Hirdetés

2020. október 27., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-13 02:08:09

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130601) h1mpi válasza Veatta (#130600) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ez tuti, hogy így van különben nem lenne a játékosok többsége 50-53% WR-es. Érdekes nem sokszor láttam 60% WR-es playert 1000-es wn8-al, pedig akár lehetne is...

[ Szerkesztve ]

(#130602) Angelus1991


Angelus1991
újonc

Sziasztok!
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy aki Toldi III és Turán III Prototípus tankokkal rendelkezik a WoT Garázsában és szeretné ha buff-olnák a két magyar típust, akkor a Support-ban egy új ticket-et készítsen az alábbi módon. Remélhetőleg a több visszajelzés hatására buff-olják a két magyar tankot.

worldoftanks.eu -> Support -> My Tickets-> SUBMIT TICKET -> World of Tanks -> 2. Specify issue sub-category: Games support -> Games mechanics -> 3. Enter the issue title: “Hungarian tanks need the rebalancing.” -> Problem not solved. Continue -> Levél:

Például:
Title : “Hungarian tanks need the rebalancing.”
Message : (Példa)


The Toldi III reload time is very bad and unenjoyable!

Please increase the Toldi III's 40mm gun reload time: 15,64 shot/min to 21-28,57 shot/min (as the tier 3 british 40 mm gun).

Second tank, the Turan III Prototype's :
The Turan III Prototype's ammo capacity is very small. Please increase this tank's ammo capacity : 32 piece of ammo increase to maximum 52 piece of ammo. I can't make more than deal damage as 1500-2000 in many battle, because this ammo is sold out.

I read the forums, that Turan III PT owner players not satisfied with this tank, because the ammo capacity is very small. This wrong data is the Turan III PT's a one weakness, other statistics is OK.
"
Gyér angol tudásomért elnézést.

(#130603) szallasi007 válasza Jag (#130588) üzenetére


szallasi007
őstag

A statisztika hajkurászásával fogható meg az emberek nagy része. - így van csak a legtöbb ember a saját statisztikája aktuálisát/állapotát az mm-re rng-re és a wg "melyik bugyorba rakott ma" történetre fogja. Minnél többet sebzel adott tankkal, annál jobb lesz a wn8-ad és a win rate-ed = saját statisztika változásáért te vagy a felelős.

A kérdés az, hogy némileg befolyásolhatják e ezeken a tényezőkön felül a játékot. - ha ez így lenne nem lennének kiugrónak jó és rossz játékosok hiszen a wg az egyensúlyra törekedne, de sokkal sokkal kevesebb superunicom van mint alacsony ügyetlen/béna játékos.

Egy ügyesebb játékost nem akaszt annyira meg, ha a med oldalra 5 hevy jön vele szembe. - azért azt tegyük tisztába hogy ilyenkor a superunicum ezt nagyjából abban a pillanatban hogy észreveszi lelép és poziciót vált, hogy több sebzést tudjun bevinni amivel ugyan a saját statisztikáját javítja, de egyuttal a csapatán is segít mivel nem hal meg az első 90 másodpercben amivel tízből hatszor lehozza így a csatát a maradék 14 csapattársának akkor is ha ez abból áll hogy leghátul áll és csak akkor megy arcba ha tudja hogy abból ő jön ki győztesen.

Ellentétben egy gyengébb, tapasztalatlanabb gémer ott pusztul nyomban. - meg kell tanulni hogy a minimap nem dísznek van a monitor meg nem éjjelilepke gyüjtő az éjszakai sötétben.

Engem nem hajt a WN8, meg úgy az egész, én JÁTSZOM vele, szórakozom. - informatikus voltál(olyan nincs hogy valaki volt, maximum most nem a munkaeszközöd a gép hanem a szórakoztatóipari egységed. Biciklizni se felejtesz el meg úszni sem, maximum nem megy úgy mint régen ;) ) akkor te is tudod hogy az adatok manipulálása hosszú távon nagyobb kárt okoz mint azt szeretnéd. Az meg hogy milyen analitikák mentén ők milyen következtetést vonnak le jól vagy rosszul megint mást kérdés, de ha kikapcsolódás miatt játszól ezzel a csodával akkor kár agonizálni az igazat sose fogja megmondani a wg de ha egyszer hiteles dokumentumok alapján kiderül hogy igazad van akkor sem történik a világon semmi :(

QB sokszor vissza is nézi pl. - őt hagyjuk, az a faszi egy vicc. Összeesküvés-elmélet: az egyetlen player akinek az mm-jét manipulálja a wg. Streamerek - FAME, NAVI, KAZNA és társai, ezeknek a csapatoknak a stream-jeit nézd. Nézz meg egy CW vagy SH streamjüket, ott kezdődik a superunicum státusz meg a csapatjáték.

