amit írtál. Nem írtam olyat hogy engem nem zavar a gold ammo. Engem is zavar és várom a gold ammo nerf-et is. Azt írtam hogy a két problémás lőszer, a célzás nélkül mindenbe túl nagyot sebző repesz és túl nagy átütésű semmi hátránnyal nem rendelkező prém lőszer közül engem a repesz jobban zavar. És ha megkérdeznénk 10 unikumot 8 biztos egyetértene velem ebben, pedig én nem is vagyok az unikum szint közelében sem. :)
Láttam iyouxint nemrég kihúzni a maus-ra a 3 jelet. Több mint 3000 felett pattintott átlagban pedig őt is golddal lőtték legtöbbször, csak ő jobban forgatja a tankot mint az átlag játékos. Sosem láttam őt azért sírni mert gold lőszerrel belövik, a repesz miatt viszont rendszeresen nyafog mert az ellen hiába forgatja jól a tankot, nem megy vele semmire.

szerk. Ezt úgy általánosságban írtam a repesz jelenlegi állapotára alapozva. Nem néztem meg még hogy a sandbox-on mit változtattak rajta. De például amit pozitívumnak írtál hogy már nem akad fent a tereptárgyakon az pont egy valósághű és a játék szempontjából jó tulajdonsága volt a repesznek. Ha ezentúl átmegy a tereptárgyakon akkor az nem erőre lépés hanem visszalépés és még "butábbá" teszi ezt a lőszertípust.

szerk2. Még mielőtt félreértenétek ezt is: a chieftain és az obj279e szerintem is túl op és nerfelni kéne őket. De azért nem okoznak olyan kárt a játéknak mint amennyire azt sok játékos beállítja. A chieftain-nel például nem az a probléma hogy nehéz belőni a tornyát hanem hogy emellett még gyors is és aránylag jó az ágyúja. Van egy csomó tank aminek van ugyanolyan jó tornya mégsem sír miattuk senki, mert vagy lassúak vagy rossz az ágyújuk. A 279e-vel meg az a baj hogy alacsonyabb szintű tankok semmit sem tudnak ellene tenni, full 10-es csatában annyira nem op. A 705a-val meg nincs semmi baj, nem is játszanak vele sokan. Csak arra jó hogy egy sarkot megtartson, ha valaki odamegy hozzá sidescrape-elni az megérdemli hogy megbüntesse.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.