- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
zserrbo #223860 üzenetére
Én meg erre kaptam stráfot
:
Ez már nekem volt ciki.
Tök vicces, hogy 2-3 nap szopás után, ami alatt eljutottam div2 rank8-ról div1-be, ma este tök simán feljutottam rank 5 +2 chevronra. 6 duplázóm volt. A végén már csak azért mentem, hogy elhasználjam a duplázókat, mert hétvégén már nem tudok játszani. És a mai nap 2%-ot javult a winrate-em is. Ennyit tesz, hogy nem vagyok folyamatosan szopórolleren. Eléggé kiszámíthatatlanná teszi ezt az egészet, hogy mozgó célpontra kell lőni a teljesítményt illetően. Volt, hogy 2k sebzés és győztes csata sem volt elég a chevronhoz, meg a másik véglet a fenti kép. Ez egyértelműen nem érdemelt chevront szerintem. De volt, hogy közel 4k sebzésre se kaptam chevront, mert második lettem és vesztettünk (ez ugye máris 2-4 meg nem kapott chevron). -
e-newsee
addikt
válasz
zserrbo #209801 üzenetére
Az ebből hogy jött le?
Ez a csatajelentőd alapján egy teljesen átlagos csata volt, ráadásul csak 15:11-re kaptatok ki, mindössze ketten nulláztak, és 6-an sebeztek 1000 fölött. Bár minden vereség ilyen lenne!Akkor reklamálj, ha 6-7 ember semmit nem sebzett, te hoztad ugyanezt, a többiek meg valahol 500 és 1000 között alkottak, és kikaptatok 15:3-ra! Mondjuk az inkább baj, hogy lassan az sem számítana különlegesnek...
-
-
Dr.Én
veterán
-
rlazol
veterán
válasz
zserrbo #128895 üzenetére
Emu: hát sry, mit lehet erre mondani? Sajnos, mint írtam, erre nem vállal garanciát senki, és biztos orbitális szopás.
zserrbo:
és ha elég időt töltesz a jó játékosok között, mivel a kiosztható dmg véges, előbb-utóbb leesik annyira a statod, hogy magad is a piroskák között találod magad, mert már oda tartozol. Ezt kéne megérteni. Csak akkor tudsz sebezni, ha van kibe. Ha amazok is tudnak játszani, akkor saját hp-d is alig sebzed le, ergo lassan magad is piroska leszel.
Az olyan apró részleteket, hogy ugyan, melyik statisztikai mérőszámod tartod megfelelően relevánsnak, ne is vegyük elő. Azt se, hogy a WG profitorientált, tehát a kérdés az, hogy ez nekik miért érné meg (hol növelné a bevételt?)
-
Gyuri27
félisten
válasz
zserrbo #128843 üzenetére
Mivel sose voltam jó játékos nekem is cselhez kellett folyamodni.
Féláron vettem dmaxot, t25-t, su85l-t. Van most stug IV is. Ezek jól termelnek.
Szóval ha a többin minimálisat keresek vagy 0-s nem érdekel. Mert ha kell kredit farmolni azért tudok.
Az, hogy most miket kaptunk meg hát na. Nekem az xp, szabad xp, legénységi jobban kellett. -
Gyuri27
félisten
válasz
zserrbo #128840 üzenetére
Azért ne keverjük a dolgokat. Az rng faktor sok. Az átütést meg kéne tartani. A sebzés rng-t kivenni. Vagy mindkettőt levinni 15-15%-ra. Az mm évek óta hurut. A motor szintén.
Az, hogy állandón csúcsdíszt adott szemétség. Ez mind mind igaz.
De ez az event sok jó dolgot adott. Többet mint a wg eddig összesen (erős sarkítás). Szóval ezért kár rinyálni.
A bot, afk, leming, siemka csapatok ellenére meg lehet találni azt a tiert és tankot amivel az ember jól érzi magát és még keres is. High tierben kb a küldik miatt játszom. Nekem a t5-8 pont elég.
Nem is szeretem a 9-10 csatákat. -
rlazol
veterán
válasz
zserrbo #115236 üzenetére
napi rinya?
most tényleg, ez miért kell?Igen, az MM szar. Jé!
Azt meg csak halkan teszem hozzá, h kíváncsi lennék, egy jobb MM-mel értelemszerűen együtt járó hosszabb várakozási idő* mekkora felhördülést váltana ki? Mondjuk ki lenne hajlandó alkalmanként 1 percet várni a csatára egy jobban ballanszolt MM-ért? 2-t? 5-t? Csak mert nekem sokszor a fél perc is soknak érződik, pedig én nem szoktam az MM miatt sírni.
*Mert a jó MM minden esetben megvárja, amíg megérkezik a "párod", hogy egyenlő legyen a leosztás. Vagyis nem csatába oszt be, hanem csapatokat választ
-
Terek
tag
válasz
zserrbo #115002 üzenetére
és ennél már jobb nemigen lesz
ezzel a patch-el megkapta a játék a "true fanboy edition" plecsnit.
mióta tolom ,ez a legnagyobb fail patch..a botok száma óriási,és ha ez nemlenne elég emellé még jönnek a csalók is.
9.13-ban még úgyahogy játszogattam,de 9.14 óta leminimalizáltam a játékidőt...max 1-2 óra 2-3 hetente vagy még annyi se.egyszerűen nem ér annyit,hogy belépnék lazulni,erre olyan mennyiségű ideget kell megenni az autisták miatt hogy az nemigaz...felesleges... -
-
-
Simi37
őstag
válasz
zserrbo #52970 üzenetére
Szia!
Van egy wotos haverom DJfighter aki tegnap tett fel egy videót yt-ra a 9.0ról. Az artys TopGunját úgy tettem ki mintha az enyém lenne, akartam egy kicsit villogni. A videó 10 perces, szinte minden benne van az tankág osztás is. link:
youtube.com/watch?v=6W5pfJIjVPA -
dfsz34
őstag
válasz
zserrbo #40756 üzenetére
Ebből nem derül ki egyértelműen, de az alacsony sebzés hozzájárulás vagy azért van, mert messziről pufogtattál vagy mert magad lőtted ki őket
Ha messziről lőttél, akkor máris tudod a választ.
Ezen kívül ad a program bónuszt valamennyit a győzelemre, a közeli lövésekre, minden kilőtt ellenségre
sőt amit én tapasztalok, hogy amikor mozgok és úgy lövök több ellenséget lényegesen több xp-t ad, mintha kevés mozgás mellett lövök ugyanannyit. Illetve még nézi a sebzett tankok szintjét is és nálad elég sok 8-9 van.Te a kitüntetés miatt megkapod a plusz xp-t, mintha győztetek volna, de szerintem magát a győzelemért járó plusz xp-t nem, hanem a szorzót, de ha tegyük fel azt is megkapod, akkor is életben marad valamennyi ellenség, az mind kevesebb xp-t jelent, a csapat teljesítmény alapján.
Nekem 11e sebzésre, 8 killre, kb fele-fele távoli és közeli lövésre, de pl bázisvédés és mozgás is volt, a WTE-vel adott nagyjából 2000xp-t prémmel, de csak 1 tízes tankot lőttem ki, a többi mint 8-9 volt, azokra kevesebbet ad egy tízes tanknak.
-
válasz
zserrbo #33012 üzenetére
A csatában elért XP-t a legénység minden tagja megkapja fejenként.
Kivéve, ha képzetlen arra a tankra, mert akkor csak fél XP-t kap, ugyanúgy mintha kilőték volna csata közben.Ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor a leggyengébben képzett tag megkapja a jármű XP-jét pluszban.
Azaz ő dupla XP-t kap arra a körre. -
törölt tag
válasz
zserrbo #33000 üzenetére
Az új tank vételben van valami furcsaság.
Anno megvettem az AT-8-at, lenyomtam vele kb. 200 csatát mielőtt eladtam volna.
Általában top voltam, elvétve középmezőny, talán 4-5 csata volt, amikor mozgócél.
Később visszavettem, lenyomtam vele majd 400 csatát, de már annak is örültem, ha középmezőny voltam, nem csak mozgó cél 8-as csatában.
Kollégám megvette a KV-1S-t és az esetek 80%-ában top, a maradékban középmezőny.
Én kb 1 hete adtam el, mert már annak is örültem, ha középmezőnybe tett be.
Top talán az első 2-3 csatában voltam.Úgy túnik, mintha már a megvásárláskor besorolná az embert a rendszer.
-
dfsz34
őstag
válasz
zserrbo #19697 üzenetére
A kill a lényeg a plusz 300e kredit miatt. A sok gyökér noob másra nem is koncentrál. 1 scout befoglalta a bázisunkat, mert a lemmning vonat ölni akart és eszük ágában nem volt vissza fordulni.
A másik a retardáil idióta szakaszok, ugyanaz, elindul kettő egy irányba és kész a lemming vonat. Ezek vissza soha nem fordulnak bázist védeni, soha.
-
Comic
aktív tag
válasz
zserrbo #19701 üzenetére
Igen. Radeon HD kártyákkal a vezérlés elveszi az osztott ramot az apu alól és ilyen crossfire-re hajazó módszerrel összekapcsolja a két grafikus chip-et.
Ezért is esett a választás erre a cuccra.A lényeg igazából a RAM-ból eredő átmeneti negatívum kérdésén van, mert később úgyis kap még egy 2Gb 1600-as modult a másik mellé.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
zserrbo #19697 üzenetére
Márpedig viszonylag sokra ment vele, alig fele annyi sebzéssel szerzett 200-al kevesebb XP-t. Természetesen a spottolás még dobhatott neki esetleg! Amúgy miért idegeskedsz ilyenen? A sebzésed bőven megvolt, élvezd a játékot!
Engem amúgy nem zavar, ha valaki "belopja" a kill-t, mert soha nem tudhatod, mikor kapsz be egy szerencsés találatot egy 10-20 HP-s ellentől! Másik dolog, várd meg amíg az ilyen csapattárs lő előbb, aztán lopd be TE!Az jobban zavar, hogy amikor beviszel egy-egy találatot, akkor az utolsó előtti kb 75-80%-ban pont akkora sebzés, hogy az ellennek még maradjon 1-80 HP-ja, amivel megvan az esélye, hogy becumiztasson
-
echterion
nagyúr
válasz
zserrbo #18743 üzenetére
Hazudnak ezek össze-vissza. Komolyan mondom, örülök, hogy tegnap kiszálltam ebből az egészből. A fél napom ráment tegnap is, meg amit ma is olvasok erről az egész bohózatról, az tényleg gáz.
(#18744) sequator: Én egy napja várok a tegnapi két kódomra, de már feladtam. Szerintem el se indították.
(#18746) Cseri0058: A ruszkit nem próbáltam, de a németet igen és nekem nagyon bejön. Igazi sniperek, csak vaksik szegények.
-
LBandi
aktív tag
válasz
zserrbo #18556 üzenetére
Igen mára már nem lesz töb bkód majd csak holnap.
Ezt írta az egyik modi arra a kérdésre válaszolva hogy holnap is lesznek kódok?: " wg_gamescom2013_de: hoffentlich mehr, huete gingen nur drei raus"
Ami azt jelentei elvileg, hogy holnap több kód lesz kirakva nem csak 3 mint ma.
-
krisss93
aktív tag
-
gy-daniel
tag
válasz
zserrbo #17827 üzenetére
Most te csinálod azt, hogy kiragadsz egy mellékszálat, és azzal kötekszel. Bár nem látom, h miért lenne másabb a saját kategóriájában a t49, mint az amx100. De a kérdésedre válaszolva, kevésbé ismerem a nagy tier tankokat, mert csak kevés van, de a német prem td meglepően gyorsan betölt, ha jól vettem észre. Illetve az angol tankok közül elég sok tier8-10 környékén. Most hogy ezek közül melyik lehet 4 alatt, azt nem tudom. Ellenfélként nehéz felmérni, h ez most 4 vagy 6 sec volt, ha te egy is-3 vagy 8-ban csücsülsz. (Ezek vannak még nagyobbak nekem.)
De innenstől már csak kötekedés lenne ez a társalgás. A véleményem leírtam, te is. Azt tudom tanácsolni, hogy menj párral 1-200 csatát, és ha még mindig szuper opnak tartod, akkor használd is. De sok szituáció lesz, amit egy is3-al simán megoldanál majd, egy amx50-100-al meg nem.
-
gy-daniel
tag
válasz
zserrbo #17825 üzenetére
Épp hogy nekem a városban, pl himmelsdorf ütközet, ami bajos. Felmegyek a hegyre, sorozni egyből bajos, mert sokan visszalőnek, amíg lövöldözök. Bemenni a vár tövébe... lassan ellövögeted a 6-os tárat, és addigra esélyes, hogy lerohannak, amikor töltesz. De ennyi erővel szidhatnád a t49-et is. Az is 3 másodperc alatt tölt újra, még fürgébb is, és nem is revolvertáras.
Szóval persze, amit leírtál, az a tanknak kedvező szituáció, ha viszont nem lehetséges oldalba kerülni, és szemtől szembe kell harcolni, akkor már hátrányban van. Az nyer, aki az akaratát a másikra tudja erőltetni. De ez szinte mindenben így van. -
gy-daniel
tag
válasz
zserrbo #17822 üzenetére
Hogy visszatereljem a témára a szót. Revolvertárasok előnyét le is írtad (na jó, még van némi sebességük is), 6-ot tud lőni gyorsan. Hátrányai: 6 lövés után (amx 50 100) 48 másodperc kiszolgáltatottság. Tier5 is röhögve átlő, és amíg valakibe belelövöd a tárat, addig kapod a maflásokat bőven. Ha meg nem használod ki a tűzgyorsaságod, akkor meg csak hátrány a 6-os tár. Viszonylag kevés élet. A minimál páncél miatt az arty nagyon durván sebez (,manapság szerencsémre kevesebb van belőle). Tehát tömören 1500dmg körüli értéket könnyű összelőni pl az amx50-100-al, de több sebzéshez, már gondolkozni is kell.
