Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#63269) LobiDrg válasza dfsz34 (#63264) üzenetére


LobiDrg
aktív tag

Én nemrég vettem meg mert sajnos idő híján nem tudtam megcsinálni az eventet pedig spórolhattam volna egy kis zsetont.Borzasztóan féltem tőle de én nagyon kellemeset csalódtam benne. Elég sokat pattognak rólam főleg ha olyannal állok le aki nem tudja hol kell belőni.Elég nagy buli mikor full hp-val beállnak elém és ledarálom őket én meg alig sebződök :DDD.Persze ez nem mindig van így de sűrűn előfordul.Pontosság terén sem panaszkodok az esetek nagy részében oda megy a skúló ahová szeretném :) Nekem kifejezetten tetszik ez a gép.(Mondjuk lehet azért tetszik mert már megvettem :DDD muszályból :DDD )És a kreditet is jól hozza.Ja ha már SP.Míg nem volt meg a biztonságos elhelyezés elég sok lőszerrekeszt kaptam.Nálad sűrűn előfordult ? Mostanában már szinte egyáltalán nem kapok mert már megvan a skill csak érdekelne a tapasztalatod :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.