Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #328919 üzenetére
Talán igen...van mikor faxán összejön minden, ráadásul elsőre.
lsebestyen...forgasd meg párszor (pl. menj vele egyet, az a legjobb) és jó eséllyel a Stan's eltömít mindent.#328925
Toobee...sudár vagy, az biztos!(kész a csakarajongók oldal?
)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Zé asszongya nagyot buktak a tédéhán.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dom1n0 #328874 üzenetére
Azt (talán) senki sem mondta, hogy a 35-55 ezres Santini péntos rövidnadrág (magyarul bibz) ugyanolyan mint a YKYWBike, vagy Mittoménmelyikalis, de 16 ezerért vettem utóbbiból...kettőt.
...és mivel egy olyan ruhadarabról beszélünk melyet jó esetben is (vagyis pl.általam "szabálytananul", alsóval viselve) 2-3 menetenként mosni kell, ráadásul én még meg-meg is akasztom valami bokorban, nagyon nem mindegy milyen áron szerzed be őket.
-
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #328818 üzenetére
Szerintem kenj be vele mindent jó vastagon, keréktől szelep és szalagon át pumpáig, és jó lesz.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #328816 üzenetére
A Stan's az biztos jó!
#328813 mauimagic...Use a higher gear and a lower pedal cadence to reduce knee stress.
...Vagyis granny ring és 180 mm-es hajtókar.(forrás)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #328812 üzenetére
Milyen szettel indulsz neki, milyen kerékre és milyen pumpával? (bocs ha lemaradtam valamiről és már mutattad.
)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #328808 üzenetére
Én mindenképp úgy próbálnám mert amennyiben szépen felpattan akkor szinte nyert ügyed van, hisz ha jól felfújod (2,5-3bar) és nem is ereszt számottevően, vagyis pár perc után sem érzed lágyabbnak, akkor mehet is bele a tej.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
redhunter #328769 üzenetére
E kettő közül egy szavazat innen a kjúbra.
lorcsi...a 190cm = XL, vagy XXL...ugyanakkor ezt a bringát nem ajánlom még úgy sem, hogy vajmi keveset értek a rásegítésesekre, melyeknek ugye van saját témaköre...oda meg bizony ezzel a bringával csak fullface sisakkal menj, mert félő kapsz a fejedre! -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lorcsi #328765 üzenetére
Milyen magas vagy, esetleg mennyi az átlépőmagasságod?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #328712 üzenetére
Hát ha betörtek az elit csapatokhoz akkor egy biztos, éspedig, hogy tudnak olyan szintű vázat is készíteni...vagyis ha a tied mondjuk nem is pont az a szint, akkor sem valószínű, hogy törik...mint a Cannondale-ek.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom #328704 üzenetére
Nem vettem észre, olyan kicsi volt a lyuk.
...viccet félretéve, ekkor már le lett ürítve és elhúztam onnan a palástot mely felhelyezéskor és meghúzáskor ugye tulajdonképp beroppantotta a xarrávékonyodott cső falát...élesben, ~70°C/5 bar forró vízzel valahogy így néz ki a javítás. [kép] (ez egy másik saját munka
)
Toobee...a K(emény)P(oli)E(tilén) pedig jó cucc, az ha minőségi gyártás (pl. Wavin) eltart a cső míg a világ + 2 nap.#328706
Jester01...amit te írsz nem releváns, hisz azt a távot amit lenyomsz évente nem bírja ki a gyémánt sem repedés nélkül. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #328694 üzenetére
Mikor végül eladtam az én régi Cube alu vázamban pontosan 50.040 km volt olyan 65/35 % aszfalt/terep megoszlásban, az átlagosan, felöltözve 85 kilóm alatt. Festékleverődéseket leszámítva tudtommal hibátlan volt, pedig kapott hideget, meleget a 6 év alatt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic #328652 üzenetére
K2, Ali express (
)...előbbinél is videó volt a meghibásodott SL-M8100 váltókarról, de nem kellett semmi bevizsgálás, ment a rossz, jött az új...a támogatást, mely jó részt kommunikáció, a megoldás szerves részének gondolom.
Ami a ropicannondalet illeti, az szebb...talán hosszabb a stucni?Amúgy összehasonlítottad, mert csodálkoznék ha egyforma lenne a geo.🤔...aztán lehet csak szemem csal.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic #328637 üzenetére
Naájmegelmondom ha tényleg ekkora fantázia kell hozzá...
1. Nem 3 naponta válaszol a leveleimre
2. Keresnek egy olyant a panaszkezelő részlegre akinek van alapfokú angol nyelvtudása
3. Ismeri a terméket amelyet árusít és nem adogat hülye tanácsokat félvállról
4. (Bár nem vagyok vele sokkal előbbre), de miután megkért zsírozzam én meg, vagyis szedjem szét, talán elég lesz neki a hibás pedált visszaküldetni és nem kéri a hibátlant is, főleg akkor nem mikor egyértelműen leírtam nem szándékozok lemondani sem a típusról és tulajdonképp nem pénzvisszatérítésért bohóckodok...ezt amúgy fel sem ajánlotta, bár lehet ennek megfogalmazása már csak meghaladta volna hiányos angoltudását.
5. Esetleg küld egy cserecsapágyat egy kis jelképes ajándék kíséretében (egy kulacs, 10 euró levásárolható kupon, akármi) megkérve szépen cseréljem/cseréltessem én ki itt magamnak.
6. Akármi ami konstruktív és legkevésbé akadályoz hobbim zavartalan folytatásában... -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
(ex)Cat #328631 üzenetére
Még előbbi rózsás háeszed kapcsán akatam írni (csak hát elmaradt), hogy a Rose addig jó amíg valami gixer adódik mert utána angol nyelven nem igazán remekelő arcok próbálnak meg veled kommunikálni, marha lassan (ahogy írod, többnapos eltolódással) és nem valami nagy elánnal...és jöjjön az én esetem. Majd 100 eurós CB Stamp 3 pedálom egyik csapágya (híres Enduro
) néhány hónaposan tönkrement. Írtam nekik annak rendje és módja szerint, videót is csatolva a jelenségről. Jó néhány (talán 3-5) nap múlva válaszoltak egy kurta-furcsát, kábé Szeddszétészsírozdmeg...írom neki, "...de ember, ez egy zárt csapágy! Nem ismered saját terméked?!", mire, természetesen újabb 3-4 nap elteltével, jön az újabb rövid válasz, hogy küldjem vissza mind2 pedált, majd ők kivizsgálják az ügyet.
Mivel nincs itthon 3 pár tartalék pedálom, kivettem a csapágyat, vásároltam 1500 forintért egy pár olyant a Gördülő kft-től mely kábé körberöhögi az agyonhájpolt Endurot, majd összesen 3 nap alatt felszámoltam a pedálmizériát.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Hát ezek szerint mégsem ugyanolyan...aztán lehet a régi 105-öst hasonlítottad az új Ultegrához, ezeket is folyton fejlesztik.
A lényeg az, hogy ebben a kivételes esetben minél xarabbul néz ki egy új sor annál faxább.
#328625rob210...hát ha amolyan kézzel lehúzós szabadonfutó akkor gyorsan csekkolható...amúgy az amelyik már szalajt általában hallatszik is, nagyon lassan hátrafelé forgatva, közelhajolva meg lehet számolni a reteszeléseket biztosító és még működő kilincsek számát pattogásukból.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Túl gyors voltál.
...egy-egy fogon nem is lényeges a beülés mert tulajdonképp mindig több fog kapaszkodik egyszerre, azok a kis, töröttszerű fogak meg az öntéshibaszerű bemarások mind a váltást könnyítik, egyik felszedni másik meg visszaejteni a láncot, minél simábban és gyorsabban...de oda se neki, én is már hívtam fel a boltot, hogy rossz féktest adaptert kaptam és mikor menjek kicserélni, majd 10 perc múlva újra, hogy már nem megyek mert én próbáltam fordítva feltenni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom #328547 üzenetére
Láttam korábban erre egy öreget aki síszemüvegben tolta, szemét biztos megvédi, de arcot az sem
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lanszelot #328538 üzenetére
Ahhoz, hogy a ventilátor szelét reprodukálni tudd kábé olyan Pogácsás Tádejnek kellene lenned aki nemcsak hogy negyvennel rója köreit hanem közben mindvégig mereven előre is néz....vagyis szerintem kissé életszerűtlen.
