Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#7975) dfsz34 válasza BaLee (#7969) üzenetére


dfsz34
őstag

A T18 a császár tier 2-ben, amig bele nem fut egy gyors tankba, amelyik letalpalja és oldalba meg hátba kapja.Vagy csak simán megkerüli, mert nagyon lassan forog. A PZII-vel szépen oldalba meg hátba szoktam kapni úgy, hogy max 1-et tud sebezni rajtam, de azért csak magányos harcossal merem megtenni ezt, ami ritka. Máskor meg kikerülöm, aztán hátha szerencsém lesz, ha mutatja a hátát vagy az oldalát.

Sokan stat javításra használják a T18-t, mert gyors (nagyon), a 2. tier-ben brutál front páncél. sokan nem tudják, hogy hol kell lőni előről (leginkább középen és nem teljesen alul, hanem kicsit fejlebb, de nem nagy rész az, meg döntött is és nehéz eltalálni és pattanhat is könnyen) és viszonylag jó ágyú (a kisebb, gyorsabban lövő és jobb penű ágyúval szokás használni és aprítani a jónépet alsóbb tierben, ha nagyobb vadra mész, akkor meg a nagyágyú, de az lassú és pontosabban kell vele célozni). Cserébe ne akarjál vele forogni, mert azt lassan csinálja, ezért ha egyedül elkap egy gyors tank és tudja, hogy mit csinál, akkor véged.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.