- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-23 19:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Nem ismertek véletlen olyan (európai) webshopot, ahol árulnak Garmin computert és lehet kriptoval fizetni?
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő waxozóként lennék kíváncsi tapasztalatokra. Soudal csepegtetős waxot használtam az első alkalommal, viszont most már látom, hogy ha a láncom fém tiszta is volt, valószínűleg az első lánctányérokat nem sikerült teljesen olaj mentesítenem.Látszik most a láncon, hogy van rajta olajos, waxos lerakódás. Ilyenkor az újra tisztításkor mik a folyamat lépései? Forró vizes áztatás, majd lakkbenzines tisztítás vagy ez fordítva?
Plusz jól átsikálom majd újra a lánctányérokat. -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalataitokra lennék kíváncsi, Decathlonos hosszú ujjú felsővel kapcsolatban. Ősszel eddig mindig 3-5 réteg ruhát vettem fel, de most szeretnék egy minőségibb felsőt, ami nem ereszti át a szelet, viszonylag melegen tart tekerés közben, hogy ne kelljen annyi réteget magamra venni.
Van olyan termék Decathlonban, amit ezek alapján nektek bevált és ajánlanátok?
-
acsati
aktív tag
Huh ez a csere nyeregcsöves dolog jó ötlet, eszembe sem jutott, köszi
Így jóval könnyebb lesz visszatérni az előzőre, ha úgy van.Más: ha már szóba jött a nadrág. Én eddig azt a (hibás) taktikát követtem, hogy kínai betétes gatyákat rendeltem. Minden szezon elején, mert már így nyár végére is érzem, hogy elhasználódnak.
Melyek azok a minőségibb darabok, márkák amik ár/érték arányban megérné megvenni? Illetve az ilyen drágább nadrágok kb. mennyit bírnak? Lehet ezt km-ben meghatározni egyáltalán? (én két ali-s nadrágot felváltva elhasználok ~4000 km-rel) -
acsati
aktív tag
Első komment:
I'm using specialized power 143mm /110 sitbone width. The best saddle I've ever used.
Ugye minden segg más, enyém elég széles, azért gondoltam, hogy kipróbálnám ezt, hátha komfortosabb.
De lehet hamar eladó lesz akkor, ahogy látom itt a véleményeiteket.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja voltam bikefiten, ahol ugye beállítottuk a nyerget is. Viszont én most beszereztem egy kényelmesebbnek tűnő nyerget, amit szeretnék kipróbálni, viszont rövidebb a jelenleginél.
Szerintetek hogy lenne ajánlott beállítanom? Középre lőjem be? Vagy inkább valamelyik véglethez?
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Lánccsere előtt állok, megvan már az új láncom (Sram Red 22). Bocs, ha hülyeséget kérdek, de ami érezhetően gyárilag rajta van valami kenőanyag, az maradhat rajta, ugye? -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Garmin Edge 530 lezúgott a betonra. Még külső sérelmi nyom sem lett rajta szinte, viszont az alsó két gomb nem működik, nem érzékel. Csináltam reset-et, sajnos ez nem oldotta meg a problémát. Gari már lejárt.Van ennek az állapotnak szerintetek házi javítási megoldása? Vagy szervizben vajon mibe kerülne?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Hobbista országúti kérdés. Eddig Shimano 105 váltórendszerem volt, a mostani váltóm Sram Red. Shimano-nál az első váltóval a két tányér ellenére mégis 4-et tudtam "váltani/kattintani". Kis korrekciót ugye engedett, ha a láncvezetőhöz már hozzáért a lánc, amiatt mert nagyobb volt a keresztezés a hátsó állás miatt.Ez a megoldás a Sram Rednél jól érzékelem, hogy nincs? Hátul még lenne 3-4 fokozat, de elöl már elég zavaróan hangos a lánc súrlódása.
Mit ajánlotok ez ügyben? Állítani kéne az első váltó végállásán? -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan eladót aliexpressen, akitől úgy lehetne vásárolni kerékpáros napszemüveget, kiegészítő kis dioptriás lencsével, hogy ha megadom a kért dioptriákat, akkor már legyártott lecsékkel szállítják? -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Hátsó fehér felnimet szeretném letakarítani, mert volt rajta matrica, aminek a ragacsos része ott maradt + a sort letakarítva csupa olajos dzsuva cseppes lett.
Milyen egyszerű, otthoni tisztítószerrel állhatnék neki szerintetek? -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Strava kérdésem lenne: kinéztem ma egy erdei szegmenst, ahol új PR-t akartam nyomni. Többször szoktam menni ezen a szakaszon, de ma richtig egy olyan szegmenst rögzített, ami egy hosszabb, bár tartalmazza azt, amit én kinéztem magamnak, viszont, a rövidebb szegmenst, amire kíváncsi lennék, azt nem listázza ki. Nem tudom ezt valahogy felülbírálni, ha én a rövidebb szegmensre lennék kíváncsi? Azt is teljesítettem.Tiszta csalódás, egész végig kíváncsian jöttem haza, hogy vajon sikerült-e javítani, ha igen, mennyit, erre nem látom.

-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Köszönöm, én is ezt a Garmint találtam ebben az árban.
Gondolom a mostani bryton pedálfordulat mérője az nem lesz ezzel kompatibilis, ugye?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Ismerőst szeretnénk meglepni egy kerékpáros computerrel, aki országútizni és montizni is szokott.
100 000 Ft körül milyen computert tudnátok ajánlani? Valamilyen Garmint lehet már ilyen árban kapni? -
acsati
aktív tag
Képzeld tegnap sikerült a videók alapján beállítani
Csavargattam, tekergettem oda-vissza aztán egyszer jó lett minden állásban.
Most hozzá nem nyúlok az tuti. -
acsati
aktív tag
Nekem is úgy volt eddig, de akkor leraktam elöl a kis tányérra és hátul úgy váltogattam, hogy jó legyen. Csak így most lejtőzéskor nem jó a kis fogasokra váltani. A szerviz meg másik városban, gondoltam megpróbálnám magamnak utánaállítani...

#226209 Hasaggymeg köszönöm, azért megnézem majd ezeket.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Shimano 105 két sebességes első váltóhoz, tudnátok adni egy kis instrukciót?
Mikor nagy tányéron van a lánc és hátul elkezdek a kisebbekre váltani, hogy nagyon hamar elkezd kerregni a lánc, még lenne 3-4 fogaskerék. (bovden cserén volt szervizben, eddig nem volt ilyen gondom)
Ezt szeretném én orvosolni, ha nem túl bonyolult. Tudtok segíteni esetleg? (kép, videó, mit merre)
-
acsati
aktív tag
Annyi kiegészítés még, hogy elöl 52-36t van, nem tudom befolyásoló tényező-e. Lehet fb csoportban megérdeklődöm majd, hogy használ-e valaki így 11-30-ast, hátha van valakinek tapasztalata vele.
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok! Még az alföldről származó országútit hajtok, 2x11 shimano 105 rövidkanalas váltóval, 12-25ös fogassorral. Ezen a koszorún tudnék valamennyit könnyíteni, hogy könnyebb legyen a hegymenet?
-
acsati
aktív tag
Látom újra téma volt a nyereg. Nemrég én is cseréltem országútimon a véleményeiteket figyelembe véve egy Fizik Antares R7-re. Kb 1-2 órás tekeréseimnél tök jó volt, tetszett, jobb volt. Viszont legutóbb sikerült tekernem 100+ km-t, közel 4 órán keresztül, egy megállás. Na ez úgy kidörzsölte a seggem, hogy este lefekvéskor görcsösen ügyeltem, hogy ne forgolódjak
Ez ilyen lesz legközelebb is vagy hozzá tud szokni a fenék? Keressek másikat, vagy szerezzek be bepanthent?
