Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz phoenix1989 #180800 üzenetére
Az FV-t én sem nerfelném. Egy ilyen trollágyús simán megfér a metában. Ráadásul egyáltalán nem kompetitív tank, nem op. A sebességén egy nagyon kicsit lehetne butítani, azt még megérteném, de az ágyújához nem kéne nyúlni.
Sajnos még csak a Conway-nél tartok, szerintem már nem fogok játszani a jelenlegi állapotában a kukáskocsival. -
phoenix1989
őstag
válasz kchryss #180801 üzenetére
nekem mind a kettő meg van. a 183 nerfelték annyit hogy szétbarmolták teljesen, ezért jött a másik. 183 elvették a mozgását mert hogy páncélt "kapott" . valahogy nem érzem hogy lenne neki. álca nulla. szűkülés borzalmas. pontosság iszonyatos. most a kukás is ilyen lesz megint csak nem fog vele a kutya se játszani.
-
Viktoár
addikt
Ami a jutalom ládákban van, Pl: célmegjelölő vagy hatodik érzék lépesség azt hogyan lehet felhasználni?
Üdv:Viktor
-
kchryss
veterán
-
Viktoár
addikt
-
Papooo
senior tag
válasz Viktoár #180810 üzenetére
Ma nekem is volt egy lezsírozott meccsem Malinovkán.
8:0 volt az ellennek, amikor a Type 4-el megláttam az első lőhető célt. Fv 4005 kapott 1400-at, majd 1700-as ammorack egy Is-7-be, harmadiknak wtpz4-be 1400, legvégül nyomtam egy bokor blindsotot ami strv 103 volt.
5500 körüli sebzés 4 lövésből, mellé 2000 assziszt és 5000 körüi pattintás..
A csatát nyerük, de csak addig tartottam magam fasza csávónak, amíg meg nem láttam, hogy az 1100 wn8-as obj 260-unk 8000 fölött lőtt.[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
vJokka
aktív tag
válasz popey37 #180782 üzenetére
Erre mit mondjak? A játék készítői így programozták le, hogy jó ez így vagy sem, az más kérdés.
Egyébként elég lenne nekem egy lada is Howitzer vs Lada
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Raysen623
addikt
válasz kchryss #180809 üzenetére
Annyira szánalmas amikor valaki ilyen szinten védi azt amit nem lehet. Igen, tudom ez egy szar árkád lövölde, de akkor is. Ez még a sci-fiken is túltesz. Nem a taréj és test közé célzott, az esélyekkel meg ne gyere.
Ez már az a szint amikor valakit hátba versz baseball ütővel mire leesik a cipője és megy tovább. Kb mint amikor a T34-emnek úgy lőtték le a láncát hogy két tank mögött álltam vele a szembenlévőnek meg esélye sem volt odalőni. A játék megoldotta neki, ugyanis a hátam mögött már jött a másik Lorraine 40-es aminek két találatból nem tudtam lelőni a 40-es HP-ját. Túl sok a hihetetlen egybeesés és véletlen. A valószínűség számítást mindenhol megcáfolja és rendesen feltolja a "volt rá esély" szindrómát.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
kchryss
veterán
válasz Raysen623 #180817 üzenetére
Szánalmas az amikor valaki minden kicsit negatív rng-t a manipulációra fog miközben a pozitív rng-t észre sem veszi. Szánalmas az amikor valaki a számára megmagyarázhatatlan dolgokat a manipulációra fogja ahelyett, hogy egy kis munkával utánaolvasna a rendszer működésének és rájönne, hogy nem is volt megmagyarázhatatlan a dolog hanem tök úgy működik ahogy le van írva.
Gondolom a T34-es esetedről sincs replay, mert tök véletlen te is csak az utolsó csatát mented és tök véletlen ha ilyen sci-fi-be illő dolog történik akkor sem mented el mert így nem derülhet ki hogy meg sem történt vagy nem így történt meg.
-
Raysen623
addikt
válasz kchryss #180818 üzenetére
Az igazán szánalmas az amikor valaki olyan leírt dolgokra hivatkozik amiről közismert hogy baromság, mert pont úgy nem tudták megfejleszteni a játékot. Drágalátos WG-nek pont nem sikerült az elméletet teljesen korrektül a gyakorlatba ültetni.
Kolléga belinkelt egy rövid replayt és nem fogadtad el azt sem. Én meg nem a replayekért játszom. Ha nem hiszed nem hiszed, nem érdekel és nem fogok miatta rosszul aludni. Ez csak egy játék basszus és kész röhej hogy itt is bizonygatnom kell mindent, mert a tapasztalatokra épülő vélemény már nem elég. Részvényes vagy vagy mi a szösz?
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
kchryss
veterán
válasz Raysen623 #180819 üzenetére
Mit nem fogadtam el azon a klipen? Egyáltalán mit kellett volna elfogadnom?
Kezdjük ott hogy a szórás kör nem is látszik, mert valószínűleg ki van kapcsolva aminek az okát nem tudom. A j1mb0 célkereszt közepén a fix karika nagyságrendekkel kisebb mint a szóráskép köre amin belül mehet a lövés.
Azt írtad ne foglalkozzunk az esélyekkel, de igenis kell foglalkozni az esélyekkel. A szóráskör mivel nincs bekapcsolva így csak saccolni tudom, de így ránézésre volt rá valós esély hogy elmenjen a füle alatt a jobb és a bal oldalon is, elmehetett volna a tank alatt is és talán mellette és felette is egy kis részen. Szerintem kb 10% esély volt rá, hogy ez ne legyen sebző találat. 10% elég kicsi, valóban tekinthető durván negatív rng-nek, de azért baromi messze van a lehetetlentől és a csodától. Minden 10 lövésből 1 lett volna ami nem sebzi.Szóval most egyáltalán mit is kéne elfogadnom? Szerintetek a wg direkt leprogramozta, hogy ilyen helyzetben húzza az rng a lövedéket pont arra a kis helyre ahol elmehet a torony alatt. Szerintem meg van a szóráskép ami tudjuk hogy működik, a körön belül bárhova mehet a lövedék, úgy működött az rng ahogy kell neki vagyis teljesen véletlenszerűen és a 100 esetből most az egyszer pont oda dobta a lövedéket. Erre megvolt minden esély hiszen a körön belülre ment a lövedék, ergo nincs csalás. Meg lehet kérdezni a kollégát hányszor sikerült eddig a WT füle és a teste között ellőni, gyanítom nem sokszor. Manipuláció akkor lenne ha folyamatosan ilyen kis valószínűségű lövéseket adna be, ami egyébként az állításotok szerint meg is történik csak érdekes módon erről sosincs bizonyíték. Hogy miért kérem számon a replay-t mindig? Azért mert velem ilyen direkt kicseszés nem szokott történni és megmagyarázhatatlan dolgok sem történnek velem ezért nem hiszem el ha mással megtörténik amíg nem látom a saját szememmel. Tudod én is mondhatnám, hogy felspotolt egy light Malinovkáról miközben Murovankán kempeltem a sarokban, csak ki hiszi el?
[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
Az IS-t melyik löveggel kell használni?
Köszönöm a választ. -
lacibacsi
addikt
válasz kchryss #180820 üzenetére
" úgy működött az rng ahogy kell neki vagyis teljesen véletlenszerűen és a 100 esetből most az egyszer pont oda dobta a lövedéket."
Érdekes, hogy a másik 99 esetben nem jönnek ide a konteó hívők, hogy "de hát nem is tankot céloztam, oszt mégis ammorack lett"...
Amúgy szerintem a PH blog-on is van valami RNG, ami néhány hetenként idevet a fórumra egy-egy konteó hívőt... Lassan valami kézikönyvet is lehetne nekik írni.
Hogyan legyek jó troll?
- Sose adjam meg a játékosnevem, mert nem akarom, hogy a teljesítményem miatt legyek támadás áldozata! (Az mindegy, hogy super unicum, vagy total noob vagyok)
- Sose legyen bekeapcsolva a replay-ek mentése és természetesen ne az utolsó csatára hivatkozzak, ha kell!
- Ha véletlenül mégis van replay, akkor sem szabad megosztani, mert "a-múltkor-is-felhasználták-az-engedélyem-nélkül-bla-bla-bla..."!
- Folyamatosan bizonygatnom kell az igazam akkor is, ha 15 fórumozó mondja annak ellentétét!
- Folyamatosan hangoztassam, hogy a másik nem ért a játékhoz, még akkor sem ha éppen 50k+ csatája van!
- Akár csak virtuálisan, akár ténylegesen, de mindenkit le kell hülyéznem, aki mást mond mint én!
- Néha be kell tennem egy-egy képet, amin valami értelmezhetetlen helyzet van és hozzá kell böfögnöm egy fél mondatot, aminek szintén semmi értelme!Biztosan van még pár alapszabály, de reggelről (kávé előtt) ennyi jutott eszembe.
Még egy fontos (az utolsó) szabály létezik:
- Amikor veszni látom a helyzetem, akkor sértődötten el kell küldeni mindenkit a 'csába és kijelenteni, hogy erre a trágya fórumra többet be nem teszem a lában...A vicces az, hogy a fentiek egyáltalán nem viccesek és tényleg újra meg újra felbukkannak ezek a tiszavirág életű haterek...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Phtysis
újonc
válasz phoenix1989 #180802 üzenetére
A Noobmeter szerint az FV4005-ös az egyik leggyakrabban játszott tank, szerintem gyors ütemben válik - vált - a WoT áttétes rákjává. Én egyébkén azt hinném, hogy az összes "szuper" HE lövedék sebzését lecsökkentik, például az E100-as 950-es sebzése lehetne körülbelül a maximum.
-
Chris0321
addikt
válasz sanya53 #180824 üzenetére
Én a 122 mm D-25T-el használtam, töltés és célzásgyorsítóval. Úgy vettem észre ebben a tierben elgondolkoztatja az embereket ha kapnak egy majd 400-as sebzést, hogy biztos ki akarnak-e eléd menni még egyszer. Vannak akik a 100-as ágyúval használják és azt is nyugodtan kipróbálhatod de szerintem annak nincs akkora vissza tartó ereje mint a 122-esnek.
-
phoenix1989
őstag
válasz Phtysis #180828 üzenetére
Azért játszanak vellle sokan mert van aki szereti van aki bosszankodott miatta ezért ő is meg szerezte. De ha szét verik akkor valóban a süllyesztőbe kerül. a 183 is ezért lett kivéve. Addig addig kapta a nerfet hogy már nemsokat ér. Nálam már csak 5gold van mert inkabb páncéltörőt hasznalok. A 4005 viszont jelen állapotában még csak gold
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
válasz lacibacsi #180826 üzenetére
SG.hu-n még a "hőskorban" készült lenyitható "Válasz a következő témalehetőségek közül" fejléc menü
Amúgy a rövid replay "bejátszáson" az enemy tank sem ácsorog, és az adrenalin drukkban + ping + a lantency miatt simán nem sikerülhet egy lövés.
A cél keresztel nem tartott elé és esetleg nem követte le a célt, és mivel a cél felé mozgott és az ágyú bekötési pontjához képest, lefelé célzott, így a cél nagy mázli faktorral, de pont álá ment a lővonalnak.Olyan ez mint anno amikor domb harcnál a másik tank hasa alatt épp rálátsz az enemy gyenge pontjára és úgy lövöd meg vagy ki, ott is ment a cheater . . .
-
Az FV4005 az egyetlen tank, amivel élvezhető jelenleg a tier 10-ben. Sajnálom, hogy nerfelik, de ha ez is hozzásegít ahhoz, hogy jobb legyen a játék, nem bánom.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
Hát ezt a játékot be kelne szüntetni,örökre,de komolyan.....
Nem az a baj hogy JÁTÉK,meg hogy ki tud játszani,én speciel béna vagyok ,de nagyon.de azt hogy a pénzre megy de nem gyengén az már túlzás.....,meg a nyerési esély egyenlő a 0-val,nem érdekel hogy legénység meg a tank fejlesztése meg a többi,szar és kész....
Ha kell megírom hogy azonnal hagyák abba,vagy változtassanak rajta,mert ez így nem jó,se hogysem....NAGYPAPA
-
KISDUCK
addikt
válasz Indian74 #180835 üzenetére
Azért a nyerési esély = 0 az azért túlzás. A wargaming se tud megélni szeretetből, ahogy mi se. Nyilván lehetne pénztárca barátabb a játék, de hát akinek nem tetszik ne játsszon vele! Az RNG-vel másokkal együtt én se vagyok kibékülve, de senki sem tart fegyvert a fejemhez hogy játsszak és senki se tartott fegyvert a fejemhez akkor se, amikor pénzt költöttem a játékra.
Nyugodtan írhatsz a játék fejlesztőinek, hogy változtassanak az üzletpolitikájukon és amíg a várva várt változtatások nem következnek be addig nyugodtan játssz a Battle City-vel. Itt nincs RNG és nincs pay to win, jó szórakozást! -
Stigma.HC
senior tag
-
KISDUCK
addikt
Most nézegetem a T44 fejlesztési fáját és csak 2 fejleszthető tankot látok (Obj430 és T54), nem volt egy 3. fejleszthető tank a T44-ből?
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Nekem nincs semmi bajom a kukáskocsival. Ha megnézzük az átlagsebzését vagy a winrate-jét akár a jó akár a rossz játékosok körében, egyikben sem kiemelkedő. Nem nevezhető sem kompetitív sem op tanknak.
Ellenfélként ha meglátom én örülni szoktam neki, az esetek nagy részében free frag. Általában a gyengébb játékosok játékát szokta elrontani akik gyanútlanul kimennek elé. Top játéktudású streamereket amikor nézek szinte sosem szedi ki se az fv4005 sem az fv215b(183). Én nem vagyok lila játékos csak zöld/kék, de az előző kb 1000 csatámban amikor volt ilyen az ellenfélnél 1 kezemen meg tudom számolni hányszor szedett ki full hp-ról és mindegyik esetben én voltam a hibás. Egyszerűen ha látod, hogy van az ellenfélnél egy ilyen akkor 99%-os valószínűséggel meg lehet mondani, hogy hol fog sunnyogni, hol lesz a pályán, így marha könnyű elkerülni. Aki meg nem gondolkodik, nem tudja hol szoktak ezek lenni, nem nézi a csapatlistát, nem helyezi el a spotolatlan tankokat a térképre fejben vagy túl bátor és kimegy egy ilyen elé az megérdemli, hogy megbüntesse és 1 lövéssel a garázsba küldje.
Konkrétan a nem reward/kampány 10-eseket számolva a 32. a winrate sorrendben a kb 75 10-es tank közül.
A Type5 sokkal problémásabb, az az 5. a wr sorrendben és sokkal jobban ellehetetleníti a nehéz tankokkal való játékot, illetve védekezni is nehezebb ellene.[ Szerkesztve ]
-
Zolee_70
senior tag
válasz kchryss #180841 üzenetére
"Egyszerűen ha látod, hogy van az ellenfélnél egy ilyen akkor 99%-os valószínűséggel meg lehet mondani, hogy hol fog sunnyogni, hol lesz a pályán, így marha könnyű elkerülni."
Ez csak akkor van így, ha Átlag Jani ül benne, és oda meg, ahova kellene. Vér Pistike meg a legelképesztőbb (értsd: idióta) helyekre megy vele. Bele lehet futni lightal, ha még nem spotolódott, kiszed, majd Ő is meghal.....
Egyébként azzal egyetértek, hogy nem kell félni, különösen ha látod merre van.
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Pakmara
őstag
Lehet mondani hogy régen minden jobb volt, de pár kör WOT classic után azért belátom, hogy azon változtatni kellett... Lehet nem pont ilyen volt az összetétel anno (7.0 után kezdtem),de a minden körben 4-6 arty valami remek. Elsőre azt hittem lag-ban játszom.Aztán esett le, hogy direkt reagál késve a bill.-re a hk, kb. úgy mint WT-ben. Egy-Két klasszikus opságot még kipróbálok, de nem sajnálom, hogy nem ilyen ma a játék (az hogy van armor és működik is az viszont tetszik).
-
BloodRay
veterán
válasz Indian74 #180835 üzenetére
Az ilyenek miatt olvasom a topikot bevallom.
2011 eleje óta játszom és érdekes, hogy bár saját bevallásom szerint csak átlagos játékos vagyok, engem mégse pécéztek még ki maguknak a gyíkemberek...
Régen is voltak ugyan úgy debilek mint most és akkor se vált senki unikum játékossá attól, hogy hisztizett és a földön fetrengett, vagy írt egy picsogós mailt a WG-nek..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Jokerdapro
senior tag
Srácok egy kicsit nem nézek a topikra és elszabadul a pokol? Mi a fene történt itt nyitva hagyta valaki az ajtót?
A konteos dolgokra meg nem nagyon tudok mit írni, felettem mindenre érkezett válasz.Eugene roe: a 155milis pennel nem nehéz lepattani/nem átütni bármit is. Sajna a leo ilyen érdekes masina.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz Jokerdapro #180847 üzenetére
268 lesz az a 155-ös, mert a Leopardnak van 105-öse, a svéd Leonak 100-asa van.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Emu
őstag
Intel HD2000 igp-n vajon elfut normálisan a retro wot? Kipróbálnám...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...