Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#66313) dfsz34 válasza h1mpi (#66309) üzenetére


dfsz34
őstag

Az én véleményem csak egy, de ha kredit kell és sok, akkor én mást nem ajánlanék, mint a nashorn-t.

A WT TD ág egyébként is brutál jó, pár kivétellel (tier5 és 7 kérdőjeles) és ott a végén minden TD-k OP királya jelenleg :) a rettegett WTE100.

A másik, régi ág is jó egyébként, tényleg egy rossz szót sem tudok róla mondani, talán egyedül a tier6 tank nem jó, de nekem a WT ág sokkal jobban bejövős. A kérdés, hogy melyik tízes TD-t preferálod, a szörnyeteg WTE-t a töltőtárjával, vagy a szintén durva, de egyszer lő nagyot JPE. Szerintem játék szempontjából a WTE egy óriási tank, mentem vele teszten, hát ahhoz mérhető pusztító erő nincs a játékban még egy.

De vissza a számokhoz
A stug átlag sebzése 356, ezzel "gyárt" 6660 kreditet. A ráta 18.7 kredit per sebzés pont
A nashorn átlag sebzése 605, ezzel 7150 kreditet. A ráta 11.8

Ez alapján a stug jobban termeli egységnyi sebzésre a kreditet, de összegszerűen a nashorn többet termel, márpedig a csata az csata, az átlag játékos 500 kredittel többet termel.

A másik dolog az, hogy komolyan kifejlesztve a tank mire képes. Ezt nem tudom számokkal alátámasztani, de egy dolog árulkodó, egy tier-t lépsz felfele és 70%-al nő az átlag sebzés, ez már árulkodó jel, hogy bizony a nashorn egy nagyon komoly képességű tank.

Összegezve, nézz meg pár videót a két német tier10 TD-ről, döntsd el melyik tetszik jobban és ha maradsz ezen az ágon, akkor a stug is teljesen rendben van, de a másik ág talán ígéretesebb és ott farmolni is jobban lehet a nashorn-al.

Ezt a döntést neked kell meghozni, csak a privát véleményem tudom adni, hogy a WT ág szerintem érdekesebb, a TD-k pusztítóbbak és nagyon erősek, tényleg csak a tier5 és 7 igényel türelmet. Egy jellemző példa, mikor a tier8 wt-t próbálgattam, 2300 prémes xp nem volt elég az ász szinthez, most már kicsit lement a szint, de nem sokat. "Csak" ennyire durva az a TD :) A kilences nekem még jobban tetszett, a tier10 meg maga pusztító erő.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.