Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
válasz Chris0321 #56450 üzenetére
Nem játszom E-50-nel, de nekem is ez volt tegnap. Az egyik körben nem volt semmi hang csak a főmenü zenéje szólt a csata alatt, a következő körben pedig a foglaló kör szirénája, meg a visszaszámláló óra kattogása ment csak. Újraindítás után megjavult...
PSN: Nifty_Ghostface
-
arpeen2
senior tag
Van vkinek ötlete miért nem működik a Gnomefather féle módosított ágyú és motorhangok friss install után sem ? Leginkább az ágyúhangok tűnnek el (pl Hellcat). Vagy tud vki másik modpackot ami működik is ?
Köszi !
-
BogyóBP
addikt
Az egész játékkal csináltak valamit mert annyi lámával rak össze hogy hiába hozza le az ember jól a partit , biztos hogy a fél brigádot kilövik. Spottolni persze a jgpze100 at küldik (lol) mert senki nem hajlandó elindulni. ELC AMX et levegőbe, fordulókba max sebességnél kilőnek, hagyjuk már..Hála égnek lejárt a prémiumom, így már nem kell többet szivni a játékkal. Ja és mégvalami. Prémium nélkül a pluszos csata -13.000 el zárult
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
GaburroSan
aktív tag
Már beszélgettetek róla, de akkor leírom!
T26E4 Super Pershing event indul Május 5.-Június 2-ig75.000 xp az összes nemzet tankjaival! (tier 4-8-ig játszik) ill. benne kell lenni a top 10 xp szerzők között!
-
BogyóBP
addikt
válasz GaburroSan #56457 üzenetére
Nem is ér annyit az a tank amennyi szivást kéne érte csinálni.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
mynames
senior tag
Ezzel az aduásszal most futottam össze:
Mines-on top tierként végig campelte a kört....Mi a francnak játszik az ilyen hülye tier 7-ben???
15k kör alatt ennyire volt képes? Ennek még az érettségi is feladja/feladta a leckét...Ha meglátjátok akkor az xvm adta %-ból vonjatok le még nyugodtan 10%-ot...
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz mynames #56461 üzenetére
Mivel kempelt? legalább WT auf?
-
BogyóBP
addikt
válasz mynames #56463 üzenetére
Azzal a tankkal felesleges kempelni mert elképesztően pontatlan.. azért gratula a klánembernek.
-
Th1sN04ll
senior tag
Azért az is kemény hogy elsősorban nem az ellentől kell félni ha nem a sok nyáladzó gyp-s kisgyerektől akik pirosak, és véletlen a csapattársukat lövik tarkón mert a célzás kimerül abban hogy becsukott szemmel megnyomják az egéren a gombot... kemény!
Az ilyeneket a mama megemészthette volna igazán[ Szerkesztve ]
-
mynames
senior tag
Bocs srácok ,ezt nem tudom kihagyni a neve miatt:
MPE klánbéli tag szintén
Most már on-ra veszem mert 20000 ilyen ostobát lehetne linkelni...
-
Simi37
őstag
Igenis frag lopások voltak!! Mindenki megvárta amíg lesebzem őket mind a 4 arty is:
És amikor tényleg szükségem lett volna segítségre akkor senki sem lőtte az egyetlen spoton lévő ISt 101 hpról (nekem 60 hp-m volt) A TankÁsz ha nem halok meg meg nem fraggelnek annyit
És hol van az őrjárat? 6 spotdmgelt tank[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
04ahgy
nagyúr
A Chi-Nu Kai-om csilivili lett csatában is és garázsban is, ez mitől van?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
bughead123
csendes tag
-
Bad Pritt
félisten
válasz bughead123 #56475 üzenetére
Rendszerint azt szoktuk kérni, hogy ha egy-egy meccset beraksz ide, akkor a replayt töltsd fel erre az oldalra és linkeld be mellé, vagy legalább meséld el, miért érdemes foglalkozni a meccsel. Egyrészt a sokszáz meccs spammmelésének elkerülése miatt, másrészt, hátha tudunk segíteni valamiben.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bughead123
csendes tag
Hat jah elmeletben egyszeruen hangzik de nem olyan egyszeru kivitelezni
-
törölt tag
válasz bughead123 #56475 üzenetére
Vereség, ellenséges bázis elfoglalva WTF?
-
Simi37
őstag
válasz Chris0321 #56489 üzenetére
Rosszul fogalmaztam: 9et kell felderíteni a Felderítőért és nyerni ami megvan 5ször. 6ot kell spotolni az őrjárathoz elvileg volt, h 7esben 3k spotoltam és 8 tankba és akkor sem adta meg -.-
"Az a játékos kapja, aki legalább 6 olyan ellenséges járművet derít fel (spotol), amiket kizárólag ő lát és a csapattársai ezáltal sebzik is azokat."
A dombon voltam egyedül csak az Én spottávomba voltak benne tehát nem értem.[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
ddt500hu
veterán
4-ik csata az ARL-el. Tank ász.
-
BogyóBP
addikt
válasz Simi37 #56496 üzenetére
Van aktiv és passziv scout. A WG leírása szerint az elsőre felvillanó tank amit senki nem lát, az a scout. Ezt lehet úgy hogy bokorból periszkóp távcsővel vagy távcsővel vagy úgy hogy berohansz közéjük. Ha valaki már felderitett egy járművet, de kilőtték őt és eltünik a jel és újra felderited, az elméletileg már csak spot. Nagyjából valahogy így működik. Én inkább aktivozni szoktam de van olyan pálya ahol pl a passzivval többre mész (lakevill). Nem láttam hogy lenne bármi felderitős küldetés, nemtudom miről beszéltek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest