Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#68523) Patrick76496


Patrick76496
őstag

(#68487) mtade, (#68493) zsolthee: Csak nekem dobálja fel kicsit túl gyakran T10-be? Anno amikor (legelső T8-as tankként) húztam, nem emlékszem, hogy ennyi hülye leosztást kapott volna. Kb ilyen arányban kapom a meccseket:
- T10 - 50%
- T9 - 25%
- T8 - 25%

Tiszta mint egy light tank matchmakingje. Értem, én, hogy közel van a sebessége egy light-hoz, de azért csak ne szívasson már. Ugyan ezt tapasztaltam anno a 110-nél is, azzal is mindig T10-be rakott. Más T8-as meddel (Indien-Pz., Centurion I., Pershing) ilyen nem volt, vagy legalább jóval kevesebb.

(#68488) Zsolt_72: Egyrészt arra, hogy érezze rosszul magát, aki azzal a csővel használja, másrészt meg azért, mert manapság mindenki csak a kalibert nézi. Basszus, az alfán kívül a nagy cső MINDENBEN rosszabb, mint a 128-as, de ez a barmokat nem érdekli, inkább spammelik a HEAT-et. Ugyan ez a midtier VK-kal. Hiába van sokkal jobb penje a 75-ös csőnek és hiába pontosabb, nem nekik kell a nagy sebzés, és inkább pattognak mindenről.

Aznap, amikor kiraktam ezt az aláírást, 2 ilyen buzi RHM ammorackelt Type 59-cel. Abban a meccsben, amelyikben full HP-ról, néhány perccel később 2x! pattant le haverom Type-jának felső lemezéről, közvetlen közelről. Ezek után megkérdem: Tényleg megéri használni egy olyan csövet, ami jóval kisebb átütéssel rendelkezik, sokkal pontatlanabb és jelentősen lassabban is céloz, ahelyett, hogy egy pontos, jó átütésű és még így is odab*szós alfájú csövet válassz?

Ugyan így a T5-ös T-34-en is sokkal jobban megéri az 57 milis csövet használni, vagy akár 9.3 után a KV-1S-t a 100 milis csővel. Kíváncsi vagyok, mikor tanulják meg az emberek, hogy a fejlesztett cső nem mindig jobb az eggyel kisebnél.

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.