(#130604) nanus válasza galervin93 (#130599) üzenetére


nanus
senior tag

Minden nap megvan az a tank amivel jól lehet menni,

Ja igen egy Simán hülye vagyok, nem bot :D

(#130605) ollie


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Amúgy néztétek DezGamez bemutatóját a sandboxos arty változásokról? Igazából egyáltalán nem tűnik rossznak. Ami még pozitív lehet, hogy az elsősegélyláda és javítókészlet bármennyiszer használható lesz egy csata alatt, 90mp-s cooldown-nal. Az ára nem változik, és csak akkor kell érte fizetni, ha legalább egyszer használtuk.

****

(#130606) zola96 válasza szallasi007 (#130580) üzenetére


zola96
senior tag

Értem én ezt, hogy nincs manipulált acc meg ilyenek. De akkor arra mi a magyarázat, hogy nézzetek rá a Patriotos statomra és egy elkeserítő wr-tet láttok? Hogy am 10 csatát mentem vele abból 9 ugy buko, hogy full gyökérség az összes és sebezni enm tudtam bennük mert azonnal kiszednek a top tierek és nem elöl vagyok. Szoporoller igenis van mégha nem is manipulált mm-el van. De szivesen odaadom az accom bárkinek és menjen a patriottal.
Nem vagyok unicum, átlagos játékos vagyok némi extrával.. És tudom, hogy van hova fejldőni de mikor szarrá lövik a csapatot és szembe jön veled 4 tank elég nehéz kettőt lőni..

ollie: az elsősegély meg a többi Blitzben igy működik szerintem sokkal jobb.

[ Szerkesztve ]

(#130607) jr1994 válasza zola96 (#130606) üzenetére


jr1994
őstag

Ne lőj ki csapattársat, akkor sem ha hatalmas bot, vagy troll szakaszban kis tankot hoznak be, mert azt a tankot elátkozza a wg.

WoT: laci0001 --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#130608) szallasi007 válasza zola96 (#130606) üzenetére


szallasi007
őstag

Első és legfontosabb kérdésem az lenne hogy a 10 csata alatt mennyit sikerült vele sebezni? A 10 csata bevétele elérte a 800k tiszta hasznot? Ha igen akkor miért idegeskedsz kb unicum statot löttél vele és te mindent megtettél, csodákat te sem tudsz tenni.

10 csata az ugye nem a hosszútáv? Vagy most hová akarunk kilyukadni?

jr1994 most miért kell szop@tni a másikat mikor én itt próbálom megértetni hogy a wg igenis buzi csak nem úgy;)

[ Szerkesztve ]

(#130609) zola96 válasza szallasi007 (#130608) üzenetére


zola96
senior tag

Nem nem érte el. Mert egyszerűen balf_sz is vagyok vagy nem tudom, frusztrált és ilyeneket kapok. [link] ilyen csatákban nem tudok meglőni 3k-t egyszerűen nem megy. :W :W :W :W

A 10 csata mai nap, tegnap ugyanez volt és azelőtt is nagyjábol.
következő csata: [link]

[ Szerkesztve ]

(#130610) wwenigma válasza Veatta (#130600) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

[link]

Új járgány megvétele után kedvezményes besorolás:
However, according to another aspect, players who have just acquired a new higher tier vehicle are encouraged by being placed into battle sessions near the lower boundary of that vehicle's accessibility range, which allows the player feel more comfortable in the game.

Winrate szabályozás
According to another aspect, the matchmaking server may store a win/loss percentage for each user (or vehicle) at a given battle level. As the player's win/loss ratio decreases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the lower end of the allowable range, whereas as the player's win/loss ration increases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the upper end of the allowable range. Thus, when a player has been repeatedly put into too many difficult battles, the balancing is done in favor of easier battle sessions, thereby encouraging the player by providing an easier game environment. Similarly, when the player has been repeatedly put into too many easy battles, the balancing is done in favor of harder battle sessions, thereby keeping the player challenged instead of letting the player become bored with easy games.

De van szó benne az adott járgánnyal ment csaták számától függő besorolás, ilyenek is. Nem feltétlen alkalmazzák de igy gondolkodnak. Ugyanakkor pontosan ebbol kifolyólag előfordulhat hogy kiemelt MM-et is alkalmaznak, egyszeruen egyeseknek jobban sorsol a gép, de ez már sci-fi és alusapka kategória, ehhez jóóóóó sok csatát kellene elemezni jó sok lilától. ;]

Olvasnivaló még egy kicsi

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#130611) robogo81 válasza zola96 (#130609) üzenetére


robogo81
aktív tag

Érdekes ez a leosztás(mármint az első képen),az ellennél több med,kevesebb nehéz(de azok fele legalább top tieres),nálatok csak a löve 8-as.
Véget ért a csata mielőtt az óra átment 10 perc alá?

[ Szerkesztve ]

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#130612) zola96 válasza robogo81 (#130611) üzenetére


zola96
senior tag

persze.:D

ezek után most sikerült ezt összehozni.. Ketten a cseh 10essel tartottuk ezt a szárnyat. Meghalt utána még t44-100 és t54 prot 1 et kiszedtem kb fél fél hpról majd segbejött az UDES... de legalább élveztem. [link]

[ Szerkesztve ]

(#130613) Zolee_70


Zolee_70
senior tag

Sandbox arty változások.

Akár jó is lehet....

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#130614) zola96 válasza zola96 (#130612) üzenetére


zola96
senior tag

ennyi volt köszi puszi. egy tizesért viheti bárki az accom.

[ Szerkesztve ]

(#130615) robogo81 válasza zola96 (#130614) üzenetére


robogo81
aktív tag

Tedd le egy időre,a felszabaduló időt tőcssed kevésbé fusztráló dolgokra.

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#130616) h1mpi válasza zola96 (#130614) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Jah legalább a Patriot ára jöjjön vissza. ;] Ránéztem de nincs olyan tankod ami miatt megvenném :))

(#130617) 4580693


4580693
senior tag

Megszaporodtak az aladárok és a bélák. :)

(#130618) zola96


zola96
senior tag

type5 heavy, 4 mar kifejlesztett skill az amcsi heavy ágon:D

(#130619) xXdensionXx


xXdensionXx
tag

Üdv Parancsnokok!

A WOThungary ModPakk telepítő legfrissebb verziója (9.17.0.31) elkészült és letölthető!

A teljes leírását, telepítési videó segédletet, a választható modok listáját és a letöltési lehetőséget a lenti linken találhatjátok.

Mostani újításunk a szokásos frissítéseken is hibajavításokon kívül, az automatikusan települő WOThungary ModPakk gomb (Csata gomb mellet bal oldalt).

Használata:
- bal klikk: játékban nyit egy új chat fület ahol a modpakkot használók tudnak egymással illetve a modpakk fejlesztőkkel chat-elni;
- középső klikk (görgővel klikk): böngészőben megnyitja a wothungary weboldalát a legfrissebb wotos hírekért,
- jobb klikk: megnyitja a gépeden a TS-t, és beléptet egy a wothungary csapata által biztosított, ingyenesen használható TS-re, hogy még élvezetesebben tudjatok együtt játszani, vagy akár másokkal játszani.

WOThungary ModPakk letöltése

dension

[ Szerkesztve ]

http://www.wothungary.hu - WOThungary ModPakk - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ''A lustaság az evolució motorja!''

(#130620) BÁ Nutrition válasza ollie (#130565) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

multkor nekem is volt olyan h a 60k csatas 48%wr-es bot elkezdett irogatni meccs uta h delete game noob
o top tierkent kb 400 sebzest csinalt en meg 3000 korul. jagdpanther volt ha jol emlekszem tier 9ben

jol kirohogtem, es nem ertette azt se >D

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#130621) SoulReaver


SoulReaver
addikt

Na csak beadta még így estére az ászt :)

6. érzék nélkül még mindig szar játszani.

Nagyon idegesítő, hogy kis tierben is spammelik a gold lőszert a piroskák... Ebben a csatában is volt egy agyhalott... 500 csatával 22 wn8-al csak goldal lőtt, de még azzal is pattant Kv-1.... Gyökerek.

Egész szimpatikus ez a kis svéd tank. Iszonyat jó cső lehajlása van. Már alig várom a tier6 tesót :)

wr-t elég szarul adta ma. a Lagoval 60 valamennyi % össze jött, ezzel meg nem akar menni a győzelem.

[ Szerkesztve ]

Huawei P20 pro

(#130622) BÁ Nutrition válasza h1mpi (#130601) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

amennyire tudom az atlag wr inkabb 48-49%

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#130623) galervin93


galervin93
őstag

"Ez történt tegnap" című műsorunkat láthatják!
Aha...
Hooogyne...!
Végül is...
Ja...
Ájlájkit.
:U

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#130624) kchryss válasza galervin93 (#130623) üzenetére


kchryss
addikt

Az lkv 90-nel túl sokáig céloztál. Látod felesleges. ;]
Szükség van a tervezett szórás nerfre. :)

(#130625) Jag válasza szallasi007 (#130603) üzenetére


Jag
senior tag

Irreleváns, amiket írsz.
Sokadszor írom le, hogy nem rólam van szó.

(#130626) Jag válasza szallasi007 (#130603) üzenetére


Jag
senior tag

[(#130610) wwenigma]

Winrate szabályozás
According to another aspect, the matchmaking server may store a win/loss percentage for each user (or vehicle) at a given battle level. As the player's win/loss ratio decreases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the lower end of the allowable range, whereas as the player's win/loss ration increases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the upper end of the allowable range. Thus, when a player has been repeatedly put into too many difficult battles, the balancing is done in favor of easier battle sessions, thereby encouraging the player by providing an easier game environment. Similarly, when the player has been repeatedly put into too many easy battles, the balancing is done in favor of harder battle sessions, thereby keeping the player challenged instead of letting the player become bored with easy games.

Na, itt van szépen minden.
Erről lehet tovább vitatkozni.

(#130627) BÁ Nutrition válasza Jag (#130626) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Annyi a lenyeg h ha kezdodik a cumi akkor beulok a t-28ba es agyonverem a tier6ot is ;]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#130628) zodo


zodo
veterán

Shopban több ajánlatban is a (legolcsóbb) G és MLE. 49

[ Szerkesztve ]

(#130629) 4580693 válasza zodo (#130628) üzenetére


4580693
senior tag

Erre vártam, köszi! :R

(#130630) zodo válasza 4580693 (#130629) üzenetére


zodo
veterán

Ne nekem köszönd pláne hogy én meg sem venném. :)

(#130631) zodo


zodo
veterán

Úgy tudtam 11.-től lesz Valentin nap akció de már most olcsóbbak lettek:
Matilda IV, Matilda BP és Valentine II + 30 napos prém fiók
Így pont ingyen van bármelyik tank azaz 1 havi prém árában = 3.072 forint

Szerk: persze hogy megnéztem, játékban pedig a szokásos 75% kedvezmény van rájuk. :)

[ Szerkesztve ]

(#130632) 4580693 válasza zodo (#130630) üzenetére


4580693
senior tag

Farmolni vettem. Arra tökéletes.
Max, ha egyszer akarok egy jpge100-at, akkor abba legénységet képezni.

(#130633) zodo válasza 4580693 (#130632) üzenetére


zodo
veterán

Ha működik akkor tiszta sor, nem bántásból írtam csak magam szemszögéből mert én tuti biztos yoloznék vele és az nem annyira fain.

Én rámentem a Valentine II-re azt is csak kchryss kedvéért mert mindig mondta hogy vegyek már egy tier limites tankot. :D
Most néztem a shopban prém fiók nélkül is megvehetőek de mivel úgy is kellett a havi prém így ingyen még jobb vétel.
Mondjuk sok mindenre nem jó a 3 fős legénysége végett de néha ha már unom hogy minden tankomon szét lövik a löveget, stb akkor lenézek a low club játszótérre.

(#130634) Jag válasza BÁ Nutrition (#130627) üzenetére


Jag
senior tag

Pfu de nem szeretlek, mikor beleulsz abba a vasba :-)

[ Szerkesztve ]

(#130635) 4580693 válasza zodo (#130633) üzenetére


4580693
senior tag

Nem vettem annak. :) Amint hazaérek, ki is próbálom. Kell zsé a bélára.

(#130636) SoulReaver válasza zodo (#130630) üzenetére


SoulReaver
addikt

A liberté az nekem nagyon bejövős :) De nagyon drága... Viszont kell egy jó prém tank nekem.. Muszáj vagyok beáldozni egy kis zsét. :D

Huawei P20 pro

(#130637) BÁ Nutrition válasza SoulReaver (#130636) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Nekem megvan es nem jott be. Allandoan kupolazzak. T-28 prem verzio is kaphato. Csak a lovege nem az igazi. A sima az jobb. Gondolkodtam legenysegkepzes szempontjabol mondjuk jo lenne talan csak draga

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#130638) Dr.Én válasza zodo (#130628) üzenetére


Dr.Én
veterán

helyes....Skorpio G-re jó lenne szert tenni, de most nem :D
be tartom a fogadalmam :B

csap prémet és aranyat maximum :D

[ Szerkesztve ]

WOT: kissio

(#130639) Jadro


Jadro
veterán

Pont most határoztam el magam, hogy na akkor megveszem a Patriotot. De akkor mégsem. Inkább a G-t és majd tolom a T-32-vel patriot helyett. :)

Samsung Galaxy S10 black

(#130640) GeneraL_XTX válasza BÁ Nutrition (#130637) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

Nem kell vele a másik arcába mászni, ha meg mdgis kozelharc, ringatózol előre hátra máris nem olyan könnyű belőni azt a kupolát :D

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9 ***Origin/Steam: GeneraL_HUN\ Wot : T1B1***

(#130641) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Type-4 és 5 tulajok tanácsát kérem! Maus és E100 hiányában Type-4-gyel próbálom megcsinálni a HT-15 küldetést. Bár több alkalommal is már a határon voltam, de még nem sikerült átlépnem a 12k-t... Viszont már csak 20k Xp kell a Type-5-höz. Ennek kicsivel jobb a dpm-je és kicsivel páncélozottabb a frontja, meg a tornya, viszont tier8 alatti járgányokat nem lát a lightok kivételével.

Kérdésem: érdemes megvenni és a HT-15-re bevetni a Type-5-öt, vagy inkább maradjak a Type-4-nél, ami szerencsés esetben top tier-ként belőhetetlen a legtöbb T7 tank számára, míg a Type-5 (így első ránézésre) a T8-as tankok kisebb hányadának okoz csak fejtörést?

A soft statokat látom, ezért inkább a gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi (már ha van rajtam kívül olyan elvetemült user, aki a japó heavy vonalat kihúzta a tízes szintig...).

Köszönöm.

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#130642) fradi81


fradi81
veterán

A hüye IS-7 nem a heavy helyre ment...de valahogy csak lehozta

akciók voltak reggel :DDD

[ Szerkesztve ]

(#130643) SoulReaver


SoulReaver
addikt

Tetves köcsögnek írom, hogy kell 2 kill a pools medal-hoz.. erre lelopja a végén, csak, hogy legyen egy killje... büdös parasztja....

Replay, ha valakit érdekel.

Ez lesz a statpadder tankom XD

[ Szerkesztve ]

Huawei P20 pro

(#130644) adamgreen


adamgreen
senior tag

Scorpion és Patriot megvéve megnézzük mitő döglik a légy :DDD

(#130645) h1mpi válasza SoulReaver (#130643) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Nem értem hogy tudtok ezzel ilyen jól játszani, én alig vártam hogy vége legyen, sőt free xp-vel léptem át. Olyan lassan szűkült, hogy teljesen alkalmatlan volt mindenre.

(#130646) Gyuri27 válasza h1mpi (#130645) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ha néha kiszállnál az artyból meg a prem tankokból lehet megint megtanulnád a játékot. :DDD

Amd: Radeon-Ryzen

(#130647) adamgreen válasza Gyuri27 (#130646) üzenetére


adamgreen
senior tag

:C :C

(#130648) SoulReaver válasza h1mpi (#130645) üzenetére


SoulReaver
addikt

Nem mindegyik mapon tud érvényesülni sajnos. Szerintem nem olyan lassú a célzása, csajok vannak benne. Közelre egész pontos. Távolra kell vele többet várni, amúgy iszonyat csőlehajlás.. :D

(#130646) Gyuri27

De kis biológiai folyadék vagy XD

[ Szerkesztve ]

Huawei P20 pro

(#130649) ollie válasza 4580693 (#130632) üzenetére


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

A Scorpion G nem túl jó a JPGE100 legénység képzéséhez, mert előbbiben 4 fős van, utóbbiban meg ha minden igaz, 7.

Viszont a Jg 88 jó hozzá, persze a lassúsága miatt eléggé elvetélt ötlet.

[ Szerkesztve ]

****

(#130650) Gyuri27 válasza ollie (#130649) üzenetére


Gyuri27
félisten

Elvileg 6. Mert 2 töltő van (a ferdinél kezdődik, ezért lett jp2 mert az csak 5, meg ugye mobilisabb így talán jobban használható a metában).

SoulReaver: nem a véletlen müve. Gyúrok rá rendesen. :DDD

[ Szerkesztve ]

Amd: Radeon-Ryzen

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.