Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#5019) Patrick76496 válasza GrooveHero (#4987) üzenetére


Patrick76496
őstag

Mondom az ágyú az tökéletes. (picit lehetne pontosabb, de így sem rossz) :) Még a gun depression-t is viselem úgy-ahogy. Nekem az kéne, hogy ne lőjenek széjjel (főleg Arctic Region-on) a kupolámon keresztül, ne lőjék be az állát sem, legalább a tornya pattogna, ha már amerikai tank. :F

Akkor mire használjam? Hull-down-ra a gyenge torony miatt alkalmatlan (plusz nem mindig egyszerű elrejteni az óriási testet). Medet nem játszhatok vele, mivel csak 34 a max sebessége, ami ilyen jó fajlagos teljesítménynél érthetetlen, hogy miért van lekorlátozva. Sniperkedni azért csak nem kéne vele, ha már heavy tank, már azért is leszóltak, mert megálltam 2-t lőni az átvonuló medekbe El Hallouf-on. A városban nem lehet vele úgy kifordulni, hogy ne sebezzenek a hull-on, szvsz az a legrosszabb terep a számára, ha nincs semmi hull-down lehetőség, bár akkor megint ott a torony. 51 mm-es oldalpáncéllal rendelkező tankkal egyszerűen nem lehet sidescraperezni, ha kicsit be vannak forgatva, már Type-pal belövöm oldalról, már pedig ez elsősorban nem azokkal fog harcolni. Maximum úgy, ha azt a részt lövik, ahol vége a testnek, és már csak a lánc van, bár ilyennek nem nagyon találkoztam még.

(#4988) Napfénysüti: Ha nekem nem megy T9-10-ben, akkor én keresek valamilyen hasonló vagy jobb win rate-ű játékost és akkor vele sem megy. :C Itt az akció, eddig 142 köröm van vele, most tart 65%-nál. Látom már, hogy holnapra a win rate már 60 sem lesz. Nem értem, a teszten nagyon szerettem (úgyszint a T-62-t is), itt meg nem megy a játék egyikkel sem. Igazán jöhetne már a 8.6 CT1. :U

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.