Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#47651) Bingisz


Bingisz
addikt

Mi a franc van velem?

5 kör a fullos 110-el (iszonyat OP, ha kihúztam volna rá free-ből a nagyágyút, olyan 2300 lenne vele az átlagom. De mire kihúzom a kilencest, addigra talán fel tudom húzni addig.), meg egy kör a friss T62A-val.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#47652) diegho válasza Bingisz (#47651) üzenetére


diegho
nagyúr

A 110-ben vicces, hogy a stock löveggel is jó, hiszen nagyon jó a mobilitása és simán lehet vele kerülgetni a nagyokat. Nekem 2288 az átlagom vele, kicsit romlott a végén, mert legénységet húztam benne 75%-ról egy ilyen tripla crew hétvégén, úgy voltam vele inkább ezen húzom a legénységet, mint a félig stock t34-1-en.

(#47653) Bingisz válasza diegho (#47652) üzenetére


Bingisz
addikt

Az a gond, hogy én a D25-T-től már kb. hányok. Nagyon nem szeretem főleg nem heavy tankokon. Mondjuk az meg furcsa, hogy a T34-3-on viszonylag jól teljesít, de ez részben a könnyített MM-nek köszönhető szerintem.

Na az viszont nálam is gond lesz, hogy nem lesz elég képzett kínai legényem... :(

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#47654) olcsii válasza Bingisz (#47653) üzenetére


olcsii
aktív tag

Én csak annyit mondok hogy örülj hogy szeretsz vele menni:) mert igy élvezed a játékot:)

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#47655) diegho válasza Bingisz (#47653) üzenetére


diegho
nagyúr

Én egyszerre húztam a 3 kínai ágat, Type58-on 2 garnitúra legénységet húztam ki 75%-ról és a 110-en is.

(#47656) Bingisz válasza olcsii (#47654) üzenetére


Bingisz
addikt

Én az esetek 80%-ban élvezem. A maradék 20-ban blokkolnak a gyökerek, vagy agyoncsap egy tomato arty.
Én megállnék szívesen a 110-nél, de állítólag a WZ111-4 is jó, meg kellenek a modulok a WZ-120-hoz.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#47657) Dr_Syrex válasza Bingisz (#47656) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

IS-3-hoz képes milyennek érzed jelenleg?

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#47658) Viktoár


Viktoár
addikt

A gold ammo csak lehúzás illetve rontja a játék színvonalát.

Tegyük fel hogy nincs arany lőszer.Kénytelen a paraszt megtanulni a gyenge pontokat már amennyiben élvezni is szeretné a játékot.Ha már azt tudja,akkor biztos gyakorolt annyit hogy használható tagja legyen a csapatnak.Ergo,magasabb szinvonal=jobb játéksok=jobb csaták.

Jelenleg boldog,boldogtalan arannyal lövöldöz és szinte mindegy hol talál el mert sebezni tud vele.A hányinger kerülget tőle,milyen alantas dolog olyan lőszert használni amihez nem kell ész? Egy taktikai csapatjátékban? :U

Nem titok hogy szoktam tüzérrel menni,de az esetek többségében még arra is arannyal lőnek.Egy tüzérre minek arany?Elmebeteg játékosok vannak az biztos.Én sem vagyok jó játékos de pont azért nem használok arany lőszert hogy tanuljak valamit az eszetlen lövöldözésen kívül. :U

Más:
Most az is-4-el megyegetek,legénységnek mit tegyek be bonusnak illetve felszerelésnek?(Töltésgyorsító jól jönne szerintem)

Üdv:Viktor

(#47659) diegho válasza Viktoár (#47658) üzenetére


diegho
nagyúr

rammer, venti, stabilizer az általános heavy felszerelés

repair, sixth sense, clutch breaking, safe stowage a legénység általános szükséglete