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Bryton rider 15 neo-val rögzített tekerés vajon miért lett hibás? Nem töltötte fel automatikusan strava-ra ahogy szokta és manuálisan sem engedi, mert azt írja, hogy sérült a fájl. Pedig a bryton app-ban semmi gondot nem mutat, mindent vissza tudok nézni.
Segítsetek, ha nincs strava-n, akkor ugye meg sem történt
.fit fájl -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megtisztítani a láncomat, meg a vele érintkező dzsuvás dolgokat. Ha még nem szedtem szét láncot, mennyire ajánlott/nem ajánlott neki állni otthon? Milyen eszközzel érdemes neki esni, ami nem horror árú? Mit jelent, hogy milyen sebességhez való? (2x11-es rendszerem van)
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Hm, most meglepődtem, hogy a Rouvy-ra nem ad ki semmit a kereső. Aki görgőzik mindenki Zwift-et használja? Kíváncsi lennék, hogy aki próbálta már esetleg mindkettőt, mik a tapasztalatai, hogy hasonlítaná össze a két alkalmazást.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Idei téli szezonra benevezek egy tacx flow smart görgőre. Olyan kérdésem lenne, hogy az ezekhez ajánlott edzőgumiknak mi a fő érdeke?
A görgőt védi, vagy inkább azt a célt szolgálja, hogy ne a rendes gumi kopjon? Csak azért kérdezem, mert a jelenlegi gumijaimat már nem fogom használni jövőre, így gondoltam görgőzésre mehetne, ha a görgő nem bánja. -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
És akkor mi a fő különbség az aldis 20-30 ezres görgők és pl. Tacx Flow Smart között? Ez az említett Tacx érzékel mondjuk emelkedőt és állít be ellenállást? Vagy ilyet csak a drága kategória tud?
parandroid: elolvastam az említett kommentjeidet, sajnos azért az már drága kategória számomra.
-
acsati
aktív tag
Ó köszönöm a leírást
Plusz elolvastam a fentebb linket cikket, azt is köszönöm. Kicsit most még távolabb kerültem a dologtól a sok lehetőség miatt. 
Szabad, illetve "buta" görgőt kizárnám. Számítógép, telefon adott, wattot eddig sem számoltam.Ami tud terepet szimulálni és automatikusan ellenállást állítani az csak a nagyon drága kategória, amit említettél, hogy 180 ezer forinttól? Pedig ez tetszene a legjobban. (Kinek nem, mi?
)Milyen az amikor a tv előtt teker az ember? Látom van videós, google-s lehetőség. Azokon ellenállást én állítok, ahogy kedvem van? Azért vonzóbbnak hangzik, ha van úgymond ki ellen tekerni, nagyobb kedvvel felülnék.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Görgők iránt érdeklődnék. Idén vettem az első országútimat és a közelgő téli időszakban is szeretném, ha mozgásban maradnának a lábaim. Amatőrként tekerek, élvezet miatt. Szoktam látni Strava-n a görgős rögzítéseket, ezek mi félék? Engem is inkább olyan érdekelne, ami "okos" és nem egy átlagos, unalmas szobabicikliként szerepelne a kerékpárom. Ezeknek milyen belépő típusai vannak? Vagy hogy vannak ezek a görgők kategorizálva? Hol tudnék alaposabban utánuk nézni, illetve ti miket ajánlanátok?
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Másnál sem működik a merretekerjek.hu? Esetleg tud az oldalról valaki valamit? Sajnálnám, ha megszűnne.

-
acsati
aktív tag
Hm, hát ez érdekes. Így akkor nem teljesen értem a pause funkció értelmét.
Akkor, ha hosszabb távra megyek, ahol tudom, hogy lesz megállás, esetleg szünet alatt mozgás, akkor használjam a telefonom?
Gondolom így fejből senki nem tudja, hogy melyik lenne az a következő lépcsőfok a computerek között, amiben úgy működik ez a funkció, hogy a pause-resume közti történés nincs rögzítve. Ez a Rider 15 Neo ilyen 20-25ezer forintos árkategória.
-
acsati
aktív tag
A linkelt utamon pl. ~ 55. km-nél nyomtam manuálisan a szünetre és onnan bóklásztam egyet, megkerestem a Dunát (ezt nem akartam volna rögzíteni).
Amit említesz időt, ott is nyomtam szünetet manuálisan, de ott le is támasztottam a biciklit. Lehet, hogy van benne auto pause és az felülírná a manuálist? Esküszöm kerestem már az auto pause funkciót, de én nem találtam benne. Használatija sem említi. De a különbség az lehetett, hogy pause alatt nem történt mozgás. -
acsati
aktív tag
A korrekció csak minimális változást okoz. Néztem a frissítést, de sajnos a legfrissebb van rajta azt írta. Próbáltam régebbi verziót is keresni, de olyat meg egyáltalán nem találtam.
Így nem tudom mi legyen, azért nagyobb köröknél meg szoktam állni pihenni vagy akármi.
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig Bryton Rider 15 Neo téma. Kipróbáltam mellette telefonnal is rögzíteni az útvonalat. Ugyanott nyomtam mindkét eszközön pause-t, majd tovább mentem, illetve ugyanott nyomtam resume-t. Bryton rögzített, felvitt mindent szinkronizáláskor, mintha mi sem történt volna.
Így most szembesülök vele, hogy bármikor mikor megálltam enni-inni, akkor az óra csak látszólag állt, rontott átlagot tükrözött vissza. Ez így nagy csalódás.
Mit tudnék ez ellen tenni? Valami beállítás probléma? Direkt azért vettem a Bryton-t, hogy kiváltsam vele a telefont. De így, hamis pause móddal meg nincs értelme, ha szarul működik.
Bryton és telefon rögzítés. -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Nem olyan régóta használok egy Bryton Rider 15 Neo-t. Előtte nem volt computerem. Ma voltam egy (nekem) hosszabbat tekerni és kicsit turistáskodtam is, de gondoltam míg bóklászok, azt ne rögzítse, ezért nyomtam egy pause-t a bicikliút végén, majd a kis kitérőm után, kb. ugyanonnan újra elindítottam a rögzítést. Viszont itthon szembesültem vele, mikor néztem Strava-n, hogy a kitérőm is rögzítve van.
Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Vagy ez befolyásolta vajon az átlagomat? Mi ezzel a tapasztalat? Térkép képernyőkép -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Szfvárról merre érdemes letekerni a Balatonig? (mondjuk Akarattya) Járhatók azok az utak bicóval?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok.
Használtan vettem idén az országútimat és Continental 4 season gumikkal kaptam, amik lassan cserére szorulnak. Viszont azt néztem elég drágák ezek.
Tudtok esetleg ajánlani valami olcsóbb, de azért nem alja alternatívát? Heti 150-250 km-eket tekerek (avg 26-30 km/h), többnyire szar, hibás jómagyar utakon.
De ha azt mondjátok ár/érték arányban ennél nem igazán van jobb, akkor veszek ilyet, csak nincsenek tapasztalataim. -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Strava kérdés:
Brytonnal töltöm fel a tekeréseimet Stravara. Egy-egy fotót utólag nem lehet hozzárendelni az útvonalhoz, mintha a Stravaval fotóztam volna?
Tehát, hogy megjelenjen a térképen, hogy hol készült a fotó. -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Értem, köszi a válaszaitokat.
Akkor inkább ez a "hagyjuk" kategória nekem 
Kontaktlencsével meg a be/kivétellel szoptam iszonyat sokat, mikor próbáltam, aztán nem is erőltettem tovább.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Dioptriás napszemüveget kerékpározáshoz csináltatott már valaki?
Kontaktlencsét nem bírom, nem szeretem, ezért az kiesik számomra.
Mennyire horror összeg egy ilyen művelet vajon? 20-30ezerből meg lehetne ez valahol vagy teljesen felejtős? Márka engem nem érdekel. -
acsati
aktív tag
Nézegettem már alin őket eu-s raktáron, jó kis áruk van még a kínaiaknak is.
