Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
a másik mire reagálni akartam, az a színek szerinti leosztás, higgyétek el, semmi köze a tudáshoz. ezt bizonyítani is tudom.
nem vagyok egy full lila, a statom se túl jó, mondjuk én egy játékost a találati arányáról itélek meg, be szokott vállni.amióta a 9.2 megy a következő a helyzet nálam: 2 eset lehetséges a leosztásban:
1. magas nyerési százalék, 56-80% között. ilyenkor mindig +2 tierbe tesz, az ellenfél full piros, max pár narancs van közöttük. a meccs eredménye: 10-ből 9 bukta.
2. alacsony nyerési százalék: 15-40% közötti. ekkor mindig saját tierben vagyok, az ellenfélnél nincs, vagy max 1-2 piros, sárga, a többi zöld, lila. a meccs eredménye 10-9 bukta
a másik:
amióta lehet goldot venni creditért a meccseim jórészét azzal nyerem, és nem azért mert noob vagyok, hanem azért mert a +2 tierben csak így tudok sebezni. a kedvencem a KV-1S tank, rendszeresen a tier 8-ok között tolom vele. ott kell a gold. ha nyolcassal megyek ott szintén, mert előszeretettel dobál a 9-10 közé.
a kilencessel automatikusan csak gold.
lejjebb, tier 6 és alatta is használom ha kell, néha kell.a goldhasználat mindenkinek adott lehetőség, érdemes használni, de nem mindig, ha nem ismered a tankok gyenge pontjait, jobban fogsz pattogni arannyal mint a simával. az átütés 10%-al magasabb, és ha tudod hova kell lőni nincs pattogás.
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest