Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#59036) Viktoár válasza dvids (#59018) üzenetére


Viktoár
addikt

Na azt még nem próbáltam,de majd lehet hogy benevezek egyre. A töltésgyorsítót levehetem a kv3-ról 10 aranyért így kipróbálhatom azzal is a kv4-et meg a vertikális stabilizátorral is.

Ez a kv3 érdekes tank,amikor top tank vagyok vele,baromi jó csatákat sikerül összehozni.Sok dmg,xp,kill mindenben szép eredmények születnek. T8-ban már nagyon kell figyelni és bújkálni hogy értékelhető eredményt hozzak össze.T9-ben meg igazából sz@rt sem ér.Ott már idegesítően sokat pattanok vele,hiába próbálom a gyenge pontot lőni mert a top ágyúja nemtúl pontos.

Steppes-en találtam egy olyan frankó helyet ahol beforgatva nem tudtak kiszedni.2 tigris meg még vagy 2-3 tank lőtt,időnként sebeztek de nem tudtak kilőni.Az egyik tigrist és még 2 tankot kilőttem aztán megérkezett a "segítség" hogy ellopja a másik két killt.Plecsniből acélfal,hidegfejű és még valamit kaptam.
Mindent összevetve nekem tetszik a kv3 (megtartom) még a gyenge winrate ellenére is bár most javítottam rajta. :)

Üdv:Viktor

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.