Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#111639) jano_77 válasza jr1994 (#111636) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én tegnap kizárólag csak teszt szerveren próbálgattam pár kiszemelt tankot, köztük a Skoda ág folytatását - jelenleg a T34/100 van kifejlesztve.
Nos a következő két med felejthető T34/100 kifejezetten rossznak tűnt számomra, a VTU vmivel használhatóbb. Viszont a T50 - igaz csak két csatára jutott időm lefekvés előtt - , de szerintem jóban leszünk és szeretni fogom, tetszett határozottan. Hihetetlen, hogy mire felocsúdok, már ki is ürült a tárból a 3 skuló. Viszont a töltés ideje még Buktával és Ventivel is fájdalmasan sok - 20 sec körül volt, de nem emlékszem pontosan, mert mindig mire oda néztem, már ment a számláló. :B
Kipróbáltam a Franszia ELC-t, és 50B is. ELC-el kezdetben csak egy 100%-os legénységgel futottam ki a garázsból és nekem baromira fura és szokatlan volt, hogy nem forog körbe a torony, így a célzással is voltak gondjaim sajnos az elején, de a második csatára összejött az ÁSZ! :K Ezután a CDC 3 skilles csajait - ami valójában a BatC legénysége - átképeztem és betettem az ELC-be. Első csatára rögtön meg is tapasztaltam, az új fizika hátrányát, ami biztos sok meglepődést és mérgelődést fog hozni majd az élesben - vagyis egy éles fordulónál sikerült a fejemre állni és természetesen senki nem jött a segítségemre, hogy vissza fordítson, így 30 sec után felrobbantam és mehettem a garázsba a másik tankért. :U Erre nagyon kell majd figyelni. Viszont jó legénységgel nem lesz rossz szerintem, de sajnos nem tudom mikor lesz ilyenem bele, mert semmi light legénységem nincs az élesben viszont nem fogom átképezni a BC csajait az biztos, hogy utána majd vissza kelljen képeznem őket. :( Szal nem lesz 1xű, de azért addig nem adok túl majd az ELC-n, mire nem húzom fel legalább 1,5 skillesre őket. Viszont azt néztem, hogy sajnos a 12t-től kezdve kell majd egy plusz lövész is, ami akkor 0-ról kell, hogy utolérje a többieket!? :O Hogyan lehet ide egy tényleg jó legénységet képezni?!? Vagy szánjam rá inkább 2x azt a gold mennyiséget az átképzésre? Ki hogyan csinálta ezen az ágon?
50B szintén először csak egy sima 100%-os legénységgel próbáltam, majd az AMX M4 45 3. skilljüket húzó legényeket tettem bele és érezhetően jobb lett a tank. Ahhoz képest, hogy ugye táras nem tűnt annyira hosszúnak a töltés ideje, mint a T50 esetében.

Volt még egy Excelsior tesztem is, ami nagy csalódást jelentett! :O :(((
Itt kérném azok segítségét, akiknek meg van a tank, hogy milyen felszereltséggel, és milyen harcmodorral érdemes használni, mert nekem tegnap nagyon nem adta a sima 100%-os legényekkel. Szeretnék egy ütőképes legénységet képezni a Brit heavykbe, mielőtt elkezdem azt az ágat.

Köszönöm a tanácsokat előre is. :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.