Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#209201) BÁ Nutrition válasza Viktoár (#209196) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Szerintem is szokszor lehet az h a csapat nagy resze folyamatosan mellelovoldoz mindennek, kapja az ammoracket, legenyseg doglik stb az ellennek meg beadja a mindent is. Kulonben nem lennenek 2 perces csatak.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#209202) e-newsee válasza FoxxiMaxxi (#209200) üzenetére


e-newsee
addikt

Szerintem már kiszivárgott volna. Az A46-ról is már előre tudtunk, mielőtt be lett volna jelentve.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#209203) köpet


köpet
aktív tag

Biztos egyedül vagyok ezzel, de nekem bejön az A46; turbóval már majdnem olyan, mint az mt-25, csak ezzel el is lehet találni valamit. Amióta target módba rakott a játék és a "rendes" gépekkel alig lehet érdemi sebzést elérni a lightokkal gyakorolok meg az arty-val, azokat kevésbé érinti az rng.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#209204) adrian360 válasza köpet (#209203) üzenetére


adrian360
őstag

azzal a tankkal az a legnagyobb baj, hogy a gold átütése is csak 138mm, de cserébe igazán pontos 0.43-as szórású ágyú

(#209205) Djuree


Djuree
félisten

na már pár napja játszok elég sokat, van már pár észrevételem.
azért most baromi könnyű dolga van annak aki ki akar húzni egy tizest.
a temérdek küldi, olyan sok van hogy nem is nézem mit kéne csinálni, minden csata után kapok valami bónuszt, kreditet stb. akkor ott a napi 5x kiosztható bónusz xp. ott vannak a tervrajzok. ez mondjuk jó mert 9-es artym van de 10-es sose lenne mert nem artyzok, de tervekből csak kihúzok egyet hogy legyen 10-es artym is. :D
anno mikor még kezdtem, 2012-ben, alig volt valami bónusz, néha volt 1-1 küldi de azt se volt egyszerű megcsinálni. nem mint most hogy végezz az első 10-ben és kész. érted, 15-ből! :DDD ez azért valljuk be nem nagy kihívás. :))
szal na, minden hülye 10-essel szaladgál már pár hét után lényegében, ha játszik napi pár órát.
randomban durva hogy mennyire le se szarják a másikat. én pl. elszórakoztam egy darabig mire a felborult csapattársam visszalöktem a lánctalpára.
mikor én borultam le se szartak elmentek mellettem... :(
ja a cset jó lenne, én jókat röhögtem, a sok trágárság ellenére is.
azért csata után még jönnek üzenetben a szidások, meg se nézem őket csak törölöm egyből, úgyis tudom mi van bennük: "noob, delete the game", "go to play lego" meg ilyenek. :DDD a legjobb hogy ezeket olyanok írják akiknek az ezret se éri el a wn8-uk...
na de mindegy, tetszik a játék, elvagyok randomban most.
ha lesz több időm meg jobban visszajövök a játékba (mert most még elég szarul megy, nem ismerem az átalakított mapokat sem, meg a sok új tankot), akkor lehet majd komolyabban klánozok is.
ha van kedvetek, én kb. fél 10-10 körül ülök le játszani kb. éjfélig, minden nap, akkor mehetne szakasz t8-t10. akár már ma is. jöhet privi és akkor megbeszéljük a randit. :K
jgtiger, vk béla meg is-m amit most húzok, meg t8 premekkel megyek vegyesen.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#209206) hulp01 válasza Djuree (#209205) üzenetére


hulp01
senior tag

Az xp megszerzése szerintem is nagyon könnyű. Főleg, hogy ott vannak a blueprint fragmentek is, szóval simán ki lehet húzni a következő szintet ezekből (ha már az előfeltétel megvan).
Nekem viszont az az érzésem, hogy cserébe a credithozamot meg letekerték. Nem biztos, hogy így van, csak érzésre olyan. A küldetésekből szerezhető credit magasabb tierekben inkább csak a szintentartáshoz elég. És én nem is lövök goldot, extra kaját nem használok, meg van garázsban rengeteg fogyóeszköz. Ha még azt is fizetni kéne.... A nagy eü csomagot, a nagy javítót meg az ajándék kajákat eladogatom. Abból azért jön be némi credit.

