Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#62301) dfsz34 válasza rlazol (#62298) üzenetére


dfsz34
őstag

A BiA egyáltalán nem alapvető dolog egy nehéz tankon. Sokkal inkább úri luxus, ha tudod biztosan, hogy 3-4-5 skill lesz majd a végén, akkor elfér, különben meg csak pazarlod a helyet.

Minden tanknak, sőt vonalnak megvannak azok a tulajdonságai, amiket skillel érdemes segíteni.
Csak egy kézenfekvő példa, tehetsz álcát az egérre, csak mégis minek?

Az egér talán nem annyira, de a tigrisek, az E100 meg az aladár és a béla égnek, mint a fáklya. Ezzel érdemes valamit kezdeni.

Fontossági sorrend szvsz:
Hatodik zérzék (ez persze játékstílus függő, esetleg a javítás megelőzheti, ha úgyis elől vagy mindig, akkor mindegy, hogy van-e zérzéked, mert mindig spotolva vagy) , megelőző karbantartás (csökkent kockázat az égésre), javítás, helyzetfelismerés, tűzoltás. Ezek amik közvetlenül is komolyan segítenek. A tűzoltással annyi, hogy elég korlátozott a hatása, túlságosan nem érdemes arra gyúrni, de pl a töltőre lehet rakni, mert annak alig van hasznos skillje.

Pár további, ami hasznos lehet, játékstílustól függően:

Pillanatkép. Tudod mennyien fogják az egeret támadni? Kiemelt célpont, néha úgy körbeveszik, hogy ihaj. Forgatni kell a tornyot sokat, meg a védelem miatt is, mert arcon lövik különben.

A parancsnok látótáv növelője is jó, de ahhoz már nagyon sok skill kell és ha tényleg olyan komoly legénység van, akkor ahelyett azt mondom, legyen inkább BiA, mert érdekes módon a BiA kb ugyanannyit javít a látáson is.

Irányított ütközés: ha szeretsz taposni, bár ezeknek a súlya megvan, csak a sebessége nincs, hogy tényleg jól lehessen velük ütközni, de meg lehet fontolni.

Ezermester: ha gyakran pusztulnak a legények és már nincs gyógyító készlet, akkor hasznos

Szerintem kb ezek a hasznosak egy közelharcra termett nehéz tank esetében. Azt kell nézni, hogy kb mire fogod használni a tankot és az alapján válogatni, előre megtervezni és kész. Nagyon nem kell ez túlspilázni, elég egyértelmű, hogy melyik skillek a hasznosak.

(#62302) scyllarus


scyllarus
veterán

E-75-re mi az ajánlott felszerelés? Rammer +vert. stab ment rá azonnal, melyiket érdemes harmadiknak?

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#62303) Iron Funeral válasza Bad Pritt (#62300) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Célszerűbb ha a BiA megvan másodiknak, elsőnek a 6thsense+javítás(+esetleg safe stowage), mivel ez perk, a snap shot meg a hasonlóak viszont fejlődnek/van hatásuk folyamatosan nem kell megvárni a 100%-ot.
Cserébe kicsit gyengébb lesz legénység mint lehetne, amíg nincs meg a BiA, de nem vészesen.

(#62302) scyllarus: Vagy EGLD (fosputtony célzásidő) vagy venti.

(#62301) dfsz34: tűzoltás skillt hanyagoljuk, ne beszélj rá senkit se pls. Tier VIII+ tankban bőven elfér egy prémium poroltó (megvan a gyanúm, hogy hosszú távon olcsóbb is mintha csak sima portoltót használnál, hiába 6x drágább darabonként). Prev. maintenace hasonló kategória.

