Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#49050) dfsz34 válasza Simulacrum (#49026) üzenetére


dfsz34
őstag

Nem szoktam megnézni, az automata keresés amit dob, de idiótáktól angolosan távozok.

kb 1 hónapja játszottam vele és akkor egészen kellemes volt, voltak rossz csapatok, de kb második harmadik próbálkozásra már normálisakat adott

most meg? basszus, töltök az amx-el, beírom, hogy még 20 másodperc és fedezzen már, erre a barom kv4 otthagy és nekimegy a ferdinek, aki ki is nyírta persze, közben engem meg a scout nyírt ki, nem tudtam mit csinálni

ja és ez az a kv4, aki mögöttem jött ki a ház mögül, hogy nehogy őt lőjék meg, mert az amx-nek köztudottan sokkal vastagabba páncélja, mint a kv4-nek, na köszönöm, de ebből nekem elegem van, nem érdekel a három nap prémium sem, ilyen barmokkal én nem játszok csapat csatát, ráadásul itt sokkal jobban egymásra vagyunk utalva és legalább valami minimális együttműködés legyen már, ne ezt az ótvar primitív random stílust hozza, hogy lesz.rja mit történik a társával egy sarokkal arrébb.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.