Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#199301) galervin93 válasza Warton (#199300) üzenetére


galervin93
őstag

Az nem az érem másik oldala, csak egy karc azon az oldalon.
A fenti leírásod tökéletesen illik egy vaksi heavyre is, csak míg te rá tudsz pottyantani egyet a fejére, ő nem tud neked válaszolni.
Szemellenzőt le srácok! :)

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#199302) Macka válasza galervin93 (#199299) üzenetére


Macka
veterán

Teljesen igazad van.

(#199307) dualface válasza Multikiller (#199285) üzenetére


dualface
tag

A sziklát találtad el, ott felrobban a HE lőszer és mivel az ágyúja a robbanási sugáron belül volt, ezért látod sebző lövésnek. A battle hits minden tankot el nem találó (splash sebzést) arty lövésnek titulál, és csak felülről mutatja.

(#199308) adrian360 válasza Warton (#199300) üzenetére


adrian360
őstag

de ha nem spotolnak fel a játék elején, akkor 99%ban te vagy az utolsó ember akit felspotolnak, és addigra simán lőttél annyit, mint egy fogalmatlan light meg med 3 meccs alatt összesen.

(#199309) peterson79 válasza galervin93 (#199301) üzenetére


peterson79
őstag

Szintén nem védeni akarom az artát, de mostanában sokat játszok vele, a küldetéseket viszonylag könnyen adja be... mondom, viszonylag, mert egyébként rohadt szopás..de nem ezért írok.
Azt felejtik el sokan, hogy, ha van az ellenfélnél arty, akkor nálunk is van arty és ha az tud sebezni és stunolni, akkor a miénk is tud. Hányszor, de hányszor volt olyan, hogy pont az arty szarása miatt menekültem meg...csak ezt valahogy nem említi senki...

A 7vs7 egyik legjobb oldala az volt, hogy kinyílt a pálya és volt hely, lehetett valóban flankelni és végre nem volt arty, max 1-2 huszár 10 meccsenként. Én is nagyon élveztem ezt a részét. Valamiért normál játékban még mindig erőltetik, biztos azért, mert kell a hülyének is élmény, tudom. Ettől függetlenül biztos meg tudnám számolni akár egy kezemen is, hányszor szedett ki az arty vagy kezelt análisan, de nem hinném, hogy akkora toxic, mint itt páran látjátok. A piroskák sokkal veszélyesebbek a játékélményt nézve...
Bár mindenki volt piros, azért néhányan felnöttünk, sokan meg nem;)

(#199310) galervin93 válasza adrian360 (#199308) üzenetére


galervin93
őstag

Egyezik.

peterson79
"ha van az ellenfélnél arty, akkor nálunk is van" - ez így van, éppen ezért a saját artynkat is utálom. ;] Viccet félretéve természetesen segít a sajátunk (ez a minimum), ennek tudatában is kell játszani, a low-hp-s tankot rábízni, stunolt ellenre rámenni stb. De ettől még a játékmechanikába nem illik bele jelenlegi formájában (sem), ám mivel csak mezei júzerek vagyunk, max beletörődni tudunk a dologba. De azért zsörtölődni lehet, ezért is van a fórum. :DDD :N

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#199311) Ispy válasza peterson79 (#199309) üzenetére


Ispy
veterán

Ha max 3-at levinnék 1-re egész más lenne a hozzáállás az SPG-khez, de amikor a 2000 hp-ból a felét leszedi a 3 mocsok, akkor az nem annyira élvezetes, vagy akkor HT-vel ilyenkor menjek hokizni egy szikla alá? Én egyébként azt tapasztalom, hogy pont nem a hülyék artiznak, azok HT-vel játszanak medet vagy TD-t, ezekből sokkal több van, vagy csak simán leszarják a minimapot, ami sokkal bosszantóbb.

[ Szerkesztve ]

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#199312) ollie válasza Macka (#199298) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

De ezt minden tank osztállyal kell tudnod, csinálnod, plusz ezen kívül még rengeteg dolgot. Artyval meg még mit is?

***

(#199313) e-newsee válasza Ispy (#199311) üzenetére


e-newsee
addikt

Na az első mondatot lájkolom, és régóta nekem is ez a vágyam annak ellenére, hogy szeretek artyzni (is). Egy arty már csak egy oldalt tud "fedezni", azt is elég kis hatékonysággal, de ahhoz éppen elegendő mértékben, hogy legyen értelme. Két arty még csak-csak, az még annyira nem gáz, ha figyeled, hogy mik azok, és mikor lőttek/fognak lőni. A 3 viszont szerintem is sok. Az olyan pályákon, ahol egy (esetleg 2) jól belőhető ütközési pont van, ott nagy cancer a 3 arty.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#199314) Flash Gordon válasza Macka (#199298) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Háhá, a noob 0 ismerettel, az esetek 80%-ban ugyanannyit fog összelőni a kezdőkörből, mint aki nindzsázik és rohangál az artyjával, meg figyelembe veszi a szélirányt, stb...amikor még érdekelt, gyakran megnéztem a csata jelentést, és a piros artysták ugyanannyiszor voltak jobb sebzők, mint a zöldek, gyakorlatilag a skillnél minden másnak nagyobb szerepe van egy artys meccsben, milyen a csapat, mennyire szór pont akkor szóráskép, stb. ja hogy miért hasonlítom zöld wn8 hoz? Mert kék, lila statost azért nem mondhatok, mivel egy bizonyos játékismeret szint felett mindenkinél egyértelműen derogál artyzni, sorry de ez az igazság :D

[ Szerkesztve ]

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#199315) Eugene Roe válasza Flash Gordon (#199314) üzenetére


Eugene Roe
őstag

Nem a derogálással van gondjuk, hanem azzal hogy az artyzás nem hozza a streamer bevételeket. Kivéve, ha valami alulöltözött hölgy szórakoztatja a nézőket az újratöltés 30 másodpercében :))

[ Szerkesztve ]

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#199316) e-newsee válasza Eugene Roe (#199315) üzenetére


e-newsee
addikt

Nem csak streamerek vannak kék/lila statokkal.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#199317) Flash Gordon válasza Eugene Roe (#199315) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Ismerek pár olyan streamert aki nem megy le kutyába aprópénzért, még évekkel ezelőtt is az egekbe emelték az arty menetek feltételeit, pedig folyamatosan kérték, pl. nézőszám x ezer elérése esetén és akkor ment mondjuk 1 kört, hogy szavadon fogjalak, volt ezek között olyan is aki behívott egy prostituáltat és beültette játszani, talán artyval [link] :D ...de most nem arról a 0,01% ról van szó, csak szimplán az artysta játékmód kvalitásait boncolgatjuk :D

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#199318) dualface


dualface
tag

Az arty-s témához én annyit tennék hozzá, hogy én keveset játszom velük, de az orosz ágat kihúztam a 10esig, mert az oroszoknál minden ágat ki akartam(akarok) húzni, meg ugye a küldetések miatt sem árt. Korábban (arty nerf) előtt se voltam jó velük, de mióta ádolgozták (sebzés nerf, csak HE lövedék, stun mechanika) kifejezetten szánalmas teljesítményt tudok tier 10ben nyújtani. Nagyjából ismerem a helyeket ahova be lehet lőni (obj ebben elég szhar sajnos), a minimapot mindig figyelem ez ugye elég alap már közel 30k csatával meg 2k feletti wn8 esetén, de egyszerűen a lövéseim alig sebeznek. Heavy tankokon 200 feletti sebzésem szinte sosincs. Ha 2k-t össze tudok lőni egy meccsen ott már a szerencse faktor is mögöttem volt, mert nem szálltak el a random lövések, nem jött be a kerekes/light kiszedni, és még a csata is kellően hosszú volt ahhoz, hogy tudjál legalább 10 lövést leadni.

Szerintem az arty jelenleg ugyanolyan idegesítő a többi tank szemszögéből, mint régen csak most nem a sebzés hanem a stun miatt. Cserébe Az arty játékosnak semmi sikerélménye nincs, mert míg régen egy jó arty-s (igen ismertem ilyet a clanból, létező dolog) ki tudott emelkedni, tudta mikor kell AP-val lőni, mikor kell HE, stb. Most arty-val nem tudsz meccseket lehozni, lehetsz akármilyen császár, lőheted a hulldown tankokat, vagy nyomhatoid a focus-t a top WN8 emberre, 2-300 sebzés/lövéssel nincs elég DPM-ed a meccs lényegi befolyásolására.

Nem leszek túl szimpatikus ezzel a véleménnyel, de szerintem ahhoz hogy értelmes class legyen az arty vissza kéne hozni a skillt ebbe a típusba is. A sandboxon is próbálgattam az Obj261-et és az AP jó volt, viszont a sebzése nem jól volt belőve.
Vegyünk egy példát: ugye messziről lősz egy E100-ra, 2+ sec a lövedék mire odaér a célba, tehát ha az a tank nem egyenes vonalú egyenletes mozgást végez, vagy teljesen áll, vagy tök kiszámíthatóan ugyanannyit mozog előre hátra elég kicsi az esély hogy eltalálod. Ilyenkor ugye egyrész nullát sebeztél, másrészt 25 másodpercig töltesz. Míg egy heavy tank lő heavy tankra, mondjuk 500 méterre nagy eséllyel el tudod találni az oldalát, mivel elég lassan mozog a lövedéked sebességéhez viszonyítva. Sokkal biztosabban talál, sebez. 10-es heavy tankok sebzése, 400-750 között van, és egyre több a nagy alfás tank, a 10-es arty meg olyan szórással meg eleve sokkal lassabb lövedékekkel szintén 400-500 AP lövedékkel kevés, hisz nagyon ritkán adja be a találatot.

Az is mindig érv hogy távolról lő az arty ahol nem lehet rá visszalőni. Erre azt tudom mondani, hogy minden csatában van counter arty. Minden pályán megvan az a 2-3-4 stabil pont ahonnan szoktak artyzni, emiatt kiszámítható. Heavy med light tankkal blind shottal is gyakran ki lehet őket szedni akár a kirajzolási távon kívül is bizonyos pályákon. Plusz ha bár ki jön 1v1-ben akinek 200nál több a HP-ja nincs esélyed ellene, míg egy bármilyen más tankkal van.

Szóval bár én is utálom az artykat ( ha engem lőnek akkor is, meg ha én játszom vele akkor is)
örülnék neki ha átdolgoznák, legyen több féle ammo és és legyen logikus, a HE sebezzen területre és ne penetráljon, a stunHE sebezzen kicsit 100-200 és kábítson, az AP meg sebezzen nagyot (pl 750 környékén), de itt még van szórár RNG armor penRNG kalkuláció stb.

Valaki próbálta sandboxon az artykat? Nektek mi a vélemény az új verzióról? Esetleg M53, T92, CGC milyen?

(#199319) Moleman válasza dualface (#199318) üzenetére


Moleman
addikt

8-as franciával próbáltam, a HEAT tényleg jó, 262 pennel egészen potens. A 2 HE viszont igazi pay2win, a prémium nagyobb körben robban és nagyobbat is sebez...

(#199320) Thrawn válasza dualface (#199318) üzenetére


Thrawn
félisten

Az is mindig érv hogy távolról lő az arty ahol nem lehet rá visszalőni. Erre azt tudom mondani, hogy minden csatában van counter arty.

Ó engem már felnyomtak párszor, mert kiblindoltam a másik artyt. Megkaptam, hogy "csíter, hax, reported, fuckyou, replay goes to wargaming, you will get banned forever" de annyi esze nincs, hogy lövés után arrébb menjen pár métert :D
Szerencsére tanultam a nagyoktól és csak annyit írok vissza, hogy "Stop cry kid" ;]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#199321) Flash Gordon válasza dualface (#199318) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Az artyk kaptak páncélt atütő AP-t, hogy be legyen fogva a pofájuk amiatt, hogy elvették a normál HE átütését, a gold továbbra is OP, az AP kuka persze, mivel kb. 10 ből 1x talál, szóval ez nerf, de mivel most majd több HP-t kell lefaragni, ezért ideális esetben többet lövöldözhet egy meccsben.

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#199322) Jokerdapro válasza jr1994 (#199270) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Nincs már meg 3 ujjam, de a két csillag már rajta van a kilences amcsin... ;] ;]

(#199323) jano_77 válasza Jokerdapro (#199322) üzenetére


jano_77
nagyúr

Most láttam EZT a remek gameplayt ahol a Leo-s játékos tökéletesen bemutatja a spot rendszert, a bokrok használatát. Nagyon jól játszik a srác. Ajánlom mindenkinek!

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#199324) Flash Gordon válasza jano_77 (#199323) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Jól használta a bokrokat, de ahogy látom a fákat jobban szerette, a nagy jövés-menésben gyakorlatilag alig hagyott párat állva, mindezt 2-3 arty mellett, én ugyanezt nem javasolnám másoknak :D

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#199325) ollie válasza Flash Gordon (#199321) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Tudtommal nem vették el az artyktól a HE átütést.

***

(#199326) Flash Gordon válasza ollie (#199325) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Nem vették el a többi osztálytól sem, azaz vissza lett vonva. Egyébként ja, stunolos és stun mentes magas dmg+AP van.

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#199327) 3 válasza ollie (#199293) üzenetére


3
senior tag

Szerintem te a kerekes tankokra gondolsz. :D

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#199328) jano_77 válasza Flash Gordon (#199324) üzenetére


jano_77
nagyúr

Igen ebben igazad van és osztom, nem értem miért döntött annyi fát. De ezt leszámítva jól játszott a srác nagyon!

Elmegy a rohadt WG a tetves qva anyukájába! Nincsenek medek a csatákban, mióta az a küldim! FUCK :W :o

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#199329) peterson79 válasza jano_77 (#199323) üzenetére


peterson79
őstag

Remek, bár több érdekes dolgot is művelt az elején mikor az obj 705 és a Progo mögött kempelt..mint 410m-es alap látótávval rendelkező harckocsi...na mindegy, a végén meg inkább szerencséje volt, több alkalommal is kinyírhatták volna, de hát aki a jobbik oldalra esik, az ezt csinálja, lehozza a meccset :)

(#199330) peterson79 válasza jano_77 (#199328) üzenetére


peterson79
őstag

A kidöntött fák jobb Camo-t biztosítanak, persze nem célszerű ottmaradni, de mindenképp érdemes párat beborogatni, főleg ezen a pályán..

(#199331) jano_77


jano_77
nagyúr

1000% hogy manipulálva vannak a WG által a küldetések! Erre nagyobb összeget fel mernék tenni. Copjanak le a retkek!

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#199332) HellGreg válasza jano_77 (#199331) üzenetére


HellGreg
őstag

Ez nem igaz! Csupán puszta véletlen, hogy amikor a light küldetéseket csinálom és spotolnom kell, akkor mindig betesz mellém 1-2 kerekest :), vagy ha nem akkor városi pálya van.
Vagy amikor az MT-15 küldi van, akkor 1, max 2 TD van csatánként.
Csak rémeket látsz.

[ Szerkesztve ]

(#199333) kchryss


kchryss
addikt

Grat annak a moderátornak aki szépen meghagyta az arty gyűlölködős hozzászólásokat, de az én posztomat törölte.
199302 és 199307 közötti hozzászólásokra kíváncsi lennék. Aki olvasta és emlékszik rá, írjon privátban! :R

(#199334) Swinegod válasza HellGreg (#199332) üzenetére


Swinegod
őstag

Elkezdtem csinálni a 250m-nél nagyobb távolságról sebzés TD küldit, instant Ensk és Himmelsdorf. Kb 100 meccs óta nem voltam Himmelsdorfon, biztos véletlen

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#199335) kchryss


kchryss
addikt

Nekem mióta a 6 killes küldetés van mindig lelopatja a wg a killjeimet. Előtte pedig minden második csatában pool medálom volt.

(#199336) Jadro


Jadro
veterán

Na ma nem panaszkodhatok. AMX 12t-vel mentem egy kört, ami nem kiemelkedő de nem volt rossz, viszont sikerült szakaszba hívni két embert még és begurult erre az egy meccsre 190 token. :DDD

Tipikusan jó kis együttműködés alakult ki. IS-2II volt az egyik ad-hoc szakasztárs. A meccs egy részében sikerült neki spotolni, amit ő meg is hálált 6 killel. Így kellene ennek működnie.

kchryss: Látod, ha neki sikerült, neked is összejöhet. Van remény! :DDD

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#199337) wwenigma válasza kchryss (#199333) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Semmi extra nem volt benne. Lehet elugrok majd modker topikba es kipucoltatom bar ugy erzem hogy arty hater modi ellen handicappel indulok.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#199338) kchryss válasza wwenigma (#199337) üzenetére


kchryss
addikt

Az én tegnapi posztomban sem volt semmi extra mégis eltűnt. :U
A mai 4 törölt hsz-ról pedig lekéstem ami elég rossz érzés, mert furdalja az embert a kíváncsiság. Meg ott van a lehetőség, hogy reakció volt a tegnapi eltűnt hsz-omra amiről meg jogom lenne tudni ha már én voltam esetleg a címzett ...

(#199339) e-newsee


e-newsee
addikt

De leült a topik! Meglátszik, nincs semi event a hétköznapi halandóknak. :D

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#199340) Lunky88 válasza e-newsee (#199339) üzenetére


Lunky88
tag

"On the bright side", kapható a Mutz a gift shopban. A hivatalos fórumon most emiatt is rinyálnak ahogy olvasom. Mondjuk a Defender-t is hasonló "lelkesedés" övezte. :DDD

"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"

(#199341) galervin93 válasza e-newsee (#199339) üzenetére


galervin93
őstag

Játszogat mindenki.

:))

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#199342) Thrawn válasza e-newsee (#199339) üzenetére


Thrawn
félisten

Tankrewards pipa, 200k dmg TotT küldi pipa, más meg nincs. A P.43 ter-t ma eladtam, holnap veszem a P.44 Panthera-t. Ja meg visszavettem a Leichttraktort, mert még nem lőttem ki egy Kolohousenkát sem :D

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#199343) po1son válasza Thrawn (#199342) üzenetére


po1son
addikt

2 nap múlva lehet vissza ülni a gép elé... ;]

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#199344) e-newsee válasza Lunky88 (#199340) üzenetére


e-newsee
addikt

A Mucli miatt nem értem, miért rinyálnak.:F Annyira azért nem egy megveszekedett vadállat. Ráadásul volt a BM-en. A WG a hülye, ha sok bevételt remél tőle.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#199345) lacibacsi válasza po1son (#199343) üzenetére


lacibacsi
addikt

Áldom az eszem, hogy az ilyen fajta kihívásokat már kettővel ezelőtt ignoráltam...
Egy csomó időt és idegeskedést spórolok magamnak... :K

Más.
Gondoltam kihúzom a T-62-t. (Hátha tényleg átsorolják majd) A T-54-ben ti mennyi HEAT-et tartotok egészségesnek? Gyorsan szeretném elérni a célt, de nem szeretnék totál ráfizetéses lenni... Csak azért kérdezem, mert a 140-et csupán alaplőszerrel felszerelve húztam ki anno, de tudom, hogy sokszor csak nézője voltam a csatáknak az átütés hiánya miatt. Most ezt elkerülném...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#199346) Thrawn válasza po1son (#199343) üzenetére


Thrawn
félisten

Aha, szerezzek 245.000 alap tapasztalati pontot, látom a WG-nél már megint elmentek otthonról. Az összesített átlagom alapján több, mint 500 csatát kellene letolnom 11 nap alatt, ha az utolsó 30 napot nézem akkor 350-et.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#199347) jano_77


jano_77
nagyúr

Megnézné nekem vki a z eredeti leírás szerint az alábbi küldetés feltétele mi pontosan!? Azt gyanítom, hogy elfordítás van ismét a magyar verziónál, mert amikor 100m-nél távolabbról lőttem ki tankot nem számolta, viszont mikor 100m-en belül, akkor igen. :F

Ha gyanúm beigazolódik, akkor az marha jó, hogy egy csomó küldetés szövege félre van fordítva és hiába erőlködik az ember, pont rosszat csinál, mint sem kellene! :U :W

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#199348) lacibacsi válasza jano_77 (#199347) üzenetére


lacibacsi
addikt

"Destroy 3 enemy vehicles from a distance of not more than 100 meters."

100 méteren belül kell kilőni...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#199349) jano_77 válasza lacibacsi (#199348) üzenetére


jano_77
nagyúr

Jól sejtettem. Hálás köszönetem :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#199350) lacibacsi válasza jano_77 (#199349) üzenetére


lacibacsi
addikt

nm
;)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.