Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#29006) Jo33by válasza nyunyu (#29000) üzenetére


Jo33by
tag

Kösz a választ! Korrekt volt.
Minek adják ezt a csokit meg kólát, a múltkor meg automata poroltót adtak, fel sem használtam egyiket sem. Nem észrevehető amit dob a játékon. Legutóbb vettem féláron üzemanyagot de többet se veszek. Igazából nem dob akkorát a gyorsaságon. T34-et akartam gyorsítani, picit mintha gyorsult volna de nem üzlet ez. Aztán amikor elfogyott akkor átállt magától venni. Várom várom mikor fogy már el, már éreztem hogy amit vettem el kéne már foggyon, egyik csata után látom már magától veszi 5K-ért. Gyorsan lelöttem kész csőd. Na ezt ha eljátszotta volna az automata poroltóval amit aranyért adnak szívbajt is kaptam volna hogy az aranyam csak fogyassza, meg se kérdezte vehet e.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.