Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivana
Ármester
válasz #46372352 #138249 üzenetére
Országúti újonnan ennyiért nem igazán lesz, ezt meg nem ajánlom, sokkal gagyibb, mint a montijuk.
Szerintem nyugodt szívvel veheted az RC 520-at, ennyiért alternatíva nem nagyon van. Kb. a teló gyenge pont, meg a fékek, de később azokat lehet fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
ZolkoW
őstag
válasz Zsohi #138213 üzenetére
csak lazán kapcsolódik, de örülök, hogy a direct mountos hajtókart választottam, annak igaz, hogy 172-es a Q-faktora, de lánctányértól függően lehet boostosra alakítani, ha akarnám. Legalább ezt, ha mást a biciklimen nem is
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
itouchfan
senior tag
válasz kasza blanka #138250 üzenetére
Montin bőven jó az 51-es váz 178 cm-hez, sőt lehet egy kicsit nagy is. Szerintem te országutis mérettáblát néztél.
Montis gumi:
Schwalbe Nobby Nic van elöl, és egy repedezett Michelin XC dry hátul, azt cserélném most.
Nobby menne hátra szerintem, előre meg vennék egy Tough Tom-ot, (vagy Rapid Rob-ot, de az gagyi kicsit), esetleg egy Smart Sam-et, ezekből melyik az ajánlott?BikePro és eBike webshopok megbízhatóak, ugye?
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
ivana
Ármester
válasz kasza blanka #138250 üzenetére
Még outiból is lehet nagy lenne neked egy 55-ös váz (ha lány vagy akkor meg főleg, általában nőknek kicsit kisebb váz szükséges, mert a kisebb váz rövidebb).
Montiból ilyen 19" körül lehet a méreted.
-
itouchfan
senior tag
válasz Hasaggymeg #138258 üzenetére
Köszi!
Típusokról tapasztalat esetleg, melyiket vennéd? Vagy megéri a Nobby a plusz pénzt?
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
kasza blanka
aktív tag
válasz itouchfan #138255 üzenetére
Férfi vagyok. Trekkingre váltanék, úgyis csak aszfalton megyek 90%-ban.
Ezért írtam trekking bringákat.
Szóval akkor 178cm magassághoz, 82-es belső lábhosszhoz, 85kg-hoz elég az 51-es?
Mert a mérettáblák mind nagyobbat adnak meg.Akkor az a Kross Trans Alp 75-ért jó vétel?
Vagy inkább egy új riverside 500/900?Mindenképpen aluvázas legyen (elég volt a dögnehéz vasakból), és azért ha már lúd, legyen kövér alapon lehetne tárcsafék is :p.
De ha van más ajánlato, azt is meghallgatom szívesen. 100e+-20.
Van egy Ktm Life Adventure Special edition használtan 80-ért, csak GYSM megye. U.ez vmi 11. kerületi boltban 110e lenne.
-
K Norbi
addikt
Ma megyek egy hosszabb 25Km es távra.
Kemény lesz[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz kasza blanka #138260 üzenetére
Trekkingből lehet jó, a lényeg a hossza, az eseteben egyenes kormánnyal olyan 57cm, kossal 54 körül.
-
kasza blanka
aktív tag
-
itouchfan
senior tag
válasz kasza blanka #138263 üzenetére
Azt még a legtapasztaltabb bringás fórumtársak se fogják tudni megmondani, hogy neked mi tetszik, mi kényelmes, neked mi a "jó"...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz K Norbi #138261 üzenetére
Harminc fokban,mondjuk Pomáz-Dobogókő nyélen éppen elég lesz. ...majd hazahozatod magad autóval. Tegnap csak Hűvösvölgybe tekertem,majd haza,de alig akart menni a kerékpár,folyt rólam a víz a hajszárítószerű meleg szélben,alig vártam bemeneküljek a hűvös házba. ...és még tovább melexik.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
bringasisti
őstag
válasz Hasaggymeg #138265 üzenetére
Arra felé kell tekerni ahol árulnak dobozost.
BENEFON DELTA--------N8
-
harry
veterán
Sziasztok!
Párom bringájához keresnék valamilyen lakatot. Sokat nem használja, használtan vettük 45k körül, de azért gagyi zárat nem vennék. Az egyik gondolatom a Kryptonite Keeper STD volt 7k körül, bár több véleményt láttam, ahol arra panaszkodnak, hogy egy idő után szenvedős a zárnyitás, olajozás ellenére is. Ez valóban ilyen, vagy szabad ilyet venni? Esetleg más ajánlat, hasonló árban?
A másik gondolat, hogy a lakat lehet tovább tart mint a bringa (vagy esetleg később veszünk nekem is, komolyabbat), akkor lehetne venni egy jobb is. Pl. Abus Bordo? Mondjuk itt. Valamivel jobban tetszik, mint az U-lakat, igaz 15k körül kapható. Vagy ennyiért ár-érték arányban van más / jobb is? Ilyen árszinten nekem kifejezetten tetszik a hajtogathatóság.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
K Norbi
addikt
Én ezt az időt imádom.
De csak 18h tól indulok meg -
6030D
Ármester
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
kasza blanka
aktív tag
válasz itouchfan #138264 üzenetére
Azért abban csak tudnának nekem is segíteni (ahogy itt sok mindenki másnak is), hogy adott keretből (100e+-20) az említett használat/igények mellett melyik típus javasolt? Vagy a korábban írt konkrét példákból inkább melyik javasolt...
Szóval: kor 40+ , magasság 178, súly 85, eddig 30-50km-es távok egy lstrapált, gyerekméretű MTB-vel.
Amit szeretnék: trekking, új vagy használt, de nem Tescos 100e körül. Kinézet nem szempont, inkább a felszereltség. Egy tárcsafékesnek lehet örülnék. 90%-ban aszfalt, inkább sík, de ha az új bringával mennének hosszabb távok, nagyobb sebesség, lehet hosszabb túrákat is bevállalnék.Amit néztem eddig: újonan Riverside 500/900 (utóbbi lenne leértékelve 119-ért), vagy egy alig használt Kross Trans Alp 2016 75e, esetleg egy Ktm Life Adventure Special edition 80ért.
De ha más typust ajánlotok az adott keret/igények mellett, szívesen meghallgatom.
-
Koczó93
őstag
Srácok, ki hogy fújja fel a presta szelepes kereket? Van egy olcsó decathlonos pumpám azzal max félig megy és az is motorszelepes átalakítóval. De mire leveszem félig lenged.. Vagy átalakító ès kompresszor a megoldás, mert akkor átviszrm szüleimhez.
-
bringasisti
őstag
válasz kasza blanka #138270 üzenetére
A Giro most ment, a gépek töredéke volt tárcsás. Mi az igény?
BENEFON DELTA--------N8
-
itouchfan
senior tag
Ha kicsit nehezen indul meg a teleszkóp, de amúgy mozog, meg szerintem normálisan működik, akkor annak lehet az oka az, hogy a szimmeringek, gumi tömítés elöregedett, kicsit repedezett, és esetleg bekerült alá a kosz? Ez egy teló szervizzel teljesen orvosolható?
Arra gyanakodtam, hogy túl nagy a nyomás a telóban, és engedni kéne belőle, de azt mondták ma hogy nem ez a fő baj, hanem hogy az említett alkatrészek nincsenek túl jó állapotban...lehetséges?
RS Reba SL egyébként.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
jjeahh
nagyúr
válasz itouchfan #138273 üzenetére
Új fekete becsúszós Reba? Mert a 2019-es fekete Recon az első hetekben nálam is nehezen indult meg, de aztán lassan helyrejött, most kb. egyáltalán nem érezni mikor indul meg, csak mozog szépen és kész, egy álom ez Fast Black bevonat vagy mi.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
StLui
veterán
válasz kasza blanka #138270 üzenetére
Ársávot a legalját adtad meg, talán egyedül a dekában kapsz olcsóbban elfogadhatót. (vagy Csepel)
Általában azt várják, hogy mutass bringát ami tetszik, és véleményezik a hozzáértőbbek.
Használtat pláne linkeld![ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kasza blanka
aktív tag
válasz bringasisti #138272 üzenetére
"Mi az igény?"
Mondjuk zöld trikó a Tour-on...
StLui: igen, írtam is, hogy újként a Riverside 500/900 is terítéken van, de írtam még kettő használtat is: a Kross Trans Alp 2016-os 75ért, vagy a Ktm Life Adventure Special edition-t 80-ért. De ezeken eddig mindenki átsiklott úgy 3x...
[ Szerkesztve ]
-
bringasisti
őstag
válasz kasza blanka #138276 üzenetére
Szerintem is. Én most adtam el pár dolgot. Azt néztem hogy 50 ért + egy kis kozmetika olyan gépet lehet venni amivel a Balaton kör simán egy ilyen idős fickó számára elérhető
[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
StLui
veterán
válasz kasza blanka #138276 üzenetére
Mert nem linkelted, keresgélni meg nem fogják, így már jobb lesz (jófogás nekem nem adja be valamiért)
Riverside meg sokak szerint, szerintem is, olyan csúnya, hogy nem szeretnénk már többször leírni, és megbántani olyanokat akiknek tetszik, ráadásul van is.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
nagyúr
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #138269 üzenetére
Szerencsétlen.
itouchfan...egy próbát megér engedni a nyomásból,hátha....főleg ha van telópumpa,mert hordozni szervizbe nyilván macerás.
Napfénysüti...+1 Amilyen az adjisten olyan a fogadjisten.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
gabro0
őstag
válasz Napfénysüti #138281 üzenetére
Inkább vennék 8db-ot ebből, mint egyet újonnan [link]
-
bunddog
tag
Fejcső-bowden találkozásánál használ valaki hasonlót mint ez a bbb cablewrap? Sértetlen marad vajon a váz vagy inkább fóliát rakjak a kontakt pontokhoz?
-
itouchfan
senior tag
válasz Hasaggymeg #138282 üzenetére
+jeahh: nem új sajnos, 2012 vagy 13as asszem. Köszi!
És ha esetleg tényleg az van, amit mondtak, hogy régi a szimmering, tömítés és bemegy a kosz, az károsíthatja a villát?
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
Hali!
Eddig jószerével defekt/láncleesés koordinátarendszerben mozogtam, nagyobb zűr szerencsére elkerült. Eddig. Ma azonban mászás közben egyszerűen leesett a baloldali hajtókar a kib@... nagy semmi közepén. Egy integrált SunRace hajtásról van szó amúgy. Gondolom, ez azért annyira nem mindennapos, de normál körülmények közt ez mennyire normális? Szó mi szó, úgy érzem, eztán nem élhetek hajtókar leszedő nélkül. Tudnátok ajánlani - lehetőleg hazai forrásból - ilyen leszedőt/felrakót? Előre is köszi.
Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
-
6030D
Ármester
A Duna-parton a bringaút teljesen jó. Nyomja a hűvös levegőt a víz, fújdogál a szellő, jobb a levegő, mint a lakásban.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
IMIIKE1998
őstag
Defekt. Megint. Egy 4mm "hosszú" kis üvegszilánk, nagyon apró a lyuk, de fél óra alatt elereszt a gumi. A WTB Pathway-nek nem valami jó a defektvédelme, az biztos. Ti amúgy belsőcserénél tesztek ilyen síkosító port a belső és a külső közé? Vagy csak anélkül?(Én így csinálom.)
-
ivana
Ármester
válasz pittlaren #138294 üzenetére
A képekről úgy tűnik, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos, mert sunrace integrált hajtást még soha nem láttam, hogy ez önlehúzós.
Ez azt jelenti, hogy felfelé betekered az imbuszt, lefelé meg ki. Semmi plusz dolog nincs. Felfele meg kell húzni, mint a szart, ha sima imbuszod van akkor amennyire birod, egy krovával azért vigyázz. (Kúpos a csatlakozás, amikor ráhúzod ráfeszült, a csavar kiengedése után még fenn maradna, de van egy perem benne ezért a kitekert csavar lehúzza, nem kell külön szerszám a leszedéshez).
(#138295) IMIIKE1998 Én nem teszek port, sose volt gondom belőle és nem szeretnék full hintőporos lenni
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz pittlaren #138289 üzenetére
Integráltnak leszedőt?
3060D...lakott területen kívűl még elmegy,de bent Budapesten még a Duna parton is hőség volt.
bringasisti...2 nő,te bolond vagy?!
-
Wombath
HÁZIGAZDA
válasz IMIIKE1998 #138295 üzenetére
Én mindig tettem hintőport. Jó az, ha a két gumi külön tud kicsit mozogni . De amióta tubeless, azóta ugye...
-
inifini
tag
Szegény Froome mekkorát esett...még az egyéni időfutam előtt bejárja a pályát, erre a lejtmenetben elesik, combcsont, könyök, néhány borda el is tört. A Tour de France-nak annyi, sőt, elég hosszú felépülés vár rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Spórolós topik
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest