Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#66277) dfsz34 válasza Angel1981 (#66273) üzenetére


dfsz34
őstag

Kapott némi kredit termelési buffot sok tank, most már több hónapja, mert a WG szerint le voltak maradva a JT8.8-tól. Ennek a buffnak a hatása azért szépen lassan látszódik, legalábbis kéne, hogy látszódjon.

Mondjuk viccess, hogy még így is az van, hogy 20%-al olcsóbb a JT8.8 és azon kell agyalnia a WG-nek, hogy a jóval drágább tankokat hogyan zárkóztassa fel hozzá.

Mondjuk ahogy elnézem a listát, még mindig kérdőjeles a dolog, hogy ugyan már miért nem termelik jobban a kreditet a méregdrága nagy nyolcas prém nehéz meg med tank(ok), amikor ott van 20%-al olcsóbb JT8.8.

Ráadásul ez az átlag teljesítménye és szerintem egy JT8.8-al nem olyan egyértelmű dolog megtalálni a stratégiai pontokat, azokat a pillanatokat a csata során, amikor mozdulni kell stb. Úgy értem, hogy egy T34-el vagy Löwe-vel megy előre a nullkilométeres titán és a brutál pen és alfa miatt valamennyit sebezni fog. Ha a JT-vel nyomul, akkor hamar kiszedik, tehát a kezdők valószínüleg jobban tolják a nehéz nyolcas prémekkel.

Már egy közepes játék tudásnál viszont előjön a JT brutális ROF előnye, amikor lekapja a láncot és nem bírja az ellenfél visszarakni vagy hull down és max arannyal vagy he-vel lövik be, legalábbis a legtöbb tank. Amikor egy komplett oldalt feltart a JT8.8 és köpi a skulót rájuk, hogy alig bírnak megmaradni, az az érzés megfizethetetlen, de ehhez tudni kell helyezkedni, jó időben legyen az ember jó helyen.

Ha tényleg az a cél, hogy egységnyi idő alatt minél több kreditet állítson elő az ember, akkor csakis JT8.8. Olcsóbb is meg már közepes tudással brutálisan adja. Ergó radikálisan lecsökken a kredit grindelésre szükséges idő, nem egy elhanyagolható szempont.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.