Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#216675) kchryss válasza Swinegod (#216674) üzenetére


kchryss
addikt

Jól látod hogy a Maus és 60TP valóban azért vannak ennyire elől mert hülyebiztosak. Ugyanakkor az E5-öt rosszul látod, baromi jó tank lett a buff óta, de nagyon skilles tank. E5 csak a jó játékosok kezében jó. Mióta buffolták egy szinten van a sconq-kal, ha nem lenne kupolája akkor jobb lenne mint a chieftain, tulajdonképpen a kupola balanszolja és akadályozza meg hogy op legyen. Remek tank lett az E5, én szeretem.

A 705a-t meg én sem tartom egyébként annyira rossz tanknak mint amennyire a RU szerver stat mutatja, de míg én a középmezőnybe pozícionálom addig te az élmezőnybe ami azért elég nagy különbség.
Lehet hogy ha játszanék vele akkor megváltozna a véleményem pozitív irányba, de lehet a tiéd is megvoltozna negatív irányba ha éles szerveren játszanál vele többet.

Kicsit kapcsolódó videó, skill4ltu értékeli az összes 10-es tankot: TIER X MEGA REVIEW | World of Tanks
47:16-nál beszél a 705a-ról, neki is bejött. Mint ahogy az E5 is bejött neki. Ez egyébként szubjektív lista nála, nem kell vele mindenben egyetérteni. Az én listámon a 705a és az e100 helyet cserélne az övéhez képest.
Kajzoo 24:45-nél beszél róla és egész jónak értékeli: [link]
QB középmezőnybe rakja: [link]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.