Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#7894) dfsz34 válasza Bingisz (#7889) üzenetére


dfsz34
őstag

Ha megnézed a videóikat, akkor Kirilloid meg Straik egy másodpercre nem állnak le, max ha letalpalja őket valaki és általában így is csak arty lövi ki őket, normál tanknak szólóban vagy TD-nek kevés az esélye, mert összedolgoznak. Mondjuk, ha belefutnak egy erősebb szervezett csapatba, akkor szépen eliszkolnak máshova. Még egy dolog ehhez, mert ezt én is így kezdtem el csinálni, ha valahonnan menekülni kell, akkor sokan csak simán hátrálnak, pedig az lassú. Meg kell fordulni és nyomás, de közben a csövet hátra fordítani és úgy menekülni, ezt ők is így csinálják mindig és konfirmálták, amit én is tapasztaltam, hogy ez hatékonyabb. Kell gyakorolni az is biztos, sokszor török zúzok, ha így kell mennem, de majd belejövök.

A binocular nagyobb látótávot biztosít, mint a coated optics, de ehhez meg kell állni, ezért inkább TD-re ajánlják, de tény, hogy pl az én szintemen simán rárakhatom a tankjaimra is, mert állok annyit.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.