Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zozimoto
üzenetére
A könnyű tankos küldetéssort én sem csípem, de "csalok" egy kicsit.

Crusaderrel csinálom, mert annak medium mm besorolása van, azaz maximum hetesekkel találkozhat.
Ha véletlenül top vagyok vele, akkor nagy mészárlást lehet vele csinálni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Talán 2-3 küldetéshez kell majd a hetes lightjaimat igénybe venni. -
jr1994
addikt
válasz
zozimoto
üzenetére
Ez amúgy király hogy mutatja ha egy tankkal rekord xp-t érsz el, tegnap láttam először és jó dolognak tartom.
Csak azt csinálnák már meg hogy a játékon belüli statba ne számítson a prémium, az agyamra megy hogy így gyakran elvész egy-egy brutál kör csak mert egy viszonylag jó csata prémmel több xp volt.

-
fsb1000
nagyúr
válasz
zozimoto
üzenetére
Természetesen mod nélkül is próbáltam.
.
(#74930) jozefgucci1:
Havonta csak pár alkalommal vedd elő a Type59-et, 3-4 körre.
Garantáltan jó köreid lesznek (tuti t10 mentesen). Semmi manipuláció, csak a szerencse mindig így hozza. (más tankkal is megfigyelhető hosszú pihenő után) -
törölt tag
válasz
zozimoto
üzenetére
Az sosem baj ha valaki a háttérből osztogatja a keneteket, csak legyen hatékony. Ne úgy tegyen, mint az előző 29 csatában a csapattársaim. Szokás szerint top tankok beálltak hátra, megvárták míg elhullik a csapat, aztán megküzdöttek a félhalott ellenféllel. Általában nem sok sikerrel, mert azok létszámban felülmúlták őket. Jut is eszembe, a mai 33%-os arányom után előveszem a Cruisert. Egyszerűen győzelem hiányom van. Demoralizálja az embert, hogy a sok hátulgombolós csapattársa miatt gyakorlatilag mindenféle értelmet nélkülöző puffogtatásba torkollnak a csaták. Támogatás nélkül, egyedül meg képtelenség lehozni egy csatát. Ha ilyen híg a társaság vagy genyó az MM, hívja mindenki úgy ahogy akarja, akkor püfölöm a kicsiket. Bocsi, de másképp nem érdekel ez a játék.
-
rlazol
veterán
válasz
zozimoto
üzenetére
ha megnézed az erre vonatkozó leírást: a rendszer valamennyire mérlegeli ugyan a helyzetet, de csak azt, hogy lehetett-e a sebzés véletlen. Ha nem, akkor a csapattársaknak okozott sebzés-ellenfeleknek okozott sebzés arányát hasonlítja össze és dönt az esetleges kitiltásról. Az első lépcső egy órás ban: szerintem helyesen tippelek, ha azt mondom, volt már ilyened, ezér kaptál most egy napot. A következő lépcső az egy hét, aztán egy hónap, aztán végleges.
Csapattársat CSAK akkor lőhetsz, ha a neve kékre váltott. Minden más esetben kapod a büntetőpontot, pörög a törpszámlálód. Amíg nem válik kékké, jelentsd és kerüld el. Bosszantó, de ez így van.
Velem is milliószor előfordul, hogy indulok el bázisról megyek tök egyenesen és oldalról belémrongyol ezerrel valami barom, aki még csak nem is oda nézett. Ha én vagyok a nagyobb, akkor ő sérül. Én meg kapom a büntetést. sajnos ez a hátrány a full automata rendszernek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozimoto
üzenetére
Jó reggelt!
Van olyan stat oldal, progi, amivel meg tudom nézni, hogy mennyi jelenleg a max sebzésem, max XP-m, stb? Illetve, hogy ezek melyik tankkal lettek meg? Vagy esetleg ezek játékon belül láthatóak?
(#58189) Angel1981: igen, tegnap pontosan ezt írtam be én is, hogy nálam is ez van, nem tudok login-olni!
-
SchumiBácsi
őstag
-
csapee
őstag
válasz
zozimoto
üzenetére
Folyamatosan, van amikor belaggol (200-300 ping), van amikor tiszta (50-60). Misáék meg bajban vannak, mert minden héten kell vmi kamu szöveg csitítani a népet (egy szerverhiba, egy Dos támadás). Nem ennyi emberre lett írva, nem kell ragozni. Battlefield is megfekszik egyszerre 3-4M embertől, itt meg még a lepkéket is ők számolják.

Ezt a 3 killt nem tudom hogy loptam össze, mivel mindent csak piros ping-jelzővel nyomtam.

-
DaveNo1
veterán
válasz
zozimoto
üzenetére
Tegnap nekem is úgy indult, hogy az első 17 meccsből csak 5 volt győzelem, végül magasabb tierben sikerült feltornászni 50%-ra a napi win ratet. Szerintem most nem érdemes 8-as szint alatt játszani (maximum olyan fun tankokkal, mint a hellcat), mert a TD kedvezmények és a KV vonal kedvezményei miatt iszonyat sok piros játékos lepte el ezeket a viszonylag meccset meghatározó tankokat (mint például a kv1 vagy a kv1s top tier tankként), aztán meg nulla sebzéssel gyorsan kiesnek, és kb. vége is a meccsnek.
-
KisApám
addikt
válasz
zozimoto
üzenetére
Váltottál közben szervert, tankot?
Elértél-e olyan pontot pl., hogy 50%-ról 51%-ra léptél, és utána következett be?
A tankodat fullra fejlesztetted és akkor jött?
Vagy csak egyszerű "véletlenek" sorozata a hosszú vereség?
(Ahogy látom a számokból, volt mimimum 7 egymás utáni vereséged,
azaz ebből így gondolom: 37 = 6x6+1.
Vagy akár durvább is, 10 egymás után???) -
válasz
zozimoto
üzenetére
Szia!
Én végighúztam a kínai heavy ágat. A 110-est tartottam meg 8-as századozásra. Nekem tetszik, bár nem olyan pattogós mint az IS-3 és nem lő akkorát, viszont gyorsabb és pontosabb az ágyúja. Ami nem tetszik benne, az a lassú célzási idő. Közelharcra való inkább.
Sebességre picit jobb az IS-3, de mozgékonyságuk kb. egyforma.Ami nekem nagyon tetszett az a WZ-111 1-4. 500-600-akat csapkod akár az IS-7-esekbe is szemből ha jól találj el az ember. Nagyon gyors. kellőképpen lapos, tud pattogni. A 113 is nekem nagyon kedvenc. Méltó ellenfele egy IS-7-nek face to face is

-
Angel1981
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozimoto
üzenetére
Hidd el, hogy ez nem prém tank függő! Tegnap artic Region-on voltunk lent a nagy kanyarban, mikor faszányosan becéloztam az enemy-t, és nyomtam a tűz gombot, mikor is a mellettem álló Tiger ahogy kell begurult elém és frankón seggbe lőttem. Mivel sniper nézetben voltam esélyem sem volt meglátni!

(#11042) csapee: ebben az időben, mikor ezt írtad, már éppen nem volt fél áron.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(csak vicc, de tényleg akkor is kikaptatok volna)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- és így WR=28%; WN8=2.736; EFF=2.187 lett a mai eredmény...ezt nem akarom tovább rontani