Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#27013) dfsz34


dfsz34
őstag

Úgy látszik az SSD okozta a hirtelen gépleállásokat, de csak a WoT alatt. Érdekes. Írok majd nekik, hogy HDD-ről futtatva ugyanazzal a modpack-al nem indul újra a gépem. Elkiabálni nem akarom, 1-2 nap tesztelés után lehet biztosan tudni, de eddig nem indult újra a gépem még.

Megvettem a T71-t és raktam rá top ágyút szabad xp-ből. Nagggyon jó ez a tank, igazi móka vele menni és a top ágyú nagyon jó. Átlag három killem van vele eddig, de csak 5 csata volt még. is7, isu, t32, aprólékok, mindent el lehet vele kapni oldalról vagy hátulról.

Egy bajom van csak vele, hogy három fős a legénység. Azért zavar csak, mert meg akarom tartani véglegesen, mint az egyik könnyű tankom és jobb lenne több legényt fejleszteni benne, mert ezek a legények már nem mennek tovább (a t69 med), de ez van.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.