Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#84737) adamgreen


adamgreen
senior tag

¤ Néhány páncélzathoz használt acél típus (különböző ridegségű acél) nincs használva a WoT-ban, csak zavarná a játékosokat.
¤ Storm szerint a WG így állítja be az egyes járművek páncélzatát: ha van hivatalos dokumentum, akkor az a szerinti vastagságot használják, ha nincs, akkor pedig maguk döntik el, hogy milyen vastag az adott páncél.
¤ Kérdés: ,,Az E 25 méretei nem valósághűek?" Válasz: ,,Azon források szerint csináltuk meg amikkel akkoriban rendelkeztünk." Az igazság az, hogy a játékban valóban kisebb, mint a valóságban lett volna. Storm elmondta, hogy ők mekkora méreteket adtak neki és össze lett hasonlítva a Panzer Tracts 20-1 adataival Hilary Doyle-tól. Ha a játékban is eszerint igazodnak az adatokhoz, akkor lehetséges, hogy kapni fog egy apró nerf-et a masina.
> Játékon belüli szélessége Storm adatai alapján: 2.78 méter.
> Valódi szélessége Doyle adatai szerint: 3.41 méter.
> Játékon belüli magassága Storm szerint: 1.75 méter.
> Valódi magassága Doyle alapján: 2.03 méter.
> Játékon belüli alvázhossz Storm szerint: 4.5 méter.
> Valódi alvázhossz Doyle szerint: 5.66 méter.
¤ Az, hogy a Chasseur de Chars (CDC) tier VIII-as prémium tankként kerül a játékba nem jelenti azt, hogy a WG talált egy közepes tank jelöltet a normál ágra tier VIII-ba.
¤ Storm elismeri, hogy a jelenlegi IS-3 (SD modell) front lemezeinek szögelései rosszak, ki lesz javítva a HD modellben. (Túl hegyes és magas az orra, ez a HD modellel visszaáll az eredetire ami egy kisebb nerf-et jelenthet. - a ford.)
¤ Storm szerint egyelőre nincsen pontosan megállapítva a WT E 100 el lesz-e távolítva, vagy sem.
¤ Az FV215b cseréje a Chieftain-re még mindig tervben van.
¤ A legénység teljes átképzésének ára valószínűleg véglegesen, 500 aranyba fog kerülni. Eredetileg 600 aranyra tervezték, mert: 1: átképezni egy másik tankra 200 arany; 2: skill / perk reset 200 arany; és a megváltozott szerep (pl.: parancsnokból lett töltő, rádiósból vezető stb.) szintén 200 arany.
¤ ScorpionLord ¤

Ezek se tudják unalmukban mihez kezdjenek :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.