Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#131052) lacibacsi válasza BÁ Nutrition (#131045) üzenetére


lacibacsi
addikt

Megtisztelő, de nem tudom, hogy mire alapozod ezt. Biztosan lehetnék jobb játékos is (WN8 alapján), ha úgy csinálnám, mint te - azaz ráfeküdnék arra a tankra, amivel nagyon megy -, de az én célom (vagy mániám) az, hogy előbb-utóbb minden ágon elit-re fejlesztet tankok álljanak. Így azután akkor is túllépek az adott tankon, ha történetesen jól megy vele a játék, mert ott a következő szint és inkább azt húzom.

Nem vagyok mazochista, amelyik tank húsbavágóan sz@r, azon néha segítek egy kis free XP-vel, de eddig még nem ugrottam ár egyet sem anélkül, hogy legalább egy csatában ki ne próbáltam volna...

Amúgy már régen nem titok , hogy ki vagyok és mire vagyok képes. Ha még lesz WOT és még leszek én is, akkor talán majd egyszer elérem, hogy átlagban meglegyen a mostani recent-em és bekéküljek. De ha nem nő tovább egy fikarcnyit sem, akkor sem leszek szomorú.

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#131053) Stanislav84 válasza rlazol (#131028) üzenetére


Stanislav84
tag

Ehhez csak annyit tennék hozzá, mint szintén 5000 csata alatti játékos (vagy, ha valaki új ágat kezd), hogy sokszor nem könnyű egy új játékosnak elkezdeni megtanulni ezt a játékot, pláne, hogy szerény véleményem szerint Tier 3-4 a lehető legrosszabb tanulási felület a játékban. Inkább tier 5-től kezded el igazán tanulni a játékot. És nem azért, mert addigra érik be, hanem, mert a tier 3-4 tankok egyszerűen annyira irrevelánsak már +1 tierben is, nem hogy +2-ben, annyira nem tudsz hatással lenni a csata kimenetelére, hogy nem sokat tanulsz belőle... PLÁNE, ha még mondjuk "csak" 75%-os legénységed van. Ezt most újra tapasztaltam a svéd ágak húzásával, és tier 5-ig förtelem volt...

Nem csak én, de sokan mások is többször hangot adnak annak, hogy a WG-nek a jelenlegi tier 3-4 matchmakinggel tennie kell valamit, mert nem hogy a kedvét meghozná az új játékosoknak és fokozatos nehézséget jelentene, hanem csupa negatív élménnyel és sikertelenséggel gazdagodnak. Mondhatnám itt a hajós játékukat példának, ahol ezt megoldották...

Zolee11 (#131026)

Javasolom olyan tank ággal kezdj el játszani, amivel tényleg megtanulhatsz bizonyos alapvető dolgokat, játékmechanikát. Ehhez például tökéletes mind az orosz KV-1 heavy tank ág (amit mások is mondtak), vagy az amerikai tornyozós heavy vonal. TD-k közül a német ágakat tudom javasolni, a medek közül pedig szintén vagy az amerikai vagy az orosz vonal jó kezdésnek. Light tankokat pedig szerintem egy jó ideig felejtsd el, amíg nem tudod, hogy a felderítés és rejtőzködés hogyan működik a játékban. Ezekhez és sok minden máshoz is tudom javasolni a WG által kiadott informatív youtube videókat, de ezen kívül sok más neves (akár magyar) youtube-ostól is tanulhatsz. Egy idő után pedig ha már az alapok mennek, érdemes a jobb játékosok streamjeit nézni és abból tanulni. Több mindent is el tudnék én is mondani neked, de nem férne bele egy ilyen fórumbejegyzésbe. :) Ha egyszer érdekel, keress meg játékban Syrn84 néven.

Mindenki kezdi valahol... és ettől nem kell megijedni. Én mivel szeretek utána olvasni a dolgoknak, ezért alapból már kisebb előnnyel indultam, amikor elkezdtem játszani... és nagyjából 600-2000 csata között kezdtem ráérezni a játékra és kezdtem jó eredményeket produkálni, Csak idő és hozzáállás kérdése.

Végszóként, hogy kezdőként is el lehet érni egy szintet "viszonylag" hamar.

[ Szerkesztve ]

(#131054) Jacktor válasza Zolee11 (#131026) üzenetére


Jacktor
tag

(#131055) lacibacsi válasza Jacktor (#131054) üzenetére


lacibacsi
addikt

Vannak örökérvényű dolgok, de azért 2013. nyara óta sok minden másként van már, mint ebben a leírásban... :K

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#131056) Viktoár válasza jr1994 (#131042) üzenetére


Viktoár
addikt

Megnéztem a "varázslatot". :C
Vannak benne nagyon jó megoldások,lehet belőle tanulni de amit az elején csinált az egy nagy büdös nulla.Ilyet a piroskák szoktak hogy előrerongyolnak és amint felvillan 1-2 piros,húznak vissza "bázist védeni" címszó alatt. :U Na persze ott sem csinált említésre méltó dolgot csak lövöldözött a semmibe,egy-kettő betalált.

Aztán elfogyott a csapat és jöttek a low hp-s,egylövéses ellenséges tankok amiket szépen kilőtt.
Az E75-öt és a T34-et ügyesen megoldotta ez nem kérdés. :K
Azonban az arty-t kár volt arannyal lőni.

Jó csata volt de erősen kellett hozzá az ellenfél "butasága" is. A játék alatt biztos el is élvezett a srác.

Szemfülesebb arty azért kikapta volna amikor a t34-el csatázott.Hozzáteszem ez tipikus artys-ta butaság hogy a végjátékban "szétszóródnak".Ha együtt maradnak sokkal vészélyesebbek hiszen egyszerre csak egyiket tudja lőni az ember,addig a másik nyugodtan tud célozni vagy akár rámenni a tankra.

Üdv:Viktor

(#131057) ollie válasza Viktoár (#131056) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A kommented alapján egy szót sem értettél belőle, hogy mit, mikor és miért csinált a srác. Érdemes odafigyelni arra, amit mondott közben.

***

(#131058) Viktoár válasza ollie (#131057) üzenetére


Viktoár
addikt

Lehet,én a játékot néztem és nem a mesét halgattam. :) Hang nélkül néztem mert az asszony éjszakás volt.Azt láttam hogy srác fogja a mellkasát rendesen. :DDD

Üdv:Viktor

(#131059) jr1994 válasza Viktoár (#131056) üzenetére


jr1994
addikt

"amit az elején csinált az egy nagy büdös nulla"

Elmagyarázta játék közben, hogy pont itt rontják el az emberek randomban, előremennek akkor is amikor látszik hogy nincs értelme. Igényel némi skillt ezt felismerni és visszavonulni.

"csak lövöldözött a semmibe,egy-kettő betalált"

Ha nem őrzi meg a hp-ját, nem lett volna esélye később, ezért nem állt kint másodpercekig célozni.

"Aztán elfogyott a csapat és jöttek a low hp-s,egylövéses ellenséges tankok amiket szépen kilőtt."

Az emberek nagy részének ez nem sikerült volna, nekem sem, különben lenne vagy 10 kolobanov medálom

"Azonban az arty-t kár volt arannyal lőni."

Elfogyott az APCR...

"Szemfülesebb arty azért kikapta volna amikor a t34-el csatázott"

Vagy kilövi a T34-et.

"Ha együtt maradnak sokkal vészélyesebbek hiszen egyszerre csak egyiket tudja lőni az ember,addig a másik nyugodtan tud célozni vagy akár rámenni a tankra."

Random arty játékosokról ilyet feltételezel? Amúgy nem tudom hogy az artyk mennyire látnak be A9-be, de lehet hogy a bázis melletti hegy kiakarja valamennyire.

Jól mondja ollie, hanggal kellene nézni a videót.

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#131060) rlazol válasza Stanislav84 (#131053) üzenetére


rlazol
addikt

Nem értem miért sír a szátok a +2T miatt, én az elvileg tierlimites MTvel is simán bevállalok olyan szakaszokat, ahol +2be is kerülhet. Ha tudod a gyenge pontokat, akkor nem okozhat gondot. Nyilván nem a T8as med feladata kinyírni full hp-ről szemtől szembe az E100-at, de egy +2T csatában is szokott lenni vagy 10 olyan ellenfél, aki azonos vagy csak +1T. A +2T lényege, hogy nem t9 ben találkozol az E100val, de akkor sűrűn, mert az már csak +1T, hanem már T8-ast húzva is hébe-hóba előfordul. Így hozzászoksz, megtanulod, mi a gyengéje, mit tudsz kihasználni, mibe nem szabad belemenni.

Viktoár: Ha free nézetből nézed, láthatod, hogy folyamatosan lövik az artyk. Te is tudod, nem a szemfülességen múlik az arty, hanem a mázlin. Nem találták el, vele volt az RNG, van ilyen.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#131061) Stanislav84 válasza rlazol (#131060) üzenetére


Stanislav84
tag

Most félreértettél. Semmi bajom a +2T-vel, mármint nem mondanám, hogy örülök neki, ha így van, de el tudom fogadni, meg tudom érteni, és ennek megfelelően módosítom a játékstílusom.

A probléma amit leírtam az Tier 3 és Tier 4 tankokra vonatkozik. Bármelyik másik tierben nem érzem ezt problémaként. Olvasd el kérlek én mire írtam. :) (mellesleg T3-T4-es tankban ülve, amikor egy lövéses vagy a +2 tieres tanknak és még gold lőszerrel sem ütöd be a gyengepontját az adott tankkal, akkor tud problémát jelenteni :) )

Engem fogsz a legritkábban sírni e fórumon a +2T miatt, elhiheted. :)

(#131062) Jadro válasza jr1994 (#131059) üzenetére


Jadro
veterán

Röviden a két hozzászólás: Osztogatnak - fosztogatnak. :) Egy ismerősöm tudott olyat, hogy megnézett egy sorozatot és fikázta. Amikor kérdeztem, hogy mi nem tetszett benne, kiderült, hogy a felét pörgetve nézte, mert ennyi ideje volt. Ja így akkor értem, ha nem jött át. Na itt is ezt érzem. :)

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#131063) BÁ Nutrition válasza Stanislav84 (#131061) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Ez boven nem igaz minden tier 3-4 tankra. Svedek is jok pl.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#131064) jr1994 válasza Stanislav84 (#131061) üzenetére


jr1994
addikt

Van igazságod, leáll két azonos szintű low tier papír tank, elkezdik egymást lőni, és 10 másodperc múlva az egyik megy is a garázsba. Nagyon gyorsan el lehet hullani a kis tankokkal, azért ez tier8 környékén simán megvan fél perc is.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#131065) hemaka


hemaka
nagyúr

(#131066) DVlad válasza po1son (#131024) üzenetére


DVlad
őstag

"Szerintem mondhatom itt a többiek nevében is, hogy az első 5000 csata az egy nagy kudarc mindenki számára."
Engem csodálattal töltött el az első időszak, nagyon újszerű, remek élmény volt. Ezzel lehet, hogy kisebbségben vagyok.

(#131067) lacibacsi válasza DVlad (#131066) üzenetére


lacibacsi
addikt

Jól mondod! Én a fiam hatására kezdtem bele anno. Fogalmam sem volt a taktikáról, a felszerelésekről, a legénységképzésről. Az XVM és WN8 tök ismeretlen fogalmak voltak. Mégis volt egyfajta varázsa, ami ma már nincs, de legalább is erősen megkopott.
Ma egy Malinovka abból áll, hogy elindulsz a megfelelő pozícióba és teszed a dolgod. Anno szépen komótosan elindultam, kerestem egy nekem való bokrot, kicsit nézelődtem, ha láttam valamit, akkor lőttem. Ha kilőttek, akkor teljes nyugalommal szemlélődtem tovább a társak szemszögéből, ha meg győztünk, akkor örültem, mint majom a farkának. Izgalmas volt a grafika, a játék pörgése (még Provance-on is), teljesen új volt nekem az online csapatjáték varázsa.
Az akkori önmagam leginkább BOT kategóriába sorolnám, mégis őszintébb volt a játék élvezete, mint most, amikor már tudom, hogy mit miért kell(ene) csinálni és ha nem jól csinálom, akkor az mit jelent a wéennyóc alakulásában...
A fórum nagyon jó dolog. Rengeteg kérdésre választ kaphatsz, tanulhatsz taktikát, stb. De ahogy nő a tudás, úgy csökken a tiszta szívből jövő élvezet.
Szerintem...