...valami túlérzékenyseg, fel nem tárt alapbetegség, stb. gyanakodnék.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon #328393 üzenetére
Ez amolyan Lázárjánosi elszólás volt mely szerint akinek nincs semmije az annyit is ér...amiben bár van igazság, de egy olyan országban ahol 1,5 guriga a médián nettó szinte ötszöröse, cinikus ilyent kijelenteni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Laci779095 #328372 üzenetére
Nálunk feleségem (meg lányom, anyósom, húgaim, családom összes nőtagja
) mániája a túrkáló, más városokban, sőt még külföldön is kiszagolja egy kilométerről, de én nem szeretek használt holmit magamra venni.
...inkább gagyibb legyen, de én öltöm magamra először.
stickermajom...nem hiszem az iskolai egyenruha az oka, hisz ott tudtommal egyéb "vagyontárgyakkal" (telefon, autó, ház, ékszer) sem megy ez a balkáni beütésű kivagyiság, ez a suttyóság inkább errefelé jellemző. Volt pár tanulságos tapasztalatom mikor kanadai és amerikaiak idelátogatva egyhangúan vélekedtek úgy , hogy itt mindenkinek új, drága autója van.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom #328364 üzenetére
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
parandroid #328349 üzenetére
Felülsz a Pina-rellóra a sisakodon meg azt írja Teszkó.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #328321 üzenetére
Ha olyan ahogyan kinéz (nem kotyog, ropog semmi) akkor megéri.
Landro...a Balatont körbetekerni főleg láb (szerintem meg segg
) kell, szokták mondani, vagyis szinte akármivel meglehet tenni...az a Cube pedig jó kerékpárnak számít.
Csápájev...szerintem a guglimepsz nem alkalmas erre, mapy cz, merretekerjek, stb. adnak jobb alternatívákat...bár mindkettővel volt már nekem amolyan Ba*zd+, ezt ki nevezte ki tekerhetőnek?! megvilágosodásom.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csápájev #328313 üzenetére
Nem, ott lenyomja a festéket. Mivel csak akkor van nálam ha hosszabb, hátizsákos menetre megyek, a hátamon van. Ha rendszeresen le kellene zárjam a városban és nem Tadejnak öltözve tolnám neki talán ezt venném.
[link]
flash...azok könnyen görbület, főleg jól kicsavarva és a rápattintós fejek levételekor, de könnyen is egyenesíthetők vissza. Egy marék szelepmag is csak fillérekbe kerül, ha muszáj cserélni kell őket.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csápájev #328305 üzenetére
Jól látod, egy jó oldalcsípővel egyetlen mozdulat (vagy 2-3) és átvágja a sodronyt, de én a másikat is kevésnek találom még akkor is ha nekem is olyan van. Én csakis ha látom akkor zárom olyannal, vagyis, ha végig rálátok a mekiben, vagy kfc (esetleg a Four Season Kollázs étterméből
). A boltba beugrással az a gond, hogy ott bent derül ki mennyit is vagy bent, és ha valami gixer van a kártyával, aladó vacakol stb.és te nem látsz rá a kerékpárra, meg ugye éppen ott leselkedik egy erre szakosodott xarházi, azt a kis láncot is elpattintja egy kabátujjba rejthető csapszegvágóval.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Mai.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Hasaggymeg #328269 üzenetére
A korábban linkelt NW-ből , hosszas méregetés után L-est vettem, de nagyon szűknek érzem és az ujja egyértelműen rövid.
#328271Corsa02...egy ilyen spray nem tudja kimosni a zsírt, oda jó nagy nyomás kellene, hogy a lehúzógyűrűkön áttoljon bármit. Én lefújom úgy, hogy a gyűrű fülött összegyűlve kevés körbefollyon és feloldja az esetlegesen odagyűlt szutykot, majd megnyomogatva kihordja onnan, miután egy dedikált, hisszú csíkra tépett pamuttal szépen körbetörlöm mintegy "megkenve" a teljes becsúszót...bár érintésre nem marad utána rajta semmi kenőanyag, olyan csúszósak a végén, hogy a légy kificamítja a bokáját ha rászáll.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Maximum1 #328268 üzenetére
Talán fulton küldött vissza ilyent mert nem vált be neki.
Más...na Toobee itt is a Derví...így képen nézve magam mintha nekem is jó lett volna a sima XL is, de aztán rájöttem én nem szeretem a nagyon feszülősöket melyen minden egyes anyajegyem kidudorodik és mely alá nem megy be egy esetleges vékony aláöltöző...itt éppen rajtam van egy alatta, volt 11,5°C is az erdőben.
Közvetlen indulás előtt ma.. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #328231 üzenetére
Nem is annyira a feszülés, hanem ujjai hossza ami necces nálam...van aki a csimpánz legközelebbi rokona és van aki a...gibboné.
...de lesz ma kép is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ZavaBalazs #328221 üzenetére
Így hátbaszúrni a kínaiakat!😨...nem szép dolog!
#328222 fulton...na jó, megkíméltél a szelfizéstől.
...jó kérdés mekkora kellene Toobee-nak, én igaz a hosszúujjúból, de ázsiai 3XL-est vettem (fehéremberikétkszelese), de kicsi is lett volna más. Furcsállom is neked az ázsiai XL-es jó.
(187/76) Meg kell nézni a kommenteket és vásárlók képeit hátha akad valaki aki hasonló méretű és véleményt mondott, ne adj isten fotót is készített róla, magára öltve.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dom1n0 #328112 üzenetére
Nekem is van 2 tüske+2 roppantó gyűrű a fiókban, de eddig (talán már) 2x (is) bontottam és tettem vissza ugyanazt...ezt se vedd tanácsnak.
Valaki kérdezte...korábban, hogy kaphat-e valakitől 2 db Shimano sor/féktárcsarögzítő (belső) CL anyát és hát...igen, nekem van, oda is adom, természetesen ingyé. (Dunakeszi).
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dom1n0 #328008 üzenetére
Hát olyan aligha lesz, aszfalton csak kényszerből és általában Zasszonyosan tolom, akkor meg Z 0,5 a tempó, aztán meg nem is vonz, jobban szeretem a változatos terhelést, a húzd meg-ereszd meg féle erdei hullámvasútat mely kevésbé megterhelő nyakamnak, hátsómnak mint a monoton, folyamatos és kevés mozgolódást igénylő kerékpározás.
#328009Weareus...ne beszélj, csak felszerelek 2 kis szarvat középtájt és kizárom a telót máris grevöllé avanzsáltam!
#328016 arcitec...egészséges embernél aki rendesen is táplálkozik komoly edzettség kell ahhoz, hogy eléhezzen. Általában a kákabelű csupaizom (relatíve) ifjú titán képes olyan szintű terhelést kifejteni amikor már menet közben muszáj tankolnia ahhoz, hogy csekély tartalékeit ne élje fel néhány óra alatt és jöjjön a kalapácsosember. Minél muglibb vagy annál hamarabb adod fel, még messze az eléhezés előtt, vérmugli seggfájás (vagy egy útba eső lángosozó
) miatt, az átlagmugli kifogy a szuszbólmert nem osztja be erejét, a félmugli (és az öregek, mint jómagam) meg kimerül és visszavesz a tempóból, jóval még mielőtt eléhezhetne.
Vagyis a eléhezésért is meg kell dolgozni ám!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
python1 #328006 üzenetére
Eddig 3 Cube vázzal volt dolgom, 1, 2 és 3, első kettő Al harmadik karbon. Amit el tudok mondani róluk az, hogy az aluk átlagosak úgy súlyban mint kivitelezésben, vagyis megbízható, pontos és nem túl nehezek, a LTD amit hajtottam brutálisan merev volt...legalábbis én annak éreztem, kegyetlenül rázott. Ami a karbont illeti az meglepően jó kivitelezésű, tökéletes csapágyfészkekkel (kormány, középrész), szép a belseje, ahol bele lehet nézni (középrész, homlokcső, nyeregcső) sima belül mint az üveg, pontos a váz, csendes, nem recseg-ropog sehol. Súlya, a gyár szerint, akiket megkérdeztem személyesen levélben, 1150 gr az XL-es vázméretben, de ezt le nem mértem. Kábé ennyi...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dom1n0 #327943 üzenetére
XC -mmel 2,35-ös 2 bar alattira/körülire fújt terepgumikkal inkább nem
...de Z3 alja-közepe.(amúgy saját bringámmal olyan 24-25 km/h átlagra tippelném le a Balatonig, mondjuk 2-3 pihenővel.🤔)
#328001Zsombe...én az elsőt és utolsót ismerem, közülük meg inkább Rox.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dom1n0 #327900 üzenetére
Vagy 4 hónapig 180 grammos CH diétára kárhoztatott a diabetikus...nem óránként 60, hanem naponta összesen 180!...és akkor is mentem akár 3-5 órásokat is. Szét lehet csapatni magad 20 kilométeren is és le lehet tekerni a BUBA-n a Balatonra Pestről tempósan anélkül, hogy excelben terveznéd meg az előtte, utána és közben étkezést, ivást, kábé mintha mindenkit Tadejnak hívnának, vagy legalábbis valamelyik háromhetesre készülne.
Szerintem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic #327859 üzenetére
Na ez tényleg olyan, hogy mindegy csak legyen már elektromos
...nagy, ormótlan, (gondolom ezért) sérülékeny (is), csúnya a pöcögtetője, ráadásul ki sem küszöböli teljesen a nyúló, (esetleg)bomló, becsípésnél (akár) megcsúszó stb. szálat.
#327861Kayn...én azt tapasztaltam, hogy ahol már sokat vásároltál és ismernek, bíznak benned, hogy nem kamuzol általában nem problémáznak, cserélik, de elsőként vásárolva ott egy ilyen gyárinak aligha tűnő hibával nem biztos kicserélik neked...amúgy meg kábé filléres tétel, tedd túl magad rajta és máskor tartsd meg a blokkot...na és foltozd meg, az még használható.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
A Decathlonban vigyázni kell, nagyon sok termék ki volt már bontva, hiányos, esetleg szennyezett (fékbetét, muszáj volt kidobnom
). Én akkor bontok ki valamit ha azt meg is venni készülök, de látszólag vannak honfitársaink akik bontogatni mennek oda...meg kölykeiket kerékpároztatni, rollereztetni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #327840 üzenetére
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Jester01 #327817 üzenetére
Jó kipcsak módjára sokáig kitartottam mellette nem akarva elfogadni a nyilvánvalót, éspedig, hogy egy cseh (!) alkalmazás jobban tudhatja Magyarországon (!) az utakat mint az itteni fejlesztésűek...a többes szám pedig azért mert igen, a HunMap-et is erőltettem a Mapy cz. előtt. Egy ideig...
python1...Elmeletileg L- es a váz, (55cm) gyári leírás szerint....muti! -
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon #327768 üzenetére
Bukaresti székhelyű cég, Romániában a legnagyobb számú magyar közösséggel rendelkező város Bukarest.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #327656 üzenetére
Nem nézték ki belőled a Decas bringáddal, hogy te nem xarral gurigázol és Zoliwrc-vel edzel mi?!
...megmutattad nekik!
mauimagic...bár orvos nem vagyok és a mielőbbi kíméletes mozgás híve voltam mindig, kevesebb és ritkább menetek, 1-2 fokozattal könnyebben mint a szokásos, ha meg picit is fáj akkor még lazábban, szünet a körön stb.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #327626 üzenetére
Lassan muszáj lesz néhány olyan kinyilatkoztatást odabigyeszteni az összefoglaló elejére, hogy:
Ahogy a motorsportok, vagy a lovaglás úgy a rásegítéses kerékpározás is sport.
Ha egyszer síkon hátszéllel már mentél véletlenül harminccal is 5 percig az még nem azt jelenti, hogy neked az az utazósebességed...montival.
Igen, van különbség a 150 ezres és a kétmilliós bringa között...meg ilyenek, mert tényleg unalmas, hogy vissza-visszatérnek ezek a témák. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic #327618 üzenetére
Asszem már kérdeztem itt valakitől (talán pont dom1n0-t
), hogy pihentette-e eleget.
Írásaid szerint meglehetősen tolod neki, ráadásul gyakran nem is rendeltetésszerűen (azzal a retrógrevöllel), vagyis nem lehet, hogy csak túlerőltetted és nem adsz időt neki a gyógyulásra? 🤔
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ZavaBalazs #327441 üzenetére
Nagy visszaesés volt
...csapásszámban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest