Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#137038) 6030D válasza Csokicsibesz (#137030) üzenetére


6030D
Ármester

Szuper, végre versenybeszámoló! :C A WC-ről annyit, hogy máshol csak imbolygó toi-toi lesz, zuhany helyett meg slag a nyílt mezőn (esetleg valami fóliás kordon, de az főleg csajoknak).
Főleg a rövid távot hirdetik úgy, hogy sok benne az aszfalt, mondjuk volt nekünk is, de azért ennyi szint mellé én nem bánom, hogy felfelé is lehet 20 felett menni, nem 5-10 km/h-s sebességgel kuporgatom össze az 1600 szintet.
Előre tegyél valami bütykösebb gumit, akkor stabilabb lesz a lefeléken a bringa kanyarban, és jobb fogod ereszteni, de mindig lesz olyan, akit felfelé lehagysz, lefelé meg elmegy. Ha rááll az agyad arra, hogy ahol az előtte lévő elment, ott te is elfogsz, akkor gyorsulsz majd. Persze ésszel, nehogy besokallj. Hátul lehet, hogy csúszkál a sárban, de ahol nincs sár, ott meg csak lassít a bütyök. Szárazon fog tapadni felfelé, ne aggódj. Mennyi a súlyod és mennyi benne a nyomás?
Ha a minél jobb eredmény a cél, akkor a szilárd kaját felejtsd el, csak a cukrot hasznosítod belőle, mire a többit megemészted, már beértél. Géllel simán végig mész, mi nem akkora távokat megyünk, hogy ettől gyomorpanaszok legyenek (az 6 óra felett lenne gond). Olvasgatom, hogy sok ember görcsölt be most, nem tudom, hogy a magas pára, a hirtelen meleg, vagy mi okozta. Minden esetre érdemes előtte magnéziumot szedned, illetve sok folyadék verseny előtt, mert ha dehidratálódsz, attól is begörcsölsz. Én a reggelim és az indulás között iszok 1,5 l-t, ha van, akkor Magnesia ásványvizet.
Egyébként meg gratulálok, és remélem, hogy jössz több versenyre is, mert ha elkap a gépszíj, és elkezded élvezni (=halad a bringa), akkor nagyon sok élményt ad. ;)

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.