Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#199482) BÁ Nutrition válasza kchryss (#199480) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

a fejlesztes gyorsitasa azert volt indokolt mert mar 8 vagy 9 nemzet van, regen meg volt 3, es a tankagak is egyre szerteagazobbak lettek, raadasul regen csomo ag csak 8 vagy 9es szintig ment pl. es hasrautesre volt 5 tizes tank most meg 25-30. ennyit nem lehet belathato idon belul kifejleszteni(nyilvan felesleges is) de 5-6 tok kulonbozot is jo sokaig tart, pl ebr, leo, 430, kukaskocsi, type 5, tvp. ebbol regen szerintem egyik sem volt elerheto semmi okat nem latom h miert lenne problema olyan szinten lassun tartani a fejlesztesuket mint mikor volt e100, is7 meg t30 aszt csokolom. az artykat mondjuk kivennem vagy ugyanugy letilthatonak engednem mint a mapokat. pl ha minden 10es arta helyett vagy visszakapod a telhes agra koltott xp-t freeben meg kivalaszthatsz magadnak barmelyik masik 10es tech tree tankot akkor annyira nem sirhatnanak.. foleg ha ez egy valaszthato opcio lenne. szal maradhatnanak az artyk de tilthatoak lennenek. minimum olyan szinten h pl alap acc-al 1et tilthatsz le, premmel 2-t.
aztan igy mindenki eldontheti mit szeretne, aki akarja megtartja aki nem az meg kap ket masik 10es tankot gyakorlatilag

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.