Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#131551) 4580693


4580693
senior tag

Srácok, a noobmeter jól számol? Legalább is a recent érték nekem túl magasnak tűnik. Én biztosan nem vagyok olyan jó, mint amit mutat.

(#131552) lacibacsi válasza 4580693 (#131551) üzenetére


lacibacsi
addikt

Új tankoknál mindig eltelik 3-4 hét mire valahogy rendeződik a WN8 statisztika...

(Vagy úgy általában kérded?)

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#131553) Dr.Én válasza 4580693 (#131551) üzenetére


Dr.Én
veterán

mikor megvettem a Libertét, volt olyan hogy 22000-es WN8 értéket mutatott vele :D

WOT: kissio

(#131554) 4580693


4580693
senior tag

Nincs új prémium tankom. Így nem tudom, hogy mi lehet az.

Dr.Én
A patriottal volt hasonló értékeim, de azzal nem játszom mostanság.

[ Szerkesztve ]

(#131555) lacibacsi válasza 4580693 (#131554) üzenetére


lacibacsi
addikt

Megnéztem magam. Ott valami nincs rendben. Nem csak a recent irreális, hanem az overall is magasabb 50-nel, mint más oldalakon.

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#131556) Dr.Én válasza 4580693 (#131554) üzenetére


Dr.Én
veterán

valami tényleg hibádzik ezzel az oldallal :F

WOT: kissio

(#131557) Jadro


Jadro
veterán

4 arty egy oldalon, most már nem először. Heavy-vel esélytelen. Asszem ezentúl dezertálni fogok, mert ez így egy vicc csupán.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#131558) rlazol


rlazol
addikt

Carasc0: "állandóan miattam vesztenénk a meccseket" - 0:0 állásnál 1-1 tank hibája még orvosolható. Lásd az első kanyarnál vízbe fulladó tank után sem mondhatod, hogy az az egy ember hibája miatt vesztünk. 13:13-nál már sokkal inkább ráfogható 1-1 tankra, hogy egy lehozható meccsen hozott rossz döntése miatt kaptak ki. Viszont a 13:13-ig el is kell jutni, ehhez pedig jó játék kell a többségtől. Amikor 0-7 az állás ott sok ember játszott rosszul. Minden meccsen, amikor nem sebzed le a saját hp-d a csapatod miattad IS veszít. És mivel az átlagsebzésed minden tankkal töredéke csak az adott hp-nak,igenis kijelenthető, hogy ÁLLANDÓAN MIATTAD IS veszít a csapatod.

Ne hivatkozz az egy darab 4ks meccsedre, olyan bárkinek összejöhet egyszer-egyszer. De emlékezz arra, milyen nagy örömet okozott. Az lenne a cél, hogy MINDEN meccs ilyen örömet okozzon. A jók hozzák ezt.

Ha te így élvezed, ok. de kérlek,
1) gondold át, mennyire jobban élveznéd, ha minden csatád olyan lenne, mint a sokat emlegetett 4k-s, vagy ahhoz hasonló lenne! Lehetséges, csak követni kéne az itteniek tanácsait. :K
2) ne mond azt magadról, hogy jól megy bármilyen tankkal, amíg a statok ezt nem támasztják alá. Nem kell a statra játszani, sőt, de attól még a hideg számok mindig elmondják neked, tényleg jó vagy-e, vagy sem. Jelenleg a hivatalos szöveges értékelésed: "very bad".
3) Ne fogd az eredményt a többiekre és a külső körülményekre. Nyilván sok minden befolyásolja az adott csatát, nem véletlen, hogy a legjobb játékosok is "csak" 65% körüli WR-t hoznak, de ettől még a hp-juk többszörösét meglövik mindegyik csatában. Nem WR-re és WN8ra kell menni, hanem arra, hogy minél többet sebezz. :K
4) értsd meg, ez egy tanulási folyamat. Lehet T8ban kezdeni, csak lassabb lesz. :U Magaddal cseszed ki, ha most bemész magas tierbe, és ott kínlódsz, és azzal bíztatod magad, hogy 2 hetente egyszer van egy értékelhető csatád. Meg fogod tanulni a dolgokat úgy is, csak sokkal több idő és sokkal több bosszúság. :o
5) ne forgasd ki a szavaimat és ne emeld őket ki a környezetükből! :((( Én mondtam, hogy élvezd a játékot, de azt is hozzátettem, hogy erre neked jelenleg a KV1 és a Kv2 a legalkalmasabb és hogy semmiképp ne menj T6 fölé.

GeneraL_XTX: egy 2 hónapos játékosnak ugyanaz a feladata a csatában, mint egy 50k csatásnak! :((( És ha nem várhatom el tőle, hogy alakítsa a csata menetét, akkor menjen vissza alacsonyabb tierbe, ahol több a hozzá hasonló játékos és szépen meg tudja tanulni az alapokat, hogy később játszik, legyen hatása.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#131559) 4580693 válasza lacibacsi (#131555) üzenetére


4580693
senior tag

Az overall nekem csak kb. 5-el mutat magasabbat. A recent és a last 7 day mutat hamis értéket szerintem.

(#131560) mcwolf79 válasza rlazol (#131558) üzenetére


mcwolf79
veterán

+1
Tökéletesen egyetértek. És általában az ilyenek mindig azzal jönnek, hogy a játékélményért játszanak. Na persze ,ők jól érzik magukat (főleg ilyen troll tankokban mint a Defender), csak közben szétbaxxák a maradék 10 másik játékát.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#131561) Carasc0 válasza rlazol (#131558) üzenetére


Carasc0
őstag

Szia!

Rajtad kívül, még sokan mások is (1-2 hozzászóló kivételével) pálcát törtek felettem, csak azért mert nekem szimpatikus az a játékmód, miszerint kezdőként 8-as prém tankokkal játszok.

Továbbra is köpök a statisztikára, nem érdekel a WN8. Játékélmény a fontos, és az megvan. Vagyis most már megvan. Néha megyek a gyengébb nem prém tankjaimmal és azokkal is jobban megy mint mikor nem volt még prém tankom. Fejlődés ha lassú is, de érezhető. Ez van. Lehet engem utálni, okosítani. Nekem jó így. EZ egy játék, ami nekem így fekszik a legjobban. Lehet sosem fogok felmutatni Tank ász képet, de ez sem hat meg.

A tanácsadás szép és jó, de azért ha visszaolvasol, sokan már gúnyolódással is fűszerezték. Erre nekem nincs szükségem. Ti okosak vagytok, én nem. Ez sem érdekel. És ez nem azt jelenti hogy a tanácsokat nem fogadom el. De elfogadom, de soha sem fogok statisztikanövelés céljából játszani. Elég ha hozok majd 4-5-6K sebzéseket és nyerünk... :K

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#131562) h1mpi válasza Carasc0 (#131561) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Neked az miért játék élmény, hogy a Scorpion G-vel egy sebző lövésed van/csata? Ezt fejtsd ki kérlek.
Vagy HE-t lősz és akkor akár 10 is sebez? :o

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#131563) Dr.Én


Dr.Én
veterán

Na készítem a popcornt :D

WOT: kissio

(#131564) Carasc0 válasza h1mpi (#131562) üzenetére


Carasc0
őstag

Szerintem nem érdemes kifejteni, hiszen akkor további támadási felületet adnék nektek magamra nézve, hogy továbbá fejtegessétek azt, hogy balfék módra játszom. A többit az előző friss hozzászólásomban már kifejtettem. :K

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#131565) Motyi válasza Dr.Én (#131563) üzenetére


Motyi
senior tag

Én már el is készítettem :P Bírom amikor az okoskák, akiknek nincs is ilyen tankjuk jól megmondják a tutit. :DD

(#131566) Dr.Én válasza Motyi (#131565) üzenetére


Dr.Én
veterán

az off topicot is olvastam a napokban, mikor egymásnak estek...
de szeretem én a PH!-t :D
jó szórakozást :))

WOT: kissio

(#131568) KisApám


KisApám
addikt

A Scorpion G-vel játszottam párat a tesztszerveren, mielőt élőben mennék vele.
De valamiért rengetegszer úgy világított - hamar felspotolódott - hogy katasztrófa.

