Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#180096) kchryss válasza Viktoár (#180095) üzenetére


kchryss
addikt

Hát mióta a pár hónap kihagyás után megjelentél olvasd vissza miket írtál. Kb mindegyik kommented arról szól, hogy mekkora fos ez a játék, csak nem tudom akkor miért játszol vele. Illetve miért jó neked az ha a játék iránti gyűlöletednek itt hangot adhatsz. Attól jobb lesz neked, hogy leírod hogy szar? Attól jobb lesz nekünk hogy, leírod hogy szar?

A játékosállomány minősége és mennyisége is csökkent, de koránt sem olyan nagy mértékben mint ahogy azt itt beállítod. Régebben is szinte ugyanennyi bot volt és akkor is sírt miattuk mindig valaki.
Teljesen érthető ha meguntad a játékot. Nagyon régen kezdted már, valószínűleg ugyanígy meguntad volna akkor is ha neked megfelelőbb irányban változott volna. Akik most kezdik azok ugyanúgy élvezik mint te amikor kezdted, pár év múlva majd ők is megunják, de ez az élet rendje. Aztán mindig jönnek helyettük újak és néha a régiek is visszanéznek valami oknál fogva, mint te.
Sok dolgot rosszul csinál a wg, sok mindent csinálhatna sokkal jobban, de azért vannak újítások folyamatosan amiknek egy része mindig pozitívan sül el. Csak az elmúlt egy évből például pár újítás ami nekem tetszett:
- olasz tankok teljesen újfajta töltőmechanizmussal
- hd pályák
- valós többmagos cpu támogatás, fps javulás
- rengeteg új pálya amik közül nekem például gleccser az egyik kedvenc pályám lett, de jó lett province is
- frontline játékmód
- második személyes küldetéssorozat új tankokért
- új meghívó rendszer, ezt például tudtad, hogy miután kihagytál pár hónapot ha valaki visszahív a játékba, mindketten kaphattatok volna jutalmat és egy csomó bónuszt?

Ezen kívül nekem a már nem újnak számító hagyományos események közül is sok minden bejön. Például én élveztem a legutóbbi rangsorolt szezont és nagyon élveztem a nagy klán kampányt is. Nyilván tudnék negatív dolgokról is listát készíteni, mert nekem sem tetszik sok minden, de én inkább arra szeretek fókuszálni, hogy nekem mi a jó. Illetve ami nagyon nem tetszett azokról nyilván írtam már korábban egyenként amikor aktuális volt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.