Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#66235) dfsz34 válasza scyllarus (#66228) üzenetére


dfsz34
őstag

A cromwell nálam 99%-os legénységgel, besz.rás jelző lámpa nélkül, gyakorlatilag nulla arany lőszer használat mellett is simán hozza az elit szintet. Nekem rammer (sokat lövök), célzásgyorsító (kell rá), meg bino, amit lehet lecserélek optikára, ezt még nem döntöttem el. Az optikát skillekkel amúgy is lehet helyettesíteni, a kérdés hogy kell-e az extra látótáv, amit a bino ad. Eddig kellett, mert a tisztelt csapatom tipikusan reszket és lapít valami távoli bokorban, rájuk nem számíthatok sokat, magamnak kell spotolni, ha sebezni vagy uram bocsá győzni is akarok.

Dobok rá festést, kap bőven arany lőszert, meg megkapja a 75k legénységi xp-t és biztosan számíthatok még további 100-150 (vagy több) átlag sebzésre és több spotra a látótáv növelés miatt.

Érdekes, hogy a cromwell-re senki nem köpköd, hogy op sz.r. Maradjon is így, mert kinevezem fő móka tanknak azt hiszem :) Ha tier6 hellcathoz nézem, kijelenthető, hogy nagyjából egál a két tank, nálam legalábbis. A hellcat pár dologban jobb, de legalább ugyanannyiban rosszabb, a jobb az ágyú miatt valamivel nagyobb átlag sebzésre lehet számítani, de harcolni inkább viszem a cromwell-t, használhatóbb. Mivel nincs vinnyogás a cromwell miatt (kevesen mennek vele vagy nem bírnak vele játszani a népek vagy átugorják és annyi), ezért ténylegesen az átlag sebzések alapján lövik be a wn8 cél szinteket, röhejesen alacsonyra (nem piszkálják meg kézzel, mint pl a hellcat esetében).

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.