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#62304) Bad Pritt válasza Iron Funeral (#62303) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ja, biztonságos elhelyezés is kell, meg a motort is védeni kell valami perkkel vagy felszereléssel... milliónyi hasznosabb dolog van, mint a ratyi 2,3%-ot adó BiA, érzékelhetetlen, tudom, mert használtam. De ez csak az én véleményem, mindenki arra ver el félmillió xp-t, amire akar. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#62305) dfsz34 válasza Iron Funeral (#62303) üzenetére


dfsz34
őstag

És mit adsz a töltőnek, mint fejlődő képesség? Álcát?

(#62306) rlazol


rlazol
addikt

eképesztő, mennyire eltérőek a vélemények!
az angol fórumokon meg mindenhol azt olvasom, hú a BIA mennyire alap 8-as szint felett...

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#62307) Pug válasza rlazol (#62306) üzenetére


Pug
veterán

Ízlések és pofonok, nekem pl alap a BIA.. másnak nem :)

ELADÓ Mous S24 Ultra Limitless 5.0 - MagSafe Speckled Fabric https://hardverapro.hu/apro/bontatlan_mous_s24_ultra_limitless_5_0_magsafe_spe/hsz_1-50.html

(#62308) Drenadar válasza slett27 (#62294) üzenetére


Drenadar
veterán

egyik a netto másik a brutto. de erre rájöhettél volna :D

(#62309) Spenike válasza Mclovin (#62276) üzenetére


Spenike
tag

Hali
Talán most majd Augusztusban lesz majd full akció....Prém tankokra.

(#62310) sith7 válasza Spenike (#62309) üzenetére


sith7
nagyúr

Miért ?
Mi van augusztusban ?
Évforduló ? születésnap ? nagyobb vh eseméy ? :F

(#62311) dfsz34 válasza rlazol (#62306) üzenetére


dfsz34
őstag

Van néhány tank, amikre érdemes BiA-t, de ez mindig megfontolás tárgya. Általában csak elveszi a helyet a fontosabb tulajdonságok elől. Én BiA-t a gyors tüzelésű tankokra teszek, mert ott a tipikus harcmodor az, hogy lövök, ahogyan a csövön kifér, akár folyamatosan nyomva a bal gombot.

A hatása nagyon korlátozott, pl T49 2,76 helyett 2,70 alatt tölt be, szinte semmi, igen ám, de amikor belemászok az ellenfél seggébe és folyamatosan nyomom a bal gombot, akkor számít.

Hosszabb töltés idejű tanknál már nem használható ilyen jól, mert teljesen más a harcmodor, azon a BiA nem segít. Konkrétabban, úgyis fedezékbe húzódik az ember tölteni, akkor meg az ilyen tized másodpercek semmit nem számítanak, csak ködösítés.

Ha valaki kemper sniper, akkor meg az van, hogy nagyon ritkán előfordulhat olyan helyzet, hogy az ellenfél beér a fedezékbe, de BiA-val esetleg még a seggét el lehetne csípni. Van ilyen, de nagyon ritka, azért reálisan kéne ezt nézni.

A többi hatása is erősen korlátozott a BiA-nak, azért azt tudni kell, hogy mindössze 2,3%-t ad hozzá, ami nagyon kevés, gyakorlatban nem észrevehető. Egy dolog azonban tetszik a BiA-ban, hogy a látótávot megnöveli.

A kifejlesztése macerás, mert csak 100%-nál aktív és mindenkinek meg kell legyen. Ezért szokták az elejére berakni, mert később már nagyon sokáig ott figyelne inaktívan.

Gondolom az belátható, hogy egy általános, mindenhez kicsit hozzárakó tulajdonság nem fog téged úgy támogatni a csatában, mintha olyanokat választasz, amik a tankot és az alkalmazott harcmodort támogatják. A probléma ezzel, hogy gondolkodni kell, a BiA egyszerű, ráteszem oszt milyen jó. A tank vagy tank vonal specifikus tulajdonságok kiválasztása meg némi gondolkodást és után járást igényel, de szerintem észrevehetően, lényegesen jobban támogatják az embert a csatában, mint a BiA.

Összegezve a BiA szerintem elfér 3. és afölött helyen, kivéve a gyors tüzelésű tankokat (ram2, t49, e25 stb), ezekre kell a BiA hamarabb, ha a harcmodor agresszív, az ellenfél arcába belemászó valamennyire és nem bokorban lapító.

Az van ugye, hogy a 3. meg afölött skillek lassan fejlődnek ki és a kredites skill reset már túl sok xp-t veszít el. Ezért lehet arannyal konvertálni, akciókban 100 arany per legény. Ez van, rá kell áldozni az aranyat, ha valaki komoly legénységet akar fejleszteni. Alternatív megoldás, ha valaki kibírja, hogy sokáig nem aktív a BiA.

Csak ezt ugye nem részletezik a külföldi oldalakon, hogy bizony áldoznod kell rá, ha komoly legénységet akarsz, vagy türelmesnek kell lenned.

(#62312) ng0ofy válasza dfsz34 (#62311) üzenetére


ng0ofy
KORREKTOR

Ha mindenkinek megvan a BiA, az hatalmas előny. A képesség a tankot kezelő személyzet alap skilljet erősíti, értsd a töltő gyorsabban tolt, a sofőr könnyebben fordul, jobban gyorsít, a parancsnok messzebbre lat, a lövész jobban lo, kevesebb ideig céloz. Ha van rádiós meg messzebbre lat a tank. Szerintem az egyik leghasznosabb es a legfontosabb képesség

(#62313) Iron Funeral válasza Bad Pritt (#62304) üzenetére


Iron Funeral
őstag

... Én pont azt mondom, hogy bizonyos skillek helyett érdemes kitanulnia a BiA-t. :D
Elsőre nem tanulnám semmiképpen sem mert 200k(?) xp mire működésbe lép addig meg megőszül az ember a javítási időktől meg a 6. érzék hiányától. A 2. skillsorba viszont majdnem ideális mivel az első szett skilljeid már bőven a hasznos kategóriába esnek (mint mondtam 6. érzék/rep/sstowage) és a második skill/perket sokkal könnyebb kihúzni mint a 3.-at értelemszerűen. Ellenben olyan skillek mint a snap shot (+a még hiányzó repair),camo, clutch braking, recon, stb stb egyből működnek és 30% fölött érezheted is a hatásukat.
Ha nagyon ciki a lassú javítás akkor mehet a tankra nagy javítócsomag ami 10%-ot levesz a javítási időkből.

Igazából nem kötelező kifejleszteni a BiA-t, de nem rossz perk ha egyszer már működik, ez, plusz a venti már +10% crewskillt ad, ha netán használsz kolbászvéget/csokit meg ilyeneket az még +10%... egy E-50M csúnya dolgokat tud így :)

(#62305) dfsz34: Attól függ, pl. a Centurion 7/1 legényei ilyenek;
6th sense/BiA/rep/camo
rep/BiA/snap shot/camo
rep/BiA/smooth ride/camo
sstowage/BiA/rep/camo

Leo PTA/Leo1 legénysége is ugyan ezt a tematikát követi, de heavyre (pl. E-75/E-100) nem erőltetném fel a camot, inkább húznák intuition perket a töltőre(töltőkre). Clutch braking, off-road driving, deadeye, recon, mind hasznos (különösen deadeye+15cm löveg, sok-sok rotyogós IS-7 keletkezett már abból :) )

Azokra a camohuszárokra amikre meg tényleg kell/érdemes a camo (Nashorn) úgy kezdek, hogy 6th sense+camo a többi emberre. Az esetemben 2. skillnek húztam egy BiA-t, 3. meg camo pótlás, sstowage, ilyenek. A 4. skill meg lesz majd a javítás, egyszer, talán.