-
-
dorka16
aktív tag
válasz
zserrbo #17802 üzenetére
Te ne küldjél engem sehová jó. Ez egy nyílt fórum ott osztom az észt ahol akarom. Viszont ha te halandzsa nyelven osztod az észt a wot topicban az zavar. Téged is zavarhatna mert a többiek esetleg nem értik, hogy mit is akarsz mondani. A végén kiderül, hogy éppen a táras tankra gyűjtöd az XP-t mert imádod.
-
Tenken
őstag
válasz
zserrbo #17783 üzenetére
Hulldown-os t34-et lőhettél volna akárhogy, mégis alul maradsz. Egy párharcban az a tank nyer, amelyik stílusának jobban kedvez az adott szituáció. T34-ben több a balfasz, mert prémtank, T69 meg Lóri meg eleve normál tankok, tehát jobb statjaik is vannak. Szerintem nem OP-ok a táras tankok (igaz nekem csak egy 12t-m van).
-
sith7
félisten
válasz
zserrbo #17101 üzenetére
Azzal tisztában vagy, hogy pl. az AMX 50 100, ventivel, bia - val, 100% - os legénységgel 47 mp körüli reload - dal rendelkezik ?
Nem olyan egyszerű egy táras tankkal játszani, mint azt egyesek gondolják, amíg van lőszer, oké, amíg van melletted, előtted valaki, akinek a takarásából lövöldözöl, oké, de amint egyedül maradsz, reload van, ott véged van.
Arról nem is beszélve, hogy pl. az AMX sorozat azt a szót, hogy pattintani nem ismeri nagyon
Pont, hogy ezekhez kell a "skill" és a jó helyzetfelismerés
-
GrooveHero
addikt
válasz
zserrbo #16868 üzenetére
Azt olvastam valahol, hogy ha valaki kérdezni akar, és normális választ vár, akkor normálisan kérdezzen. Sztem ez tök normális kérdés volt, ok, kicsit talán számonkérés jellegű is. De kapjon már valamit az ember a pénzéé' nem? A válaszok nagy része semmi más, csak trollkodás, meg valami odabüfögött semmi. Megnézném, hogy mondjuk 50k ember holnaptól azt mondja, hogy nincs többé prémium. Csak mondtam valamit.
Djuree: grat
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
zserrbo #16839 üzenetére
FEhéroroszok=/=oroszok. Az pedig teljesen más történet volt, sem te sem én nem ismerem a pontos hátterét, gondolom voltak ott is nyerészkedők, de nem olyan mértékben mint itt, és mivel ők kapják hamarabb a patchet, ott már én sem változtattam volna, az a lépésük is helyes volt.
-
psycroptic
őstag
válasz
zserrbo #15074 üzenetére
Annak aztán mi értelme lenne? Vagyis miért kellenne hackelni? Mert a takonyeke nem tudta kilőni az ellnfelet? Ha ellopják az adatokat az nem csak a WG-nek lenne rossz, hanem mindenkinek aki vásárolt náluk a fizetési adatai miatt.
A szerkre:Ha megveszed akármelyik játékot x ezerért ami egy kerek sztori végetérő tartalommal(Tomb Raider), akkor sem lehet neki állni hisztizni, hogy "márpedig én kékszinű tangabugyiban akartam Larát harcolni látni
".
Erre csak egy Blöff idézet jut eszembe: "Megnéztétek oszt megvettétek! Azt ajánlom, hogy addig húzzatok el innen csávókáim míg van lábatok!" - Mickey -
Mustaros
aktív tag
válasz
zserrbo #15069 üzenetére
De az se normális , hogy a játékosok véleménye alapján történik a balansz.. sokan mesélték , hogy pl : LOL-nál ez így megy.. mert a 13 évesek szét spammelik a fórumot , hogy ez imba az imba.. és egyből használhatatlan lesz egy hős..
Kéne egy olyan wot-os team.. vagy társaság , nekem tök8 micsoda.. akiket azért alkalmaznak , hogy minden egyes kritikát meghallgassanak , de ők is játszanak és ők döntsék el , hogy mi imba és mi nem.. ez legyen mondjuk 50 ember.. gondolom van pénze a wg-nek , nem halnának éhen..
Lehet akkor ezek a flegma válaszok is véget érnének , mert ha valaki nem képes a (rajongókkal) foglalkozni , akkor alkalmazzon olyasvalakit , aki képes normális hangnemben ezekre reagálni. -
Bingisz
addikt
válasz
zserrbo #15012 üzenetére
Nézd. Nagyon sokáig volt sírás amiatt, hogy egyik oldalon volt több platoon, a másik oldalon meg egy se.
A WG meghallgatta a sok siránkozót, és csinált egy olyan MM rendszert, ami inkább felrúg minden szabályt, csak azért, hogy a két oldalra ugyan annyi platoon kerüljön.Na nekem több ilyen nem kell. Majd a WG szépen eldönti magától, hogy éppen mit kell kicsit balanszolni.
A jó tippeket elfogadják általában, de a folyamatos síráson szerintem csak röhögnek. (Én is azt tenném...) -
Diarmand
senior tag
-
nyunyu
félisten
válasz
zserrbo #14943 üzenetére
Csak tudnám miért szerdáig tart a hétvégi event....Persze külön nem hívták fel a figyelmet erre, hogy most eltér
Szergejek elbaltaztak az eventet, es szombaton rosszul szamolta a szerver az egy nap premhez szukseges 50k XPt, igy karpotlasul egy nappal megtoldottak az akciot.
(gyorsitott kepzeses elit tankok fele XPnek szamolodtak)
A hétvégi küldetésekért járó prém fiókot meg ventit rögtön megkapjuk vagy csak az event után?
Kb. azonnal jovairta a rendszer a ventiket, meg vasarnap ota a premhez se kellett 80k XP, hanem eleg volt a meghirdetett 50k is
Ja, kategoriankent 1-1-1 ventit lehetett kapni, fuggetlenul attol, hogy hany nap probalkoztal.
Ha szombaton osszelotted heavyvel az 50 killt, akkor vasarnap mar hiaba toltad megegyszer, nem kaptal meg egy venti3-at.
-
Bingisz
addikt
válasz
zserrbo #3114 üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan jön ide az, hogy free2play a játék, de én egyáltalán nem bánom, hogy gyakorlatilag (eddig) másfél év játékélményért vettem egy KV5-öt, aminek az ára 7500 forint volt kb..
Na most az ennyibe kerülő Tomb raidert kevesebb mint egy nap játékidővel kijátszottam. Lehet, hogy még egyszer kifogom, de még így is csak töredéke a vele játszott idő, mint amit a Wottal töltöttem.Ha meg a Free to playyel azt akarod hangsúlyozni, hogy ez nem egy AA játék, akkor meg annyit, hogy az összes AA kategóriás Pc játék konzolport, tele buggal, meg kivágott tartalmakkal, amit plusz pénzért persze megvehetsz. Itt nincs ilyen, hisz a prémium gyak. csak gyorsabb fejlődést ad.
-
Spenike
tag
válasz
zserrbo #1750 üzenetére
Én ezt + meg toldottam mégpedig:
Hali
Ha valakit érdekel pl 2. accnak:1. - https://worldoftanks.eu/registration/en/
- http://i.imgur.com/yf7Kv9f.jpg
/regelsz ide ugye ezzel a códdal2. - http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34563311&nid=6374533
/ez ugye +300gold/3. - http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34563311&nid=6370664
/ ugye 2. szulinapos kód ami 25.éig aktíválható ! +1 nap prém + ha eladod a cuccokat akkor 300k kredit/Nagyából ennyi tudom baromi szkilles vagyok és gondoltam meg osztom veletek ! ,)
Ezt ugye ha végig csinálod akkor lesz:
1 új accod amin:
- PZKPFW 38H735 ős prémium tank
+ 1 garázs neki
- 1300 Gold
- 4 nap prémium
- 300000 kredittel kezdeszÉs ugye ezt mind tök ingyé!!! ,)
+ még ugye ha megadsz hozzá 1 + teló számot akkor 100gold szülinapi kód már lehet nem megy csak 25. volt vagy hogy ..
-
sequator
senior tag
válasz
zserrbo #1750 üzenetére
Én is mindenféle kód nélkül kezdtem. Öcsémnek nem sokkal a JINX akció előtt csináltunk accot az 1000gold+3nap prémes kóddal. Sajnos 200-300 csata után már nem szívesen nullázza le magát az ember.
Viszont a makettvilágos kóddal ugyanezt lehet kapni egy harcjármű makett mellé.sautia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged