Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#74850) N. A. Attila


N. A. Attila
csendes tag

Üdv!

Bocsi, ha offolom a thead-et, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Kb. a nyári szünet kezdetétől valami eléggé megváltozott a játékban. Jóval nagyobb a vesztes csatáim száma, mint azelőtt, miközben az VN8 besorolásom meredeken emelkedik (1050 körül van most - első acc, de hónapok óta 1450 körül zárom a napokat, és leginkább Tier 5-7-ben játszom). Született jó pár ACE és számtalan High Caliber medálom ez az idő alatt, a Winrate még is a kezdeti 52%-ról 51.50% körülire csökkent. A csaták nagy részében nincs is mit csinálnom, hogy eldöntsem azt, mire felveszem a pozíciót már 5-0 van az ellenség javára. A csapat nagy része általában igen vacak VN8 besorolással bír, pirosak, narancssárgák. Gondolkodtam sokat, miért lehet ez. Pláne, hogy régebben nem volt jellemző a játékra, hogy ennyi eleve vesztes csatába tesz be. Arra jutottam végül, hogy valószínűleg rettenetesen felhígulhatott a játékosállomány, és ezért nincs kb. a csapat 80%-ának fogalma sem a játékról (alig van mögöttük csata). Ez persze nem magyarázza meg, miért tesz az MM a csaták nagyobb részében a vesztes csapatba, erre még keresem a választ. (játékosbeli nevem nagyo, meg lehet nézni, nem a levegőbe beszélek. Az elmúlt 124 csatában 58 - 65 volt a nyertes/vesztes csaták aránya, mind ez 1438-as VN8 mellett). Amire még felfigyeltem ebben a periódusban: 2 tank rettentő lehúzta a statisztikát, lehet az egész történet miattuk van (sokat mentem velük ebben a pár hónapban): a Comet és a Type 58. Mindkettő tragikusan szerepel, jó sokáig 30% alatti winrateket produkáltak (míg a Cromwell 60% felettit, tehát ismerem a medium tankokat). Különösen megfigyelhető a kínai tanknál a történet, megtörtént, hogy 10 csatát kellett lejátszanom vele az első győzelemig! (Közben 4 killes körökkel, és kb. mindég több sebzéssel mint a saját HP-m, nem csak nézve a csatákat).
Nem sírni szeretnék itt most, csak a véleményetekre, tapasztalataitokra lennék kíváncsi. Engem ez a kiegyenlítetlenség arra vezetett, hogy most 1 hét alatt játszom annyit, mint azelőtt 2 nap alatt, és nem is fizetek prémiumot már hónapok óta. Tudom, h. ez a WG-t pont nem érdekli, csak leírtam. Szintén emiatt lehet, hogy a klán is szétesett (W0lf2), egyszerre eltűnt az összes aktív tag :( Lehet a főklánban is, mert a jelentkezésemre sem válaszolt a toborzó :)
Szóval ha valakinek van ezzel kapcsolatban épkézláb megjegyzése, szívesen fogadnám.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.