De igazából az a lényeg, hogy prev. maintenace nem éri meg, csak egy tankon (FV215b, mivel itt az összes létező hajtáslánc hitbox a tank elejében van, kösz Obama), minden más tankon a tűzproblémát megoldja egy prémium poroltó (Jagd-100 nem is tudom mikor gyulladt ki utoljára), ami igazi érvágás német tankokon az inkább az, hogy kilövik a motort, és az alapból gyenge agilitást teljesen hazavágják vele.

Jut eszembe, ha a töltőnek vannak rádiós skilljei akkor érdemes a sit.awarenesst húzni, az maxon ad 3% látótávot! (persze csak ha a fontosabb loader skillek megvannak, nekem ez a skill majd az 5. lesz a 7/1 loaderén, 2027 környékén :)) )

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#62314) dfsz34 válasza ng0ofy (#62312) üzenetére


dfsz34
őstag

A hatalmas előny, 2,3%, az még a statisztikában is a hibahatár alatt van, értsd: az észrevehetőség határa alatt. Egy fullos kamo sor vagy javítás sor lényegesen, nagyságrendekkel jobban javítja a tank tulajdonságait, gyakorlatilag például feleződik a javítás idő, ami egy harcoló tanknál életbevágó. A kamo meg szintén evidens azoknál a tankoknál vagy játék stílusnál inkább így mondanám, ha fontos a rejtőzködés és nagyon sokat dob rajta. A hatodik zérzék segít életben maradni. Ha kigyullad a motor gyakran, arra is van skill, ha gyakran robban a lőszerrekesz, arra is. Ha sokat kell a tornyot forgatni, mert több ellenséggel kell harcolnod vagy nem szeretnéd ha arcon lőnek (egérke), ha menet közben kell harcolni sokat, mindre van specifikus skill. Ha gyakran dőlnek ki legények (vannak tankok, ahol elég durván pusztul a legénység), akkor érdemes a parancsnoknak ezermestert adni. Ha gyakran lövik ki az ágyúdat és a javítókészlet(ek) sem elegek, akkor arra is van skill, ami ilyenkor segít (pl wte100, volt hogy háromszor lőtték ki az ágyúját, hiába javítottam meg kétszer). Ha két másodperccel tovább látod a célt és mondjuk az ágyúd 2,7 sec alatt tölt, akkor sokkal jobb esélyed lesz sebezni. Lehetne még sorolni. Azt elismerem, hogy egy skill sor összeállítása nem egyszerű dolog, ráadásul függ a játék stílustól is, szóval inkább azt kéne megérteni, hogy melyik tank típusra és milyen játék stílusra milyen skillek valók általában és abból lehet egy jó kombinációt összerakni, de csak azért ne használjon valaki BiA-t, mert gondolkodni nehéz.

Arra továbbra sem mondtál semmit, hogy a BiA miért jobb, mint a specifikus, az adott tank vagy tankvonal tulajdonságaihoz választott egyéb skillek hatása. Mert gondolom erre nem lehet mit mondani, hiszen napnál világosabb, hogy a specifikus skillek sokkal jobban támogatnak a csatában.

Nem vagyok a BiA ellen, de az egy éppen olyan skill, mint a többi, úgy érvet, hogy meg kell nézni, támogat-e a csatában vagy vannak jobbak. A három tankra én is ajánlom, mert olyan a játék stílus, hogy használ. Általánosságban meg szerintem nagy pazarlás az első két helyen. A 3-4-5 és felfele elfér. Ja, hogy az aranyba kerül, hogy ott kifejlessze és resetelje az ember, hát ez van, kérem szépen.Vagy türelem vagy némi pénzmagot áldozni kell a játékra.

(#62315) dfsz34 válasza Iron Funeral (#62313) üzenetére


dfsz34
őstag

lejárt a szerk idő
(#62313) r1E3S3E7T A centurionodon 4 skill van. Az a gond megint összemosódnak a dolgok, mert ahogy írtam 3-4 skillnél már elfér a BiA, bár ez sem lehet általános szabály, mert azért 3 skill sort általában össze lehet rakni specifikusakból. 4.-től viszont már általánosságban is kijelenthető, hogy ok a BiA.

Volt tankom, ahol negyediknek raktam csak be a BiA-t. Azért paráznak sokan,hogy nem aktív a fejlesztés alatt, de az van ugye, hogy csak a töltőnek, rádiósnak fogynak el a normális skilljei. 3 skill sorba belefér nekik gyakorlatilag az összes használható és teljesen mindegy, ha ott van negyediknek egy inaktív BiA nekik, az máris -200 arany, de ha nem számít az arany, akkor meg valamit adni nekik, majdnem mindegy mit. A többi 3-4 legénynek meg tudok találni olyan képességet, ami használ és lecserélhető BiA-ra persze arany ellenében, ha kifejlődött.

A lényeg viszont az, hogy ilyen módon nekem van 2-3 specifikus, az adott tankot és a játék stílust hatékonyan támogató skill minden legényen. Az alap kérdés mindig az, hogy vajon egy általános, de egészen minimális hatás a fontosabb vagy specifikus, jól összeválogatott skillek segítenek a többet? Szerintem mindenki érzi, hogy mi a helyes válasz. Az sem igazán érv, hogy a ventivel, mert a ventinek magának is van hatása, nem kell ahhoz BiA, független tőle, hogy ventit rakjál a tankra. Csak az van ugye, hogy annyira keveset használ a BiA önmagában, hogy azért erőltetik a BiA + Venti párosítást, mert úgy már 4,6%, ami már talán észrevehető, vicces amúgy, ha belegondolsz ennek a logikájába.

Szerintem a WG pontosan ezért találta ezt így ki. Nagyon komoly legénységet már nem szabad csak aranyért resetelni.

(#62316) Iron Funeral válasza dfsz34 (#62314) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Na de mérlegelhetnéd azt is, hogy pl. armorer skill hányszor jó neked, nagyon szerencsétlenül kell, hogy kijöjjön a meccs ahhoz, hogy egynél több alkalommal kilőjék a löveget (már maga az, hogy kilövik eléggé ritka tapasztalatom szerint, kellemetlen de ritka). Tűzoltás/prev. maintenace skill ugyanez a cipő, ahhoz hogy megérje ezeket húzkodni meccsenként többször ki kellene hogy gyulladjak/mellékelnem kéne a poroltót(pl. kolbászvégért cserébe), de ez utóbbit alapvetően is csak akkor tenném meg ha olyan lenne a tank ami nem hajlamos gyulladásra.
Az ezermesteres dolog nem rossz ötlet, nekem az ISU-ban pl folyamat döglött meg a lövész, de olyan szinten, hogy jön a kis szutyok scout, meglövi a tankom, meghal a lövész, megjavítom gyorsan, erre fél másodperc múlva megint kilőtte. Aztán beugrott, hogy a prém elsősegély csomag csökkenti az esélyét a legénység kihalásának, fogtam belerakta, azóta is kb. 2 alkalommal használtam el mert nem akarnak meghalni a legények :D (~120 meccs alatt). Ha ezt nem teszem meg akkor szegényebb lennék 120 kis elsősegélycsomaggal meg egy ép elmével.
Szóval ötletnek nem rossz de így, hogy van hozzáférés a nagy csomaghoz kreditért, kissé redundánssá vált. Persze tier IV-VI tankokra nem raknám fel mert többet ér a csomag mint maga a tank de nagy tankokról nem sajnálnám.

Szóval jók ezek is de javarészt nem csinálnak neked semmit, egy BiA meg passzívan mindig ott van, ventivel meg csokival kombinálva még jobb a hatása. De pl. ventit helyettesíteni is tökéletes, ha pl. nem tudod eldönteni egy E-75-ön, hogy ventit vagy EGLD-t használj, akkor felrakhatod az EGLD-t és húzol egy BiA-t ventinek.