És hogy NE feledjem: csak tovább, tovább :DDD

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#131569) BÁ Nutrition válasza Carasc0 (#131561) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

ez azert lehet mert a jatek az nem arrol szol altalaban h cseszunk az egészre. pl a fociztál es mindig csak belerudtal egy ekkorat a labdaba amekkorát birtal es orultel h milyen szep messze ment akkor elobb utobb a tobbiek meguntak ezt gondolom. vagy kiraktak vagy jatszottal normalisan. lehet hogy ugy is lottel volna egy gólt evente egyszer de azert csak jobb ha meccsenkent losz 6-8at(kis palya, grund, haverok szintje)

na ez ugyanigy van itt is. mivel ez egy jatek az emberek jatszanak vele, es amit keresnek az az hogy sikeres csataik legyenek, nem felevente egyszer hanem minden csataban. de mivel ez csapatjatek ezert nem eleg ha a lepkeket kergeted. vagyis eleg, de a csapatnak hatranyara vagy valamelyest. raadasul magadnak is, ezt mutatja a 33% winrate, a masfel talalat csatankent, very bad rating, 300 wn8 stb
az h ez neked mar igy is jo az ok. masok meg igy is hoznak +60% winratet. persze mivel a játékoddal kicseszel a sajat csapatoddal majd szepek kapod a k.an*ad uzeneteket meccs kozben meg utan stb. es értetlenül fogsz allni h miert mikor mekkora jatekot toltal mar megint. ahogy itt is leirtad talan masodik hszre. hat persze.

nyilvan nem kioktatásnak irom meg leszolasnak, en is alig tobb mint fel eve jatszom es kb tier7ig jutottam el ez alatt olyan szintre ami elfogadhato, értsd ez alatt h dominalod a meccset. van kihatasodd ra nem csak megtortenik veled veletlen amit a tobbiek engednek. gondolom fociban is azt szeretted ha nyertel es nem azt h allandoan vesztel.
amúgy ez a jatek pont olyan mint az elet, ha komolyabban veszed eredmenyes leszel ha nem akkor 20ezer csatas bot. tetszik vagy nem. itt emberek ellen kelled tolni, nem tudod beallitani a jatekot easyre es szorakozni. vagy ha ilyesmi erdekel az a gta V felrakod aztán bóklászol a varosban naphosszatt, kuldiket se kell csinalni

ami viszont a lenyeg h itt boven vannak olyanok akik tudnak segiteni ahhoz h fejlodj, de ahhoz h segiteni lehessen rajtad kene az igeny is a fejlodesre. az h majd fejlodok magamtol.. hat persze..
olvass, videozz, elemezz, kepezd magad. ez vezet a fejlodeshez, akkor is ha nem tetszik

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#131570) Gyuri27 válasza KisApám (#131568) üzenetére


Gyuri27
félisten

Jó de milyen legények meg felszerelés volt rajta? Azért háló, bia, csigaszem, skillből látótáv növeléssel is ennyire észre lehet venni?

Amd - Radeon - Ryzen

(#131571) rlazol válasza Carasc0 (#131561) üzenetére


rlazol
addikt

Mindez ok. Nem érdekel, h mások gúnyolódtak veled, ha nekem válaszolsz, olyan hsz-t mutatss, ahol én gúnyolódom veled.

Ha neked így ok, nekem jó. A játékod hatásai amikor velem ill. ellenem vagy kb kiegyenlítik egymást.

Érzékeny lelkűektől elnézést kérek a következő hasonlatért.
Jó dolog a maszturbáció. De sokkal jobb az igazi szex. Ha ezt a tényt valaki elismeri, miért nem törekszik egy valódi nő meghódítására annak nehézségei ellenére és marad az önkielégítésnél? Kb. ugyanez a helyzet itt is.

Többször leírtad, hogy az élvezetért játszol, mint mindenki. Többször leírtad, hogy mennyire büszke vagy az egy darab 4ks Skorpion csatára, és azt mennyire élvezted. Miért nem akarod ezt az élményt rendszeressé tenni? Te magad is elismerted, hogy az jó volt. Miért nem törekszel rá, hogy gyakrabban legyen? Nem érné meg az a kis befektetés?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#131572) SoulReaver válasza Carasc0 (#131564) üzenetére


SoulReaver
veterán

Már csak azt nem értem, hogy ha nem érdekel sem a játék, sem a stat, akkor minek írsz ide? Mit szeretnél itt megtudni? Vagy csak hergeled a népet? Nincs okod akkor ebben a topikban tevékenykedned, mert csak felkavarod a port.

(#131573) Carasc0 válasza rlazol (#131571) üzenetére


Carasc0
őstag

Ki mondta hogy nem akarom, hogy jobb legyen? Ilyet hol állítottam? Nyilván egyre többször van olyan, hogy sokat sebzek és jó érzés talpon maradni.

És most már nagyon ritkán kapok k*va a*nyád megjegyzést. Nem értem emberek ti mit képzeltek rólam. Komolyan kezd vicces lenni. Leírtatok engem egy statsztika alapján. :D Ez viszont szánalom....De ez van. :K

Soul: Tehát csak az írhat ide, aki segítséget kér, vagy hozza az elvárt statisztikát? Ezen már tényleg nevetnem kell. Ha valakit ez hergel, akkor javaslom a megfelelő szakorvost. De lehet tényleg az lenne a legjobb ha nem írnék ide. Mindenki lelkiismerete megnyugszik akkor. :R

"nem érdekel a játék" <---- Ti ezeket hol olvassátok? Mikor írtam én ilyet? Szövegértés probléma azt tudom van, sajnos nehezen is oldjuk meg a problémát. Azt hittem felnőtteknél ez nem gond.

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#131574) 4580693 válasza KisApám (#131568) üzenetére


4580693
senior tag

Sajnos ez egy ilyen jármű. Igazi border harcos. Sokszor úgy spotolnak fel lövés után, hogy lövésem sincs, hogy ki spotolt (spot távolságon kívülről próbálok meg vele lövöldözni, fedezékből). álcaháló és a legénységen full kamo.
A másik, ez úgy kanyarodik, mint egy uszály, vagy nagyapám lovaskocsija.

(#131575) galervin93 válasza Carasc0 (#131573) üzenetére


galervin93
őstag

Nem azt írtad, hogy nem érdekel a játék. Hanem azt, hogy nem érdekel a statisztika. Magyarul nem érdekel, hogy sokat sebezz. Azaz nem érdekel az eredmény. No itt jön a kérdés - mi a cél?

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#131576) Carasc0 válasza galervin93 (#131575) üzenetére


Carasc0
őstag

Nem érdekel a statisztika = nem érdekel a sebzés? Hatalmas vicc komolyan.

Kiszálltam a beszélgetésből! Részemről off. :K

Mcwolf: jobb is ha nincs. Ennek örülök. ;)

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#131577) mcwolf79 válasza Carasc0 (#131573) üzenetére


mcwolf79
veterán

Az értelmesebbje leírta, hogy mielőtt T8+-ban borzolnád az idegeket járd végig a szamárlétrát, és TANULJ MEG JÁTSZANI!
Te ez mondhatni elvetetted, mert ugye a "játékélmény". Innentől kezdve nincs több kérdésem.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#131578) BÁ Nutrition válasza Carasc0 (#131573) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

mi a neved a jatekban?

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#131579) Lanash


Lanash
aktív tag

Mi a véleményetek a SzuperPöriről? Érdemes most megvenni, hogy a csomagban van 30 nap prém is?
Kéne egy nyolcas prém gép. De a németek mellé még nem tudom melyik nemzet lenne jó. (nick: Lanash_ )

[ Szerkesztve ]

(#131580) galervin93 válasza Carasc0 (#131576) üzenetére


galervin93
őstag

Sajnos nem vicc, mert csak akkor javulnak a statisztikai mutatóid, ha sebzel. Tartósan, sokat.
Ha kicsit nyitottabb lennél és elgondolkoznál, vajon miért jön szembe ennyi ember az autópályán...

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#131581) Lanash válasza Lanash (#131579) üzenetére


Lanash
aktív tag

Lejárt a szerkesztési idő, de a Defenderen illetve a T34-en gondolkozok még. Se Amcsi, se Orosz gépem nincs még.

(#131582) mcwolf79 válasza Lanash (#131579) üzenetére


mcwolf79
veterán

Sztem megéri.
Tier limites, páncélja jó, most kapott pen buff-ot.
Hátránya hogy lassú, de ezzel együtt lehet élni.

Carasc0:
Ha trollkodni akarnék, azt mondanám :húúú de megmondtad a tutit,azzal a rettentő nagy tapasztalatoddal. T34 megvan? Gyanítom nincs.Akkor meg?
(egyébként igazad van)

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#131583) GeneraL_XTX válasza Gyuri27 (#131570) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

Világít, mint a karácsonyfa. Álcahálót én nem is erőltetném rá, felesleges. Nem egy tipikus td, nem egy noskill valami amire itt többen céloznak. Főleg nem a nagy 128-as német ágyúval ami híresen szeszélyes, szeret pattanni full nulla péncéllal rendelkező tankokról (hányszor de hányszor pattantam arty-ról te úr isten) emelett még teljesen összeszűkölve is imád a földbe lőni. Ismerem mint a tenyerem, jelenleg 4 tankomon is ez az ágyú van, nem mondom h szeretem :DDD

(#131584) Carasc0 válasza Lanash (#131581) üzenetére


Carasc0
őstag

Defender jobb választás mint a T34 (szerintem).

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#131585) galervin93 válasza mcwolf79 (#131582) üzenetére


galervin93
őstag

SP-ről jut eszembe, múlt héten (vagy előtte) húztam a hatos német lightot. Troll gun, robbanóval szemből-oldalról láncolni akartam (neki kb. 30 fokra jobbra), erre nem átment a lánc felett (alatt-között vagy nem is tudom hol), és ütöttem bele vagy 400-at?! :-D Néztem nagyot... Általában a szódásszifont lövöm a tetején, illetve nagy átütéssel a hasa is adja, de ezen meglepődtem, hogy átment. Szerintem ő is...

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#131586) fradi81 válasza galervin93 (#131585) üzenetére


fradi81
veterán

Lehet a hátát érte ott a legvékonyabb.Tegnap nekem is sikerült ott eltaláni lorri artival 1250 :)

moto g72, Ninebot d28e

(#131587) Gyuri27 válasza GeneraL_XTX (#131583) üzenetére


Gyuri27
félisten

JpII után szokok menni a svéd kis ninjával ikv90. Ugye a lányokon sia, camo, meg elkeztdem a skillből a látótávnövelés. Festés, háló, csigaszem venti. De istenem retard egy valami. Fűszál mögé elbújik. Ez lesz az én szerelmem. Kiváncsi leszek ha a pk-n mindkét lötávnövelő skill 100% lesz mi történik. Belegondolni is gyönyörű. A 8-s vasnak még jobb a cammoja. Azt még kigrindelem. Aztán egy darabig nem akarok fejleszteni.
Csak élvezni az életet. Láthatatlanul. :K

Jóhát arty az varázslat. Lepattanó, 0-s kritikal meg ilyenek. De erről az artys kisördög biztos tudna mesélni. Me mi uyge nem játszunk olyannal (meg a goldot se spemmeljük op prem tankból). :N

Amd - Radeon - Ryzen

(#131588) galervin93 válasza fradi81 (#131586) üzenetére


galervin93
őstag

Nem lövök levegőben visszafordulós (célkövető) lövedékkel (bár néha jól jönne :-D ), szóval félreérthető voltam, a lényeget nem írtam - első görgőn találtam el, közel szemből, ott ment át.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#131589) Argh! válasza Carasc0 (#131576) üzenetére


Argh!
aktív tag

Ne halgass senkire, játszál úgy ahogy neked tetszik, az a játék lényege hogy kikapcsoljon és szórakoztasson. :K
Sajnos a WOT vonza az idegbetegeket, naponta többször kapom az anyázást privátban és általában magyaroktól. :U

(#131590) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Végre meglett az ász a T50-el :)) Izgalmas csata volt, félidőben olyan laggot kaptam, hogy újra kellett indítanom a WOT-ot :DDD

replay

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#131591) Dr.Én válasza Argh! (#131589) üzenetére


Dr.Én
veterán

van aki nem bírja elfogadni azt hogy néha veszíteni is tudni kell..esetleg van jobb nála...
nem kell velük foglalkozni...kedvesen kell velük bánni és még jobban ki akadnak :D

WOT: kissio

(#131592) mcwolf79 válasza Dr.Én (#131591) üzenetére


mcwolf79
veterán

Úgy látom 1-2 embernek értelmezési problémája van : itt nem a vereséggel van a baj. Azzal van a baj, hogy 1 ember szétcseszi a másik 1x játékát. És mivel ez egy multiplayer kompetitív játék, sztem elnézhető ,ha az ember nyerni szeretne, és ingerli a full tomato T8-ban, aki azt sem tudja merre van arra.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#131593) Dr.Én válasza mcwolf79 (#131592) üzenetére


Dr.Én
veterán

ebbe a témába nem folyók bele, én csak arra írtam amit privátban szoktak csinálni...
az már más kérdés hogy avan aki akar fejlődni és tud is..de van aki csak játszik...

WOT: kissio

(#131594) tucsok.


tucsok.
senior tag

;] ;] Mondok egy "hírt" MINDENKI OTT ÉS ÚGY JÁTSZIK AHOGY ÉS AMIKOR AKAR. ;] Minek savazzátok egymást? :U

"So say we all"

(#131595) Dr.Én válasza tucsok. (#131594) üzenetére


Dr.Én
veterán

ilyen az emberi természet...meló helyen is hasonló az élet... :B ;]

WOT: kissio

(#131596) BÁ Nutrition válasza Dr.Én (#131595) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

ezt mondom en is, ez van mindenhol máshol is :)
nekem tok makom van h unicumokkal dolgozhatok -> nem kell mas helyett dolgozni, hanem full frankon meg van csinálva minden nasa precizitással. nem is volt korabban soha ilyen, mák

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#131597) galervin93 válasza Dr.Én (#131595) üzenetére


galervin93
őstag

Itt nincs savazás, nyugis munkanap, már csak két óra és szabadulok, asszony vidéken van szülőknél, ha az idegeim bírják wot-night, ha nem, akkor fröccsözés.
:-D
Szerk.: pontosabban a kettő párhuzamosan, de ha felb*sznak, akkor hagyom a tankokat. :-D

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#131598) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Végre már! :D

A defender egy nagyon troll tank... Alap lőszer 258 pen, nem viszi az elejét, ha nem full szembe van velem...

[ Szerkesztve ]

(#131599) 4580693 válasza GeneraL_XTX (#131583) üzenetére


4580693
senior tag

Remekül összefoglaltad azt a vacak német 128-as löveget! :C

(#131600) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Carasc0 mondá vala: "De elfogadom, de soha sem fogok statisztikanövelés céljából játszani. Elég ha hozok majd 4-5-6K sebzéseket és nyerünk... :K"

Szerintem nem kellene őt ennyire b@szt@tni. Lehet, hogy még nem kellene T8-ban játszania, lehet, hogy még gyenge játékos és az is lehet, hogy hülyén fogalmaz a játékhoz való hozzáállásval kapcsolatban. A játékosnevét még mindig nem tudom, de gyanítom, hogy még nem lehet túl sok csatája. Itt mindenki profi volt már 500 csata után is? Nem hiszem. Ha ő tudás és kellő gyakorlat nélkül akar T8 prémiummal menni, akkor miért nem mehetne? Ha ellenfélként kapod, akkor örülj az ingyen frag-nek, ha meg csapattársnak, akkor mutasd meg, hogy -1 tankkal is le tudod hozni a csatát! Ennyi. Vegyétek már figyelembe, hogy legalább idejött a fórumra. Miért? Nyilván szeretne tapasztalatot szerezni és jobbá akar válni, még akkor is, ha nem ezt mondja. Sokkal többet ér egy ilyen ember, mint azok az igazi vérpistik, akinek apuci megveszi prémtankot, de a gyerekben semmi fejlődési hajlandóság nincs... Szóval, lehet szidni-szapulni szerencsétlent, de ettől aztán tényleg nem fog fejlődni egy lépést sem.

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.