Láttam jófogáson egy hibás Magene-t, ez nem típus hiba? Csak egyedi gond lehet? Másnak működik fagyás mentesen? -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Amazfit Bip órám és egy Bryton Rider 15 Neo-m, de ezek így együtt nem érzékelik egymást. Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg az Amazfit Biphez hasonló aktivitás mérő óra amivel tudna párosodni a Bryton és rögzítene pulzus adatokat? -
acsati
aktív tag
Na ez jó hír, örülök és köszönöm, hogy írtál róla.

Közben ahogy ajánlották, szerintem én a Bryton Rider 15 Neo mellett teszem le a voksot, nem sokkal drágább és nem kell rá hónapokat várnom.
Olyan kérdésem lenne még Bryton komputerrel kapcsolatban, hogy az aktivitásmérő órával (Amazfi Bip) ez tud párosodni, kijelzi az onnan jövő pulzus adatokat vajon?
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Nézegettem ma ezeket a Bryton belépő komputereket és a Rider 15 így kezdőként szerintem kielégítené az igényeimet. Azt tudja valaki, hogy ezt a Magene fordulatmérőt tudnám-e hozzá párosítani? (Ilyenem van régről, de telefonnal nem tudtam érdemben használni)
Decathlonban egész jó áron kapható, ennyit tudnék rászánni. -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy ennek a ShadowStand pedálos kis támasztéknak van-e aliE-s vagy ebay-es megfelelője? Ha van, hogyan kéne rákeresni? Az sem baj, ha nem átlátszó. Tök jópofa dolog, csak számomra ennyiért elég drága.
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén kipróbáltam a nemrég vásárolt országútimat, egy 18 km-es körön. Ez volt az első alkalom, hogy ilyennel tekertem. Az normális az első alkalmaknál, hogy a tenyerem elzsibbadt, a csuklyámban pedig izomláz lett? :D Gondolom hozzá kell szoktatni majd a testem ehhez a testtartáshoz.
Viszont nagyon bejött az egész, az átlagom már most nagyon közeli lett ahhoz, ami szezonban szokott lenni mtb-vel. :) -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Pár hsz előtt láttam ezt a rögzítésű csengőt. Ilyen rögzítésű lámpákra hogyan tudnék rákeresni, válogatni közülük? -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Én kerékpáros computer helyett a telefonomat szoktam használni, viszont szeretnék valami felfogatást most a kormányra, vagyis inkább a kormánybefogóra. (kormányon nem tetszenek, olyan bután mutatna)
Tudtok esetleg olyan telefontartót (tok nem kell) ajánlani, ami rögzíthető a kormányszárra, hogy minél esztétikusabb, ne túl feltűnő legyen?
Első körben ezt néztem, de nem tudom milyen lehet. -
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom lehet-e ilyet kérdezni, csak még elég tudatlanul böngészem a használt piacot az első országútimért.
Azt látom ezen a kerékpáron, hogy a felszereltsége nem tűnik rossznak. Véleményetek ezzel kapcsolatban?
Amúgy az alumínium villa pl. nagy hátrány a karbonnal szemben? (Ezen nem tudom milyen van, csak általánosságban kérdezem.) -
acsati
aktív tag
Országúti vásárlással kapcsolatosan, még felmerült bennem egy érdekes kérdés.
Mivel kis országunkban annyi minden lehetséges, olyan kerékpár üzletről nem tud valaki esetleg, ahol lenne lehetőség szép kártyával (nem csak szabadidő zsebbel) bicót vásárolni? -
acsati
aktív tag
Köszönöm a te válaszod is. Azt hittem a táblázatok alapján, a méretet jól belőttem magamnak, de akkor ezekszerint nem.
Érdemesebb inkább ezzel a magassággal az 52 felé nézelődni, remélem bővül majd még a kínálat ezekben a méretekben a közelemben. 
