Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz IMIIKE1998 #138342 üzenetére
Én kezdettől hosszúujjúban megyek, ráadásul főleg csak melegben. Szerintem keress valami olyat, mint amit én használok, hogy a kézfej része lyukacsos, és az is nagyon vékony anyagból. Így eleve jól szellőzik, de ha érzem hogy melegedne, széllel szembe fordítom azt az oldalt, és teljesen átfújja. Egyébként nem izzad jobban, mint a többi testrész. Viszont megizzadva stabilabb nekem kormány is, szarv is, fékkar is, mint kesztyű nélküli izzadt kézzel.
Hasaggymeg: sajnos nem péhásként ültem a kocsiban
6030D : igen, csak az irány meg a tempó volt rossz
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
X Factor
addikt
válasz IMIIKE1998 #138342 üzenetére
Én minden körülmények között veszek kesztyut, a mostani is valami vekony btwines de hosszuujju darab, kb 3k volt.
Egyszeruen barmi tortenik, akar szerelni kell, akar egy esés, akár hosszabb tekeresnel h. midnehol parnazott tok sokat szamit.
Make things work
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #138347 üzenetére
Elég vegyesen nyomta a mezőny is:
-rendes időfutam gép
-országúti könyöklővel, esetleg telekerékkel hátul
-sima országútiMés que un club!
-
HKorn
veterán
Túrabringázáshoz létezik navi app androidra, ami .gpx-ből tud navigálni? Locus meg ezek inkább csak trackrögzítésre vannak, nem?
Run&Ride
-
harry
veterán
Köszi a véleményeket! Esetleg egy Citadel hajtogatható? link Vagy akkor már többért az Abus? Bár már messze nem az 'olcsó' kategória a tizen-ezres, mégis a hajtogathatós kínálat alja (20-30k modellekhez képest), ettől még lehetnek jók...?
Ha U lakat, akkor a Citadel London? link Mint olcsóbb lehetőség.
Igen a 10%-ot olvastam, de ahogy írtam, egy jó lakat csak kitart, így nem feltétlenül baj ha 'kicsit' több, de maradnék 10k környékén talán.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy kicsit más jellegű kérdés: amikor kerékpárt adtok el, hogyan oldjátok meg a kipróbálást? Gondolok ez alatt arra, hogy eljön valaki egymaga, szemrevételezi, oké. Azonban még mindig csak egy idegen, akit ha kiengedek az utcára a biciklivel, megy egy kört és lehet többé sosem látom.
Elkéritek előre a pénzt? Vagy mondjuk egy személyit? -
IMIIKE1998
őstag
válasz 6030D #138350 üzenetére
Köszi, akkor lehet bevállalom, de csakis akkor, ha tökéletesen passzol.
BlacKSouL: Ez is jónak tűnik, csak én nem szeretem a gél-es kesztyűket. De ha nem izzad annyira az ember keze benne, akkor jó a hosszú ujjú.
X Factor: Én is mindig hordom, mert véd és biztosabb a fogás, nem csúszkál a kezem a kormányon.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz kacsyx #138359 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy elkértem a vételárát és megbeszéltük, hogy a parkoló mentén tesz egy kört vele. Visszajött, lecsekkoltam a bringát, minden oké volt, végül meg is vette. Érdemes amúgy nem egyedül ott lenni és adás-vételit mindig érdemes írni.(Azért kell 2 ember, mert akkor van tanú, aki aláírja.)
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz IMIIKE1998 #138360 üzenetére
Az az igazság, hogy ez a tenyérélnél lévő izé valójában nagyrészt szivacs, és egy kb. 200 forintos méretű területen van benne valójában gél a szivacs fölött pluszban, és az se az a kocsonya típus, hanem inkább egy vékony lapka. Szóval az ennél inkább marketing. Illetve az én kezemen nem is pont oda esik, ahol támaszkodik. De nem zavaró.
-
6030D
Ármester
válasz kacsyx #138359 üzenetére
Nincs rá jó megoldás, meg kell bízni a másikban, illetve ha gyanús a kinézete, akkor el kell állni az üzlettől.
Hozzám ketten jöttek, kocsival, így egyszerűbb volt. Amikor vettem, ketten mentünk, kocsival, a bringát is kocsival hozták, az is azonosítható mindkét részről.Én tuti nem fizetnék ki addig semmit, amíg meg nem egyezünk:
1. nincs papír arról, hogy adtam neki pénzt, de nálam van egy bringa, amiről nincs papírom.
2. Odaadom a vételárat, de fos az egész, nem kell. Visszaadja, vagy megverekszünk érte?
3. Vannak hibák a bringán, a szervizköltséget belealkudnám, de kifizettem az egészet. Vajon visszaadja a különbözetet, vagy nem?
4. személyimet megint nem fogom odaadni, max az adásvételire írom fel a számát a végén.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
xy.zsolt
őstag
Amúgy most tekertem montival egy 31es átlagot 25km-en.....hát nem fáztam meg a menetszélben viszont leszívta az energiámat rendesen
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
válasz IMIIKE1998 #138361 üzenetére
Mindig írjatok adásvételit, akkor is ha ti vagytok az eladók.....mert mi van ha a későbbiekben pl egy bűnügybe keveredik a bringa....szerintem ne azon a szerződésen múljon
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
tacto
aktív tag
válasz Napfénysüti #138337 üzenetére
Le a kalappal, finoman szólva ez sose volt az erősségem. Amit nyertem felfelé, mindig ment a lecsóba lefelé.
Bexari üzemmód -
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen sram apex 1 rendszerrel szerelt bringa. Az első lánckereket lehetne cserélni egy 50-esre? A sram honlapján 44-es a legnagyobb. Más gyártó lánckerekével meg lehetne oldani?
Illetve ezekkel a hidraulikus fékekkel van tapasztalata valakinek?[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Egy 30-35 éves régi outim van, barna - bézs színekkel. Erre keresek valami fasza clipless pedál - cipő kombót, ami stílusban passzol.
Fehér Look pedálokat néztem, tökre jó lenne, csak cipőt nehezen találok hozzá. A triban új RC500-as cipője egész jól néz ki, viszont csak SPD mountolható rá (nem is értem).
Ebayen nem találtam olyat ami tetszik, de ha tudtok ne tartsátok vissza magatokat -
BlacKSouL
addikt
válasz xy.zsolt #138366 üzenetére
Senki nem kövez meg senkit, míg meg nem fújom ezt a sípot...
Én sajnos próbáltam többször, de néhány veszélyes kormánymozdulat és fékkar lecsúszás ráébresztett mennyire izzadós a tenyerem. A kesztyű meg nekem felszívja, közben hűti is, viszont átizzadva sem csúszik meg.
-
nagyúr
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz xy.zsolt #138367 üzenetére
Én is mentem egy 28 km-t csak éppen 15,5-ös átlaggal...szúnyogok meg összecsíptek az erdőben. Alig indultam el máris úgy érezetem ki vagyok merülve,durva ez a 30+°C.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Toobee
veterán
válasz Hasaggymeg #138376 üzenetére
Nem volt szabad megállni, se lassan menni. Menet közben is levadásztak a kis genyók. Legalább nem fáztam. Ilyet sikerült menni.
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
13 éves leányzónak keresnénk biciklit, ebben kérném a segítségeteket! Általános felhasználásra, kisebb kirándulásokra városban, földúton. Nem lesz agyonnyüstölve, nincsenek extra igények, csak legyen elfogadható minőségű, és minél olcsóbb.
Az előző bringájával egy baja van, hogy kinőtte. Most kb. 160 cm a kiskorú, úgyhogy én elsősorban valami 26-os MTB-re gondoltam. Talán jó lenne ekkora méretű trekking / cross, de ahogy néztem azok drágábbak.
Tudnátok ajánlani néhány típust vagy boltot, merre nézelődjek? Lehet használt is.
Ár: Sajnos nem igazán vagyok tisztában az árakkal, de az én 10+ éves biciklim (két megkopott fogaskereket leszámítva) köszöni szépen, jól van, amit kereken 50k-ért vettünk. Most sem látom értelmét ennél többet költeni rá.
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Toobee #138377 üzenetére
Amint 10 km/h alá lassultam azonnal éreztem hogy többen is szívják vérem,roppant zavaró mert nagyon kényes vagyok a csípésekre,pár percig a csípés után képes lennék levakarni a bőrt is magamról. Jó szinteket tudsz menni aránylag kis távon,rövid idő alatt. Itt Fóton is lehetne,de az ugyanazon emelkedők újra meg újra megmászását jelentené,ami nagyon monoton tud lenni,jó lenne egy hosszú,naponta megmász6ó emelkedő valahol közelebb.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Toobee
veterán
válasz Hasaggymeg #138380 üzenetére
Lehetett volna jócskán rövidíteni, de a 'szuszogó track' nevű szegmenst annyira lassan tudom csak letekerni, hogy megesznek a szúnyogok, így a második körben kerültem egyet.
[ Szerkesztve ]
-
robee19
tag
Életemben először ültem outin egy órával ezelőtt. Meg kell mondjam szerelem van eléggé Egy Trek Emonda ALR4 volt a szerencsés amit megtekerhettem egy rövid 15km-es szakaszon. Hát egészen más érzés.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz ivana #138379 üzenetére
Igen, váltó kell. Szerintem jó lenne elől is, hátul is. Lehet használt is. Huhh, talán lehet csajos is, ha ez nem azt jelenti, hogy rózsaszín, azt ki nem állhatja. Plusz már kamaszodik, inkább felnőttes legyen, mint kislányos. Akkor méretben nyitottak vagyunk mindenre.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
acsati
aktív tag
válasz ivana #138166 üzenetére
Ma megnéztem. 42-es a nagy elől és hátul a kicsi az 10-es. Megnéztem bikepro-n, ebike-on, amik még kelendőbbek az a 44 és 48 fogasok. Ha a 42-est lecserélném 48-ra az már nagy lépés lenne? Mennyit bírna a váltó? Bár azt nézem a tányér átmérő meg 104 mm mindegyiknél. Az nem gond?
-
tacto
aktív tag
válasz Napfénysüti #138374 üzenetére
Itt meg az 59 kilóval párosul a megfontoltság
nmate91:
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Toobee #138381 üzenetére
Susnyásban nyomultam és szinte éreztem ahogy felzavarom őket a bokrokról,ágakról vacsorához harangozva,így nyomtam is lélekszakadva valahányszor zümmögni hallottam őket fülemnél.Idén átlagon felüli a számuk.
robee19...egészen más mint mi?
[ Szerkesztve ]
-
robee19
tag
válasz Hasaggymeg #138386 üzenetére
Mint a mtb.
-
Zsohi
őstag
válasz robee19 #138382 üzenetére
Hát én pont fordítva voltam ezzel, nagyon utáltam több okból kifolyólag is. Egy, meg nem nevezhető tájékon okozott nagyon komoly zsibbadást és fájdalmat, szóval az első utam úgy éreztem az impotencia örök szégyenletes mezeire fog elvinni. A másik gondom az ideges kormányzással volt és az igazság az, hogy még most se sikerült még összebarátkoznunk, persze a sebesség páratlan.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Fall-N
veterán
válasz Zsohi #138388 üzenetére
Ott lehet a nyereg sem volt megfelelő alakú neked. Már jártam így városi bringánál, ment is a kukába a látszólag kényelmes nyereg.
Bár az tény, hogy az outi nem a kényelemről, hanem a teljesítményről/sebességről szól.
Viszont ha már eszembe jutott a nyereg téma, szerencsére sikerült elsőre vennem tökéletesen kényelmes nyereget a biciklimre. Egy DDK T3 Eden.
-
Wyll
őstag
Sziasztok
A Bringalandos srác elvágta magát nálam egy bunkó emaillel, úgyhogy most találhatom ki magamtól, hogy milyen hajtást is akarok... Ami persze jó, csak ehhez a témához eddig marhára nem értettem..
Köszönöm azóta a hozzászólásaitokat! Mindet gondosan elolvastam.
ivana hsz-e alapján tudok a leginkább elindulni. Ha már ilyen olcsó odakintről a cucc, akkor maradnék a Deore-nál. Tudom, biztos laikus vagyok még, de nekem egyelőre erre áll fel azért ha hülyeséget csinálnék akkor szóljatok.Ami így elsőre furcsa nekem, hogy Deore-ból nem látok 3x9 sebességes hajtóművet sem a Shimano honlapján, sem pl. a Rosebike-on. (Alivioból bezzeg van.) Ugyanakkor az ajánlatomban is szereplő FC-M591 mégis annak tűnik, csak akkor miért nincs fent a gyártó honlapján? Annyira régi modell már, vagy mi? És akkor 6000-es szériás Deore-ból tényleg nem létezik 3x9-es hajtómű?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz robee19 #138387 üzenetére
Áruló!
(#138389) Fall-N...nekem ez biztosan túlpárnázott lenne...de hát ahány segg annyi szokás.
(#138392) Wyll...itt van né.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Hasaggymeg #138380 üzenetére
Vape Herbal-t próbáltad?
Pár éve használtam utoljára, de akkor mintha működött volna.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
ivana
Ármester
válasz -=RelakS=- #138396 üzenetére
Az egyetlen működő szúnyogriasztó ez [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DIGI kábel TV
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest