Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ja, van lyuk rajta rendesen, és meglehetősen kényelmetlen is, de nem fáj semmim miután leszállok róla...pedig már toltam 4-5 órát is egy napon rajta, vékony futónadrágban, mindenféle betét nélkül.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
SteveAd
üzenetére
Hát én immár mentem vagy 25e km-t úgy a Stan's simával, hogy közben 3 defektem volt. Egy tejhiány miatt melyet rátöltés meg is oldott, egy olyan mely hazavitt, de otthon kukac kellett és egy amolyan ekszfájlsz defekt ahol szinte nullára ereszkedett menet közben, helyben majd felfújva többet semmi több hónappal későbbi gumicseréig .
...ezért nem is merem lecserélni a tejet. 
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic
üzenetére
Nemtom nagyon hosszú lefelékben pontosan milyen lenne 80+ kg folyamatos fékezésével, mert 55 kg-os nejem használja 10 kg-os bringáján, de...sokat próbáltam felszereléskor és utána is mikor pl. nejem panaszkodott, hogy valamiért xar (mindig szennyeződés volt az oka) és bizony úgy sem éreztem számottevően gyengébbnek, hogy évtizede Deore 615, illetve 8100-ast használok.
Nála azért történt csere a Shimi mechanikusról mert korábban olyan helyeken mint Bükk, vagy Mátra kikészültek alkarjai a hosszú, hood-on fékezéstől, főleg vastag kesztyűvel. Bár voltak kevésbé lelkes értékelések is (talán ZolkoWtól is) mi azóta voltunk a Transfogarason, Kanjska Goran, vagy a Kotori öbölben és a Durmitor nemzeti parkban úgy, hogy helyenként átültem picit (a gyerekbringára
) és túlzás nélkül mondom lerepülsz róla ha megtéped mert helyben marad a bringa, kábé ződfesték!
A tárcsája így ránézésre is meglehetősen masszív darab, jóval vastagabbnak néz ki mint a Shimi tárcsák. 
#351994MC Pite...szerintem a domborulattal a váz felé, talán másképp nem is fog felmenni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Amint azt akkor is írtam, xarrákoptatva a gumit is csak esztétikai hátrányát tapasztaltam az "izzadásnak", levegőt pont annyit veszíített mint újan...talán tej ami több fogyhat már így.
Nálam 3 havonta szól a telefon, hogy tejszintmérés van. 
#351970parandroid...ja értem...annak mennyi a hasmagassága?
#351971K1nG HuNp...ja nem a kinézet miatt kérdeztem a pedált, azt én is lexarnám, hanem a fölöslegesen nagy taposófelület és tüskék miatt, amik kábé fölöslegesen a városi/országúti környezetben.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D
üzenetére
Dácsijából kivettem a részem életem első 3 évtizedében.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#351962K1nG HuNp...országútira hogyan vásároltál ilyen AM/DH pedált?! Én visszaküldeném és rendelnék (akár ugyanonnan) egy országútira jobban passzoló, pánttal könnyebben felspécizhetőt...amúgy szerintem meglehet úgy is fog eleget, ha csak 1-1 pánt tart oldalanként, annyira nem tépi senki felfelé, hogy az kevés legyen.

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Volvo nagyon drága...legalábbis az én lehetőségeimhez.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
MC Pite
üzenetére
Egyszer voltam olyan hülye, hogy hallgattam asszonyra, Balcsira nem kell mindig bringát vinni. Hja, helyben bérelhettünk rakat szarokat
...meg van annak is a varázsa, hogy más kerékpárokkal is kerekezel kicsit, én Hollandiában kerekeztem valami szitibálykkal, majd fitnesszel, aztán Szlovéniában egy napon valami szakadt montival (annak ellenére, hogy bringáink az autóban voltak nem akartam kipakolni "beöltözni" a Bledi tónál, hogy felülhessek saját becsatolósomra), de itthon Bikácson is béreltünk egyszer, egy napra...persze mindig a sajátjainknál alacsonyabb kategória volt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bazsimano
üzenetére
Oda valami első kerék rögzítő rendszerezőt tudok elképzelni melybe tényleg a legbénább is be tudja akasztani kerékpárját anélkül, hogy érintőre venné az összes többi kerékpárt a tárolóban.
Ugyanakkor itt sem kell nekünk feltalálni a spanyol viaszt és így megguglizva leginkább falraakasztós módszerek tűnnek működőképesnek. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
gbors
üzenetére
Első autóvásárkor (2007) nem is volt opció kerékpártartó nélkül vásárolni (úgy hoztuk el a kereskedésből), most tavaly meg szintén. Továbbá más típus mint a tetőcsomagtartó sem nagyon jött szóba, ez a vonóhorgos-rendszámkitakarós mizéria sok volt nekem ahhoz, hogy olyanban gondolkodjak.
(Mostanit még én sem használtam, pedig állandóra van felszerelve, immár lassan 6 hónapja
) -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Én már elég sokat utaztam Autobahn méjd in Hangörin (Roumanian, Croatian) kerékpárokkal a tetőn (Szuzuki esixét) minden különös gond nélkül...mondjuk 120km/h körül, de másképp sem szoktam sokkal gyorsabban utazni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Friczy
üzenetére
Igaz, jó trükk ez is, ugyanakkor számomra akkora szentségtörés álló kerékkel váltani és feszíteni a láncot illetve a görgőt oldalra, hogy sosem szoktam.
...vagyis majdnem sosem, mert most az elektromost úgy kenem meg, hogy kiakasztva a váltót ne feszítsen a kanál (Sram X0) kézzel leakasztom a láncot hátul és vigyázva a lánc ne feszüljön ordalirányba, párszor fel és leváltok végig, hogy bejusson a vékony kenőanyag a váltó csapjaihoz. -
Hasaggymeg
Topikgazda
Egyetlen helyen sikerül kiakasztani utána már mindenhol meglazul és lehúzva a sapkákat befújhatsz minden darabka bowdenház egyik végén kis teflonos sprayt míg az esetleg ki nem folyik másik végén...de gondolom ezt te is tudod.
#351916 mauimagic...Token Ninjának valami olyan hüvelye van mely kitölti az esetleges réseket így téve azt némává...aztán meglátjuk.
Amúgy enyém is olyan szépen, passzentosan ment helyére préseléskor a rákent hangyafaxnyi zsírral, hogy még mindig nehéz elhinnem az az ami pattog. 🤔 -
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic
üzenetére
Minap írtam erről...ugyanakkor én korábban sima zsírral préseltem be, de mostanra...pattog.
(amúgy az ajánlott OKS 277 PTFE-s pasztát 1 kg-os kiszerelésben láttam csekély 135 euróért
)
Az én megoldásom már úton van, mert úgy döntöttem abbahagyom a kísérletezést...íme....persze én nagyjából kizártam minden egyebet, pedálokat cseréltem (időszerű volt), hajtóművet ki-beszereltem tisztítás, kenéssel, hátsó kerékrögzítést ellenőriztem, nyeregcső check, vagyis nem maradt más csak a hajtóműcsapágy.
Szerk. de közben látom, hogy már kaptál segítséget, lemaradtam.
...még annyi, hogy anno szemeztem spéci (talán Park Tool) 2 összetevős bébé ritéjning kömpáundjával, de nem füllött a fogam kenni a vázat egyikkel, hogy a másik esetleg ne szakítsa ki majd a karbon fészket kiütéskor, és maradt a zsír.🤔 -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Nem szívbajos a Decathlon árazása, az biztos.
...bár a Meliconi híres konzolgyártó, azért mégis.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Virag.h
üzenetére
Én leginkább betèt nélkül menem az utóbbi 30 évet.
Rebel007...itt sem igazán ajánljuk az állítható kormányszárat. magasított kormány (riser), rövidebb stucni, előbbre tolt nyereg javíthat helyzeteden.
laracroft...azt sem tudtam van olyan, de ebike témakörben lehet tudnak róla.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Black Smile
üzenetére
Igaz, spanyol, my wrong.
avl...nem csúszik rendesen a bowden a házban, adj neki kis teflonos sprayt oda ahol a legjobban súrlódik, kanyarokban.
f4lcon...asztaqrva, dánhilles iksztéer és kasimás Temu?!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Black Smile
üzenetére
Ez így, még kevés, csak annyit látok, hogy Lengyelországból rendelted, mustársárga, színesfém, és hintalów.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom
üzenetére
...már a tolvajok sem csalnak.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
vallas
üzenetére
Épp néztelek a Stravan, hogy addig festettük az ördögöt a falra míg az leszállt, vagyis beszéltünk Világosról míg fel is mentél a Sihuhu szegmensen.
...remélem nézted mennyi ott felfelé a KOM átlagsebessége...38,2km/h
(én 20,7-nél tartok, de meg nyugdíjig dolgozom rajta.
) -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
(ex)Cat
üzenetére
én meg a romániai Világosról
... Ez most komoly?!
...hiába na, örexünk ezerrel. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Azzal a 177,5% -os emelkedővel még nem találkoztam, az tényleg durva lehet...lehet, hogy ez az?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ny-K irányból vagy 500m hosszú lehet, 100m 10-13%, többi vagy 6-7%, másik irányból mondjuk 3 km átlag 5% körül...de ezt csak emlékezetből mondom.
#351741mauimagic...ja, olyan unalmas nekem körbemenni, hogy ha választani kellene körbe menjek (mondjuk 8-10 óra), vagy ugyanannyi időt le és fel a 2 irányból a balatoni "hegyen", elgondolkodnék melyiket választom.

#351737(ex)Cat...ne viccelj már, Strava szerint kenterben versz engem és a Kékessel hasonlítod össze a világosi mászást?!
Biztos csak rosszul futottál neki a hosszú sík után és falba ütköztél, vagy nem vagy szokva a 15+%-os csigatempóval és szétcsaptad magad Ny-K irányba a vasútnál, mert azért a két mászás nincs igazán fasorban egymással. 
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Én meg azt hittem csak vicceltek mikor a világosi dombocskát hamar letudnivaló, elkerülendő, vagy éppen küzdelmesnek tituláljátok.
...főleg mint kábé egyetlen "mászás" a 200 km-en.🤭 -
Hasaggymeg
Topikgazda
Én azért választottam ezeket a datolyapaszta alapú Decas rudakat mert nincs bennük hozzáadott cukor és semmi tartósítószer, vagy más élelmiszeradalék...továbbá az ízüket is szeretem, az enyhén sós meg egyenesn ritkaságszámba megy az ilyen energiarudak piacán.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom
üzenetére

Ahogy nézem olyan 2 hónap lemaradással jön ott a felmelegedés, ez itt február 8.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic
üzenetére
Én teljesen másképp öltözök Zasszonyos (ne adj isten + lányommal, amolyan családi) körre mint a magányos körökre, ugyanakkor én is belefutok néha tátott szájjal a faxerdőbe... még tél közepén -9°C fokban sem fagytam úgy szét mint időnként tavasszal, vagy ősszel nejemmel, alulöltözve szoktam.
...amúgy vagy 2-3 hete fájdogál a derekam, plank-el gyógyítgatom több-kevesebb sikerrel.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bozont
üzenetére
Én centinként vagdosnám amíg jó lesz mert...hát visszaragasztani már nem lehet, ugye.
...nekem Pro Koryak van, ez a második, ajánlom.#351633
mauimagic...amúgy meg arra írtam placebo, hogy jobbnak érzi a szélben a mélyebb felnit. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
fulton
üzenetére
Emlékszem a fulcrum gyári szettje a bringának, sokkal rosszabb volt 33mm mélység mellett
...az, hogy erős szélben jobb az 55 mint a 33 a placebo iskolapéldája lehet.
...hamarosan felteszem én is a mérleg szerint mostaninál 200 grammal nehezebb új kerékszettet, de el is várom tőle, hogy minimum fél kilóval könnyebbnek érezzem...legalább 2 hónapig!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Edgemben vahú motor lehet, mert az sem fagyott le még soha
...pedig egy hónap híján már éppen 3 éves most.MÁS...ismeri valaki ezt az összecsavarozható hajtóműcsapágyat? Azon gondolkodok, hogy ha mindent kizárok és biztosan az ami kattog, ilyenre cserélném.

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic
üzenetére
Ááá, ha lesz új akkor is valami ilyen lesz.
...de nincs tervben ugye. Ami a kormánycsapágyat illeti jónak tűnik, csak meglazult...de nem értem hogyan.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Mai felhős-napos-szeles-sáros-porszáraz...vagyis minden.

...és hosszú hónapok óta először kicsomagoltam multikulcsom is a fóliából (fóliázva hordom mert az izzadság kikezdi mezzsebemben) mert picit kotyogott a kormánycsapágyam.
Eddig nem vettem észre, nem tudom hogyan történhetett, de már nem akartam hazalejtőzni úgy vele, nehogy szétverjem. 
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Khelben
üzenetére
Nekem a Cube, többedszeri kérdésemre elárulta mivel préselik gyárilag...
Dear Mr. Parzsi,
Thank you for your message.
We can only recommend OKS 277
...
fulton...a gyáriban volt vagy 25e, de ezek már az újak, vagy 10, illetve 15e van bennük (nem 1x-rre cseréltem a kettőt) Gyáriak is száraznak tűntek kiütéskor.
...ja és a lényeget elfelejtettem, maga a csapágyak (800-as, XT) jónak tűnnek, szerintem a fészekben mocoroghat valamelyik. 
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Engem viszont úgy tűnik utolért a préselt hajtóműcsapágy átka mert pár napja hiába próbálom kizárni mi pattog (majdnem) minden csapásnál már lassan nem marad más mint az.
...bár halk, és az én fülem sem a régi, sajnos hallom és nehéz nem venni tudomást róla.
Mind1, hamarosan a kerekeket is kicserèlem (már kívártam a szokásos fél évet vásárlásuk óta
) és akkor, ha továbbra is hallom, már tényleg nem marad más mint kiütni őket és újakat préselni a vázba...csak azt nem tudom még most majd mivel, mert utoljára megzsírozva, majd letörölve szárazra történt a bepréselés, éppen csak hogy csússzon picit befelé. 
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az nem bug hanem feature, vagyis a váltásoptimalizálas végett vannak olyan töröttnek tűnő fogak is a lánctányéron...amúgy erről itt már többször is értekeztünk.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Igaz, ugyanakkor felülete gyanúsan szálcsíszoltnak néz ki.

Zsocy...pont így jártam első fékemmel 3 napja, vagy 2-3 éve először!
Mosás után mindig van 1-2 fékezés mikor xarabb, de nem nyikorog csak gyengébb és csakis néhány fékezés erejéig, kábé míg elhagyom a társasház udvarát. Szerdán nem így volt, alig fogott es hangosan üvöltött is, ami a Kevélyben hát... nem egy jó ómen.
Mivel nagyon lusta vagyok, továbbá tudom mekkora macera ez a smirglis módszer, ráadásul nem is mindig műxik, kábé imátkoztam tudjam helyrehozni a kör során valahogy, ezért lassabban lejtőztem leginkább az első féket fogva, minden előírással szembemenve folyamatosan, de nem túl erősen fogva azt hadd súrolja, égesse, dörzsölje a tárcsába a fekport és a végére...nagy örömömre helyre is jött.
Pont arra gondoltam, hogy egy városi harcos kábé 2 hónap alatt fékez annyit és úgy, ezért valószínűleg előbb smirgliz és cserél betétet mintsem ezt így orvosolhatná valahol. Kevély rulez!
Végszóként, amennyiben nem nyomtad telibe véletlenül olajjal az egész rendszert hanem kábé azt sem tudod mikor és hogyan szennyezted meg kis mertékben a betétet, vagy tárcsát, keress egy jó lejtőt és próbáld meg helyrehozni úgy fékezéssel, hogy ne a megállás hanem a féktárcsa és betét hosszas összedörzsölése, hevítése és koptatása legyen a cél ami szemeid előtt lebeg. Nekem így legalább 3-4x sikerült helyrehozni az utóbbi 20 év alatt és talán 1x nem. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Speedy007
üzenetére
Lehet ezek az új Shimano vackok már csak ilyenek, nem tudom, de ha te azt mondod a korábbi Tourney is jobb volt, továbbra sem ajánlom ezeket.🤔...a felhasználásra való tekintettel meg biztos valami tartósabb wet olajjal kezelnèm a hajtást, váltást, menetek után letörölve a dzsuvát láncról, görgőkről, első tányérról. Ugyanakkor, ha kint ázik semmi sem fogja megvédeni a hajtàst/váltást, ridegtartás ide, vagy oda, a szárazon tartás szerintem nemzeti minimum.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Speedy007
üzenetére
Hagyd az Essa-t mert egyrészt terheled a rendszert a nehéz vontatványokkal és a napi rendszeres használattal, másrészt 4 évszakos, ridegtartásos mostoha körülményeknek teszed ki rekrékpárjaid ami már aligha minősül az úgynevezett belépőszintnek amit ezek a Cues/Essak képviselnek, és végy egy Deore, akár régebbi szettet...bár nálam sem ázás, sem ridegtartas nem volt soha és a rendszert is mindig valami kenőanyaggal ápoltam gyanta meg hasonlók helyett, ez a rozsdásodás számomra ismeretlen, pedig volt Tourney, sőt TZ váltóm is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Szintén zenész.
... amint véletlenül olyan szegmensekre tévedek magányomban melyeken addig kizárólag Zasszonyos, családos menetek voltak utána a stravan úgy néz ki mintha kábé én lennék Lenc Ámsztrong, a rengeteg kitűzőtől. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Emléxel még melyik bokor is volt az? ...hátha még ott van. 🤔
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Maximum1
üzenetére
Gratula, még a cső is lehasal tőle a falról.

Más...úgy tűnik minap, mosás közben sikerült valamivel megszennyezni az első fékemet mert ma csak a kör vége felé jött helyre, már azt hittem betétcsere lesz otthon...de aztán helyrejött és olyan lett újra mint a ződ festék. Kipróbáltam az első karbon nyergemet is, kici kínai, egyelőre jónak érzem. Valami Ryet Jawbone nevű. [link]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Egyről tudok.🤔...színtévesztőként nem láttam, hogy a pontok színesek, vagyis linket rejtenek. Mondjuk pontok alá is csak fulton rejt hivatkozást.
#kangaldotcom
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic
üzenetére
...de ott legalább...
The Intermediate People's Court in Shijiazhuang sentenced Zhang Yujun and Geng Jinping to death, and Tian Wenhua to life in prison, on 22 January 2009....The China Daily reported Geng had knelt on the courtroom floor and begged the victim's families for forgiveness during the trial. The court also sentenced Sanlu deputy general managers Wang Yuliang and Hang Zhiqi to fifteen years and eight years in jail, respectively, and former manager Wu Jusheng to five years....
...
Zhang Yujun and Geng Jinping were executed on 24 November 2009.[79]
Tian Wenhua received several sentence reductions for good conduct over the years. In 2011, her life term was reduced to 19 years. Further reductions have since lowered that sentence to 15 years and three months. She is scheduled for release in 2024.[80]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Mobiltelefont rizzsel szárítanak, rizses cipő nem kóser?🤔...csak kérdem.

#351265 DeFranco...bár még nem használtam és már fél éve ott figyel az autó tetején, de a Thule Proride az széles körben ajánlott.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ajj, most ezzel jössz te is!...elfelejtette megjegyezni, hogy ezt csakis Greenpeace és WWF kiadványainak kizárólag újrahasznosított papírra, biotintával nyomtatott főcímlapjaival egészséges kivitelezni.

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Mótvá
...a Garminnal meg csak te vagy kártékony mikor teledobálod műanyaggal a bokrokat. 
Ami a korábbi C-és cikkedet illeti, találtam benne némi muníciót a gyantázókkal való vitához, tehát mégiscsak jó valamire.Complex Application Process:
Complete cleaning of the drivetrain (even removal of factory grease), which is time-consuming and requires specific equipment.
Rigid and Flaky Residue:
As wax dries, it can become brittle, causing flakes to shed off the chain, creating mess and occasionally buildup around the drivetrain.
Inconsistent Penetration:
Wax-based lubricants may not fully penetrate chain internals (rollers and pins), resulting in uneven lubrication unless applied meticulously or through professional immersion.
Reduced Convenience:
Traditional drip-on wax lubes still require drying time (often several hours) before riding
.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
STC Speed
üzenetére
Megpróbálom kitölteni a tesztet...
1. terepen igen, máshol nincs jelentősége
2. igen...de attól ugye előre mozog nehezebben a kanál, hátra ugyanolyan könnyen
3. azt mondják a ki nem mozgatott teló = fölöslegesen cipelt teló, vagyis ideális esetben (XC-n) a legnagyobb baromkodásodnál is elég ha marad 5-10 mm arra az esetre ha nagyon benézel valamit.
4. az ajánlott nyomásokra vannak különböző számolások, pl. a Sramé.
5. nem régen voltam (életemben először
) urológusnál aki azt mondta a zacsi hossza tulajdonképp genetikai adottság.
...továbbá...nem pipiskedéssel célszerű nyeregmagasságot állítani, jobb a sarok/pedál módszer ez egyszerűbbek közül, a váz átlépőmegasságát pedig nem elől kell mérni hanem hátul ahol már éri hátsód/derekad a nyereg orrát.
Na, átmentem?
...mert látom már első nem leszek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Tesla topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...ezért nem is merem lecserélni a tejet.
A tárcsája így ránézésre is meglehetősen masszív darab, jóval vastagabbnak néz ki mint a Shimi tárcsák.
)
...bár a Meliconi híres konzolgyártó, azért mégis.

...és hosszú hónapok óta először kicsomagoltam multikulcsom is a fóliából (fóliázva hordom mert az izzadság kikezdi mezzsebemben) mert picit kotyogott a kormánycsapágyam.

Gratula, még a cső is lehasal tőle a falról.

) urológusnál aki azt mondta a zacsi hossza tulajdonképp genetikai adottság.
Hasaggymeg