Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#67748) Diarmand válasza Sanya (#67739) üzenetére


Diarmand
senior tag

Nézd, én pontosan tudom, hogy min mennyit javít, mivel megnéztük. Lemértük. Összehasonlítottuk. Már ahol mérhető volt az adat, az elhanyagolható különbség miatt, lásd célzásidő. Szép és jó dolog kijelenteni, hogy de hát ez mindenre hat! Meg, hogy látszik!
A töltés elhanyagolhatóan gyorsul, egyedül artykon és tárasokon éri meg, a célzásidőben láthatatlan, a gyorsulásban is csak akkor fogsz értelmesebb különbséget látni, ha zászlótól zászlóig futkároztok, stb... annyira kicsi a bónusz. Plusz ugye ott van a plaebo hatása is, ami szerintem sokkal erősebb, mint a tényleges hatása.
Az meg így hülyeség, hogy ezen a pályán nem tudom ezt meg ezt meg azt használni. Mivel nem pályára rakom össze a tankokat, hanem játékra :K Messzebbre két skillel fogsz látni, nem a BiA-val, a javításon mennyit gyorsít, fél másodpercet ha tíz sec-ig javítasz és ha 5%-kal számolok, forgásra ott a kuplung égető, de gyúr még a rádiótávon is, ha azonban valakinek ez a fétise, akkor arra is ott a skill... lehetne sorolni majdnem mindent.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.