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#131068) galervin93 válasza DVlad (#131066) üzenetére


galervin93
őstag

Én úgy mondanám ezt inkább, hogy a rádöbbenés fáj, amikor rájön az ember, hogy amit eddig jó teljesítménynek hitt, az igazából pacikuki. Én anno meg voltam győződve, hogy az M8A1-gyel és a BT-7-tel nagy király vagyok, befolyásolom a csatákat stb., aztán megnéztem, egyikkel 313, másikkal 248 a wn8-am. :N Na akkor döbbentem rá, milyen brutálisan sokat kell még tanulnom, hogy elérjek egy értelmes szintet. Amint ez megvolt, onnantól rájöttem, hogy csak saját magamon múlik a teljesítményem, és el is indultam felfelé.

szerk.: lacibacsi, ezzel nem értek egyet! Érteni értem, amit gondolsz, de szerintem amit írsz az akkor igaz, ha valaki "munkából" csinálja - SH, CW stb., és belefásul az eredménykényszerbe. Ha elfelejted a wn8-at meg egyéb statisztikai mutatókat, amiben esést okozhat egy-egy rosszabb csata, akkor tudással játszva szerintem rettentő izgalmas játék tud lenni! Engem ez hajt mindig, jobbnak, ügyesebbnek, okosabbnak lenni az ellenfélnél. Persze sokszor ez nem jön össze, de pont ezért nyomom meg mindig a Csata gombot. :-)
szerk.2: na és pontosan ezért nem csatlakozok nagyobb klánhoz, mert elvárások vannak - már csak a munkám miatt sem mindig tudok ott lenni "időben" a gép előtt, aztán meg ha nincs kedvem? Vagy az asszonnyal mennék vacsizni? Ez egy szórakozás, amit lehet nagyon komolyan venni,m de akkor komoly áldozatokat is kell hozni. Annyi időm nekem nincs sajnos, pedig kipróbálnám. Így marad a random, meg a vicces szakaszozások, bármiféle tét nélkül. :-)

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#131069) emre válasza Scheff (#131051) üzenetére


emre
veterán

Nem tudom, mikor néztem utoljára, de ahogy Te tolod az nem kezdőknek való. Igazából erre gondoltam, nem a körítésre. Tudom mert néhány csatát mentünk együtt és volt hogy én is csak lestem mit csinálsz. :)
Szóval lehet kicsit rosszúl fogalmaztam.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#131070) Szasinka


Szasinka
tag

Tudni olyan közelgő eseményről amikor várható TX akció (és nem ToTT)? Ha nem, akkor beruházok most de ha igen akkor még várnék.

(#131071) Stanislav84 válasza Szasinka (#131070) üzenetére


Stanislav84
tag

Ebben a hónapban biztos, hogy nem. Ezen a hétvégén lesz még akció orosz, majd amerikai tankokra, de csak T7-ig bezárólag. Márciusban már esélyesebb.

(#131072) adrian360


adrian360
őstag

legközelebb Tier 10 akció szerintem max húsvét körül várható. márciusban kb francia brit kínai japán hétvégék lesznek tier7 akcióval

(#131073) lacibacsi válasza galervin93 (#131068) üzenetére


lacibacsi
addikt

Nem szeretnék eredménykényszer miatt játszani és nincs is eredménykényszerem. Kizárólag randomban és kizárólag az élvezet miatt játszok. Amire utalni próbáltam az csak annyi, hogy amíg egyáltalán nem hall valaki az eredményességi mutatókról, addig sokkal felszabadultabban játszik, mint amikor már tudja, hogy (például) ha a saját HP-ját sem sebzi le, akkor igen gyengén alakul a WN8-a.

Lehet, hogy te kivétel vagy, de biztos vagyok abban, hogy a többség nem tudja teljesen elfelejteni a statisztika alakulását, ha már egyszer megtanulta, hogy mi is az. Hiába akarsz felszabadultan játszani, a tudatalattidban biztosan dolgozik a kisördög, és hiába nincs XVM aktiválva, fejben megy azért a számolgatás. Nem feltétlenül tudatosan, de biztosan. Azt mondom, hogy felszabadult vagyok és örömöt okoz a játék. De ha ennek lenne objektív mérési lehetősége, akkor más értéket mutatna most, mint mondjuk 2k csatás koromban.

Szóval továbbra is fenntartom, hogy addig amíg nem ismerkedsz meg az XVM-mel, meg a WN8 rangsorral, illetve amíg nem szembesülsz azzal, hogy háromnál többször is lehet lőni egy csatában, addig sokkal felszabadultabb vagy, mint amikor már rutinos játékosként indulsz a csatába, akár modok és XVM nélkül...

Egyik oktatómnak volt a szavajárása annakidején az, hogy "Nem tudom kolléga, érti már, hogy mit nem ért?". Alkalmazva a WOT-ra: amíg nem tudod, hogy mit csinálsz rosszul, addig nem is foglalkoztat az, hogy valamit rosszul csinálsz. Ha már tudod, hogy mikor (és miért) hibázol, az már akkor is foglalkoztat, ha éppen csak tiszta szórakozásból mész egy-két kört.

Dr. Lacibacsi, pszichiáter :B

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#131074) Szasinka válasza Stanislav84 (#131071) üzenetére


Szasinka
tag

és adrian360: köszönöm! Akkor szarok a farmra és megveszem az AMX 50B-t, nagyon gyötrelmes volt az AMX50 120. Lehet én felejtettem el játszani fél év után de nagyon gyengén ment vele, Emil II-vel is de azzal legalább néha tudok mókás köröket menni és Kranvang meg kifejezetten tetszik csak az artik ne szeretnének ennyire. Remélem az 50B is minőségi ugrást fog jelenteni.

(#131075) 4580693


4580693
senior tag

Ma egész jól adta. 63%-os wr-rel zártam. Az első gm is meg lett a skorpion g-re.
Egyébként, ugyanaz a gondom vele, mint a wtf pz IV-el: szeret trollkodni az ágyúja. Nem is kicsit. :)
Ennek ellenére szerethető tank.

(#131076) Gyuri27 válasza 4580693 (#131075) üzenetére


Gyuri27
félisten

Persze op prem tank, gold spam. :DDD

Nézegettem saját statom. Az e50 és jp2 hatására a wr csökken a wn nő. Ezt magyarázza el valaki.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#131077) 4580693 válasza Gyuri27 (#131076) üzenetére


4580693
senior tag

Szerintem egy jól kiegyensúlyozott tank, semmi több. Nem tartom op-nek. :) Goldspam is csak egyszer volt, amikor trollkodott az ágyú velem, mert az első 4-5 lövésem csak trackkelt, de sebzésem nullán állt. Akkor felbosszantott egy kissé. :)

Hát ja, nálam a német tankok wr szempontból nem muzsikálnak fényesen.

[ Szerkesztve ]

(#131078) DVlad válasza lacibacsi (#131067) üzenetére


DVlad
őstag

Kb. Minél okosabb az ember, annál inkább rájön, hogy mennyire keveset tud.
Én sem játszottam hasonlót azelőtt. A C&C, Warcraft, stb. vonalon mozogtam, az akciósabb játékok közül. A WoT nekem már attól lenyűgöző volt, hogy a megjelenése realisztikus, hogy online játszom csapatban, csapatok ellen, és az egész hangulat is. Jó volt puffogtatni csak úgy. Később az is jó volt, ahogy rájöttem, hogy milyen irányba menjek, mi tetszik nekem a legjobban, stb. Ezt követte bizonyos fejlődés, és elérkeztünk napjainkig. Most már sokkal több bosszantó tényező van számomra, mint korábban. Egyrészt, mert komfortosan kezelem/játszom a játékot (nem jól), ezért egyéb infókat is könnyebben befogadok csata közben, másrészt pedig észreveszem az összes olyan nerf-et/buf-ot, változást, ami nem tetszik. Ettől függetlenül minden alkalommal izgalommal nyitom meg (majdnem minden nap), csak sokszor már hamarabb be is zárom.

galervin93
Engem sokkal jobban zavar, hogy nem bírom elviselni a tök agyatlan viselkedést, a csapatszellem teljes hiányát. Mert rossz és rossz stat között is nagy különbség lehet, és sokszor (magas osztályban, td-vel) nem tudom befolyásolni annyira a csatát, amennyi elég lenne a nyeréshez. Pl.: mikor még volt a kedvencem, az azóta megboldogult tier 3-as T82, azzal rendesen meg tudtam ritkítani a mezőnyt, de 9-10-ben ez már nehezebb ügy.

[ Szerkesztve ]

(#131079) adrian360


adrian360
őstag

shop ajánlat 10 000 gold és két hónap prémium 10 788 Ft (16ezret érne kb)
Warplanes áruházi ajánlat, de a gold és a prémium az megosztott a két játék között. én megvettem és nekem működik.
csak egyszer vásárolható

[ Szerkesztve ]

(#131080) GeneraL_XTX válasza adrian360 (#131079) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

már nincs is fent..... :(((

(#131081) adrian360 válasza GeneraL_XTX (#131080) üzenetére


adrian360
őstag

be vagy lépve az oldalon ? csak akkor látszik, mert special

(#131082) ollie válasza adrian360 (#131079) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

És tényleg, belépés után ott van. Vannak kisebb csomagok is.

***

(#131083) lacibacsi válasza ollie (#131082) üzenetére


lacibacsi
addikt

Aki meg játszik a WOWS-el, az kapott egy 30%-os kupont, amivel 10200 forintba jön ki a 180 napos prémium... Érdemes néha bejelentkezni a shop-ba... ;-)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#131084) GeneraL_XTX válasza adrian360 (#131081) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

jah így már látom :) a kisebb csomag talán még jobb :) 5000 arany 30 nap prémcsi meg 5 hangár (garázs gondolom) :D

(#131085) ollie válasza GeneraL_XTX (#131084) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A hangárt a WoWP-ban kapod, nem a WoT-ban, mint garázs.

***

(#131086) galervin93 válasza GeneraL_XTX (#131084) üzenetére


galervin93
őstag

Én is azt a csomagot néztem, mondjuk nekem csak kevés gold kell majd, azért nem veszek nagy csomagot, de ez amúgy nagyon megéri.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#131087) apóka válasza adrian360 (#131079) üzenetére


apóka
aktív tag

Ezt a két játék között elosztja....vagy ha megveszem, csak a WOT-ra megy, mert nekem csak az van?

Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004

(#131088) lacibacsi válasza apóka (#131087) üzenetére


lacibacsi
addikt

A prémium idő a felhasználónevedre vonatkozik, mind a három játékban ugyanazt látod. A gold csak a WOT és WOWP között átjárható, ott költöd el, ahol akarod...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#131089) kchryss válasza galervin93 (#123286) üzenetére


kchryss
addikt

(#131090) jagada


jagada
őstag

Ez a svéd leo mekkora egy bálna! Bolti lánccal és stock motorral lassabban és nagyobb íven fordul mint egy TOG II.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#131091) jr1994 válasza lacibacsi (#131083) üzenetére


jr1994
addikt

Mennyire kell hozzá aktívan játszani?

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#131092) KisApám


KisApám
addikt

"Imádom" a tesztszervert. Full mikrolag, 10 csatából 9 vereség, de ez van.
A prém Skorpion G-t próbálnám ki, de szinte csak várost kapok, kíváncsi volnék, hogy mennyire jó a kammója, de házak között nem igazán lehet, 1-2 bokrot találok itt-ott, de szinte azonnali felspotolódás 300 méter körül. Álca 90%-on.

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#131093) lacibacsi válasza jr1994 (#131091) üzenetére


lacibacsi
addikt

Valamikor karácsonykor léptem be utoljára (remélve, hogy ott is adnak valami ajándékot, de nem). Összesen van kb. 150 csatám, T4 a legnagyobb hajóm és kb. totál noob vagyok.
Vagyis nem kell valami nagy aktivitás, azt hiszem... :K
Ja, és erre kaptam egy 30%-os kupont, ami a shop WOWS részében bármire beváltható, ami legalább 30€-ba kerül.

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#131094) 4580693 válasza adrian360 (#131079) üzenetére


4580693
senior tag

Köszi! Éltem a lehetőséggel! :R

(#131095) Jadro válasza adrian360 (#131079) üzenetére


Jadro
veterán

Az nem rossz! Wot oldalon a Cherry on top ajánlat majdnem ugyanennyiért (9200 Ft) ad 7000 aranyat és 30 nap prémet. A hajós azért jóval jobb ajánlat így. :)

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#131096) Jadro válasza kchryss (#131089) üzenetére


Jadro
veterán

Szép kör! Itt a legnehezebb, hogy ne lődd el magad. Én ehhez ideggyenge vagyok. :D

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#131097) Stanislav84 válasza jr1994 (#131091) üzenetére


Stanislav84
tag

Én fél-3/4 évig játszottam vele, aztán szünet (nem a játék miatt alapvetően). A hajók stockként sokszor elég rosszak, mint itt tankosban, de azért viszonylag hamar ki lehet fejleszteni azt, ami alapvető (általában hajótest fejlesztés a legfontosabb, többi az plusz, és van ami nem is szükséges). Nincs ilyen súlylimit, mint a tankosnál, így alapból lehet mindent pakolni.

Alacsony tiert nagyon jól megcsinálták, hogy nincs olyan érzésed, hogy labdába se rúgsz. Fél év alatt tier 9-ig jutottam egy ágon, és másik 4 ágon tier 8-ig. Csaták hosszabbak, átlag 13-15 percesek (max 20 perc). A csaták koncepciója más... a campelés nem ér semmit kb, sidescrape helyett hajótest lövedékek felé fordítása számít, így könnyebb lepattanókat szerezni; ha a hajótested oldalát mutatod, azzal AP-val a lehető legnagyobb sebzést okozzák rajtad (mondhatni critical), és szerencsétlen esetben 20 másodperc alatt eltüntetnek.

A prémium idő inkább csak tier 7 felett számít kreditben... tier 10 szinte mindig veszteséges még prémiummal is. (pedig nincs prémium lőszer, csak hajó javítás, illetve a prémium használati cikkek)

Alapvetően nyugisabb, lassabb játék, sokkal több dolgot előre el kell döntened viszont a meccs folyamán... jobban előre kell tervezned. (lévén nem tudsz csak úgy elbújni, elmenekülni az ellenfél elől... persze van pár kivétel)

Rég játszottam vele, de ha lenne pár ember időnként szívesen visszanéznék. :)

(#131098) galervin93 válasza kchryss (#131089) üzenetére


galervin93
őstag

Hát mondjuk én ugyan nem küldtem el senkinek semmilyen replayt, de legyen, ha jó célra használják fel.
Szerintem volt ennél jobb köröm is, bár tény, jól kijött a lépés itt is. Mostanában nem nagyon kapok kedvező mapot lighttal, holnap összeszámolom, az elmúlt x light meccsből hány volt jó szpottolós mapon. Nem hiszem, hogy túl sok lenne... Állandóan városban szívok velük... Pedig jó lenne már megütni a 15 ezret, az a következő lépcső.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#131099) kchryss válasza galervin93 (#131098) üzenetére


kchryss
addikt

Én küldtem be neki, írtam is neked akkoriban, megadtad rá az engedélyt. :B
Nekem ez a spotos replay-ed tetszett legjobban, mert volt benne felváltva aktív és passzív spot és nem a szokásos helyeken. Úgy gondoltam jól spotolni kevesen tudnak ez a kör pedig tanítani való volt. Ezért szerettem volna hogy meg legyen videósítva és a kezdők is tanulhassanak belőle. :)
Egyébként megírtam neki, hogy nem az enyém a replay és hogy nem a szokásos passzív spotos bokorba álltál be. Szóval nem érem mit hadovál az elején. :)
Legközelebb nejo-nak küldök anyagot, nem bodzy-nak. :DDD

Várom a 15 ezrest, nekem 12 a rekord eddig.

(#131100) adrian360


adrian360
őstag

Ha M4A3E2-t ha troll ágyúval akarom használni, akkor érdemes meghagyni az alap tornyot ugye ? ebből akarom kiszedni a t20-at meg a t29-et is ( nem volt kedvem két ágon is t5-t6 meccseket tolni, a hiányzó modulokat free xp-ből majd megoldom) szóval elég sok csatát kell majd vele mennem, nem mindegy hogy milyen. gondolkozom a másik ágyún is de nem valami mobilis egy tank, ahogy látom.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.