Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#194730) Stauffenberg válasza ollie (#194684) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Az AMX CDC mindig is kedvelt célpont volt az artyk között, de ezt elfogadtam már akkor is (Hellcat is eldurran egy telitalálattól, csak mondjuk az fele ekkora műszer és van rendes camo, nem úgy, mint a CDC-nél, amit rohadt nehéz rejteni). Ha próbálok a csata sűrűjétől távol maradni, akkor meg nehéz (vagy közel lehetetlen) a löveggel prémium lőszer nélkül érvényesülni (a szórás miatt meg fáj a szívem minden darabjáért ha mellémegy... és nagy távolságon gyakran megy teljesen mellé).

Hát... még egyelőre ízlelgetem ezt az új irányát a WoT-nak ahova fejlődött az elmúlt években, míg kimaradtam, de egyelőre kicsit hajlok arra, hogy lehet könnyes búcsút kellene intenem neki.

Bár én a legelső open béta óta jelen voltam a játékban (kisebb-nagyobb megszakításokkal), de aránylag későn álltam neki a német heavy ágnak, a Tiger I hatalmas kedvenc lett, de a Tiger II félbemaradt, most elővettem újra utóbbit és a top löveg nélkül szinte hasznavehetetlen. Tudom már akkoriban is sokan vágták a centit, hogy kifarmolják rá a nagy löveget és már akkor is szívás volt odáig eljutni (vagy ráborítottak temérdek free XP-t), de most aztán... Ráadásul tartok tőle, hogy nincs is értelme foglalkozni már vele, új szelek fújnak.

Mi az a nemzet/ág aminek most érdemes nekiállni? Kedvelem a sűrűjébe belemenősebb med vonalat (ami azért nem térdel le két pofontól), meg a közelharcra alkalmas heavy-ket (itt csak a Tiger I kivétel). A TD-ket annyira nem csípem, szinte csak a Hellcat tudott megfogni (főleg a nerf előtti, de az akkor tényleg OP volt). Főleg Tier 7-8 érdekel, felette már anyagi csőd üzemeltetni a járműveket.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.