Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#75284) KaLeun válasza fsb1000 (#75281) üzenetére


KaLeun
senior tag

Hol volt itt szó a WG munkatársairól? Faszjankó? Igen, az. Aki itt konkrétan a ph-n sír az arany, camp, az arty stb. miatt, állandóan tanácsot kért és aztán ingame t8 csatában, a legutolsó bokorból tolja az aranyat orrba-szájba egy t10-ben elegendő pennel rendelkező t8-cal.

Mivel artyval hiába osztasz ki nagy sebzést, gyakorlatilag nem befolyásolod a csata kimenetelét. Teljesen másként hat az a dolog, hogy mondjuk artyval van 6 killem és 4k sebzésem és talán betalálok ha elindul az a nehéz (ezt ő is tudja) vagy FV4202-vel ott állok a fronton, félnek tőlem és el sem mernek indulni. Az arty nerf direkt így lett kivitelezve, hogy ne tudj artyval (ftr-n volt több cikk erről, belső infó stb. rálehet keresni) lazán nyerni, talán elég megnézni a t10 szerver statisztikákat, pl.a t10 artyk az enyhén OP Conq GC (szvsz egy gyenge nerf ráférne) kivéve és a másik tipikus cw arty a O261-en kívül mind 48-49% áll.

Ha egy tankban kiosztasz egy nagy sebzést az az esetek többségében csatát eldöntő tényező, artyban csak szimplán sok sebzés.

Cila

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.