Hozzátenném, hogy alapvetően úgy gondolom, hogy 3 skilles lesz a legénység, és ebbe szeretném a leghatékonyabb kombót belerakni, a 4. skill ezután adja magát(ha játszok ennyit a tankkal/legényekkel), az 5. skillhez viszont rengeteg csata és idő kell és azért az 5. körre már alapvetően nem is marad annyi jó skill.

(#62315) dfsz34: persze, a specifikus skillek többet adnak alapvetően mint ~2,3% de azért azok sem olyanok hogy kivágjanak a székből. Egyedül a javítás az, ami tényleg esszenciális minden tankra (a Nashorn legényeken azért nincs mert előtte GW Tiger legények voltak és át sem képeztem a skilljeiket) és valóban észrevehető a hatása,a többi csak futottak még kategória, én arra törekedek (mint említettem) hogy 3-4 skillből a legjobb kombót hozzam ki, úgy hogy figyelembe veszem azt, hogy milyen felszerelés van a tankon illetve a prém kaja használatának lehetőségét(nem használom mert csóró vagyok).

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#62317) zsolthee válasza r.laci38 (#62299) üzenetére


zsolthee
senior tag

Tegnap előtt Komarinon E5-tel voltam, a déli oldal volt a miénk.
Elindultam a jobb szélen de a víz melletti dombnál megálltam, hogy középső szigetre is tudjak figyelni, illetve feltartsam az érkező medeket. Nem tudtam előrébb menni, hiába könyörögtem segítségért. Egy 10-es (talán obj.) meg és egy 9-es med jött az ellenségtől. A bázisunktól pár méterre lapított egy STB1 és egy T54. Mondom nekik, hogy jöjjenek, de hiába. Folyamatosan mozogtam, de sajnos spotolódtam elég sűrűn, így az artyk kiszedtek. Kérdeztem: ez milyen játék, hogy hátam mögött ülve végig nézi ahogy szétkapnak? Én voltam a noob persze. Ha ketten jönnek segíteni, akkor elindulhattunk volna megtisztítani azt az oldalt.
Mindenféle nemiszerv-jelzőket akasztottam rájuk, mert kiborító, hogy ilyen szinten is képtelenek normálisan játszani. Még akkor is csak forgolódtak a tengelyük körül, amikor egyértelműen látszódott a térképen, hogy melyik ellenség hol helyezkedik el, illetve a másik oldalon a csapatunk néhány tagja már az ellenséges bázis mellett járt.
Volt látványos, ellentétes példa is. Egy bukásra ítélt csatánkat néztem végig miután kilőttek, mert a piros oldalon egy FV - tier10 med - feltűnően jól játszott, kíváncsi voltam a végkifejletre,
Megdicsértem Őt a végén, mert a csapattársa - egy E4 volt talán - már csak egy lövésre volt a haláltól és rögtön keresztbe állt előtte,nehogy kilőjék. Bevállalt egy találatot, majd szétszedte az utolsó emberünket aki próbált az E4 nyakába mászni.
Még ha nem is velem történik az ilyesmi, de jól látni, hogy van aki igazi csapattársként tud viselkedni.

(#62318) dfsz34 válasza Iron Funeral (#62316) üzenetére


dfsz34
őstag

yep, aki tanácstalan a BiA témában, mert eléggé ellentétes véleményeket is olvasni, az annyit megtehet, hogy kipróbálja a tankját ventivel és anélkül. 10 arany leszedni és a legtöbb tankra feltehető. Ennyit talán megér. Én több ezer aranyat elköltöttem korábban skill resetekre és próbálgattam mindenféle kombinációt, illetve csináltam egy komolyabb tesztet (20-20 csata 3 prém tankkal) a prém kaja hatásáról is, de ezt nyilván nem mindenki fogja utánam csinálni :)

Egy szimpla ventit feldobni meg leszedni meg 10 arany, annyit azért lehet a témára áldozni még azelőtt, hogy a BiA-t feltenné valaki a legénységre. Igazából ez úgy látom szubjektív dolog, ha úgy érzi, hogy jobban hasít a vas tőle, akkor hajrá.

(#62319) Bingisz


Bingisz
addikt

Hű, mi ez a wall of text :C :Y

Én inkább vizuális típus vagyok, ezért hoztam képeket a RU251-ről és az LTTB-ről:
RU251:


LTTB:


HD modellek lesznek egyből, szóval jóság van.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#62320) Bad Pritt válasza Bingisz (#62319) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

És ezek tulajdonképp mik lesznek? :D
Amúgy a T-44-85 már be sem kerül? :F

Más: HD 4600-as intel IGP-vel játszik valaki? Hogy megy, ha megy?

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#62321) Bingisz válasza Bad Pritt (#62320) üzenetére


Bingisz
addikt

Oda van írva. :DDD
Amúgy a RU251 a német tier 8 light, az LTTB meg szovjet tier 7 light. Mondjuk eddig úgy volt, hogy tier 8 lesz, de mind1.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#62322) Bad Pritt válasza Bingisz (#62321) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Az addig okés, de prémium, vagy a RU megy a kisfejű Panther után?
Az LTTB meg akkor gondolom az MT-25 utáni lesz, hát senkit nem irigylek, ilyen batár nagy lighttal művészet lesz játszani. :D

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#62323) Bingisz válasza Bad Pritt (#62322) üzenetére


Bingisz
addikt

Ugyan akkora művészet, mint az Afk.pantherrel játszani.
A RU251 viszont ha jól tudom, tudott menni 80km/h-val, szóval.... ;)

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#62324) Angel1981 válasza sith7 (#62310) üzenetére


Angel1981
veterán

Gamescom.

(#62325) Iron Funeral válasza Bingisz (#62323) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Fogadunk, hogy jobb camoja és lövege lesz mint az afk panthernek? :)
Valszeg páncél is de abból nem rossz a Panther (nem mintha sokat számítana).

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#62326) Spenike válasza sith7 (#62310) üzenetére


Spenike
tag

Wotinfn

Keress rá tavalyi akciókra ,)

(#62327) sith7 válasza Spenike (#62326) üzenetére


sith7
nagyúr

értem, köszi; Angel1981 neked is köszi

(#62328) Bad Pritt válasza Bingisz (#62323) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Mutass nekem embert, aki szeret azzal játszani és megtapsolom. :D
Az viszont fun, nagy tierben Pz 1C lesz ezek szerint. ;]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#62329) sith7


sith7
nagyúr

Igaz a hír, miszerint ma lesz 9.2 - es tesztszerver ?

(#62330) Bingisz válasza sith7 (#62329) üzenetére


Bingisz
addikt

Azt mondták, de egyelőre semmi hír.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#62331) sith7 válasza Bingisz (#62330) üzenetére


sith7
nagyúr

értem, akkor figyelem majd a hivatalos oldalt
ha jól rémlik, legutóbb is valamikor az esti órákban tették ki a hírt

(#62332) alldaybig


alldaybig
tag

Nekem fenn a teszt kliens is mindig, de egyenlőre még nem frissitett és nem lehet vele csatlakozni, szal még nem mennek a tesztszerverek

vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható

(#62333) sith7 válasza alldaybig (#62332) üzenetére


sith7
nagyúr

Köszi a választ neked is

(#62334) alldaybig


alldaybig
tag

Amugy én is gondolkozom egy prém tankon erősen, mindenképp med legyen mert nagy részt csak azzal játszok, és vagy arcbamászós orosz tank kell, -és sajnos sztem ez az új LT tier 7-ben egyszer mászik vki arcába és ott marad :D - vagy egy sniper német med magas tierben, és én mondjuk a 88as gunnal szerelt pantherra számítottam tier 8 prémnek, bár ez az uj lt is jol hangzik

[ Szerkesztve ]

vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható

(#62335) Bingisz válasza alldaybig (#62334) üzenetére


Bingisz
addikt

De ez nem prém lesz.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#62336) sith7 válasza alldaybig (#62334) üzenetére


sith7
nagyúr

T-34-3 ?
Panther M10 ?

egyik se jön be ?

(#62337) alldaybig válasza sith7 (#62336) üzenetére


alldaybig
tag

type 59 lenne jó :P
amugy a közelharchoz kéne a rate of fire, a t34 3 meg nem adja, a pm10 meg megint olyan semmilyen
mondjuk igy elgondolkodva a t34 3on, mivel a t34 2-őt is a 122milisel használom és az még pontatlanabb is
kivárom ezeket az új tankokat

De akkor hogy is lesznek ezek az új tankok ha nem prém járgányok lesznek, a német 8as megy az indien helyére? vagy alternatív ág lesz?

vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható

(#62338) emre válasza sith7 (#62310) üzenetére


emre
veterán

mégse

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#62339) Bingisz válasza alldaybig (#62337) üzenetére


Bingisz
addikt

Ezek lesznek a kibővített scout ágak. Minden népnek (legalábbis amelyiknek van elég anyag hozzá) akarnak egy light ágat tier 8-ig, mint a kínaiaknál és a franciáknál.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#62340) Bingisz


Bingisz
addikt

9.2 ASAP viedó:
[link]

Jön a Bécike buff is. :K

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#62341) mcwolf79


mcwolf79
veterán

WTE100-ra milyen felszerelés ajánlott?
Most repeszpáncél, csigaszem és szerszámposláda van fent.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#62342) Vikthor válasza mcwolf79 (#62341) üzenetére


Vikthor
nagyúr

én töltésgyorsítót használok, mert 6mp-vel gyorsabban tölt vele.

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#62343) Bingisz válasza Vikthor (#62342) üzenetére


Bingisz
addikt

A WTE-100?

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#62344) emre válasza mcwolf79 (#62341) üzenetére


emre
veterán

nekem ez van, a képet csak azért, hogy nem kelljen magyarázni hogy miért nincs rajta töltésgyorsító :DDD

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#62345) mcwolf79 válasza emre (#62344) üzenetére


mcwolf79
veterán

Célzásgyorsító minek?A kis ágyú (amit sztem a gamer-ek 99 %-a használ) 1,5 mp-es célzási sebessége nem elég? Később tölt be ,mint mielőtt becélozna valakit az ember.

Álca kell erre a nagy dögre?

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#62346) sith7 válasza alldaybig (#62337) üzenetére


sith7
nagyúr

az gondolom :DD

nem tudom milyenek lesznek az új ágak :(

emre
mond csak nyugodtan, nem vagyok sértődékeny, ha igaz tények elé vagyok állítva :N

(#62347) Bad Pritt válasza mcwolf79 (#62345) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Háló kell, az fix érték, skill viszont nem, mert az a jármű saját álcaértékét befolyásolja (ami a WT-nek gyakorlatilag nincs).
Repeszpáncél ugyanazon okból nem kell, amiért álcaskill sem: a meglévő páncélértékhez ad valamennyi védettséget R-RO lövedékek ellen, ami szart sem ér ebben az esetben.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#62348) Bingisz válasza mcwolf79 (#62345) üzenetére


Bingisz
addikt

Hát többet ér, mint a repeszpáncél.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#62349) emre válasza mcwolf79 (#62345) üzenetére


emre
veterán

Kis ágyú van rajta nekem is, és már gondolkodtam hogy a nagy javítókészletet teszem fel helyette, de nem megyek annyit vele hogy teszteljem. Az álcaháló meg ezért az egy percért amíg letolt gatyával állok töltéskor. :D

(#62346) sith7
Már válaszoltak rá, amíg én csak tippeltem volna. :)

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#62350) Remus389


Remus389
veterán

[link]

2. csata, stock :C

9 kill lett volna, ha a "csapatom" nem foglal :(((

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.