Sajnos a két tegnapelőtti bukta megszivatott a wt eventben. Mert már csak egy wt kulcsom van és két matrica még hiányzik. Az meg szinte esélytelen, hogy három győzelmet összehozzak egy délután a t55-tel. Okozott sebzésben meg mindig lemaradok kicsivel az első helyről. Meg ugye ott is győzni kéne (lehet azért nem is járna wt kulcs). Mindegy, 3k kötvény nem akkora veszteség. Majd összejön máshogy.

(#209207) köpet válasza adrian360 (#209204) üzenetére


köpet
aktív tag

Papíron a szórást nem néztem, az mt-25-höz tudom hasonlítani, illetve a franciákhoz azonos tierben. Az AMX 12t-nél és az MT-25-nél pontosabbnak érzem, amit akartam eddig azt eltaláltam vele, komolyabb átütést meg nem várok egy light géptől, és goldot sem használok.
Engem a nehézkessége zavart nagyon, amin dobott a turbó, így már szerintem használható lett, ha nem is kiemelkedő.
"Prémium" gépem emellett csak a Liberty van meg a stug4 (ha az az egyáltalán), szóval én használom és többnyire még élvezem is.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#209208) köpet válasza Djuree (#209205) üzenetére


köpet
aktív tag

Most lesz két éve, hogy játszom, az első T10-es gépet fél éve húztam ki, a másodikat egy hónapja hála a tott-nak. Félelmetes, hogy a rásegítéssel hogyan lehet haladni, a T30 nulláról egy hónap alatt megvolt, most megvehetném a harmadik 10-est, ha akarnám.
Átlag alatti játékos vagyok (wn8 640 körül), úgy érzem az elmúlt fél évben gyorsabban fejlődik a gépparkom, mint a játékhoz szükséges ismereteim és készségeim.
Ezért nem játszom T10-ben, masszív kudarc.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#209209) 3 válasza köpet (#209207) üzenetére


3
senior tag

Ha a 76 mm-es löveget használod az MT-25-ön, szerintem próbáld ki az 57-est is...

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#209210) Dr.Én


Dr.Én
veterán

Hali!

Most hogy több időm van játszani ismét...
a játék semmit se változott...de legalább vannak kellemese csaták sokszor :DDD

WOT: kissio

(#209211) Emu


Emu
őstag

Szerintetek ez ISP hiba?
[EU1] [EU2]
Baromi idegesítő, mert ritkán van időm játszani, és akkor is olyan mint a képregény :(

(#209212) nihill


nihill
őstag

:DDD

(#209213) peterson79 válasza nihill (#209212) üzenetére


peterson79
őstag

A delikvens igencsak kettétörte a billentyűzetet :D :D :D

(#209214) hulp01


hulp01
senior tag

Tegnap meglett a wt küldetés engineer része, miután sikeresen nyertünk három meccset t55-tel és kaptam plusz egy kulcsot a wt-hez. És amit írtam korábban, hogy több, mint 14k sebzés se volt elég a győzelemhez akkor, most 11k sebzéssel hoztam le a wt küldetést. A második csatában nagyon bénák voltak szegények. A legtöbb sebzésük 5k volt, a többi 3k alatt. Szerencsére a matricát is beadta. Már csak a t55-nél hiányzik egy, mert ott több olyan láda is volt, aminél az utolsó újranyitásra se adott matricát. De mindegy, azt már könnyű összeszedni, győzni se kell hozzá.
Amúgy a három t55 győzelemből kettő nagyon könnyen összejött. Az a két wt-s játékos nagyon fogalmatlan volt. Nem úgy tűnt, hogy feladták volna, hogy hadd nyerjenek a t55-ösök, hanem csak szimplán bénák voltak. Az egyik a lengyel pályán volt, és már a negyedik spawn pontot támadtuk mire egyáltalán megjelent a wt. Ott azt hittem ilyen afk a csávó, de nem, mert utána megpróbálta menteni a menthetőt, de esélye se volt már.
Azért az rng itt is tudja segíteni az egyik felet. A fishermanes pályán pl. az volt wt-vel, hogy az első két spawn pontot odarakta a kikötő mellé nem messze. Én odamentem wt-vel természetesen, és mire nagy nehezen tudtak ott győzni, már mindegy volt, mert elment egy csomó idejük, meg sokat ki is lőttem. Onnan meg már lehetetlen lett volna visszahozni a meccset.
Volt egy vesztes meccsem a t55-tel, amelyikben az egyik játékos 20k sebzést csinált. Az azért t55-tel elég kiemelkedő teljesítmény szerintem. Nekem 12-13-nál több nem szokott összejönni.

(#209215) zozyk válasza nihill (#209212) üzenetére


zozyk
addikt

Ilyet az én arty-m is tud néha. :D ;]
https://youtu.be/0w1SJnm87VE

(#209216) Djuree


Djuree
félisten

azt meg lehet nézni valahol mik mikor voltak top of the tree-ben? gondolom az nincs hogy mik lesznek?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#209217) e-newsee válasza zozyk (#209215) üzenetére


e-newsee
addikt

Régebben láttam egy tankos összeállításban, hogy Prokhorovkán üldözi valaki utolsóként az utolsó FV304-et, és vagy háromszor rálő, mindegyik lepattan, benyeli, stb. Aztán az arty megfordul, majd kilövi a játékost. Nem biztos, hogy minden részletre jól emlékszem, de a lényege ez volt. Na ilyen az RNG.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#209218) köpet válasza 3 (#209209) üzenetére


köpet
aktív tag

Már nem használom, eladtam, amikor az az ág volt tott-on, lett belőle LTTB.
A kis löveg valóban pontosabb volt emlékeim szerint, csak alig ütött át valamit (és lefelé nem nagyon ment a cső, ami eléggé frusztrált).
Mondjuk akkor még kevésbé tudtam használni bármit, szegényt úton-útfélen szétlőtték, nem voltam vele hatékony.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#209219) Djuree válasza e-newsee (#209217) üzenetére


Djuree
félisten

ilyen most is van bőven, jgtigerrel 3x pattanok a light oldaláról. wtf?!
meg a vk béla is produkál ilyeneket, pedig azon se fogpiszkáló ágyú van...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#209220) köpet válasza e-newsee (#209217) üzenetére


köpet
aktív tag

Hasonló élményem volt egykor a T4-es német arty-val, utolsóként összefutottam a másik oldalon egyedül maradt hetzerrel; egymásra lőttünk, mindketten egylövésesre fogytunk, tologattuk egymást, közben amit rámlőtt az lepattant (jó alacsony az a gép), újratöltöttem és az már elvitte végre.
Az volt addigi életem talán leghosszabb fél perce, illetve legnagyobb mázlija.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#209221) peterson79 válasza Djuree (#209216) üzenetére


peterson79
őstag

Talán az az Armored warfare vagy milyen nevű oldal, ott lehet van ilyen, ha rákeresel. Mármint a régiek, de hogy új ToTT mikor lesz és mi lesz benne? Pár nappal előtte szokták mutatni, általában a monthly rundown, amit a WG csinál ekeboo-val az mutatja, ha jól emlékszem...

(#209222) e-newsee válasza Djuree (#209219) üzenetére


e-newsee
addikt

A weboldalon is fent van a hírek között, csak kicsit nehéz megtalálni őket, mert nincs kereső. De szerencsére a google keresője tud domainen belül keresni, mégpedig ezzel a frázissal:
"top of the tree site:worldoftanks.eu"
És az eredmény:
Top of The Tree

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#209223) Djuree válasza e-newsee (#209222) üzenetére


Djuree
félisten

köszi!

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#209224) Djuree válasza e-newsee (#209222) üzenetére


Djuree
félisten

hátha másnak is jól jön. :)
a dátum az elején magának a hírnek a dátuma nem amikortól ténylegesen van!

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#209225) 3 válasza e-newsee (#209222) üzenetére


3
senior tag

A linked vállalható formája ilyen lenne: https://www.google.com/search?q=top+of+the+tree+site%3Aworldoftanks.eu. :D

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#209226) notika77 válasza Djuree (#209224) üzenetére


notika77
senior tag

Köszi!
Ezek szerint a 4 megvásárlásra váró T10 és a maradék 2 kifejlesztendő tankom sem volt még TotT. Van még rá esély, hogy legalább egyszer ki tudom használni, ha eddig még nem is sikerült.

(#209227) e-newsee válasza 3 (#209225) üzenetére


e-newsee
addikt

Lehet, én csak kimásoltam a címsort. Nem véletlenül nem illesztek be a kommentbe nyers címet, hanem egy értelmes szöveg mögé bújtatom, aztán ott mindegy, mi van. :)
Így legalább később is visszakereshető, nem olyan, mintha csak a "[link]" lenne ott, aztán semmi segítség, hogy miről van szó. Ha tudni akarod, keresheted, mire volt ez a válasz. Ha egyáltalán válasz volt. :D

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#209228) 3 válasza e-newsee (#209227) üzenetére


3
senior tag

"Lehet, én csak kimásoltam a címsort. Nem véletlenül nem illesztek be a kommentbe nyers címet, hanem egy értelmes szöveg mögé bújtatom, aztán ott mindegy, mi van."

A Google, a Facebook és a többiek örömmel veszik tudomásul, hogy ott mindegy, mi van.

"Így legalább később is visszakereshető, nem olyan, mintha csak a "[link]" lenne ott, aztán semmi segítség, hogy miről van szó."

Rosszul fogalmaztam. A címre gondoltam, nem a linkre.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#209229) Thrawn


Thrawn
félisten

Helló Radley! :)

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#209230) 3


3
senior tag

Ha a mai csapattársaim villanykörték lennének, fényes nappal sötétségbe borítanák bármelyik szobát.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#209231) szbalogh


szbalogh
őstag

Na! Ma reggel arra ébredtem, hogy sikerült a HT-7 küldetés :DD Útálom az ilyen feladatokat, amikben a csapaton múlik a siker. Ez is csak azért jött össze, mert egyedül maradtam a végén, a csapattársak mind kihaltak. Az utolsó ellenfél pedig 2 szinttel alacsonyabb volt és esze ágában nem volt megpróbálni resetelni :D Irány a HT-15!
4 ezer csatával meg van az 5. tier X-es tank... GC arty ;] Kell is az új járgány, mert lassan kiégnek a pass kampányra alkalmas tankok.
Valaki szakasz estefelé? Tier X, E-100, CGC.

Nick: HE_Storm

(#209232) Djuree válasza szbalogh (#209231) üzenetére


Djuree
félisten

mennyire este? én szivesen játszanék. de én csak fél 10-10-től érek rá.
t8-t9 leginkább, de t10 is mehet végülis.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#209233) szbalogh válasza Djuree (#209232) üzenetére


szbalogh
őstag

20-24 között. Majd írj rám ha mehet!

Nick: HE_Storm

(#209234) Melorin


Melorin
addikt

Hosszú hetek kínlódása meghozta gyümölcsét :)
[kép]

(#209235) Djuree válasza Melorin (#209234) üzenetére


Djuree
félisten

grat!
ezt hogy lehet megszerezni?
annyira átláthatatlan nekem ez az egész küldetés rendszer, minden nap találok valami új dolgot. :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#209236) Met


Met
nagyúr

Tegnap megvolt az első csatám a WT-vel.
Meg is lepődtem hogy viszonylag gyorsan bedobott a csatába.
A végére talán valami 27k hp-m maradt, 9k-t sebeztem és talán 3-an maradtak.
9-es szintig jutottak.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#209237) peterson79 válasza Djuree (#209235) üzenetére


peterson79
őstag

Kampányok - angolul Campaigns - menüpont alatt, közvetlenül a Csata/Battle gomb alatt.
Viccen kívül, megcsináltad már az alapozót? Tudja a fene mi a neve már, de ha régi vagy de ujrakezdő, akkor érdemes, rengeteg változás van a játékban.

(#209238) peterson79 válasza Melorin (#209234) üzenetére


peterson79
őstag

Gratulálok, szép teljesítmény. Nekem még elég sok hiányzik sajnos. De alakul :)

Melyik volt a legnehezebb Neked? Vagy amivel legtöbbet szenvedtél?

(#209239) Djuree válasza peterson79 (#209237) üzenetére


Djuree
félisten

köszi, lehet lenyomom. 2-3 évet kihagytam. :D
de már kezdek belejönni, már vannak jó köreim...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#209240) Melorin válasza peterson79 (#209238) üzenetére


Melorin
addikt

6500 sebzés USA, UK, Poland tankokkal valami gusztustalan volt.
A csata első percében lőjek ki 3 tankot.

(#209241) peterson79 válasza Djuree (#209239) üzenetére


peterson79
őstag

Ártani nem árt, bár néhol gyerekesnek tűnik, de sok dologról lerántja a leplet.
Meg azért néha nézz szét a menüben, hátha ott is van válasz néhány kérdésre ;)

(#209242) Papooo válasza Met (#209236) üzenetére


Papooo
senior tag

Szerencséd volt.
Nekem tegnap mindhárom wt csatám bukó lett, és mindhárom az utolsó 15 másodpercben ért véget.
Megvolt a 12k fölötti sebzés, de mindig a kivégző lövéseim pattantak, így csak 8-10 kill lett a vége.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#209243) Djuree válasza Melorin (#209240) üzenetére


Djuree
félisten

ilyen küldik vannak? :Y
az durva...bár fénykoromban volt 12k dmg-em foch155-el mikor bejött, meg 10k fölött volt a t9 konkerorral is. ezek megmaradtak az emlékeimben, szívesen visszanézném de már nincs meg a replay... :(
de most esélytelen lenne...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#209244) Melorin válasza Djuree (#209243) üzenetére


Melorin
addikt

Más nationnal volt nagyobb sebzésem is de valahogy ezekkel nem sikerült megcsinálni hetekig, talán hónapokig.

(#209245) jano_77 válasza Melorin (#209240) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ezzel copok én is már nagyon régóta! Többször is közel jártam - volt, hogy a kill meg volt és sebzésből hiányzott 2-300, vagy a sebzés volt meg, de hiányzott 1-2 kill - de vmi mindig hibádzik sajnos. :W :O
Végül melyik tankkal adta be? (én 60TP-el próbálom leginkább, esetleg E4-E3 illetve most a legfrissebb döggel a Tortoise-el))

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#209246) Melorin válasza jano_77 (#209245) üzenetére


Melorin
addikt

Badger

(#209247) Black_Sheep válasza Melorin (#209244) üzenetére


Black_Sheep
tag

Gratula. Csillagrombolóval lehet talán legkönnyebben, ha kijön a lépés.

(#209248) jano_77


jano_77
nagyúr

A46 mennyi kreditet ér, ha eladom?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#209249) 3 válasza jano_77 (#209248) üzenetére


3
senior tag

600k.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#209250) tomic


tomic
addikt

Prémium tank vàsàrlàsakor ha nem bejövős a gépezet van mód vissza vetetni vagy cserélni màsra?
Vagy ne àlmodozzak...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.