(#47660) olcsii válasza Viktoár (#47658) üzenetére


olcsii
aktív tag

Nem kell hisztizni az arany miatt!!! csak mutasd az oldalad neki és kamillázik majd meg chetert kiabál!!!:)
(diegho-nak bevált)

Bingisz: Nálam tanktól függ hogy szeretek e vagy sem:) 60% nyerés általában sikerül szóval...... aranyat meg csak olyan esetben használok ha mással sehogysem tudom belőni az ellent(ami elég ritka)

[ Szerkesztve ]

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#47661) dfsz34 válasza Viktoár (#47658) üzenetére


dfsz34
őstag

Azért azt tudjuk ugye, hogy gold ammoval sem elég ránézni a tankra és nem adja automatikusan a sebzést. Ahogy fórumtárs említi, a heatet eszi a lánctalp, de úgy általában mondva sok tanknak van pattintó felülete, ami pattintani fog, mindegy mit töltöttél be.

Ilyen alapon a nagy tankokkal mindig sebző lövés lenne, pl vegyük a tízes TD-ket, amiknek alap átütése komolyabb, mint sok tank arany lőszerének. Aztán mégsem jelenthető ki ilyen magabiztosan, hogy minden lövés sebez.

Nyilván előnyt ad az arany lőszer, de van ára is. Pl nekem eddig a "csúcs" t54e1-ben -82e, nem számolva az egyéb felhasznált cuccot, mert azokból van raktáron, azt az összesítő nem mutatja.

Én le is szedtem az arany detektort, mert rohadtul nem érdekel ki mivel lő. Ha átütnek, figyelek. Ha HE-t lőnek, azt meg úgyis észreveszem.

Én ezt nem értem, hogy mi is pontosan az elvárás? Hogy például egy T95 arty nélküli csatában gyakorlatilag elpusztíthatatlan legyen, ha van a csapatnak annyi esze, hogy védi 1-2 tank a seggét meg oldalt? Ja meg, ha a T95-nek van annyi esze, hogy mozgatja kicsit a testét, hogy a gyenge pontra tartó lövések pattanjanak, mert azt nagyon pontosan kell meglőni.

Tényleg nem értem ezt a részét. Mi az elvárás? Aki most tegyük fel arannyal meg tud lőni, az ne tudjon meglőni. Akkor mi lesz? Te leszel a király vagy mi fog pontosan történni? Az egoistákat értem (csak nem megértem), ha ők nem használnak aranyat, akkor nehogy már a gyengébb játékos ugyanazt tudja mint ők, csak arannyal, micsoda skandallum! :)

De az biztos, hogy ezek nagyon elméleti beszélgetések, mert nem fogják kivenni az arany lőszert. Némi nerf és/vagy korlátozás kinéz, ami engem speciel nem zavar, mert általában olyan tankra használom, ahol fontos és amúgy nehéz lenne kiszedni és max 2 lövés (full arannyal maximum ász kísérletnél megyek).

Egyébként ez is egy eléggé kamu szöveg, hogy lőjük a gyenge pontot. Persze, ha az ellenfél noob, nem forgat, tisztán mutatja és nem mozog és hagy elég időt a pontos becélzásra, akkor általában sikerül meglőni, de még akkor is mellé mehet az RNG miatt, akár közvetlen közelről is, nem beszélve a benyeli lánctalp, kritikál nulla sebzés és társai. Ráadásul ilyen ideális helyzet ritka, minden dinamikus, az időkeret általában rövid, teljes becélzást nem lehet mindig kivárni és a többi. Szerintem ezzel mindenki tisztában némi játék után.

Ha fontos a győzelem érdekében egy tankot kiszedni, vagy csak úgy érzem, hogy a győzelem így biztosabb, akkor nem spórolok az arannyal és szerintem ez nagyon helyesen része a játéknak, tudni kell váltogatni a lőszer típusok között.

(#47662) Susana


Susana
tag

Aki esetleg vacilál melyik ágon menjen tovább a kv-1s vagy a t-150?!
Segítek a döntésben.. itt egy kép!

[ Szerkesztve ]

(#47663) Jo33by


Jo33by
tag

Azért ez szégyen ekkora tankok és nulla sebzéssel végeztek...

[ Szerkesztve ]

(#47664) Dr_Syrex válasza Jo33by (#47663) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

Sajnos általános jelenség. Ha épp veled vannak, biztos a vereség :N

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#47665) Drenadar válasza Susana (#47662) üzenetére


Drenadar
veterán

és ez kinek és miben és miért segítség? :| nem értem komolyan, de lehet csak én vagyok a noob

(#47666) Susana válasza Drenadar (#47665) üzenetére


Susana
tag

Hát nem tudom talán azért mert kv-1s túltengés van! :D

(#47667) diegho


diegho
nagyúr

Tier10-ben ma már 2 köröm volt, amiben mindkét oldalon 10-nél többen éltek és vége volt a csatának és mindkettő highway-en volt... komolyan mondom nem értem miért jó az bárkinek is, hogy nyertesként kap 300 xp-t. Ja és mindkettő T57-ben, egy 900 és egy 2054 sebzéses kör... szuper...

[ Szerkesztve ]

(#47668) sith7 válasza diegho (#47667) üzenetére


sith7
nagyúr

komolyan mondom nem értem miért jó az bárkinek is, hogy nyertesként kap 300 xp-t

Há me nincs javítási és lőszer kőcség, és nő a vinrét !!!! :D

(#47669) mefistofeles

Skacok! A T4-es japán Chi-He mediumról mi a véleményetek? (ha játszik egyáltalán valaki ilyen alacsony tierben, vagy emlékszik rá)
A T3-as kistesó a Chi-Ha nagyon bejövős, kezes kis jószág! Ha valami hasonló akkor már rakom is a garázsba!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#47670) bullseye válasza mefistofeles (#47669) üzenetére


bullseye
addikt

Én szenvedek vele (bár most kihagytam egy hetet), mert rendes átütéssel piciket lő. Saját szintjén egész kellemes, de berak T6-ba, és spottolhatsz ezerrel, ha a csapat hülye.

Attól tartok csak 1-2 olyan tank van, amivel az én szintemen is lehet komolyan befolyásolni a csatát, és ez tuti nem az :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#47671) joergie válasza mefistofeles (#47669) üzenetére


joergie
őstag

szerintem még jobb is. a tier 5 az már más stílus asszem, de a tier4 az nekem valami überbrutál volt.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#47672) ddt500hu válasza Susana (#47662) üzenetére


ddt500hu
veterán

Szóval T150 mert arra senki nincs felkészülve. :)

(#47673) diegho


diegho
nagyúr

T57 8838 sebzés, szintén a végén dőlt el a csata: [link]

(#47674) myckey válasza mefistofeles (#47669) üzenetére


myckey
veterán

jó gép.
asszem ennek van az űbercool negatív kitéríthetősége -ágyúnál,hol máshol- ;]
jobban bejött mint a tr5 ;)

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#47675) sith7 válasza diegho (#47673) üzenetére


sith7
nagyúr

Neked ez (is) nagyon megy :C

(#47676) diegho válasza sith7 (#47675) üzenetére


diegho
nagyúr

Itt ideges voltam. Előtte volt a 2 highway-es csata, szóval úgy voltam vele, hogy kompenzálni kell a sebzést, sikerült. Mondjuk már érzem, hogy lesz olyan, amikor elfogy a lőszerem. Amúgy a tank szuper, bár ezt eddig is tudtuk.

(#47677) diegho


diegho
nagyúr

Írok pár sort a T54E1-ről, ha már befejeztem. Nos meglepődtem mennyire használható lett köszönhetően az új puha tankoknak. Régen még lehetetlen volt vele gold nélkül normálisan sebezni, mert E75-ökkel volt tele a random csatamező, de a sok új puha tank miatt most már bizony a 210 pen is elég. Összehasonlítva 400-al sebeztem többet átlagban régen full golddal, mint most majdnem full ap-val (az utolsó kb 40-50 csatámban nem is használtam apcr-t, előtte is talán 5 csatában) ez szerintem főként a sok papír tanknak köszönhető. Rengeteg olyan csatám volt, ahol nem volt heavy tank egyik oldalon sem, csak med és td, ilyen csatákban igazán meg lehet szedni magunkat sebzésben, de arra vigyázni kell, hogy az ágyú brutál pontatlan. Szóval összegezve:
Pro:
- táras, 2.22sec lövésköz ~35sec töltés
- jó látótáv
- papír tank létére a torony hajlamos pattintani

Kontra:
- gyenge AP átütés
- pontatlan löveg
- lassú célzás
- rossz mozgékonyság
- nagy méret

Replayek itt: [link]

(#47678) emre válasza diegho (#47677) üzenetére


emre
veterán

Ma úgy döntöttem duplázok amennyit lehet, és elővettem az E1-et is. A gyenge átütést én csak most éreztem, amikor fejlesztettem nem tűnt ennyire rossznak, de a szintjéhez képes közel olyan szar mint a T69-é. Közben megnéztem az átlagsebzésem 1968, ami nem olyan szar, csak most nem értem ennyi is hogy jött össze.

Ja, mentem a T20-al is, és még jobban tetszik mint régen, valahogy mintha gyorsabb lenne a célzása. :))

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#47679) olcsii válasza diegho (#47677) üzenetére


olcsii
aktív tag

Én szerintem jobban pattint mint mint az 57!
még mindig emlékszem arra a csatára ahol a jagtigerrel pattantam 3x a tornyáról!!! huh de amugy rengetegszer elődordul hogy pattint.

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#47680) Jolet


Jolet
őstag

hát mindjárt kész a küldetés, de mára elég volt az idiótákból...

sebzés: 127.884/150.000
kill: 82/150
xp: 87.574/150.000

62 csata fért bele ma az idegrendszerem tűréshatárába

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#47681) emre válasza olcsii (#47679) üzenetére


emre
veterán

Az szerintem csak akkor pattint ha nem a szélén lövöd.
A löveg melletti vállak mind a két oldalon simán sebezhetőek és nem kell hozzá 9-es tank hogy belőjék.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#47682) diegho válasza olcsii (#47679) üzenetére


diegho
nagyúr

Prokhorovkán egyszer álltam a domboldalban és spotoltam a dobom lévőket egy T57 kitárazott a tornyomba és egy IS-7 is meglőtt, de nem sebződtem :))

(#47683) sith7 válasza diegho (#47676) üzenetére


sith7
nagyúr

Ez egy ideges meccs volt ????

Mutassak én egy rep - et, amikor ideges vagyok ? :D
10 - ed ennyi ideig nem tart :DDD

(#47684) mefistofeles

Köszönöm a véleményeket! :R
Megvettem a kis japót és nem bántam meg... Első csata, 3 kill, szép sebzés és győzelem! Jól kezdődik :D

...pedig ugye még majdnem stock szegénykém. Se torony, se ágyu nincs fejlesztve és a legénység 80% körüli...

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#47685) Bad Pritt válasza olcsii (#47679) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Azt kifelejtetted, hogy pattintani is szokott! ;]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#47686) olcsii válasza Bad Pritt (#47685) üzenetére


olcsii
aktív tag

elnézést:P pattintani is szokott!!

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#47687) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Én is adok egyet a közösbe.
Tanulság:
- légy bátor
- Panther alsó lemezhez nem elég a 150mm pen
- E 25 majdnem olyan gyorsan lő, mint a T71 (elég beteg)
- nem lehet úgy megpörgetni a lövedéket, mint a Wantedben (SU-100 meglett volna, ha lehetne :P)

ui.: wotreplays megpróbál átcseszni a palánkon, nem ért ez a meccs 160K-t. Prémmel 94225 lett volna, anélkül 62817, de hozzáadott valami ratyi küldit is.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#47688) Laurh válasza mefistofeles (#47684) üzenetére


Laurh
aktív tag

Japán med ág egyenlőre nagyon bejövős. Chi-no, Chi-toval sikerült az utóbbi napokban több ászt is csinálni.

I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA

(#47689) olcsii válasza Bad Pritt (#47687) üzenetére


olcsii
aktív tag

Amugy illene már eggyüt játszanunk egyszer kétszer!:)

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#47690) Simulacrum válasza Laurh (#47688) üzenetére


Simulacrum
senior tag

5-össel és a 6-ossal mentem eddig. Minden elismerésem, szerintem kritikán aluli romhalmazok. Hiába van jó ágyúsüllyedés, ha olyan magas, hogy így se lehet jól kidugni a fejét. Papírok. Nekem semmi nem tetszik eddig bennük.

(#47691) Bad Pritt válasza olcsii (#47689) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Illene bizony! :K Múltkor emlékszem randomban összehozott a sors, de későn vettem észre és nem írtam.
Mondj időt és helyet aztán összehozzuk, bár mostanában nem tolom olyan sokat, csak osztom itt az észt. :DDD

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#47692) Laurh válasza Simulacrum (#47690) üzenetére


Laurh
aktív tag

Első med vonalam, viszonyítási alapom nincs. Most kezdtem el a panther vonalat, mert itt jókat olvastam róluk. :)

I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA

(#47693) Bingisz


Bingisz
addikt

Ez az a tank amit alapjába véve nem tudok használni, egyrészt a 6. érzék hiánya, másrészt a szimpla núúbságom miatt, de ez a kör.....

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#47694) Pete55555 válasza Susana (#47666) üzenetére


Pete55555
addikt

Az, hogy valamiből több van, még nem jelenti azt, hogy jobb is. Mellesleg ha nem tudnád, ez a nemzeti csata mód, és arra T-150-et nem rak be. Ezért nincs egy darab sem.

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#47695) Streamer1


Streamer1
újonc

Nemtudom hogy ide illik-e, de van egy problémám..
Elindítom a játékot betölt szépen stb Rámegyek a csatára és nem enged be a játékba, csak tölt. Eléggé idegesítő és eddig nem csinálta.. 8.11-es kliensem van

(#47696) vJokka


vJokka
aktív tag

Az elején beszóltak :DDD :

Victory!
Battle: Prokhorovka 2014.03.08. 22:32:37
Vehicle: M18 Hellcat
Experience received: 6 780 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 119 863
Battle achievements: Top Gun, Tank Sniper, High Caliber, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Rep

"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"

(#47697) Chris0321 válasza Streamer1 (#47695) üzenetére


Chris0321
addikt

Raktál fel valamilyen modot?

(#47698) tsiga18


tsiga18
tag

Méghogy nem pattogós az is-8 páncélzata :D

katt ide
katt ide is
utolsó

(#47699) Simulacrum


Simulacrum
senior tag

A tegnapi 0-7 után így kezdődött a mai napom:

Szerintem ez a visszajátszás tökéletesen szemlélteti a két orosz med ág 6-os tankjait. Látszik rajta, hogy miért jó a T-34-85 (jó ágyú) és látszik az is, hogy miért jó az A-43 (jó mozgékonyság).
Az elején az A-43 gyengesége is látszik, sajnos elég kevés a penje az ágyúnak, de utána az is, hogy hogyan kell használni véleményem szerint.

[ Szerkesztve ]

(#47700) csapee


csapee
senior tag

T44-en lehet érezni a nagyobbik motort (v-54-6), vagy felesleges?

Csapee

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.