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék idén az MTB mellé egy országútit beújítani. Sajnos fogalmam sincs, hogy melyik, milyen a jó, ezért hozzátok fordulnék tanácsokért, hogy milyen típusokat érdemes keresni. A pénztárcám olyan 170e forintig enged nézelődni. Ebben az árkategóriában milyen felszereltségek tartozhatnak? Alu váz+karbon villa látom már belefér, váltók, váltóáttételek közül mik a jobbak? Sok ilyet látok: 3x8, 2x9, 2x10. Ezek közül melyik a "jobb"?
Méretre, ha jól láttam a 173 cm-es magasságomhoz az 54-es (M) vázméret passzol. Ezenkívül szoktak más méretet még nézni?
Facebook linkek amik eddig tetszettek:
1
2
3 (igaz ez nagyobb)
4
Ezek közül hozzáértés nélkül nekem a 2-es nagyon szimpatikus lenne (csak sajnos az pont nagyon messze van tőlem)Köszönöm előre is, ha írtok pár tanácsot nekem.

Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Én móri vagyok és innen szemezgetek egy várpalotai, szfvári karikával (bár lehet fel sem tudnék jutni Tésig...
). Sajnos itt a környéken nagyon sokfele szar utak vannak, ahhoz úgy mond már hozzá vagyok szokva. Ezért is van még mtb-m és nem országútim, mert ki tudom venni a lock-ot a villából és vmennyit enyhít a szar utakon, meg a biztonság érzetemen.
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Várpalotáról Székesfehévárra hogyan lehet eljutni kerékpárral aszfalton? Szokott valaki azon a környéken tekerni? Szívesen megnéznék pár alternatív útvonalat (strava és társai) az említett szakaszról (már ha vannak).
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő Strava használó kérdésem lenne.Lehet-e valahogyan manuálisan, térképes útvonalat hozzáadni? Ha pl. nem volt nálam telefon, de tudom az útvonalat, kezdési-befejezési időt.
Lehet, megtaláltam.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Map my Ride -->
Strava átállás.
Csinált már valaki ilyet? Pár éve használom már a MapmyRide-ot, de a nagyobb népszerűség miatt kipróbálnám a Strava-t. Viszont az évek alatt összejött sok statisztikai adatokat át lehet valahogy egyszerűen exportálni? Vagy jó látom, csak egyesével?
Esetleg tapasztalatok, ötletek e téren?
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem olyan videót, ahol jól illusztrálva, akár ábrákkal is, bemutatják az optimális nyereg beállítását? Magasság, dőlés, kormánytól való távolság?
-
acsati
aktív tag
Akkor, ha én mapmyride-ot használok és az nem csatlakozik össze vele, akkor azzal nem is tudom használni? Keressek hozzá valami másik app-ot?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Segítene valaki ennek a csapásmérőnek a beüzemelésében?
Telefon Bluetooth beállításainál szeretném párosítani, de csak tölt-tölt és semmi. Látni látja, meg a hozzá tartozó app is látja. Az oké, hogy elem újrahelyezésével váltok módot, de nagyon rövid ideig villog, ez idő alatt nem tudom párosítani.
Van valakinek ebben tapasztalata, ötlete esetleg?
-
acsati
aktív tag
Hm ez is jó ötlet végülis, köszi a tippet.

-
acsati
aktív tag
MapMyRide használókhoz lenne kérdésem:
Az elmentett útvonalat utólag lehet szerkeszteni valahogyan?
Menet közben mikor megálltam leállítottam, de indulás után, kb. fél órára rá jutott eszembe elindítani és a hiányzó távot ugye egyenes vonallal kötötte össze. Ezt be lehet szerkeszteni valahogy a helyes útvonalra? -
acsati
aktív tag
Igen-igen móri vagyok, innen indítom a távjaimat.

(#142996) ZolkoW: nálam az esetek nagy százalékában természetesen mindig akkor jön autó/teherautó/traktor mikor lehetne száguldani a lejtőn...

-
acsati
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnálom, pedig máskor is ezen az útvonalon szoktam menni és jó szokott lenni.