Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Én ilyet vettem
Jó, nem egy profi digitális LED szalag, de tudja amit ígér és olcsó
RGB LED-ek vannak benne, egymástól függetlenül tudnak különböző színben világítani a LED-ek, sok jól kinéző effektet tud
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
icon
senior tag
válasz Donki Hóte #1 üzenetére
jaja, két éve én is csontra ugyanígy jártam
Mr. Hóte : jó ötlet
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Viktor77
titán
-
válasz Donki Hóte #1 üzenetére
Én is ilyet szerettem volna,de nem ezt kaptam. Nem baj, küldöm vissza. A linket köszönöm,megrendeltem. Talán karácsonyra ideér, és tényleg olyan lesz mint a képeken.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
válasz Jack Hunter #4 üzenetére
Érdemes tanulmányozni a Ferengiek vagyongyűjtési szabályit.
Az egyik legfontosabb szabályt kihagyták a felsorolásból.
Akit egyszer át lehet verni, azt többször is.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
GS S
csendes tag
Nem kérted vissza az árát?
Hasonló esetben akár videó küldésével én addig harcolok míg vissza nem kapom.
Elvből. (meg mert ráérek)
:-) -
totron
addikt
Egyszer csináltam vertikális kivezérlés-kijelzőt karácsonyfára, ütemre tört felfele a fény. Sokelemes-színes. Király volt.
Műfenyőből is van gagyi, igazi olcsó műanyag a tűlevél, de olyat ne vegyetek. A jó meg drága.
-
gekkoXT
senior tag
Hát van olyan amikor ha ocsó az ócska is. Érdemes azért nem bedőlni a hirdetéseknek, hanem utána járni.
Amit te keresel az minimum a Govee termékeinél található meg.
Van hazai forrás is nyilván drágábban.Govee Christmas Tree Lights
Govee Christmas String Lights 2
Govee Christmas String Lights
összes karácsonyi[ Szerkesztve ]
-
Ha hiszed ha nem,utánajártam. Épp azért voltam vele úgy, hogy jó nekem az olcsó is, nem akarom a márkát megfizetni, csak a terméket. Nekem speciel mindegy hogy hívják, és ha az egyik huszonezer forint, a másikat meg ötezer körül mérik, miért vegyem meg a drágát??? Volt és van rá példa, hogy olcsón is lehet jót kapni. Sőt, közel olyant, amit csak a drágább, neves gyártók forgalmaznak. Azér' nyílik ki a bicska a zsebben, mert undorító módon, az olcsó bóvli egy az egyben lemásolta a drága cucc termékfotóit, videóját, holott közben köze nincs a két terméknek egymáshoz.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest