Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#47658) Viktoár


Viktoár
addikt

A gold ammo csak lehúzás illetve rontja a játék színvonalát.

Tegyük fel hogy nincs arany lőszer.Kénytelen a paraszt megtanulni a gyenge pontokat már amennyiben élvezni is szeretné a játékot.Ha már azt tudja,akkor biztos gyakorolt annyit hogy használható tagja legyen a csapatnak.Ergo,magasabb szinvonal=jobb játéksok=jobb csaták.

Jelenleg boldog,boldogtalan arannyal lövöldöz és szinte mindegy hol talál el mert sebezni tud vele.A hányinger kerülget tőle,milyen alantas dolog olyan lőszert használni amihez nem kell ész? Egy taktikai csapatjátékban? :U

Nem titok hogy szoktam tüzérrel menni,de az esetek többségében még arra is arannyal lőnek.Egy tüzérre minek arany?Elmebeteg játékosok vannak az biztos.Én sem vagyok jó játékos de pont azért nem használok arany lőszert hogy tanuljak valamit az eszetlen lövöldözésen kívül. :U

Más:
Most az is-4-el megyegetek,legénységnek mit tegyek be bonusnak illetve felszerelésnek?(Töltésgyorsító jól jönne szerintem)

Üdv:Viktor

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.